|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
8.8.2008 13:15:40   
ada2
pa še nova stran, ko je glih priložnost....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.8.2008 16:40:38   
*bubi*
Jaz sem tudi danes uspešno opravila. Zaenkrat še vse OK user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.8.2008 16:40:51   
petarda
bubi...hvala za ponudbe...eno bomo ziher izbraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.8.2008 16:41:47   
petarda
Me veseli...za obe user posted image ....

Ada 4cm že? user posted image ..ful hitro rastejo naše pikice...ni čudno, da porabijo tolk ene energije user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.8.2008 20:18:32   
petarda
Jaz sem na vrsti za spat user posted image user posted image user posted image user posted image ....se pravi, da bo jutri lubi....bubi greva feštat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.8.2008 22:40:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo pestavim se user posted image
Lahko noč....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.8.2008 8:10:22   
*bubi*
Dobro jutro!

Mmmmm, je pasala hladna noč za spanje user posted image  Še bubi je vlekel. Ponoči ga je očitno malo zeblo in se je prišel k meni stiskat user posted image

....bubi greva feštat?

Vsekakor user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.8.2008 9:57:49   
petarda
Dobro jutro user posted image

Če bo še katerea za kavico v MB zvečer ali jutri...bodite na vezi z bubi, pa se vidimo user posted image ....

Imejte lep dan...pri nas je sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da na štajerskem tudiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.8.2008 14:04:52   
NinaŠ
Ojla!

...sam da se javim user posted image

Bubi in petarda dobro žurajta user posted image

Moj sine gre popoldne tudi na žurko, ko njegova prijatelja (dvojčka) praznujeta rojstni dan, kaj bomo pa počeli user posted image , Tina in jaz pa še nimam pojma user posted image - definitivno bomo zunaj na sončku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.8.2008 19:22:56   
NinaŠ
kaj bomo pa počeli , Tina in jaz pa še nimam pojma

user posted image šli smo v Kr.Goro k Jasni, hranili račke, se naigrali na igralih, šli še na tortico,... ...potem si je pa Tina želela spat k mojim staršem in sem jo kar tja peljala user posted image . Anže se je pa tudi ful zabaval user posted image

še ena fotka od danes:
user posted image

ja no pa še našo pozerko prilimam user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.8.2008 19:39:31   
ada2
mi smo se tudi danes kar fino imeli, čeprav smo bili ves čas doma. pa še solato in mini paradajz mi je uspelo posaditiuser posted image

zdaj pa komaj čakam, da grem spatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.8.2008 20:38:33   
tincci
Hanka je pa včeraj spala pri babici, danes sva jo šla iskat in v Zoo skakat po trampolinu in na vlakec, vsakič slej ko prej tam pristanemouser posted image Kašlja pa še kar, že vsak 10 dniuser posted image Pa zelo sem vesela, ko tako uživa pri babici; danes je rekla, da gre naslednjič za 5 dniuser posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.8.2008 7:11:21   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nina fenomenalna slikica Tine s kozorogomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.8.2008 7:16:40   
petarda
Bubi in petarda dobro žurajta

Nič ni bilo...bubi ni dobila izhoda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....itak smo bili tako utrujeni, da smo samo popadali v posteljo. user posted image  Lep dan je bil smo šli z gondolo na pohorje, gor sta se petardito in oči sankala s poletnimi sankami, videli smo kako štartajo jadralni padalci se sprehajali...skratka petaradito je užival, oči in mami pa tudi user posted image , zvečer smo se dobili z družino bubi na sokcu, da sta se petardito in bubi do koca znorela, potem smo šli še na dve videoigrici in dve partiji namiznega nogometa, pol pa direkt v posteljo user posted image ....Danes gremo pa gledat dinozavre user posted image user posted image user posted image ...upam, da bodo petarditu všeč in se jih ne bo baluser posted image ...zaenkrat je videt navdušen, bomo videli user posted image ....

