krfjolca
|
Jaz sem tudi dobila datum, in sicer 25., vendar sem poslala mail, če mi lahko prestavi, ker je ravno prvi službeni dan in ne morem že takoj manjkati. V katerem tednu naj bi bila NS? Sem že malo pozabila, kako tole poteka ... Slabost se je pri meni že začela, na čase me zagrabi. V prvi nosečnosti ni bilo tako hudo, samo nekaj tednov na začetku, pa še to ni bilo sile. Nimam pa še nobenih nosečniških kapric glede hrane, upam, da še nekaj časa ne. No, predvsem dragi upa, da ne . Prejšnjič je moral na vrat na nos letet po trojanske krofe, ko sem si jih zaželela ... Pa ob polnoči po lučke na bencinsko . Zredila sem se pa v prvi nosečnosti 14 kil. Ni tako grozno, vendar bi tokrat raje malo manj. Trebuha mi ni nič ostalo, sem bila drug dan po porodu ravna kot dila. Sestra v sobi kar verjet ni mogla, da je to možno. Pa nisem imela tako majhnega trebuha. Tudi strij nisem dobila, so mi pa močno popokale kapilare po nogah. Upam, da tokrat ne bo toliko težav glede otrokove lege, sem bila prejšnjič kar boga. V 7. mesecu so se začele hude bolečine v medenici, ko je tako pritiskal dol tamal - ponoči sem tulila od bolečin, ker se nisem mogla obrnit, po stanovanju sem hodila z berglami, ker je bilo, kot da bi me z nožem štihali, če sem noge premaknila ... No, v zadnjem mesecu se je stanje malo umirilo, ni bilo več tako grozno ... Sploh ne smem preveč razmišljat za nazaj, sploh okrog poroda ne, zdaj si ne morem več premislit