|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.8.2008 11:22:48   
sazi
Tinkatonka - super, da ste se imeli lepo. Daj, pozdravi vse v mojem imenu. Se že dolgo nismo videli.

Kar se pa večernega rituala tiče - hja. Lev mene vrti okoli prsta. Za vse hoče mami, ampak je ob meni tudi najbolj siten - pa ne samo zvečer. Lahko je sam pri mojih starših, pa je čisto priden in zadovoljne, ko se pa prikažem jaz, pa začne cvilit, negodovat. Sem kar malo žalostna, ampak sploh ne vem, kaj narediti, da ne bi bilo tako. Se spomnim, da je bil nečak isti.
Tako je verjetno tudi pri vašem večernem uspavanju. Tebe raje malo bolj izkoristi, z očkom da pa mir. Ne vidim druge razlage.

Pri nas se je pa danes končno pojavil malar - no, upam, da se je. Ga je zjutraj mož čakal, ker je rekel, da pride ob 7ih, ampak da pol ure prej še pokliče. Pa me kliče mož ob 7:20, da ga še ni, preverim in pravi, aja, čaka me, no sem itak mislil pol ure prej poklicat, ampak me kakšno uro še ne bo. Je šel mož v službo, malarjeva ura pa se je raztegnila na 3user posted image  - standard.

Pa ene poznate eno mojo prijateljico, ki ima sinka Aljaža. Včeraj je Aljaž dobil sestrico.user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.8.2008 17:39:20   
jer.za.
Pozdravček!
Ich bin nach zu hauseuser posted image user posted image user posted image .
Bilo je super, v torek smo bili cel dan v živalskem vrtu v Nuerembergu, ki je res ogromen, včeraj pa smo cel dan nakupovali. Vožnjo sta mali preživeli zelo dobro, vsakič smo se po dvakrat ustavili, malo pojedli, popili, in šli naprej. Pa nič nismo imeli zastojevuser posted image user posted image .

Toliko na hitro, kaj več zvečer.

Tinkatonka, imaš ZS.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.8.2008 22:01:16   
jer.za.
Evo, imam spet malo časa medtem ko čakam da mi pošlje slike za razvijanje v foto.

No, kot sem že omenila smo se imeli v Nemčiji super. Živalski vrt je zelo velik, za ene pet Ljubljanskih. Živali tudi ogromno, med drugim tudi nosorog, beli medved, gorile, atake,.... delfini-bili smo tudi na predstavi v delfinariju. Slike bom dodala tudi v album, vendar ne danes. Ko bodo notri sporočim.
Smo bili v živalskem vrtu od 10.00 pa do 17.00, pa si nismo uspeli vsega pogledati.
Nakupovala sem pa tudi na veliko. Dobila sem cunje za celo sezono za mali, pa še zase nekaj malenkosti. Bili smo tudi v Ikei(bila sem prvič), pa se mi ni ne vem kako dopadlauser posted image  Se mi zdi kot nek Dipouser posted image .
Vožnja pa tudi kot že rečeno super. Nobene sitnobe v avtu, ves čas sta iopazovali okolico, pa vetrnice, pa tuneli so bili zakon. Tudi na splošno sta bili zelo pridni, po trgovinah sta hodili brez problemauser posted image user posted image .
Jutri pa nas čaka spet pohajkovanje po trgovinah-greva z možem kupit Zali darilo, pa vso robo moramo nakupiti, saj bomo v nedeljo praznovali Zalin rojstni dan.
Potem bom pa pomojem imela dovolj nakupovanja za ene dva mesecauser posted image user posted image .
Grem do konca slike uredit, potem pa mogoče še kaj za nazaj pokomentiram. Če ne pa jutri.

Aja še nekaj, sem si prejle priprla sredinski prst na desni roki, na previjalni, in imam pol nohta čisto modrega, roka me boli cela do komolca za ponoret. Upam, da se tale bolečina umiri, ker drugače ne vem kako bom sploh kaj delala. Pišem sedajle po polžje v glavnem z levo roko.

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2008 0:07:47   
jer.za.
Jz še vedno tukaj strašim. Sem bila že v postelji, pa kar ne morem zaspati, ker me tako kljuje cela roka. Ob 22.00 sem vzela en Naklofen-ni nič prijel, sedaj pa čakam, da bo ura vsaj 2.00, da lahko vzamem še en Ketonal. Je pa res nenormalna bolečina.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2008 0:43:07   
jer.za.
No danes imam pa jaz samogovoreuser posted image .
Večerni ritual: pri nas je okrog 19.00 večerja, potem tuširanje, umivanje zob, pravljica&risanka(po izbiri), nato pa okoli 20.00 v posteljo. Sami stečeta vanjo, midva jih prideva pokrit, dat lubčka, zapreva vrata in to je to. Včasih zaspita takoj, včasih se še pogovarjata.
Bonnie_: user posted image user posted image user posted image  za službo. Kako pa se kaj imaš v službi? Si zadovoljna?

