Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 13:15:40
|
|
|
|
ada2
|
pa še nova stran, ko je glih priložnost....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 16:40:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem tudi danes uspešno opravila. Zaenkrat še vse OK
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 16:40:51
|
|
|
|
petarda
|
bubi...hvala za ponudbe...eno bomo ziher izbrali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 16:41:47
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli...za obe .... Ada 4cm že? ..ful hitro rastejo naše pikice...ni čudno, da porabijo tolk ene energije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 20:18:32
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem na vrsti za spat ....se pravi, da bo jutri lubi....bubi greva feštat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.8.2008 22:40:59
|
|
|
|
petarda
|
Samo pestavim se Lahko noč....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 8:10:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mmmmm, je pasala hladna noč za spanje Še bubi je vlekel. Ponoči ga je očitno malo zeblo in se je prišel k meni stiskat ....bubi greva feštat? Vsekakor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 9:57:49
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Če bo še katerea za kavico v MB zvečer ali jutri...bodite na vezi z bubi, pa se vidimo .... Imejte lep dan...pri nas je sonček ...upam, da na štajerskem tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 14:04:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! ...sam da se javim Bubi in petarda dobro žurajta Moj sine gre popoldne tudi na žurko, ko njegova prijatelja (dvojčka) praznujeta rojstni dan, kaj bomo pa počeli , Tina in jaz pa še nimam pojma - definitivno bomo zunaj na sončku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 19:22:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
kaj bomo pa počeli , Tina in jaz pa še nimam pojma šli smo v Kr.Goro k Jasni, hranili račke, se naigrali na igralih, šli še na tortico,... ...potem si je pa Tina želela spat k mojim staršem in sem jo kar tja peljala . Anže se je pa tudi ful zabaval še ena fotka od danes: ja no pa še našo pozerko prilimam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 19:39:31
|
|
|
|
ada2
|
mi smo se tudi danes kar fino imeli, čeprav smo bili ves čas doma. pa še solato in mini paradajz mi je uspelo posaditi zdaj pa komaj čakam, da grem spat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.8.2008 20:38:33
|
|
|
|
tincci
|
Hanka je pa včeraj spala pri babici, danes sva jo šla iskat in v Zoo skakat po trampolinu in na vlakec, vsakič slej ko prej tam pristanemo Kašlja pa še kar, že vsak 10 dni Pa zelo sem vesela, ko tako uživa pri babici; danes je rekla, da gre naslednjič za 5 dni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 7:11:21
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Nina fenomenalna slikica Tine s kozorogom .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 7:16:40
|
|
|
|
petarda
|
Bubi in petarda dobro žurajta Nič ni bilo...bubi ni dobila izhoda .....itak smo bili tako utrujeni, da smo samo popadali v posteljo. Lep dan je bil smo šli z gondolo na pohorje, gor sta se petardito in oči sankala s poletnimi sankami, videli smo kako štartajo jadralni padalci se sprehajali...skratka petaradito je užival, oči in mami pa tudi , zvečer smo se dobili z družino bubi na sokcu, da sta se petardito in bubi do koca znorela, potem smo šli še na dve videoigrici in dve partiji namiznega nogometa, pol pa direkt v posteljo ....Danes gremo pa gledat dinozavre ...upam, da bodo petarditu všeč in se jih ne bo bal ...zaenkrat je videt navdušen, bomo videli .... Bubi se vidiva, lepo se imejte tudi vsi ostali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 15:21:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja kdaj pa si se ti imela čas javit V glavnem, mi smo doma. Je bil prav lušen izlet in še boljša družba. Slikico pa bo kakšno kar petarda prilimala, so bolj profi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 15:22:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Res lepa slikica s kozorogom, Nina
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 18:21:49
|
|
|
|
petarda
|
Ja kdaj pa si se ti imela čas javit Uro poglej! No...mi smo tudi doma...naredim tisto najnujnejše pa še glavo si na hitro operem in direkt v posteljo... .... V glavnem imeli smo se lušno, se strinjam glede družbe , pa moram povedat, da se bubi ni dinozavrov čisto nič bal, petardita je pa že na začetku ustrašil eden, ki je migal in oddajal strašne glasove od sebe, pol je imel pa kar rešpekt pred njimi. ... Mislim, da so mu v parku dinozavrov bili še najbolj všeč zajčki in kozice, ki sta jih z bubijem lahko hranila .....slikice.... ....čak, da vidim, če se mi da kako na hitro gor vrečt ..... Aja...petardito je pa spal do Ljubljane...še tam smo ga mogli zbudit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 20:07:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem si tudi morala privoščit en fajn počitek. Meni tak trebuh otrdeva, da je joj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 20:52:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Bubi verjetno je bil današnji dan zate kar naporen ...drugače pa - glej da sporočiš, če te tekom noči kaj (oz. kdo ) preseneti Mi danes nismo počeli nič posebnega... ...malo smo se sprehajali, rolali, kolesarili,... glavno lenobno preživeli nedeljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 21:14:46
|
|
|
|
Teni_
|
Čer. Je še katera tukaj, da mi krajša čas, medtem, ko čakam, da pride Nika z atijem od zdravnika. Moram povedat, da ima Nika pravo smolo. Ni mesec dni, kar si je presekala čelo, dans si je rokico porezala na ploščicah. Keri nas je gnal, da smo šli k tašči in tastu. Če ne bi šli, se to ne bi zgodilo. Pa sploh nismo imeli namena it, pa je Teja na vsak način hotela it gledat, kaj sta ji babi in dedi prinesla iz morja. Upam, da ni kaj hujšega, čeprav je zgledalo kar grdo. Boga naša Nika . Zdaj pa vsa nervozna čakam, kaj bo. Za nameček je Boštjan pustil telefon doma in ga ne morem poklicat. Upam, da ni bil preveč nervozen med vožnjo in se ni kaj zgodilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 21:26:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nika naj se čimprej zacelijo rane! Pa kaj ploščice niso bile položene ali kaj Ja kriza no
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.8.2008 21:52:13
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, ene še niso bile. Se ji je speljalo po hribčku in to ravno tam, kjer so imeli zložene ploščice. Če bi vedela, da so tam, je ne bi pustila. V glavnem, pokasirala je šive. Čez 14 dni jih bodo pobrali ven.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 7:24:18
|
|
|
|
petarda
|
za Niko...kar mene boli, ko tole berem . Drugače pa dobro jutro...slikice sem sicer včeraj zbrala in pomanjšala, a očitno ne dovolj, ker mi jih ni hotelo shranit na shrani.si.... bom danes ponovila vajo Imejte lep dan, pa mislite na to, da je petek že fraj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 8:16:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Nika Imejte lep dan, pa mislite na to, da je petek že fraj Ja, pa danes tudi, pa torek, sreda, četrtek,.... Saj vam privoščim podaljšan vikend, to je edini praznik, ki zame res nič ne velja, ker imam itak vsako leto dopust v tem času
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 8:37:50
|
|
|
|
ada2
|
uboga Nika, upam, da je ne boli preveč. se pa še predobro spomnim kako je bilo lani z Adamom, ko so mu čelo šivali....brrr.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?