|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
8.8.2008 14:42:38   
Katjusa
res je eni zlatnco ne obravnavajo kot tako hudo problem je k ima malček takrat pomanjšan apetit in bojda pomaga če ga dajemo čim več na dnevno svetlobo..... tud to nisme vedla zdej ga bom takoj po porodu zapeljala kr do okna pa nej tam aja sam da boma šla čim prej domov:)  sem pa enkrat nekje brala da zletnce zanovorojenčka ni nevarna če jo pa dobi kasneje lahko pride pa do resnih poškodb oči ali celo slepote tak da po eni strani je bolje da jo kr tam prebolijo.... 8 dni joj si ne predstavljam men se je po 4 mešal da sem že mojga spraševala če se zamenjamauser posted image user posted image user posted image

Ja v porodnišnicah bi blo dober če bi se pediatri in sestre skup vsedli in se pogovorili o tem kaj je prav in kaj ne oz. kaj bodo kazali ne pa da ti vsak drugače kaže in drugače govori....

tanci sej to še ni tok premalo poznam ene k majo 8 kg pr 1 letuuser posted image mi smo mel pr mesecu 5190g kar pomeni d smo se zredili za mal več k kg pri 5 mesecih že 8,5 no pol se je pa mal umirilo in smo do 9 meseca prišli na 11100g in 75 višine zdej ima pa nekje 14,5 kg ni ne debel ne suh tak ravno prav..... ampak največja fora je bla da ni veliko jedel pa se je tak lepo rediluser posted image user posted image user posted image user posted image nikoli ni pojedel mleka več k 200 v začetku ful dolgo samo 90ml soseda ima 3 tedne mlajšega in je pojedu že skor 150ml mi pa še kr 90user posted image očitno je mel dobro prebavo in je veliko ven pobral:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.8.2008 14:50:30   
tanci29
ja zgleda da res....tudi dojenčki so si različni..eni rabijo več eni maj...samo eno jim je pa vsem pomembno...da jih imamo radi in jim nudimo toplino, da so previti in da dobijo za papcat....res so pravi mali zakladki....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.8.2008 14:51:37   
Katjusa
evo tule je bil star 8 dni in se lepo vidi kako je bil še rumen doma tist dan k bi mogla it domov sem ga zjutraj pogledala sme že jokala k je bil čist rumen  in sme bla 100% da ne boma smela domov no pa sma na mojo srečo lahko šlauser posted image user posted image user posted image http://shrani.si/f/3W/jV/MBbrLhc/img6134.jpg

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.8.2008 14:54:24   
sazi
res je eni zlatnco ne obravnavajo kot tako hudo problem je k ima malček takrat pomanjšan apetit in bojda pomaga če ga dajemo čim več na dnevno svetlobo

Za dnevno svetlobo sem vedala in ga dajala k oknu. Sem pa brala da huda zlatenica lahko pusti poškodbe na možganihuser posted image  - mah, kaj pa vem.

Suhceni otročki. Naš ima pri dveh letih in pol 12kg, pa nekaj čez 90 cm. Je suuuuuhec.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.8.2008 15:01:30   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ja zgleda da res....tudi dojenčki so si različni..eni rabijo več eni maj...samo eno jim je pa vsem pomembno...da jih imamo radi in jim nudimo toplino, da so previti in da dobijo za papcat....res so pravi mali zakladki....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sazi naša soseda ima pr treh letih okrog 13 kg ne vem niti če jih že ma tolk.... pač so si različni važno je da so drugače zdravi.... ti ga najbolje poznaš in lahko oceniš če je suh al ni k včasih kater zgleda ful napit ampak težo ima pa nikakvouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.8.2008 15:16:32   
Katjusa
citiram iz ene starejše knjige Naš malček:" drugi ali tretji dan po rojstvu se pokaže bolj ali manj rumena barva kože in sluznic. Rdeče krvničke, ki jih ima novorojenček preveč, razpadajo in njihovo barvilo preplavi celoten organizem. V tem času je malo bolj zaspan in len pri pitju. To je naravno in samo po sebi izgine. nedonošenčki imajo hujšo zlatenico kot donošenčki.
Če pa je novorojenček rumen že nakaj ur po rojstvu, pa je to bolezenska zlatenica, ki jo danes že uspešno preprečujemo in zdravimo." konec citata

Nikjer ne najdem letnice knjige gre pa za knjigo od moje tašče ki jo je kupla 1982 ko se je rodil moj mož..... in po tem kar tle piše ta zlatenica ni nevarna če se ne pojavi nekaj ur po rojstvu in bi lahko mirne vesti vzela otroka in odpeketala domov.... že magari 2. dan no razmišljam o tem da ne bom dlje tam kot bo to res potrebno in bla bi toliko časa da nardijo vse preiskave, ki pa jih delajo 3. dan... no pa sej je še veliko časa se bom še pozanimala kako in kej....odločitev bo pa tak al tak padla ko bom tam in ko bom videla kako se dojenček in jst počutima:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.8.2008 16:02:32   
Katjusa
cita vidim da si gor dej reč da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že cel dan mislim nate

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.8.2008 16:12:06   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita vidim da si gor dej reč da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že cel dan mislim nate

punce moje HVALA Katjusa tudi jaz sem mislila na vas verjemite s solzami sem šla v bolnico naj vam povem da imam res roza izcedek strogi strogi počitek in kontrola pr svoji G ćez en teden aja pa ultrazvok sem mela naša pikica je od ponedeljka 32.1mm pa do danes zrasla mislim sedaj je velika 38,3...

