|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
5.8.2008 11:35:31   
Arany
  user posted image user posted image user posted image Tejkaz ČESTITKE ZA FANTKA !!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
*zvezdica*, dojenč, bambi, ozziebo  
ČESTITKE ZA PUNČKE !!! user posted image user posted image user posted image

Vsem želim zdravja in prijetno cartanje ! user posted image user posted image user posted image

Ufff, zdaj gre pa zares po tekočem traku. Prav je tako, saj je vendar avgust naš mesec user posted image .
Pri meni se še nič kaj ne dogaja kar bi kazalo v smeri poroda, vsaj glede na včerajšnji CTG ne user posted image . Mogoče se pa CTG moti user posted image .

Se mi smilite tiste, ki ste že čez rok user posted image .
PABLO 
Upam da bo barvanje sten učinkovalo in boš kmalu cartala svojega user posted image . user posted image

Erin   Držim pesti da si tudi tvoj user posted image kmalu zaželi v živo spoznati svojo mamico user posted image . user posted image

Zoja Miša  Poskusi čim manj razmišljatii o tem kdaj bo in kako bo, saj si v dobrih rokah. Na koncu se bo sigurno vse dobro končalo in to je najpomembnejše.  Drži se ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki ste že postale mamice - kakšne lušte nam delate s svojimi malimi lepotci in lepotičkami user posted image
user posted image user posted image
Pa res ste dobre, da že tako kmalu po rojstvu obvladate večino stvari in uspete celo pisati na forumu user posted image user posted image user posted image .

AngelCare 
je bil pri nas med prvimi nabavljenimi pripomočki za našega user posted image . Razlog za to je resnična izkušnja v ožjem družinskem krogu, ki se je na srečo, zahvaljujoč napravici AngelCare, za nečaka in njegovo družino, dobro iztekla. Sicer so na srečo ti primeri redki, vendar nikoli ne veš ...
Mislim da mi svakinja ne bo zamerila, da vam posredujem njeno zgodbo, ki jo je že sama objavila na RR.

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Jaz nekaj zelo pogrešam pri teh seznamih. Kaj je najpomembnejše, ko imaš enkrat otročka? Oblačilca? Voziček? Posteljica? Šampon?... Vse to je popolnoma neprimerljivo z otrokovim zdravjem oz. celo življenjem. Jaz vam zelo, zelo toplo priporočam, da kupite Angel Care. Bom poskusila čisto na kratko povedati našo izkušnjo.

Pri njegovih sedmih tednih nas je ponoči prebudil alarm. Otroka sem stresla, da je normalno zadihal, ko sva šla s partnerjem nazaj spat, pa se je ponovno oglasil alarm. Takrat sem otročka vzela k sebi, ga zdramila in podojila. Kmalu za tem, se mi je začel na rokah dobesedno izgubljati, kar spal bi. Kljub tem, da sem ga klicala, ga stresala, ga nesla ven na hladno, ga je kar zmanjkovalo. Sredi noči, v sami pižami smo šibali k zdravniku, nato smo bili urgentno prepeljani na PeK v Lj. Tam so ga dali na monitor in ugotovili, da naredi 2 - 6 vdihov na minuto (v povprečju bi jih moral 30). Takoj so mu dali zdravilo, ki spodbuja dihanje. Le-tega je moral do šestega meseca jemati 3x dnevno. Danes je star 11 mesecev in je kot živo srebro. Ves čas šiba sem in tja. Če tiste noči ne bi imela Angel Cara, si ne upam pomisliti, kako bi se vse skupaj končalo.
Zato vam toplo polagam na srce, naj vam ne bo škoda 90 € za to neprecenljivo napravico, ki rešuje življenja!!!

Upam da z zgodbo nisem katere prestrašila, ker to nikakor ni bil moj namen.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.8.2008 11:36:39   
LinaK
Zoja Miša upam, da kmalu spoznaš svojo princesko!

Dej mi samo prosim povej, ker dr. je bil danes zjutraj na viziti?
Hvalauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.8.2008 11:36:54   
naty13
Sayuri ste fletni in čist v stilu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi komaj čakam na konec tedna, da bomo lahko mal ven šli. user posted image

Erin zdej pa že pejt rodit. A rabiš še eno odpustnico. user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.8.2008 11:40:07   
Arany
  Joj Sayuri kak sta fletkana user posted image user posted image user posted image user posted image . Na sprehodu vas sigurno kar naprej ustavljajo mimoidoči in ju občudujejo, a ne?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.8.2008 11:41:08   
Erin
Zoja Miša - res je, v dobrih rokah si, do 37 tedna manjkajo samo 3 dnevi... VSE BO UREDU. Naj te ne bo strah ampak - veseli se, danes je prišel dan ko boš spoznala svojo pikico, najlepši dan v življenju ki ga ne boš nikoli pozabila. Naj ti že sedaj zaželim SREČNO! Bom mislila nate user posted image user posted image user posted image user posted image