Piknik: jaz sem za da se izvede. Za naš travnik ne vem, bom jutri vprašala dragega kako kaj kaže. datumsko pa tudi pojma nimam, kakor vam ostalim najbolj paše.
Grem dat še nekaj slikic v album-geslo: je&za-(morje 2008).

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2008 8:47:31   
tinkatonka
jer.za....luštne slikice user posted image user posted image user posted image  Pa kako ti je Jerca podobna. Zala je pa očitova a ne?

kako prst????

Ikea....jaz grem pa naslednji teden. Sem ti ravno mislila rečt, če greš z manouser posted image . Greva pa skupaj z eno kolegico. Nič večjih nakupov, malenkosti za dušo in za firbcat. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2008 10:36:47   
sazi
Dobrodošla nazaj, jer.za.
Lušne slikice in lušni punci - lepo, da ste se imeli fajn.
Upam, da je tvoj prst v redu. Pa uspešen šoping želim danes.

Ikea - je vse precej nagužvano, pa skladišče, ker si sam nalagaš robo.... Ampak vse to zmanjšuje cene dokaj kvalitetne robe. Se je pa potrebno navadit na sistem.

Malarji delajo.

Včeraj popoldne smo se dobili s še eno družinico v Bizoviku in sem ful vesela, ker je ena prijateljica noseča 3 tedne manj kot jaz, pa že 1. otroka sta samo 2 meseca narazen. To bo lušno.

Če danes popoldne ne bo deževalo, gremo do jutri v Bohinj- Peljemo jogije in podobno, pa v dežju ni ravno fajn tega na strehi prevažat, Drugače gremo pa jutri samo za dnevni izlet.

Bodite fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2008 13:30:40   
tinkatonka
sazi...v Bohinj predvidevam,da ne boste šli, ker ščije in treska tukaj v Lj. Oziroma jogijev najbrž ne boste peljali, a ne?

user posted image user posted image user posted image  za malarje

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2008 13:56:56   
sazi
sazi...v Bohinj predvidevam,da ne boste šli

Bomo videli, kakšno bo vreme okoli 7ih zvečer. Je pa res kar sodni dan danes.

Neposredna povezava do sporočila: 259
8.8.2008 14:03:19   
jer.za.
Hojla
kako prst????

No, to noč nisem spala nič. Bolečine so bile grozne, lahko bi jih primerjala s popadki. Zjutraj pa sem možu končno dovolila, da mi je preluknjal noht z iglo, in je kri stekla ven, tako da je bolečina kar precej popustila. Še vedno bili, težje delam stvari ampak je pa precej bolje kot je bilo včeraj.
Tinkatonka, a veš da si prva ki praviš da je Jerca podobna meni. Vsi pravijo, da je mala čisto moževa, Zala pa moja. Ikea- ja to bi šla tudi jaz zraven, samo torek ne morem, drugače pa kadarkoli drug teden. Če se vama lahko pridružim seveda.
Tina, sedajle je taščo klicala sestra z Bizovika, je rekla da je padala za jajce velika toča. Upam, da vam ni kaj škode povzročilo, glede na to da si iz tistega konca.
V torek, 5.8. je rodila moja soseda, kolegica, in sicer fantkauser posted image user posted image -Tinkatonka, ti jo poznaš. Mali je ok, zdrav le malo plodovnice se je napil in bosta kakšen dan več v porodnišnici.

Danes kot kaže se obeta bolj deževno popoldne, tako da bom najbrž spekla pecivo, pa malo psopravljala. Zvečer se še kaj oglasim tu, ker gre mož na tenis.

Neposredna povezava do sporočila: 260
8.8.2008 14:21:38   
tinkatonka
V torek, 5.8. je rodila moja soseda, kolegica, in sicer fantka -Tinkatonka, ti jo poznaš

user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ŠE IZ MOJE STRANI!!
PA VELIKEMU BRATCU TUDI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.8.2008 14:23:57   
tinkatonka
Ikea- ja to bi šla tudi jaz zraven, samo torek ne morem, drugače pa kadarkoli drug teden. Če se vama lahko pridružim seveda.

ja seveda greš lahko zraven. Gremov četrtek, jaz delam do 11h, potem pa štartamo direkt. A bi ti lahko prišla tukaj do mene v službo??? Pa greva potem samo po avto na parking??  Se bova v nedeljo točno zmenile a  prov?

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.8.2008 14:27:43   
tinkatonka
Tina, sedajle je taščo klicala sestra z Bizovika, je rekla da je padala za jajce velika toča.

