|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
6.8.2008 22:34:46   
sunny24
katjusa, lep večer in za pol lepe sanje!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.8.2008 22:36:04   
sunny in spet sami dve nočni ptičkiuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.8.2008 22:39:21   
sunny24
Ja. Zdej si delam večerjo...pašto z omako iz tune in graha...Njamsi! Komi čakam, da se pašta skuha!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.8.2008 22:40:45   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja. Zdej si delam večerjo...pašto z omako iz tune in graha...Njamsi! Komi čakam, da se pašta skuha!

ja tole pa je dobro slišat in tudi vem da je jaz pa sem pojedla dve nektarini...

DOBER TEK!!!!

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.8.2008 22:43:59   
sunny24
Joj, ta pašta se noče skuhat! Bom pa kakega komarja zravn pojedla, k jih pobivam enga za drugim.,,,Mater jim tem tigrastim, jih je ko kitajcev!!!!!!Vsa sem že popikana....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.8.2008 22:47:55   
sej ponavadi ko si lačen traja celo večnost da se skuha kaj...mate pol kr velik komarjev moram rečt da tle je rk mir no res pa da mam v stanovanju v vtičnici neko reč za komarje pa lahko rečem da pomaga...ko si rekla komarji sem se spomnala na mojo Lauro ko je na morju z atijem  mi je prej potožla da so jo komarji fulll napikal da komaj čaka da pride k men da jo bom mal praskalauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.8.2008 23:06:05   
sunny24
Ola, pa sem pojedla in kot ponavadi, sem si nardila preveč pašte....user posted image

A si še tu al si pobegnila?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.8.2008 23:17:45   
sem še tle nč bat ampak mal skočim na drug računalnik igrat eno igrco...sej to je pr men tudi normalno vedno preveč nardim si za jestuser posted image user posted image user posted image nč novega

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.8.2008 23:20:08   
sunny24
Kiro igrico igraš?

Aja, a si vidla un moj post, kaj kao pomaga proti slabosti in bruhanju v user posted image ?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.8.2008 23:24:13   
neke karte mi je moj dol potegniluser posted image user posted image user posted image hmm kej pa sunny??mogoče sem spregledala al pa pozabla evo spet izgovor to ej sve zarad user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.8.2008 23:26:30   
ja pravkar našla prebrala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.8.2008 23:35:21   
sunny24
Aja, kaj si ga vprašala, če pozna uno mojo sošolko?

Sej ne se sekirat, jst tudi miljon stvari spregledam, al pa kaj pozabim....Vsaj še enih dobrih 6 mesecev nam bo to dovoljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.8.2008 23:38:41   
sem vprašala ja pa ne pozan veš on je tudi na novo tle pa še niti ne pozna ne vem kulk ljudi dober mesec šele dela v laškem ene 20 dni v starem delu zdej pa v novem...prej pa je delal na Primorskem...

ja kk lepo da nam je dovoljenouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.8.2008 23:41:12   
sunny sem ti poslala ZS!!!!user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.8.2008 7:59:34   
Ajvy
Jutro....

imam bolniško do 15.09. .....

Čestitke za uspešne preglede....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.8.2008 8:49:27   
tanci29
hej čestirke za uspešne preglede...

pa dejte že nehat govort od teh palačink....tele s sladoledom bi pa kar zdele takoj zmazala če bi jih kdo prnesuuser posted image user posted image ...zdej ste me pa tok da jih bo res treba delat, pa zadnjič mi ni nč nardil k ste tok pisale od njih, ampak zdele pa nooooooooooorrrrrroooooo...palačinke bi in to s sladoledom....

porodne in poporodne zgodbice, vedno dobro brat in pisat in razmišljat kaj se je takrat dogajalo, pa druge brat tudi zelo fajn....no moja je kar uredu ampak bom kdaj drugič, zdele moram nafutrat moje fante, pa tele palačinke iz glave zbit...mogoče bo pašteta pomagala.......uf kaj smrdi...mali se je posruser posted image ...gremo dewat

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.8.2008 9:15:30   
Katjusa
Jutro punce.....

Mi že pokonci tamali me je komaj gor spravu komi čakam, da bo znal sam zlest iz postlce..... ja dve leti je star pa 3 mesece pa še nič ven ne sili je bol na komot pokliče in se igra notri tako dolgo da nekdo pride (pa rečte če ni angeluser posted image ) tle sosedova punce je pr letu in pol prišla iz vsake postlceuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ga že učila kak nej ven spleza pa noče pa polek vega ima celo ograjco dol spuščeno ampak ne on je komot mami se more tud vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Palačinke..... kdo jih je spet omenu Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image nehajte s palačinkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k takle zgodi se mi jih pa ne da pečt lačna sem pa da me bo pobralo:)user posted image user posted image user posted image user posted image Tista k bo nasledna omenla palačinke jih peče za vse februarkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... zdej grem pa zajtrk delat verjetno si bom kr marmelado namazala pa tamalmu tud.....

