|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
1.8.2008 10:46:54   
marty5
Še jaz, da vas pozdravim, preden se lotim dela. Moj user posted image  se v ponedeljek po dveh mesecih vrača v službo in moram do takrat oddat nalogo mentorju, ker pol več ne bo časa....bo treba spet ujet normalen ritem z vsemi obveznostmi.

Pop. spanje - vidim, da nismo edini s to težavo. Jernej dela hudiča in pol za zaspat - tako podnevi kot ponoči, s tem da je podnevi prav hudo. Sva mu že mislila ukinit dnevno spanje, da bo zvečer bolj utrujen in bo lažje zaspal, pa me dajejejo podobni dvomi kot Eviii - zaradi vrtca se bojim.

Zobki in zobar - Bil je 2× (na pol leta naročajo) in kaj dosti po mojem ni uspela videt user posted image . Mogoče, ko se je drl, je na hitro pokukala, kako je stanje. Saj baje je namen teh zgodnjih obiskov le ta, da se navadijo na idejo...

Težave z zanositvijo - ja, moram trkat, ampak na srečo nimamo teh težav - včasih rečem, da zanosim že samo od pogovora o tem user posted image . No, šalo na stran, tudi jaz na žalost poznam kar nekaj primerov, ko se trudijo in trudijo, najhuje se mi zdi takrat, ko doživljajo en spontani splav za drugim.....Pol si vedno v strahu user posted image . Kadarkoli slišim kako tako zgodbo, se še toliko zavem, kako to ni tako samoumevno, čeprav je tako naravna stvar. In kako sem lahko hvaležna, da sem brez težav donosila dva zdrava in lepa otroka....

S tistim 3. user posted image  ste me pa preresno vzele. Malo me nostalgija daje. Sigurno pa ga ne bi zdaj imela, oz. še kr nekaj let ne. Kot pravi Trdozimc - mene tudi nekam odpeljejo user posted image . Zdaj potrebujem vsaj kako leto pavze od plenic, flaš, dojenja in vsega kr zraven pride user posted image . Zdaj pa neham o tem razmišljat! Sem vam rekla, da pri nas že to deluje user posted image

Jer_za: user posted image user posted image user posted image  za Jerco

Hiške: joj, mi delate lušte user posted image . Bi pasal kak mali vrtek in senčka.....mogoče nekega dne....

Zdaj pa veselo na delo. Lepo se hladite user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.8.2008 11:12:03   
Eviii
dan user posted image .

kako ste kej v tem sončnem dnevu? jst komi čakam vikend. jutri odputujemo v verono in gardaland. v pondeljek pa peljemo nečaka in njegovo punco na letališče v bergamo.

marty, lepo, da se oglašaš. kdaj bo jernej kej v izoli? dejan vsak dan sprašuje po njemu. samo, da gre vn iz hiše, se začne dret jernej, jernej user posted image .

super za jerco, da je bolša in da nima več vročine in da je že aktivna user posted image .

moja kolegica je pa včiraj zvičir rodila fantka z imenom Luka. doma imajo pa že enega 3,5-letnika. danes jo gremo samo pozdravit, ker pol ne bo cajta. komi čakam, da vidim spet kakega mičkinega dojenčka user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.8.2008 12:44:39   
jer.za.
Imam pet minut miru.
moram trkat, ampak na srečo nimamo teh težav - včasih rečem, da zanosim že samo od pogovora o tem

Tudi pri meni je bilo tako obakrat, sedaj v tretje pa ne gre in ne gre. Se lahko še prehitro stvari obrnejo.
Hiška...jaz sem doma v hiški, in je za nič na svetu ne dam. No če bo po planu bova pa čez enih pet-sedem let v svoji hiški. No saj je že ta najina, vendar se stare ne splača obnavljati, in bova raje na novo naredila, to staro bosta pa mali lahko podrli in naredili novogradnjo. Je pa fino ko imamo dvorišče, pa rože, edino pogrešam pa balkon. Je pa res da je pa okoli hiše tudi zelo veliko dela. Sedajle nas en teden ni bilo, in se je noro razrasla trava-plevel. Sem jo prejle že pol populila, zvečer bo pa možek še s totalcem pošprical da gre čisto preč. Tako da dela okoli hiške ne zmanjka. Možek pa tudi sedajle ene žlebove nove gor daje, Zala se pa vozi s kolesom-sploh noče notri, pravi da ji ni nič vročeuser posted image  Je pa res že tako odrasla, jo lahko že komot pustimo samo zunaj.