Jaz sem v službi. Tukaj v centru Lj je tud ful padala toča, kakšno je bilo pa pri nas pa ne vem. Sem pa klicala domov , da naj mi gre tast izklopit vse iz elektrike. Upam da je šel in da mi ni kaj skurilo. ker je tašča takrat rekla, da pri njih ni nevihte in da je brezveze izklapljat.user posted image user posted image user posted image  GRRRRRRR  Hudič taščin, če mi je kaj skurilo slučajno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.8.2008 14:35:26   
tinkatonka
Evo mi je oče ravno povedal, da ima avto stolčen. user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 264
8.8.2008 15:04:50   
jer.za.
Evo mi je oče ravno povedal, da ima avto stolčen

user posted image user posted image user posted image  Upam, vsaj, da ima kasko. Kaj narava dela zadnje čase. To sploh ni več res.

Neposredna povezava do sporočila: 265
8.8.2008 21:25:48   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image  Vse v objemu partnerjev? Tako je prav, tudi jaz grem počasi k možu na kavč. Danes se mu ni dalo na tenis, in moram izkoristiti to priložnost, sedaj ko je doma. Bova imela pa malo domačega razgibavanjauser posted image user posted image user posted image .
Moj prst še vedno boliiiiiiiiiiiiiuser posted image . Prejle sem prst pol ure namakala v domač "šnops", ker je rekla tašča da to pomaga. Ko sem ga imela notri je bolečina res popustila, sedaj pa spet boli. Bom kar vzela še en Ketonal. Saj čez dan kar gre ko ves čas nekaj migam, ko se pa umirim je pa noro.
Danes sva pa z dragim kupila nov pisarniški stoluser posted image , in je prav prijetno sedeti tukaj za računalnikom.

Lep večer želim vsem, pa se tipkamo. Če ne prej se vam javim v nedeljo zvečer, saj me jutri čaka kar nekaj dela, da pripravim vse za nedeljo za žurko, v nedeljo zjutraj bova pa z možem še kruhek spekla, da bo domač. Njamiiiiiii. Aja, torta bo pa letos tudi domača, saj smo bili na treh lokacijah, in povsod dopust, potem pa smo obupali in bo kar tašča spekla torto, midva z dragim jo bova pa porisala. Zala se strinja s tem.

Papa.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.8.2008 21:33:50   
Bonnie_RR
Hoj hoj!

Se na hitro malo javim, da me ne pozabite...user posted image

Js sem ta teden imela zelo pester. Nova služba, mala psička, učenje, Nikova občasna ljubosumnost (se mi pa zdi, da gre že na bolje), neke zdravstvene bedarije... Ah ja...

No, da grem po vrsti...
Služba je fajn. Mislim, da bom kar uživala...user posted image
Psička mi tud vzame kar časa (normalno, da se je treba z njo ukvarjat, pa peljem jo k mojim, ko delam, da še ni toliko časa sama), Nika je na trenutke malo zagrabila ljubosumnost, ampak se to umirja. Učenje mi skoz kljuva nad glavo, pa mi nikakor ne uspe delati po planu. Takoj, ko tole napišem, se grem učit!user posted image user posted image
Od zadnje menstruacije imam tudi neke probleme s krvavim izcedkom. Kr tako (iz čistega miru) se mi je zadnjič nekaj krvi vlilo (nekaj dni po m), naslednji dan sem imela že bolj rjav izcedek, potem pa mir do včeraj, ko se je spet ponovilo z rjavkastim izcedkom. Danes sem šla kar s tamponom v službo, da me slučajno ne bi kaj presenetilo...user posted image
Pa že tako sem čist našponana, zdej se moram pa še s tem ukvarjat, pa v sredo do G hodit (ko ima popoldne)...user posted image No, upam, da ni nič narobe.

Drugače pa imamo pri nas neke čudne razmere doma. Že nekaj dni nas komarji dobesedno žrejo (js imam po nogah krvave podkožne fleke, Nik je pa čist zatečen na teh mestih), pomaga pa nič. danes je tamali prišel iz vrtca s tako veliko rdečo oteklino na vratu in na nogi, da me je skoraj kap! Mazanje s kamagelom ali justovo tea tree pa tud bolj malo pomaga...
No, za nameček, je pa danes Nik še nekam čuden in malo topel. Spi že od nevemkdaj (po svoji želji), na otip je topel, termometer pa še ne kaže vročine. Drugače je čist drugačen po obnašanju, sam ne poje nič (tud v vrtcu ga je vzg. danes hranila, česar že dolgo časa ne počne), skoz bi bilv naročju... Upam samo, da ne  bo kaj zbolel, ker potem pa popuser posted image !

