špelin@
|
Drage moje čveke, včeraj je bilo res super, sem zelo vesela, da nas je bilo toliko, da sem spoznala še nekaj novih: tano7, nino7, soimenjakinjo moje velike pike (Svojeglavo), myo26 in *Tiano* ter da sem videla spet moje stare znanke: Estrello*, ****, kasso, naravo in Naty*. Upam, da sem naštela vse In vse vaše cukrčke in vse ostale otročke, ki so vsi po vrsti taki sončki *Tiana*, lepo, da je prišel tudi tvoj - a je katera slučajno fotkala oba atija, ko sta skupaj šetala z vozički? Svojeglava, o šentviškem predoru res ne bi Lahko je vse udeležene v projektu v dno duše sram! nina7 in Estrella*, super fotke aurora28, ja, Gregorju občasno dudko kar s plenico zadelam, da mu ne pade iz ust Itak je ves srečen, ko ima okrog glave založene vsaj 3 plenice ****, jaz ne bi bila jaz, če se ne bi potem o trboveljski alergologinji pozanimala in si tudi brez vez zelo hitro na vrsti - ne sicer v nekaj dneh, v dobrem tednu pa kar Pa da ne pozabim: hvala za pizzo Čeprav vedi, da ne bi bilo treba!!! eole, zagotovo se v roku dveh tednov dobimo na Vrhniki, če lahko prideš do tja. tana7, hvala za pleničke - so že v uporabi natasa34, mi smo pred zagorsko nočjo kar zbežali v Trbovlje, ker je eden od dveh odrov obrnjen direkt v naše stanovanje (zračne linije 100 metrov ), pri igralih so bili še trije šanki in je prehudo Samo 1x smo ostali doma (ko je bila velika pika stara 5 let) in se nam je ob treh ponoči že dobesedno mešalo. NIKOLI VEČ! tilči, ne se sekirat zaradi flaške!!! tally, ne bi kaj dosti o tvoji svakinji... Jaz bi jo verjetno direkt nekam poslala No, vidim, da bom imela zdajle pa jaz samogovore, ker ste očitno vsi na terenu Mi smo se pa sprehajali dopoldne, zdaj žal sonce preveč nažiga in se skrivamo.
|