Eviii: mi kar lušte delaš z Gardalandom. Jaz sem bila dve letui nazaj nazadnje, vendar na soboto in je bil tak dren, da vem da v soboto ne grem več. Raje med tednom en dan, vendar se je težko z druščino uskladiti da bi vsi dobili dopuste. Sama z možem pa skorajda ne bi šla.

Sazi: teli mojstri so pa res od user posted image user posted image . Jim je včasih treba kar malo nazaj povedat, če ne te takoj okoli prinesejo.

Midva sva pa tudi preden sva šla na morje kupila laminat, sedaj pa čakam svaka da bo imel čas da nama še dnevno da v gips. Samo ne vem kdaj bom to dočakala. Upam da pred kurilno sezono, saj morava še radiator zamenjati.

Grem sedaj posteljo preoblečt, potem pa kuhat-danes bo rižota, njamiiiii, se mi že sline cedijo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.8.2008 13:47:00   
tinkatonka
Hoj punce!

Še eno urco se bom tukaj kuhala, potem pa šibam po Aneja in domov. Danes sem bila pridna v službi, nekaj še dokončam, potem pa lahko naredim kljukico nad današnjim dnem.

Počutim se boljše in upam, da bo tako ostalo.

jer.za...super, da je zdravje že boljše! A si vidla moj ZS???

Čez vikend bom naredila fotoknjižico za Aneja, pa bom takrat še z vami delila naše slikice. Moram pa še hiško poslikat, da boste vidli, kje jaz vsak dan "spijem" 30 kav, pojem goro marmeladnih rogljičkov in na kako majhen stolćku počiva moja veeellliiiiikkkkaa rita.

Lep vikend.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.8.2008 20:42:44   
jer.za.
Spet en pozdravček od mene!
Je kje katera za en večerni čvek? Jaz ravno pijem kavo, in se odločam ali naj pojem še jabolko ali ne.
Sem sama, mož je šel na tenis, mali pa že spita-Jerca danes ni nič zaspala čez dan, in je sedajle kar padla v posteljo. Je bila pa cel dan brez vročine, drisko ima pa še vedno. No na srečo zraven res veliko popije, tako da me zaenkrat še ne skrbi.
Sem šla popoldan malo po trgovinah(je bila danes plača), in sem si privoščila depilatoruser posted image . Prejle sem ga sprobala, in nič ne boli. Me pa prav zanima koliko časa bo trajalo, da dlake spet zrastejo.  
Če bo Jerca jutri v redu, greva z možem v Bohinj do nedelje-sama. Je tam naša druščina, pa se je tašča ponudila da bo pazila mali, in da naj se greva malo pozabavat.
Grem še malo po RR pogledat, in pridem nazaj če bo še katera tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 230
1.8.2008 22:02:58   
tinkatonka
Hejla!

Jaz sem še pridna. Ravno sem končala s pospravljanjem kuhinje in dnevnega prostora. Kopalnico sem pospravila vmes, ko se je Anej kopal. Zdaj pa me čaka še pospravljanje spalnice. Jutri pričakujemo mojstre, ki se bodo zadrževali v seh teh sobah, saj bodo montirali klimo, user posted image  pa se trudim da vsaj malo izgleda pospravljeno.user posted image

Jer.za....žal nimam časa za kak večerni čvek! Drugič pa z veseljem.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.8.2008 22:03:23 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.8.2008 22:13:45   
tinkatonka
Hej?

Kje pa ste se čveke??

Pri nas se je danes okrog 13h tako ornk vscalo, grmelo, bliskalo in udarila je strela kakšnih 30 m od hiše. Je svakiniji in tastu skurilo modem za Tv in internet (T2), pa najbrž še kaj kakšnemu sosedu. Mi smo imeli srečo, saj smo vse ugasnili takoj ko je začelo bliskati (svakinje ni bilo doma; tast je pa gledal TV sredi nevihte user posted image ), pa takrat so tudi mojstri ravno končali z montažo klime, ki žal ali na srečo, danes ni imela priložnosti, da bi hladila. user posted image

Popoldne sva šla pa z Anejem in mojimi starši v Kočevje na obisk k moji teti in na grob k moji babici.

Dan je minil kot bi mignil. Jutri dop imam "naročenega" frizerja, popoldne pa šibamo na en RD, tako da bo nedelja hitro naokoli in spet bomo šli v službo user posted image .

Šibam uredit Anejevo fotoknjigo in album na moj.album.com potem pa lepo vabljene na ogled slikic iz našega dopusta (tinkatonka.moj-album.com).

