Bonnie_RR
|
Hoj hoj! Se na hitro malo javim, da me ne pozabite... Js sem ta teden imela zelo pester. Nova služba, mala psička, učenje, Nikova občasna ljubosumnost (se mi pa zdi, da gre že na bolje), neke zdravstvene bedarije... Ah ja... No, da grem po vrsti... Služba je fajn. Mislim, da bom kar uživala... Psička mi tud vzame kar časa (normalno, da se je treba z njo ukvarjat, pa peljem jo k mojim, ko delam, da še ni toliko časa sama), Nika je na trenutke malo zagrabila ljubosumnost, ampak se to umirja. Učenje mi skoz kljuva nad glavo, pa mi nikakor ne uspe delati po planu. Takoj, ko tole napišem, se grem učit! Od zadnje menstruacije imam tudi neke probleme s krvavim izcedkom. Kr tako (iz čistega miru) se mi je zadnjič nekaj krvi vlilo (nekaj dni po m), naslednji dan sem imela že bolj rjav izcedek, potem pa mir do včeraj, ko se je spet ponovilo z rjavkastim izcedkom. Danes sem šla kar s tamponom v službo, da me slučajno ne bi kaj presenetilo... Pa že tako sem čist našponana, zdej se moram pa še s tem ukvarjat, pa v sredo do G hodit (ko ima popoldne)... No, upam, da ni nič narobe. Drugače pa imamo pri nas neke čudne razmere doma. Že nekaj dni nas komarji dobesedno žrejo (js imam po nogah krvave podkožne fleke, Nik je pa čist zatečen na teh mestih), pomaga pa nič. danes je tamali prišel iz vrtca s tako veliko rdečo oteklino na vratu in na nogi, da me je skoraj kap! Mazanje s kamagelom ali justovo tea tree pa tud bolj malo pomaga... No, za nameček, je pa danes Nik še nekam čuden in malo topel. Spi že od nevemkdaj (po svoji želji), na otip je topel, termometer pa še ne kaže vročine. Drugače je čist drugačen po obnašanju, sam ne poje nič (tud v vrtcu ga je vzg. danes hranila, česar že dolgo časa ne počne), skoz bi bilv naročju... Upam samo, da ne bo kaj zbolel, ker potem pa pop ! Potem pa je tu še hiša - denar spravit na kup, še par stvari zrihtat. Med tem ima dragi še 2 sejma službeno za zrihtat (Radgonskega in MOS), psička ima še cepljenje konec avgusta, dragi se s kolegi (brez mene) še za nek vikend ob morju meni... Ko vse tole preberem, res ne vem, kaj bi si še lahko umislila oz. kako mi/nam bo vse skupaj ratalo...