Bubi se vidiva, lepo se imejte tudi vsi ostali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.8.2008 15:21:14   
*bubi*
Ja kdaj pa si se ti imela čas javit user posted image  user posted image user posted image user posted image

V glavnem, mi smo doma. Je bil prav lušen izlet in še boljša družba. user posted image  Slikico pa bo kakšno kar petarda prilimala, so bolj profi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.8.2008 15:22:01   
*bubi*
Res lepa slikica s kozorogom, Nina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.8.2008 18:21:49   
petarda
Ja kdaj pa si se ti imela čas javit

Uro poglej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No...mi smo tudi doma...naredim tisto najnujnejše pa še glavo si na hitro operem in direkt v posteljo...user posted image user posted image user posted image .... V glavnem imeli smo se lušno, se strinjam glede družbe user posted image , pa moram povedat, da se bubi ni dinozavrov čisto nič bal, petardita je pa že na začetku ustrašil eden, ki je migal in oddajal strašne glasove od sebe, pol je imel pa kar rešpekt pred njimi. user posted image ... Mislim, da so mu v parku dinozavrov bili še najbolj všeč zajčki in kozice, ki sta jih z bubijem lahko hranila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....slikice....user posted image ....čak, da vidim, če se mi da kako na hitro gor vrečt user posted image .....

Aja...petardito je pa spal do Ljubljane...še tam smo ga mogli zbudituser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.8.2008 20:07:03   
*bubi*
Jaz sem si tudi morala privoščit en fajn počitek. Meni tak trebuh otrdeva, da je joj. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.8.2008 20:52:49   
NinaŠ
Čer!

Bubi verjetno je bil današnji dan zate kar naporen user posted image   ...drugače pa - glej da sporočiš, če te tekom noči kaj (oz. kdo user posted image ) preseneti user posted image

Mi danes nismo počeli nič posebnega... ...malo smo se sprehajali, rolali, kolesarili,... glavno lenobno preživeli nedeljo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.8.2008 21:14:46   
Teni_
Čer.

Je še katera tukaj, da mi krajša čas, medtem, ko čakam, da pride Nika z atijem od zdravnika. Moram povedat, da ima Nika pravo smolo. Ni mesec dni, kar si je presekala čelo, dans si je rokico porezala na ploščicah. Keri user posted image  nas je gnal, da smo šli k tašči in tastu. Če ne bi šli, se to ne bi zgodilo. Pa sploh nismo imeli namena it, pa je Teja na vsak način hotela it gledat, kaj sta ji babi in dedi prinesla iz morja.

Upam, da ni kaj hujšega, čeprav je zgledalo kar grdo. Boga naša Nikauser posted image . Zdaj pa vsa nervozna čakam, kaj bo. Za nameček je Boštjan pustil telefon doma in ga ne morem poklicat. Upam, da ni bil preveč nervozen med vožnjo in se ni kaj zgodilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.8.2008 21:26:44   
NinaŠ
Nika user posted image user posted image user posted image user posted image naj se čimprej zacelijo rane! Pa kaj ploščice niso bile položene ali kaj user posted image Ja kriza no user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.8.2008 21:52:13   
Teni_
Ne, ene še niso bile. Se ji je speljalo po hribčku in to ravno tam, kjer so imeli zložene ploščice. Če bi vedela, da so tam, je ne bi pustila.

V glavnem, pokasirala je šive. Čez 14 dni jih bodo pobrali ven.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.8.2008 7:24:18   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Niko...kar mene boli, ko tole beremuser posted image .

Drugače pa dobro jutro...slikice sem sicer včeraj zbrala in pomanjšala, a očitno ne dovolj, ker mi jih ni hotelo shranit na shrani.si.... bom danes ponovila vajo user posted image

Imejte lep dan, pa mislite na to, da je petek že fraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.8.2008 8:16:51   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Nika user posted image user posted image user posted image

Imejte lep dan, pa mislite na to, da je petek že fraj user posted image user posted image user posted image

Ja, pa danes tudi, pa torek, sreda, četrtek,.... user posted image user posted image user posted image

Saj vam privoščim podaljšan vikend, to je edini praznik, ki zame res nič ne velja, ker imam itak vsako leto dopust v tem času user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.8.2008 8:37:50   
ada2
uboga Nika, upam, da je ne boli preveč. se pa še predobro spomnim kako je bilo lani z Adamom, ko so mu čelo šivali....brrr.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?