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 232
2.8.2008 22:51:24   
Bonnie_RR
hehe, sem se nasmejala ob tvojih slikah!user posted image

Nik namreč ful velikokrat daje ajmrček na glavo in si domišlja, da ima čelado. Pa še ročaj si točn tak na brado naštima kot mora bit in potem se veselo z motorjem naokoli vozi...user posted image

Sem opazila, da je tud Anej čist popikan.user posted image Nik se je včeraj zbudil popikan od glave do pete.user posted image Na enem prstu na roki je imel celo 3 pike... Popuser posted image ! Tist user posted image za pošpricat nične pomaga...

Drugače pa imamo tud mi kar pester vikend. Danes sva šla dopoldne na en obisk, potem k mojim na kosilo in po Nika. Jutri gremo pa že ob 11h na en piknik...

Lepo nedeljo!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 233
3.8.2008 15:48:18   
jer.za.
Hojla!
Midva sva že iz Bohinja. Ni bilo nič posebnega, malo smo poležavali, zvečer smo šli malo ven in to je bilo to.
Jerca je boljše, vročine nima že 3 dni, le malo ima še driske-1x dan, in apetita tudi še nima pravega. Edino pije pa res veliko.

Jaz sedajle pakiram, ker jo jutri že navsezgodaj šibnemo v Nemčijo. Čaka nas kar šest ur(če ni nič gužve) vožnje v eno smer. Gor bomo šli malo po obiskih, pa v shopping, pa v zabaviščni park, v četrtek se pa vračamo domov. Z nami gre tudi moja mlajša sestra.

Tinkatonka, jaz pa ne morem pogledat slikuser posted image  Mi sploh ne odpre. A lahko narediš aktiven link?

Uživajte vsi v preostanku nedelje, se zvečer sigurno še kaj javim.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 8.8.2008 21:47:42 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.8.2008 22:19:44   
tinkatonka

Tinkatonka, jaz pa ne morem pogledat slik Mi sploh ne odpre. A lahko narediš aktiven link?

joj pojma nimam kako naredit aktivni link user posted image

tinkatonka.moj-album.com kopiraj kot "naslov" pa bi ti moglo odpret user posted image

Uživajte v Nemčiji, upam da ne boste imeli gneče na cesti.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.8.2008 7:25:53   
tinkatonka
Hej!

Uf sem zaspana.....

Aneju smo kupili budliko, ki zapoje pesmico namesto tututututu in jo naštimam za ob 6:15, da ga bo lepo zbudila za v vrtec, pa je ta hudič začel peti ob 5:15. user posted image user posted image user posted image  No kriva ni ta user posted image  miš (budilka je v obliki miki miške), ampak jaz sama, saj sem narobe naštimala uro "smajli ki se tepe po glavi"!!!!!

No in itak je mogla biti animaciaj že od zjutraj - risanke, gasilci, .......

Eno kavo imam pred sabo, pa se mi zdi, da bom vseeno kr skuz zlezla.

piknik...včeraj smo bili na pikniku pri družini, ki smo jo spoznali na morju. res so simpatični user posted image user posted image user posted image user posted image , super smo se imeli

piknik februarčic...kaj pa naš piknik punce? A je to zdaj vse propadlo. no jer.za je zdaj šla, samo mogoče ne bi bilo slabo, da se vseeno kaj javimo koliko inetersa je in kdaj naj bi piknik bil, potem pa lahko samo jer.zo še vprašamo, če je "travnik" oz piknik plac na razpolago pri njej, ali se organiziramo kje drugje? No, kaj pravite ???

sanje...dane sem sanjala,da sem noseča že 3 mesece user posted image , da sem močno čutila brce otroka in ga tudi vidla čez trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vglavnem kr neki. Sem šla gledat v sanjsko knjigo kaj to pomeni, pa je napisano samo, če nosečo žensko vidiš, ne pa če sem tudi sama noseča user posted image

no napišem kaj več še potem. grem prečekirat pošto.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 236
4.8.2008 22:02:55   
Bonnie_RR
Joj, smo padle že na 2. polovico 2. strani...user posted image

Energije za kaj več pisat nimam več, želim vam samo še lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 237
5.8.2008 8:12:21   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Joj, smo padle že na 2. polovico 2. strani...user posted image

Hoj punce!

