Arany
|
Tejkaz ČESTITKE ZA FANTKA !!! *zvezdica*, dojenč, bambi, ozziebo ČESTITKE ZA PUNČKE !!! Vsem želim zdravja in prijetno cartanje ! Ufff, zdaj gre pa zares po tekočem traku. Prav je tako, saj je vendar avgust naš mesec . Pri meni se še nič kaj ne dogaja kar bi kazalo v smeri poroda, vsaj glede na včerajšnji CTG ne . Mogoče se pa CTG moti . Se mi smilite tiste, ki ste že čez rok . PABLO Upam da bo barvanje sten učinkovalo in boš kmalu cartala svojega . Erin Držim pesti da si tudi tvoj kmalu zaželi v živo spoznati svojo mamico . Zoja Miša Poskusi čim manj razmišljatii o tem kdaj bo in kako bo, saj si v dobrih rokah. Na koncu se bo sigurno vse dobro končalo in to je najpomembnejše. Drži se ! Vse ki ste že postale mamice - kakšne lušte nam delate s svojimi malimi lepotci in lepotičkami Pa res ste dobre, da že tako kmalu po rojstvu obvladate večino stvari in uspete celo pisati na forumu . AngelCare je bil pri nas med prvimi nabavljenimi pripomočki za našega . Razlog za to je resnična izkušnja v ožjem družinskem krogu, ki se je na srečo, zahvaljujoč napravici AngelCare, za nečaka in njegovo družino, dobro iztekla. Sicer so na srečo ti primeri redki, vendar nikoli ne veš ... Mislim da mi svakinja ne bo zamerila, da vam posredujem njeno zgodbo, ki jo je že sama objavila na RR. IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Jaz nekaj zelo pogrešam pri teh seznamih. Kaj je najpomembnejše, ko imaš enkrat otročka? Oblačilca? Voziček? Posteljica? Šampon?... Vse to je popolnoma neprimerljivo z otrokovim zdravjem oz. celo življenjem. Jaz vam zelo, zelo toplo priporočam, da kupite Angel Care. Bom poskusila čisto na kratko povedati našo izkušnjo. Pri njegovih sedmih tednih nas je ponoči prebudil alarm. Otroka sem stresla, da je normalno zadihal, ko sva šla s partnerjem nazaj spat, pa se je ponovno oglasil alarm. Takrat sem otročka vzela k sebi, ga zdramila in podojila. Kmalu za tem, se mi je začel na rokah dobesedno izgubljati, kar spal bi. Kljub tem, da sem ga klicala, ga stresala, ga nesla ven na hladno, ga je kar zmanjkovalo. Sredi noči, v sami pižami smo šibali k zdravniku, nato smo bili urgentno prepeljani na PeK v Lj. Tam so ga dali na monitor in ugotovili, da naredi 2 - 6 vdihov na minuto (v povprečju bi jih moral 30). Takoj so mu dali zdravilo, ki spodbuja dihanje. Le-tega je moral do šestega meseca jemati 3x dnevno. Danes je star 11 mesecev in je kot živo srebro. Ves čas šiba sem in tja. Če tiste noči ne bi imela Angel Cara, si ne upam pomisliti, kako bi se vse skupaj končalo. Zato vam toplo polagam na srce, naj vam ne bo škoda 90 € za to neprecenljivo napravico, ki rešuje življenja!!! Upam da z zgodbo nisem katere prestrašila, ker to nikakor ni bil moj namen.
|