Arany - hvala za zgodbo tvoje svakinje. Tudi sama sem se odločila na nakup angel care zaradi tega. Raje dam 100€ kot pa da bi se kdaj malemu kaj zgodilo..niti pomisliti nočem na to...vreden je svojega denarja, mogoče bo pa ravno meni pomagal, mogoče? Čeprav upam da do tega pri nikomur, nikoli ne pride.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.8.2008 11:50:06   
bella02
Ojla, punce!!!
Pa smo doma. No, to smo že od nedelje, sam glih takoj mi ni uspelo prit do te škatle.
Jaz in moja princeska sva uredu, zdaj ravno spi. Včeraj je to počela večino dneva, user posted image user posted image user posted image ponoči pa smo bli malo dalj časa budni, pa ni panike.
Moja porodna zgodba bo kratka in lepa, saj obsega samo 4 ure. Vam jo zaupam malce kasneje, najprej pa grem prebrat za nazaj, da sploh vidim, katere vse ste že rodile.  Mi smo julijčki, ampak ostajam avgustovka, vas ne dam!
Če je katera glih v akciji, držim pesti! Za vsako posebej! Pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.8.2008 11:58:02   
anita goitan
čau punce,
jaz sem domaaaauser posted image , ctg bil odličen, popadkov ni. Pritisk ni bil ravno nizek 90 srčni, vendar je dr.Handžar reku naj grem domov glede na to da se fajn počutm (in res se),pa da ne zatekam, me glava ne boli itd.  Babica mi je rekla naj pridem ponovno v petek al pa četrtek, v ponedeljek imam pa amnioskopijo.
Sedja vas grem čiata, hvala na skrbi, zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image , še to:rekla babica da v njeni 25 letni karieri ni bilo še take gužve kot je sedaj v P KR!!

Pa danes sem full nosečk videla, naj se javi če je katera bila, jaz sem bila tam ob po 9ih in šla direkt v porodno na ctg

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.8.2008 12:01:21   
andrejaboris
Sayuri kak sta zlata vaša sončka!

Bella mi te tut ne damo, tako kot ne vseh ostalih julijskih avgustovčkov! A ne punce? super pa da ste doma!
ZojaMiša, če hoče  vaša pupika ven, pa naj pride, saj boš v dobrihrokah! Držim pesti, da bo vse vredu!!!

Moj user posted image pa je zdaj taki razbojnik v trebuščku, sem pa tja miga! Danes sem sanjala da sem bila okužena stemi streptokoki in so mi rekli, da bom imela carski rez! NI blo ravno prijetno in upam, da nisem imela preroških sanj!

Kaj je že kera na poti v P?
Ryssa drži se , smo stabo!!!

Aja v Mb je tut baby boom! Včeraj sta dve emogli noter ostat, in ni blo več postle za njiju! Sicer ne v porodni ampak na oddelk! Je pa sestra rekla, da take gužve že dolgo ni blo!

Živeli slovenci in slovenke!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 5.8.2008 12:04:23 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.8.2008 12:24:00   
iva77
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočam vam VESELO novico, da smo danes ob 9.20 v Kranju dobili še eno user posted image princesko z imenom TAMMY, 3150 g in 50 cm, mamica še okreva po CR-ju, jaz (očka) pa imam dovoljenje, da v mi v naslednjih treh dneh "alko" ne pade pod 1,00 promila user posted image

< Sporočilo je popravil iva77 -- 5.8.2008 12:25:30 >

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.8.2008 12:26:26   
Zoja Miša
Arany, bom poskusila, čim manj misliti na vse in pač čakati.
Ker glede na to, da od zjutraj pa do sedaj ne občutim velike spremembe, boh ve kako dolgo zna vse trajati. Bom na popoldanskem ctg-ju videla.

LinaK, zjutraj je bil dr. Čuk na viziti. A sem tu videla hoditi tudi Jurco in prav tako Pogačnika.user posted image

Erin, Andrejaboris ja v bistvu bi bila vesela, če bi to bilo kar danes! Bomo videli...

Bella super, sta že doma...lepo uživajta!user posted image

Anita, lepo da si doma. Ampak sedaj pa res pazi nase!!!