Potem pa je tu še hiša - denar spravit na kup, še par stvari zrihtat. Med tem ima dragi še 2 sejma službeno za zrihtat (Radgonskega in MOS), psička ima še cepljenje konec avgusta, dragi se s kolegi (brez mene) še za nek vikend ob morju meni...user posted image

Ko vse tole preberem, res ne vem, kaj bi si še lahko umislila oz. kako mi/nam bo vse skupaj ratalo...user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.8.2008 21:34:38   
Bonnie_RR
Eh, mi je podvojilo sporočilo...

Nič, grem js zdej Niku še vročino izmerit, potem pa za knjige...

Lep vikend vsem!user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.8.2008 21:35:33 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.8.2008 8:13:09   
jer.za.
Jutro!
Pri nas je bilo ponoči noro. Veter, grmelo, enkrat je nekje čisto blizu usekalo in se je Jerca polulala od strahu. Potem je pa spala kar pri nama. Je trajalo neurje kar dve uriuser posted image .
Bonnie_: uf, imaš pa res pestro. Kako je kaj NIk? Upam, da ni zakuhal čpez noč.
Če sem prav zasledila imaš mopsa, je tako? A mi lahko malo napišeš kje si ga dobila, koliko si dala zanj ker si ga tudi moja mala sestra noro želi.
Izcedki, kolikor mi je znano so lahko tudi zaradii stresa. Pa vendarle je najbolje, če greš res do ginekologa, da te pogleda.
Pa uspešno učenje ti želim, tudi jaz začnem v ponedeljek z učenjem. Samo ne vem če se mi bo dalo tako pozno zvečer učiti.

Pri nas pa nič novega. Moji sestri lepo raste trebušček, edino ene težave ima na socialni. Baje da ker prejema pokojnino po očetu, ji ne pripada prvo leto dodatek, ker je študentka? Ali katera kaj ve kako je s tem? Ker jaz sem ta dodatek dobila, pa sem bila poročena, mož je imel redne dohodke. Ma malo je čudno. Sedaj probamo vrtati, kaj lahko strori. Ker s 500,00 € pa v najemniškem stanovanju, sama z otrokom mislim da ji ne bo zneslo čez mesec.
Počuti se pa v redu, v ponedeljek je imela morfologijo in je tudi vse v redu, nuhalno je seveda zamudila, na amnio je pa ne dajo ker je še premlada. Malo jo daje nočna nespečnost, čez dan bi pa kar naprej spala.

Nič, kave je zmanjkalo, grem sedaj počasi pospravljat-čeprav mož pravi da ne smem ker itak ni nič umazano-je fajn imet takega moža a neuser posted image user posted image user posted image . Pa pecivo moram še spečt.

Papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.8.2008 12:28:50   
tinkatonka
Dobro jutro!

Midva sva malo prej prišla domov. Sva se malce potepala in sva šla k prijateljici v Ivančno na obisk, pa k mojim starim tetam. Zdele pa kosilo kuahm, Anej pa skače po terasi in se igra z lamberčkom in robčkom, ter "kao" pomiva teraso. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.8.2008 12:30:15   
tinkatonka
Pri nas pa nič novega. Moji sestri lepo raste trebušček, edino ene težave ima na socialni. Baje da ker prejema pokojnino po očetu, ji ne pripada prvo leto dodatek, ker je študentka? Ali katera kaj ve kako je s tem? Ker jaz sem ta dodatek dobila, pa sem bila poročena, mož je imel redne dohodke. Ma malo je čudno. Sedaj probamo vrtati, kaj lahko strori. Ker s 500,00 € pa v najemniškem stanovanju, sama z otrokom mislim da ji ne bo zneslo čez mesec.

Mislim, da je res eno pravilo, da se lahko odloči za pokojnino ali pa za dodatek. Obojega ne more imet. Mislim, da ti bo urša_p več vedla povedat, ker ona je tudi dobivala pokojnino, ki je bila večja od dodatka, tako da se je temu odpovedala. Najbolje, da jo pokličeš in vprašaš.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.8.2008 12:31:13   
tinkatonka
bonnie...vam pa dogaja. Upam da nimaš kakšnih G težav. Sice rpa žal rpidejo tudi taki meseci ko je res vse "ludo". Bomo pa baje tudi mi na MOS-u. user posted image user posted image user posted image  Kako je Nik?? Upam da ni zbolel?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 272
9.8.2008 12:32:19   
tinkatonka
toča...tudi meni se na avtu pozna, ampak ni hujšga. Očetu podobno, sem mislila da je huje.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 273
9.8.2008 18:43:18   
jer.za.
Ravnokar sem dobila sms, da je prejle rodila še druga moja kolegica zdravo punčkouser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 274
9.8.2008 20:32:06   
tinkatonka
Ravnokar sem dobila sms, da je prejle rodila še druga moja kolegica zdravo punčko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(jaz bi tud user posted image )

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?