Ja sej očitno imam kar samogovore tukaj gor user posted image .

dopust....sem imela cel naslednji teden planiram, da bom na dopustu, pa žal ne bo nič od tega. Mož namreč ne more, tak da bom vzela samo en dan dopusta pa še to raje kar na ponedeljek.

bonnie....kako kaj kuža????? Kaj pa je s službo, že kaj veš?????

Daj oglasite se kaj!!!

Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 238
5.8.2008 9:29:23   
Bonnie_RR
Hoj!user posted image

Nik je bil včeraj po 1 mesecu spet v vrtcu. Zjutraj najprej ful ni hotel it, potem smo se le nekako zrihtali, tam se je J. držal kot klop in tud jokal...user posted image Ko sem prišla po njega, se me je ful razveselil. Drugače naj bi bil vredu,le po spanju me je ful klical in iskal...
No, danes je bilo že bolje in smo se zrihtali brez problemov, pa dragi me tud ni ničklical, ko ga je odložil, tako da mislim, da bo kmalu že lepo po starem...user posted image

V četrtek smo dobili pasjega mladička. Dobrih 8 tednov staro psičko Lexy pasme mops. Nik je bil ful navdušen, vesel, smo se tudi že navadili en drugega. Je pa to ena crkljivka, kar prosi, da si vzameš malo časa, da jo požuliš, potem je pa čist blažena...user posted image
Nik jo je lepo sprejel, le vsake toliko časa ima kak preblisk in bi jo malo dvignil, pa če preveč skače okoli njega in ga liže, jo začne odrivat. ko zaspi, mu pa dolgčas postane in jo stalno hodi gledat, pa božat, pa neki žokat... da ja ne bi spala. Pa zjutraj so postale 1. besede: Kje pa je Lexy?user posted image
Je pa to še tak mali mladiček, da je treba skoz gledat, da se je ne pohodi (skoz se nekaj mota pod nogamiuser posted image )...

služba... (Baje) danes izvem! Držite pesti!user posted image Bom sporočila, ko izvem...

piknik... Mi smo v avgustu in septembru čist zasedeni. Dragega čakata v kratkem 2 sejma, vse urejanje v zvezi s hišo, mene faks, upam da služba, selitev...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 239
5.8.2008 9:56:41   
Bonnie_RR

služba... (Baje) danes izvem! Držite pesti!user posted image Bom sporočila, ko izvem...

Jeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image

So me zdajle poklicali in grem že kar danes tja. Se malo mudi, ker gre tista, ki me bo uvedla, že v ponedeljek na porodniško.
Js sem čist happy!user posted image Preden grem tja se moram pa zdej še na študentu ustaviti, da dobim napotnico. Joj, kak je to fajn!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
5.8.2008 10:16:55   
tinkatonka

Jeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image

So me zdajle poklicali in grem že kar danes tja. Se malo mudi, ker gre tista, ki me bo uvedla, že v ponedeljek na porodniško.
Js sem čist happy!user posted image Preden grem tja se moram pa zdej še na študentu ustaviti, da dobim napotnico. Joj, kak je to fajn!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 241
5.8.2008 15:14:21   
sazi
Dan,
se oglašam po nekaj dnevnem odklopu oz. nepisanju na našo temo.
Lev je med vikendom zbolel, je imel visoko vročino, pa bruhal je, ampak je bil že včeraj v redu danes pa je že pri varuški, jaz pa v službi.
Tako je vikend minil, kot bi mignil, včeraj pa sva šla z Levom na letališče po moje starše, ki so se vrnili s svojega vele-dopusta. Ju je bil ful vesel. Pa avione sva gledala na ploščadi in to kar odlgo, ker je imelo letalo zamudo.

Bonnie_ čestitke za službo. Želim ti čimhitrejši vklop v okolje in da ti bo delo v veselje.

piknik - če bo in če bomo takrat doma, z velseljem pridemo ali prideva, ampak jaz res ne planiram nič vnaprej (vsaj letos ne) in težko obljubim ali povem, kdaj bomo tu in kdaj ne.

