|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
7.8.2008 21:25:36   
Katjusa
cita priporočam halo pica:) kr naročta si nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.8.2008 21:31:09   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita priporočam halo pica:) kr naročta si nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom kr jaz pizzo pekuser posted image user posted image user posted image sem že v polni pripravljenosti joj imam kr slabo vest tako pozno user posted image ampak se mi jo res fullll lušta...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.8.2008 21:36:14   
Katjusa
dober da se ti da..... jst sem pa tak utrujena da še sam posteljo vidim:) sem prej premalo spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.8.2008 21:46:21   
Katjusa
cita dober tek.....
kje pa ste punce dons a maste vse drage domauser posted image user posted image user posted image user posted image jst se poslavljam za danes lepo se mejte lepo sanjavo noč in predvsem naspano..... se tipkamo jutri...

lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.8.2008 21:51:19   
jaz pa že tko ful pozno hodim spat tako da lahko rečem mi ni problem veš je razlika ti imaš doma miškota ki te non stop potrebuje in moraš imet energije in seveda si potem zvečer tudi utrujena(prijetno) a ne?

potem pa le pojdi počivat

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.8.2008 22:41:22   
glen
Punce kuku ste me kaj pogrešale?user posted image

Cel dan sem bila z mojo Lin pri mami in smo se 100 na uro razvajale.
Pol ob 7 smo pa šli vsi skupi zmožekom še na obisk k prijateljici ki je rodila in sem pestvala 14 dni staro pupiko Luno,joj kako je cartkana.Komaj že čakam da bom svojo user posted image lahko.

Vidim da je bil čez dan klepet o pregledih.
Moj gin me naroča na 4 ted..Včeraj sem ga imela pa mi ni delal uz ker imam jutri NS,in naslednjič (10 sep.)mi ga tudi nebo,pol pa v ca. 20 ted, na nasledjem pregledu pa ja ker je morfologija.

Punce zdaj pa res vse skupi močno močno močno držat pestke jutri zame,Ns imam ob 11.30 ,samo bom šla prej gor da pozdravim še mojo cimro ko sem bila hospitalizirana.
Joj tako se bojim in želodec me boli,pa ne mi rečt da se nesmem sekirat ker negre.
V glavi sem si rekla tokrat mora bit vse o.k.(po 3 ss)in upam da bo res,samo vem da to noč nebom očea zatisnila.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.8.2008 1:28:34   
sunny24
Glen, vse bo v redu! Držim pestke zate!!!!! Evo, pa še za srečo  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.8.2008 7:29:08   
Ajvy
Glen...mislim nate....na vajuuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.8.2008 8:41:41   
Jutro,

samo javim se vam in vam povem da sem zelo zelo žalostna...ponovno se je pokazala malo malo krvavega izcedka ker pa je moja G na dopustu danes morem direkt v bolnico na pregled držite pestke za mene full mi je hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.8.2008 8:46:56   
glen
Dobro jutro punce,
na hitro vas samo pozdravim in se zahvalim za čestitke.Se beremo enkrat okoli 14 prej nebom doma.
Joj tresem se ,sabo mi je,.......samo še pod tuš pa se oblečem pa štartam.
Cita močno držim pestke da je vse o.k. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.8.2008 9:55:08   
boma2
Živjo!!

Full sem vesela, da se lahko povem da sem user posted image , to bo moja druga nosečnost. Imam 4 leta staro hčerko... :)
No moj rok poroda je predvidoma 25.2.2009. Nuhalna 20.8.2008. In gin. pregled 9.9.2008. Tako, da se kar dogaja... :)

Kako ste kaj user posted image ?Želim vam prijetnih user posted image  in veliko zdravih user posted image :)

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.8.2008 9:56:06   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

samo javim se vam in vam povem da sem zelo zelo žalostna...ponovno se je pokazala malo malo krvavega izcedka ker pa je moja G na dopustu danes morem direkt v bolnico na pregled držite pestke za mene full mi je hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro!!

Drži se in ne obupaj.. Mogoče pa ne bo nič hudega... :)
Držimo pesti da dobro opraviš, sporoči kako bo šlo... user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.8.2008 9:57:26   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Punce kuku ste me kaj pogrešale?user posted image

Cel dan sem bila z mojo Lin pri mami in smo se 100 na uro razvajale.
Pol ob 7 smo pa šli vsi skupi zmožekom še na obisk k prijateljici ki je rodila in sem pestvala 14 dni staro pupiko Luno,joj kako je cartkana.Komaj že čakam da bom svojo user posted image lahko.