Za komarje mi mamo tud neki v vtičnici tako tekočino in zelo pomaga tak da sunny priporočam da nabaviš neki takega.... za na morje pa vedno vzamem kako kremo proti mrčesu in se takoj ko pridemo popoldne namažem in florjana tud pa nisma pol nič popikana.... v šotoru jih pa tak ni sam na sprehodu in pred šotorom radi pikajouser posted image user posted image user posted image vsi mormo jestuser posted image user posted image user posted image sam ni pa prav da jedo kri naših otrok a ne cita.... Cita to pa fino da je tvoj tu dobil k če je prej na primorskem delal se ja nista nič vidlauser posted image jst bi znorela da ga ne vidim vsak dan..... pa kaj češ kar je treba je treba.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.8.2008 10:26:37   
Katjusa
punce ka še kr spite ura je skoraj pol 11 bo treba vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da bom mogla kak monolog vdarit:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.8.2008 10:30:54   
glen
Dobro jutro punce.
Se vam na hitro oglasim,ker grem na obisk(za cel dan, ker mož dela)k mami,pa se greva malo razvajat.
Lep dan pa se beremo zvečeruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.8.2008 10:36:06   
tanci29
glen uživaj v razvajanju....
jaz pa danes svojo staro mamo peljem na obisk k eni prjatlci njeni...tako da bom tudi cel dan odsotna, pa resno razmišljam, da bom mojo mamico pol našuntala, da ko jo pripeljem nazaj domov(živijo skupaj), da mi speče palačinke...ups...katjuša pridi še ti pa še kera če če....sej vem ampak ne morem si jih iz glave zbit....me je zjutrej moj prašu kaj mi nardi za zajtrk, pa sem mu pol ure težila s palačinkami, tako da sem na koncu dobila šalco mleka pa toast z sirčkom in pašteto....sej sem vedla kaj bom na konc jedla

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.8.2008 11:03:39   
Vesnozaver
Kuku,

hvala, da ste me potolazile, ker nisem slisala srcka. Sedaj angelsound počiva;) Po soboti, ko je nuhalna, pa spet, zdaj pa se ne bom sekirala.
Katjuša - bravo za delitev tvoje izkušnje z nami.   Pogovarjala sem se s prijateljico,ki je rodila letos aprila in je rekla: ves, vsi govorijo samo o tem, kako je oh in sploh lepo, nihce pa ne govori o tistem zacetku, ko se prilagajas, navajas na troka in  na novo stanje v druzini. Je rekla da nekje prvih 14 dni ni hotela videti nikogar razen svojega moža, vsi ostali so ji šli na živce. Sedaj je pa super.
Jaz sem ze na lovu za vozicki...se katera brzinka?user posted image
Nekaj mi je slabo....upam, da nisem med tistimi 'srecnicami', ki se mi bruhanje in slabost zacne kasneje....do zdaj je bilo namrec ok, samo parkrat sem bruhala...no, bomo videli.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.8.2008 11:26:07   
Jutro,

temo s palačinkam odprem pred več kot enim pred tednom in so še vedno aktualneuser posted image user posted image user posted image pač smo zaspanci ko smo nočne ptičke sj se niksem zdele zbudila ampak seveda imam svoje obrede predno je rruser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.8.2008 12:10:34   
Katjusa
Cita kak lahko maš kak obred pred RRuser posted image user posted image user posted image bo treba vrstni red spremenituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.8.2008 13:02:53   
ja sej veš obred wc nujno zlo pa jabolko olupit seveda danes mi jo je moj dragi ko je doma ampak zdele je šel avto prat je bil nujno že potreben še mal pa ne bi vedl če je našuser posted image user posted image user posted image   zdej pa končujem kosilo sem že kr lačna...  pa ve kaj počnete punce našeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.8.2008 13:04:15   
sunny24
Evo mene...Ja, spet sem spala ko medved sredi zime! user posted image

In zdej še tako zeham, da bom koga pojedla...user posted image  Nisme še dovolj pri sebi, da bi kaj pametnega skupi spravla in napisala. Počakam še en pol urce, da začne moja glava povezovat informacije...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.