HVALA VAM SEM PA user posted image user posted image user posted image ko se mal odpočijem vam povem kakšne stvari se mi dogajajo datumi me lovijo 100 na uro sej boste vidle sem pa kljub temu mal zaskrbljena...

RADA VAS IMAM IN RES HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa čestitke novi nosečki in seveda za uspešno NS!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.8.2008 16:14:08   
Katjusa
cita hitro počivat bomo že počakale..... drži se in počivaj držim pesti da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.8.2008 16:16:11   
sunny24
cita user posted image user posted image user posted image Zdej pa dej lepo počivat oz vstani sam takrat, ko moreš it na WC, ostalo pa dej ležat!
S pikico je pa vse v redu, saj lepo raste! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.8.2008 16:20:33   
glen
cita prov sem si oddahnila,veš da bo vse uredu,držimo pestke še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.8.2008 16:24:44   
glen
sunny kuku tako sem vesela da si že dve uri prepevamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.8.2008 16:26:45   
sunny24
glen, ti verjamem! Jst morm čakat še malo! Kje si bla na NS? V Izoli?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.8.2008 16:29:01   
glen
Oj punce zdaj sem malo gledala slikco iz uz in piše da
po zm semuser posted image 11t  5/7
Po uz semuser posted image 12 t  5/7(po velikosti ploda)
To se pravi da sem zdaj v 13 ted in ne v 12user posted image ,no recimo,vsaj tako pravijo,da nekje na Ns najbolj točno določijo PDP,pa sem mu omenla da moj odstopa za 1 ted,pa je reku da bo že moj gin popravu pdp in da je vse o.k.
Pol lahko pričakujem okoli 15 feb?No bomo počakali kaj bo rekel moj gin

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.8.2008 16:31:38   
glen
sunny
ja pri Lovšinu,z 1. septembrom bo imel še urodno licenco,ful je fajn.
Že pri prvem porodu sem ga imela in si želim da bi bil zraven še sedaj.
Tudi ko sem bla 14 dni nazaj hospitalizirana,je bil dežuren.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.8.2008 16:39:51   
Punce moje se vam javljam iz postelje...GLEN ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Zakaj datumi ma lovijo ko sem že napisala točno 26.07. zdej sem bila sprejeta na oddelek zaradi izcedka točno 9 let od kar sem Lauro rodila danes 08.08 pa točno pred devetimi leti sva šle s tamalo iz bolnice in seveda če dodam da imam nuhalno 21.08. na predviden datum poroda tamale ampak je bila skoraj mesec prehitro kaj pravite na to???Mi je rekla ena sestra v bolnici danes da me res datumi lovijo moj pa je reko povej če je še kak tak datum da se pripravimuser posted image ...bom dosegljiva ker imam tko in tko računalnik v postli...pazite se in pazite svoje pikice od danes naprej sem začutila neko še močnejšo vez s svojo pikico ki je res pikica ampak  raste pod mojim srčkom in si jo neizmerno želimo...

RADA VAS IMAM PA VAS NE POZNAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.8.2008 16:42:25   
sunny24
Joj, ta naš pikec me pa prav heca. Sem uporabla AS (spet user posted image ), najdem srčeka, začnem štet utripe, kar naenkrat tišina, premaknem AS za kak cm, spet utripi, spet tišina, spet pramaknem,...V glavnem, naš ta mali ima selitve narodov po trebuhu! user posted image

Sem ga lovila, ko mačka miš!!!user posted image user posted image user posted image

Glen, super da imaš tako fajn dohtarja na razpolago!!!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.8.2008 16:44:26   
glen
Glede AS pa ga jaz še zmeraj neslišim oz. nenajdem,ma se sploh neobremenjujem več

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.8.2008 16:45:15   
sunny24
cita  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo! Glede datumov imaš pa res celo žurko!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.8.2008 16:45:18   
glen
citauser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.8.2008 17:07:28   
sunny24
Punce, mam okroglo številko! Sam še 200 dni do mojega PDP...Sej bo hmali! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeri sem pri noni dobila dva moja pajacka...kako je to mičkino. iiiiii, komi čakam, da bom te stvari začela kupovat in pol oblačit naši piki poki! user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.8.2008 17:09:28   
Katjusa
cita sej pa so se ti same lepe stvari dogajale na te datume tak da to ziher kej lepega pomeni.... no rojstvo pa odhod domovuser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ti pa na te dneve pikica oglaša pa nimam pojma mogoče je pa vesela da ima sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image

Glen pa iščeš čist pr sramni kosti.... to je tak nisko da se zdi čudno:) upam da boš našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.8.2008 17:28:07   
cati
Cita samo da sta s pikico OKuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.8.2008 20:16:34   
sunny24
Čer!
Kje ste vse? Se stiskate pri vaših dragih, ne? user posted image   Sej jst bi se tudi, pa ga že cel dan ni, ker je šel neki privat delat...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.8.2008 20:18:28   
Jaz pa zdele odhajam papcat je moj dragi kuhal ko jaz pridkano počivamuser posted image se pol javim...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.