Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 21:51:47
|
|
|
|
ada2
|
saj jaz sem tudi utrujena ko , samo mi je bilo prej spet slabo (bruhala sicer nisem ) in zdaj srebam metin čaj in je boljše. a ti si našla zadnjič ingverjevo pivo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 21:58:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jutri je en tak lušen datum: 08.08.08 Ja, res.... ....ampak ti kar še mal počak tudi jaz sem pomislila, da pes sem taco moli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 21:58:28
|
|
|
|
*bubi*
|
ko pa ga zvečer pod tuš povabim, pa mi zmeraj reče ne po glavi ja, bubi se je tudi špricnil po obrazu, pa je bil tak vik in krik iz kopalnice. Malo kasneje pa je šel k njemu in je bil čisto moker, ker se je z lončkom polival, pa ni bilo nič dretja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:01:44
|
|
|
|
petarda
|
a ti si našla zadnjič ingverjevo pivo? Se nisem podala v lov za njim, ker mi je bilo v ponedeljek, ko sem začela s službo že občutno bolje .... zadnja dva dni ne bruham, je pa res, da se ful izogibam vsem situacijam za katere vem, da bi me spravile do tega dejanja (pogled na petarditovo "klobaso", pogled na sveže meso, ko odprem hladilnik obvezno nos zatisnem....pač mali triki )...pravijo pa da je dobro imeti s sabo v torbici robčke z limoninim ali pa lavandinim eteričnim oljem pokapanih...in če ti je slabo potem tisto hitro na nos in naj bi pomagalo ....no tega še nisem sprobala...sem pa kupila limonine herba gumi bonbone...in če mi je slabo enega vzamem in pomaga ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:04:13
|
|
|
|
petarda
|
Ada a imaš ti tudi rok 4.3.?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:37:28
|
|
|
|
amy26
|
Jutri je en tak lušen datum: 08.08.08 za nekatere res, npr. moja mami ima RD slikice so vse zelo lušne pri nas bi bila vrvica tudi vlvica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:39:08
|
|
|
|
petarda
|
Amy a to pomeni, da si zrihtala računalnik al se še zmeraj matraš z vsakim postom? Kako pa si odpravila težavo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:40:34
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj...al hitr napiš al bom pa jutri prebrala ...ker sem že čist
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:41:02
|
|
|
|
amy26
|
mal sem pozabila oz. nisem takrat brala RR glede Urše, tako da prosim da mi katera zaupa kaj in kako je z njo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:42:06
|
|
|
|
amy26
|
Amy a to pomeni, da si zrihtala računalnik al se še zmeraj matraš z vsakim postom? Kako pa si odpravila težavo? nič nisem zrihtala, še vedno se matram
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:44:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 mal sem pozabila oz. nisem takrat brala RR glede Urše, tako da prosim da mi katera zaupa kaj in kako je z njo Urša je tu samo povedala, da je v težkem obdobju... ....za več, pa najbolje, da ji pišeš na gmail ali ZS....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 22:54:35
|
|
|
|
petarda
|
Nič...se odpravljam pod odejo...lahko noč Amy ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 4:25:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
No dans pa jaz eno skuham, ki jo boste ostale itak mrzlo spile . Ne morem več spat - in to jaz, ki bi pespala celo življenje, samo če bi imela čas ...ah ja, saj bo boljš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 5:28:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ajde zdaj pa vstat , zunaj se že dan dela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:22:14
|
|
|
|
petarda
|
Nina....zdaj si mi pa nekaj sumljiva! Da nisi ti slučajno v moji družbi? ....sem že prej enkrat pomislila nate.... ... Hvala za ...jaz bom vseeno svežo... P E T E K J E!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:23:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No ajde zdaj pa vstat , zunaj se že dan dela ti pa ziher zdaj drnjohaš, ne? ... A ne delaš ta teden popoldne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:23:58
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro odpravljam se na pregled, pa je moj zasedel kopalnico petarda jaz imam rok 2.3.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:38:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
ti pa ziher zdaj drnjohaš, ne? ... A ne delaš ta teden popoldne? nep, sem že v službi ...delam "malo mešano" zdaj ko so dopusti IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina....zdaj si mi pa nekaj sumljiva! Da nisi ti slučajno v moji družbi? ....sem že prej enkrat pomislila nate.... ... tvojo družbo imam rada , škoda da se v živo še ne poznava ...ampak v nečem so pa tvoji sumi napačni 100% Ajdi, grem zdaj še s sodelavci spit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:41:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina....zdaj si mi pa nekaj sumljiva! Da nisi ti slučajno v moji družbi? ....sem že prej enkrat pomislila nate.... ... Jaz pa malo dvomim Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega. Ada, dobro opravi. Jaz imam tudi danes pregled in CTG. Jah, z 8.8. najverjetneje ne bo nič, ampak datum je pa vseeno lep
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:52:53
|
|
|
|
petarda
|
Ada in bubi srečno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 7:53:25
|
|
|
|
petarda
|
Jaz pa malo dvomim Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega. a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 8:10:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz pa malo dvomim Vsaj iz najinega pogovora v ZOOju ne bi sklepala na kaj takega. a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 8:27:03
|
|
|
|
*bubi*
|
a ve ste se dobile v ZOO? A slikice pa nobene ne bomo videli Je bilo javno objavljeno povabilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 9:44:42
|
|
|
|
petarda
|
BUBI kje v MB in okolici bi lahko jutri ugodno prespali? Kakšen apartma, soba...nimam časa zdaj iskat po netu, bi pa rada lubija nagovorila, da bi šli jutri v vaš konec, samo se mi ne da it pol domov ...daj mi pomagaj najti, ker si tam bolj doma
< Sporočilo je popravil petarda -- 8.8.2008 9:45:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 13:15:00
|
|
|
|
ada2
|
evo, opravila, velika pika 4 cm, vse OK
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?