Vidim da je bil čez dan klepet o pregledih.
Moj gin me naroča na 4 ted..Včeraj sem ga imela pa mi ni delal uz ker imam jutri NS,in naslednjič (10 sep.)mi ga tudi nebo,pol pa v ca. 20 ted, na nasledjem pregledu pa ja ker je morfologija.

Punce zdaj pa res vse skupi močno močno močno držat pestke jutri zame,Ns imam ob 11.30 ,samo bom šla prej gor da pozdravim še mojo cimro ko sem bila hospitalizirana.
Joj tako se bojim in želodec me boli,pa ne mi rečt da se nesmem sekirat ker negre.
V glavi sem si rekla tokrat mora bit vse o.k.(po 3 ss)in upam da bo res,samo vem da to noč nebom očea zatisnila.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

držim pesti zate...
sporoči kako boš opravila...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.8.2008 10:13:47   
Katjusa
Glen držim pesti za danesuser posted image user posted image user posted image fino zrihtaj in naglej se svoje male žabice....

Citauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je vse vredu in da se kmalu vrneš nazaj z dobrimi novicami....user posted image user posted image user posted image verjetno te bodo not obdržali tako so mene v 1. nosečnosti ko sem imela točno v dopolnjenem 14 tednu nenadno krvavitev in sem pol not ostala 3 dni na opazovanju.... Držim pesti in mislim nate.....

Bomba dobrodošla in čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko lepih trenutkov z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.8.2008 11:04:50   
sazi
Dan punce,

se vam skorja nič ne oglašam, ker ne uspem slediti vašim pogovorom - enostavno nimam časauser posted image .
Sem pa prebrala zadnjo stran:
glen - želim dobre rezultate danes na NS
cita - tudi tebi pregled v bolnici s pozitivno diagnozo in optimizmom za naprej
boma2 - dobrodošla - imava zelo skupaj PDP
katjuša - no, midve sva pa rekli par besed na drugi temi - bova brez skrbi dočakali februar, kajneuser posted image ?

Jaz imam NS 14.8, pregled pa 4.9.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.8.2008 11:29:00   
Vesnozaver
Juhu,

imamo vozicek, jupajdijajauser posted image  Vem,da sem hitra, ampak sem našla ugoden rabljen komplet (športni, košara, avtosedež) , takšnega, kot sem si želela.

Nestrpno pa že pričakujem jutri...NS ob 10.30. Je bila katera pri dr. Pelkič? Kakšen cd je potrebno vzeti s sabo?

Včeraj celo popoldne preležala...glavobol grozen. Potem sem zaspala, okrog enih ponoči se zbudila, glava bolela...in nisem več zdržala,pa sem Lekadol vzela. Saj ni bilo narobe?Ali pač?

lep dan (pri nas se bo vsak trenutek vlil dež...)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.8.2008 11:39:12   
boma2
pozdravljene!!

A ima katera kakšne izkušnje, jaz sem morala oddati urin, pa ni bilo dobro in sem šla še enkrat pa spet ni bilo dobro, zdaj bom morala pa jesti tablete... pa še nevem kakšne 5 dni? Moram jih iti dvignit... A mislite, da je to kaj narobe??

upam, da ne user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.8.2008 11:45:58   
cati
Cita držim pesti da je vse OKuser posted image user posted image

glen fajn zrihti na nuhalniuser posted image

Vesnozaver rabiš DVD R- ne cduser posted image

boma2 dobrodošlauser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.8.2008 11:54:13   
sazi
urin, pa ni bilo dobro

verjetno imaš bakterije v urinu in boš dobila antibiotike - ni ravno najboljše, amapk škode otroku ne bodo naredile, saj G ve, kaj dela. Je pa vsekakor bolje tako, kot da se ti bakterije razmnožijo in še kam preselijo - to bi bilo pa nevarno.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.8.2008 11:55:50   
boma2
sazi:

full hvala... za tako hitr odgovor...user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste mi zaželeli dobroošlico.. :)user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 8.8.2008 11:59:14 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.8.2008 12:09:12   
Katjusa
Vesnozaver ti pa že voziček.... joj jst bi tud..... da bi se ga mal privadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakega si pa kupla in kolk je bla cena.....?