Sayuri, kako lepo morate izgledati na sprehodu...user posted image

No, jaz vas bom obveščala kako kaže...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.8.2008 12:26:57   
andrejaboris
Čestitke Iva!!! Bravo!!! Lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.8.2008 12:28:03   
Zoja Miša
Iva77 čestitke za princesko!!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.8.2008 12:29:43   
LinaK
Iva77 iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.8.2008 12:32:16   
anaya
bravo ati pa iva77..... punce so na pohoduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.8.2008 12:32:44   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iva, čestitke za malo princesko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.8.2008 12:34:19   
anita goitan
iva77 čestitke za Tammyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.8.2008 12:37:51   
Krysia
Iva77 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image tebi, očiju in mali Tammy! Očka, ti pa ne vozit pr tem alkotu user posted image (ne mi zamert, no), drugač pa kar lepo proslavit!

Zoja Miša, ti se ne preveč obremenjevat, če se le da. Glede na to, kdaj so te prvič obdržal v P, si s svojo princesko zelo daleč prišla, a ne? Poleg tega si v P v dobrih rokah, 37 tednov je tudi že skoraj mimo, če te je pa fajn strah, pa povej svoji bejbi, da bi si ti zelo želela, če počaka do petka, da bo imela tak fajn rojstni datum ... Ko se pa akcija začne, ti pa želim čim hitrejši in čim lažji potek dogodkov ... user posted image

A pol pravte, da je v vseh P gužva user posted image ... ja, no, mi itak čakamo, da se mesec vsaj prevesi v drugo polovico user posted image ... mogoče bo pol kaj manj gužve ... no, nekam me bodo že dal, a ne?

Sayuri, vi ste pa tako luškani. Po moje vsi za vami gledajo, ko greste na sprehod ... Mora pa bit kar projekt oba (oziroma vse tri) naštimat pa it ... dobra si, punca!

Bella02, lepo da si doma - ti se kar spočij, ko boš imela pa kaj časa, pa z veseljem pričakujemo tvojo izkušnjo ... Pa itak, da si naša avgustovka, čeprav je tvoja princeska malo pohitela ...

Neposredna povezava do sporočila: 492
5.8.2008 12:39:41   
Arany
 user posted image user posted image user posted image Iva77 in očka ISKRENE ČESTITKE ZA HČERKICO !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.8.2008 12:53:01   
buhtlčk
Iva77 čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.8.2008 13:01:47   
buhtlčk
Jaz imam pa glede na zadnjo M jutri rok, pa od včeraj imam malenkost rjavega izcedka...a bi to lah pomenil, da se je začek kaj dogajat?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.8.2008 13:02:48   
buhtlčk
Sploh glede na to, da sem ravnokar pridelala drugo user posted image  - pa recimo, da je norma izpolnjena user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.8.2008 13:06:41   
pingo80
Kako lepo, same princeske so na pohodu. Zdaj pa vodijo.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Ozziebo, bambi14 in iva77 - čestitke ob rojstvu vaših princesk. Prijetno cartanje.
                          user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sayuri - user posted image  za mirno noč.

Zoja Miša - drži se. Ko bo princeska pripravljena, bo prišla. Ti pa si tako ali tako v dobrih rokah. Pogumno.user posted image

Ryssa - da ti vnetje čim prej pozdravijo in prideš še malo uživat domov, preden pride novi član.user posted image user posted image user posted image

Nell - ta napravca je bla 2. stvar, ki sem jo kupla za našo novo članico. Sem dobila same pozitivne izkušnje od prijatelce, ki je rodila pred 5. meseci. Tako kot ti je napisala Krysia - otroček samo mal pozabi dihat in pol ga pisk spomni, da bo treba spet začet. Je prav gotovo vreden svojga denarja.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.8.2008 13:08:40   
pingo80
Bella02 - dobrodošla doma; user posted image  pa čimprejšnjo usvojitev in ustalitev novih navad vam želim.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.8.2008 13:26:29   
andrejaboris
Imam sporočilo od Nyne84:

POzdravljena! Včeraj zvečer sem dobila popadke na 10 min, ob treh ponoči sem prišla v P., potem pa se je vse skupaj ustavilo, tako da sedaj ležim na oddelku in čakam! Sicer imam popadke, vendar so zaenkrat precej redki in ne preveč močni. Lep pozdrav vsem avgustovkam!

Nyna držim pesti, da boš čimprej cartala!user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.8.2008 13:33:44   
anita goitan
nyna84user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da boš tudi ti čimprej objela svojo štručko, želim ti tak ekspresen porod kot ga imajo tukaj avgustovkeuser posted image

zoja miša povej kolk ti pa ctg pokaže popadkov? Je pa fajn da imaš vsaj net, tako gre čas hitreje, drži se, te beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?