marty5
|
Še jaz, da vas pozdravim, preden se lotim dela. Moj se v ponedeljek po dveh mesecih vrača v službo in moram do takrat oddat nalogo mentorju, ker pol več ne bo časa....bo treba spet ujet normalen ritem z vsemi obveznostmi. Pop. spanje - vidim, da nismo edini s to težavo. Jernej dela hudiča in pol za zaspat - tako podnevi kot ponoči, s tem da je podnevi prav hudo. Sva mu že mislila ukinit dnevno spanje, da bo zvečer bolj utrujen in bo lažje zaspal, pa me dajejejo podobni dvomi kot Eviii - zaradi vrtca se bojim. Zobki in zobar - Bil je 2× (na pol leta naročajo) in kaj dosti po mojem ni uspela videt . Mogoče, ko se je drl, je na hitro pokukala, kako je stanje. Saj baje je namen teh zgodnjih obiskov le ta, da se navadijo na idejo... Težave z zanositvijo - ja, moram trkat, ampak na srečo nimamo teh težav - včasih rečem, da zanosim že samo od pogovora o tem . No, šalo na stran, tudi jaz na žalost poznam kar nekaj primerov, ko se trudijo in trudijo, najhuje se mi zdi takrat, ko doživljajo en spontani splav za drugim.....Pol si vedno v strahu . Kadarkoli slišim kako tako zgodbo, se še toliko zavem, kako to ni tako samoumevno, čeprav je tako naravna stvar. In kako sem lahko hvaležna, da sem brez težav donosila dva zdrava in lepa otroka.... S tistim 3. ste me pa preresno vzele. Malo me nostalgija daje. Sigurno pa ga ne bi zdaj imela, oz. še kr nekaj let ne. Kot pravi Trdozimc - mene tudi nekam odpeljejo . Zdaj potrebujem vsaj kako leto pavze od plenic, flaš, dojenja in vsega kr zraven pride . Zdaj pa neham o tem razmišljat! Sem vam rekla, da pri nas že to deluje Jer_za: za Jerco Hiške: joj, mi delate lušte . Bi pasal kak mali vrtek in senčka.....mogoče nekega dne.... Zdaj pa veselo na delo. Lepo se hladite