sazi ja bi blo fino brez skrbi sam jst ne morem..... sem se dons zbudla ob pol 4 sem šla na wc in pol sem sam razmišljala do pol7 kak bom jst to v porodnišnici speljala če ne bom mleka doblauser posted image user posted image user posted image user posted image sem tak žalostna namesto da bi uživala nosečnost se obremenjujem kako bom otroka nahranla in kako opremo nej bi zraven vzela da mi je bo treba prosjačit za tiste 30 ml mlekecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi prenesla še enega lačnega otroka   (saj sme govorile o tem kolkr se spomnem ne?)

bomba ne bo nič hujšega sam teh bakterij se moreš rešit pol pa čim več pit.... držim pesti da boš kmalu brez bakterijuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.8.2008 12:30:58   
sazi
Katjuša - če ti je lahko kaj v pomoč, naj ti napišem, da je pred dvema dnevoma rodila prijateljica 2. otroka. Pri 1. je imela prav tako težave, kot jaz, zdaj pa je zaenkrat vse bolje - kar se dojenja tiče. Mala pridno pije, sploh, ker je zdaj, po dveh dneh mamica dobila naval mleka. SO ji rekli v P, da v 2. lažje steče. Bomo videli.
Jaz sem bila v 1. "prepričana", da bom dojila, pa ni šlo. Pa tako enostavno se sliši vse skupaj. No, tudi zdaj sem prepričana, da bom dojila. V porodnišnico bom šla brez opreme, jo bom pa pripravila doma, da jo bo prinesel mož, če v dveh dneh ne bo steklo in bo tako kot 1.

boma - za urin pa kot pravi Katjuša - veliko pit!!!
V 1. nosečnosti sem bila en dan na preiskavah v PDC, pa sem popoldne lahko iz sobe edina šal domov, ostale 3 pa so bile kregane, da ne pijejo dovolj. Jaz se itak nalivam z vodo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.8.2008 13:08:37   
Urša08
ojla

Cita držim pestke da bo vse ok.

Glen ti pa poročaj kako je bilo na nuhalni.

Katjuša pa kaj si mogla prosjačit za dodatek v porodnišnici al kaj user posted image mislim sej to je noro.

Glede dojenja pa lahko to napišem, da malokateri mamici steče brez problema. Po večini so kar problemi s tem dojenjem. Tudi sama sem se namatrala, da je zagrabil in da sva se dojila. Nekako nama na začetku ni šlo in je bil že čist vijolčen revček in takrat hvala bogu, da je prišla normalna sestra k men v sobo in predlagala, da misli da trenutno ne bo šlo ker je bil že čist fertik od joka in mu dala dodatek. Potem sva se oba pomirila in počasi nama je steklo. Po večini si vsaka mamici želi dojiti ampak če ne gre ne gre. Moje mišljenje je, da al bomo dojile al pa ne kljub temu bomo vse odlične mamice.

Sedaj grem pa kuhat kosilo.

papauser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.8.2008 13:16:24   
Vesnozaver
kuku,

Katjusa - kupila sem Jane trikolesnik (mislim da piše slalom), model 2006, zelo lepo ohranjeno, komplet 250 eur.
cati-hvala:)

počasi bom jaz tudi odšla iz sluzbe....delati lazanjo...njami....imam garfield danuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.8.2008 13:22:51   
tanci29
cao punce...
cita drzim pesti,user posted image user posted image user posted image .....
glen tudizate pa sporoči kako je slo

moj dan pa se je začel katastrofalno....no sem se zjutrej zbudila ob 6h, ker se je mali zbudu( glih učer sem ga hvalla kako lepo spi, pa sem takoj dobila nazaj)...no ko smo se končno iz postle spravl sm bla že nenormalno lačna in sem pojedla štruklje..njami, mi jih je včeraj stara mama prpravla, pa tok dobre dela...pol sem šla mojmu zlikat srajco, vtaknem u vtičnico in pok iskra začne goret, mene je skor kap zadela, tist je kr gorel, mene je po roki dlani opeklo, sicer ni tolk velik, ampak peče kot svina...pol se usedem, da pridem mal k seb..mi je ratal tolk slabo, da sem kozlala ene parkrat, pa še driska u glavnem kot cuna se zleknem na kavč in gremo spet mal na obisk na školko...najbrž sem se prenajedla štruklov, pa še mal zgodi je blo, pa ne vem kaj še....no zdele sem se mal k seb spravla, kuham tamaumu za jest, pol pa upam da bo dan malo lepši....

lep pozdravcek

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.