Tinkatonka - lušne slikice. Lev letos res še ni za morje, pa rokavčkov tudi noče imeti gor. Kako vam uspe prepričati otroke, da jih imajo na sebi? No, to je bolj retorično vprašanje, saj mi je jasno, da ima vsak svoje fore. Lev ne mara ničesar novega. No, ni kaj. Upam, da bo drugo leto kaj navdušenja.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 242
5.8.2008 17:41:20   
tinkatonka
Tinkatonka - lušne slikice. Lev letos res še ni za morje, pa rokavčkov tudi noče imeti gor. Kako vam uspe prepričati otroke, da jih imajo na sebi? No, to je bolj retorično vprašanje, saj mi je jasno, da ima vsak svoje fore. Lev ne mara ničesar novega. No, ni kaj. Upam, da bo drugo leto kaj navdušenja.

pri nas je pomagalo to, da je videl kako jih imajo drugi otroci gor in kako plavajo. On bi pa itak bil vedno rad tak kot drugi user posted image user posted image : pa je pustil in smo šli vsi v "globoko" vodo, pa mu je bilo ful všeč kako je "lebdel", da ni imel tal pod nogami. user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.8.2008 20:52:04   
sazi
pri nas je pomagalo to, da je videl kako jih imajo drugi otroci gor in kako plavajo. On bi pa itak bil vedno rad tak kot drugi

Pri nas pa to čisto nič ne pomagauser posted image . Ne pri kopanju, hrani, kahlici... Je zelo samosvoj

Neposredna povezava do sporočila: 244
6.8.2008 10:20:46   
tinkatonka
Živjo punce!

kako ste kaj???

Jaz sem super! Ne vem zakaj, ampak se ful dobro počutim danes v svoji koži. user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa že sreda in še malo pa bo vikend. user posted image user posted image user posted image  Imam plane, da se bova z Anejem spet potepala na veliko, ampak bomo vidli kakšno bo kaj vreme. Upam, da ne preveč vroče, pa brez dežja seveda.

Se oglasim kaj kasneje.

LP

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.8.2008 10:22:13   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

pri nas je pomagalo to, da je videl kako jih imajo drugi otroci gor in kako plavajo. On bi pa itak bil vedno rad tak kot drugi

Pri nas pa to čisto nič ne pomagauser posted image . Ne pri kopanju, hrani, kahlici... Je zelo samosvoj

No ja sej pri nas je tud samosvoj, ponavadi pa od drugih pobira same neumnosti, to da nosi rokavčki je pač bil trenutem preblisk, za katerega je ugotovil da je super zadevca in da zna plavat. user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.8.2008 10:22:56   
sazi
Upam, da ne preveč vroče, pa brez dežja seveda.

Jaz upam, podobno, čeprav včerajšnja napoved je bila pa za petek in soboto polna oblačkov z nekja kaplicami in strelamiuser posted image . Imamo namen it v Bohinj, v nedeljo bomo pa pri mojih imeli en rojstnodnevni piknik.

Tinkatonka - še več takih energijsko polnih in zadovoljnih dni ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 247
6.8.2008 10:28:08   
tinkatonka
Sazi...a si že imela nuhalno???

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.8.2008 10:45:22   
sazi
Sazi...a si že imela nuhalno???

Ne. Jutri šele napolnim 11 tednov. Poročam, ko bo. Imam jo pa šele naslednji četrtek zvečer, potem pa ne vem ali kam gremo za vikend ali ne. Se vam javim ob 1. priložnosti po pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 249
7.8.2008 8:32:03   
tinkatonka
Hej punce!

Včeraj popoldne je bil pri na pravi živžav. Po dolgem času smo se spet videli s katjoandraž in njenim Andražem ter Ano in z uršo_p in Galom. So prišli k nam na obisk pa so se kar naletali. Najprej smo mislili, da se bodo igrali kav v hiški, na koncu pa so samo s kolesom letali gor in dol, me pa kot policaji zraven, da so se sem ter tja umaknili avtomobilom. Anej je imel potem na koncu manjšo nesrečo s kolesom, si je prebil ustnico, ampak nič hujšega. Malo ga je še skelelo, ko sta zvečer z očitom umivala zobke, danes se mu pa skoraj nič ne vidi. Vglavnem luštno je bilo in upam, da še kdaj ponovimo.

Večerni ritual…..zdaj imamo že nekaj časa tak ritual, da jaz Aneja skopam, pripravim za spat, potem še povečerja (si sam izbere iz hladilnika kaj bo) in potem je na vrsti oči, da se še malo pocrklata (jaz vmes pospravim po kuhinji, dnevni sobi), potem gresta onadva umit zobe, jaz pa pripravit sobo za spanje (pleničko, pajacke na mesto, povštr razlahljam….), na koncu itak vedno nekdo mora it spat z Anejem (to traja odkar smo bili na dopustu), včeraj je bil to mož, da sem šla jaz lahko likat. Se pa vedno vprašam, zakaj Anej hitreje zaspi ko gre oči z njim, kot če grem jaz user posted image user posted image  

Šibam delat....

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?