|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
7.8.2008 13:07:19   
sunny sem smo srečen da se javiš informacije bodo pa kar same prleteleuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.8.2008 13:27:32   
Katjusa
ja dobro jutro sunny.... ti kr počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej se ne mudi daj si duška jst sme tud v prvi nosečnosti lahko dolgo spala in verjemi sem izkoristla vs čas k mi je bil na voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.8.2008 13:33:44   
Shuka
Ojla pupeuser posted image

eno vprašanje: ali ste vse, ki ste dale prvo posvetovalnico skozi, takoj izvedela za krvne izvide za toxo, sifilis, rdečke, hepatitis B Coombsov test, mislm te preiskave, ki naj bi jih pri prvem krvnem in urinskem pregledu dale skozi od 8-12 t.?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.8.2008 13:38:41   
Katjusa
shuka vse informacije ti povejo potem k prideš na naslednji pregled če paje za kej resnega te pa tak pokličejo da daš še enkrat kri sploh za tokso vem da je tako:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.8.2008 13:44:08   
sunny24
OK, recimo, da sem zdej mal pršla k sebi.

Jst sem dala kri 2 dni nazaj, vodo pa moram it dat 1 dan pred naslednjim pregledom, pa mi je G rekla, da če bo kaj narobe na krvi, me kar oni pokličejo, drugače pa mi povejo rezultate na pregledu.

Uf, a tolko stvari ti pregledajo? Sej pol ni čudno, da sem na tistem stolu, k mi je kri jemala, sedela ene 2 min z iglo v roki....kolk epruvetk mi je pol pobrala??? Ja, ne gledam, ko mi kri jemljejo, ker mi je bljak!

Katjusa, sej jst bi še kar spala, če me ne bi tata klical na GSM in me zbudu. Pol sem pa vidla kolk je ura in sem rajši ustala!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.8.2008 13:50:30   
Shuka
Hvala vama za to informacijo, včeraj me je sicer sestra poklicala in mi povedala kolk mam hemoglobina in da je z vodo vse OK, drugih stvari ni omenjala, sam vprašala sem jo če je ostalo OK, je rekla JA, sej pomoje niti ni vedla, na kaj vse mislim, ali pa še ni imela izvidov. Mi je pa to tudi g. rekel, da če bi bilo karkoli narobe pokličejo.
Sam naslednji pregled mam šele čez mesec in pol, to bo spet enga čakanja....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.8.2008 13:57:41   
Katjusa
ja mene so tud naročili čez 6 tednov torej jih mam še 3user posted image user posted image user posted image sej bo sej če bo kej narobe te pokličejo drugače pa raje uživaj kaj pa NS? si že mela al maš?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.8.2008 14:02:06   
cati
Zdravo punce

Men je pa zopret vroče user posted image
Vidim da imate večina na 5-6tkontrole pri ginekologu mene pa naroča točno na 4t.
Padanes sem dobila odločbo od komisije bolniška do 5.9. Potem pa upam da grem delat ker se mi že pomalem meša doma.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.8.2008 14:14:28   
sunny24
Neki da vprašam, kdaj delajo morfologijo? Sej sem nekje prebrala, pa sem že pozabla.

Joj, jst mam pa bolniško še do 22.9. pol pa itak ne bom mogla it na mje delovno mesto...Po eni strani bi blo fajn, da bi blo kako fraj mesto v kaki pisarni, ker bi bla pol plača višja in bi se poznalo na porodniški...Po drugi strani pa bi blo fajn tudi doma bit oz bit doma, sam ne na komisiji...

Še en teden in mam NS...jst že kar odštevam!user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.8.2008 14:16:53   
sunny24
A veste, kaj sem opazla. Na seznamu nas je neki več kot 40, čveka pa nas samo enih 10. user posted image  Pa kje so vse ostale???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.8.2008 14:21:27   
Katjusa
Morfologija se dela okoli 20 tedna, nardi jo osebni G....

ja mene tud zanima kje so ostale????

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.8.2008 14:22:59   
cati

Dopustiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.8.2008 14:31:54   
sunny24
Pa ja nimajo od junija do avgusta non-stop dopusta? user posted image  

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.8.2008 14:43:43   
cati
Potem pa nevemuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.8.2008 14:53:22   
juhuuu jaz po kosilo sem bila že tko lačna da sem zvezdice vidlauser posted image user posted image user posted image zdej pa bom spet lahko kaj napisalauser posted image user posted image  

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.8.2008 15:06:10   
Urša08
Ojla!

Uf kok pogovorov o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image   no men se je pa dons zaluštal pečen krompir in sem si ga naredila, zraven pa mesni sir. Sem se tok najedla da mam trebuh kr napihnjen.

Na naslednji pregled me je naročila čez 4 tedne, potem mam pa že morfologijo. Moj user posted image komi čaka, da bo spet user posted image videl. Jaz pa seveda tud. Kako imate pa ostale z ultrazvoki? vam ga vsakič naredi? No meni ga je doslej na obeh pregledih. Sem pa zelo zadovolna z mojo ginekologinjo, je res natančna in si vzame čas.

Kako vam gre pa kej čas? Jaz moram priznati, da mi kar leti. Sploh ne morem verjeti, da sem v 15 tednu, mi je šlo tok hitr. En, dva , tri pa bomo veselo nakupovale za naše štručke, joj komi čakamuser posted image .

papauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.8.2008 15:47:55   
sunny24
Ursa, ti pa že kar v 15 tednu...dobro je to. Nas pa še čaka kak teden do takrat!
Meni je do zdaj naredila vsakič UZ, na naslednjem pregledu p anevem kaj mi bo delala. Kaj ponavadi delajo na 3. pregledu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.8.2008 16:15:25   
Katjusa
jst mam drugui pregled čez 3 tedne potem pa še 5 tednov je reku da bo UZ torej morfologija..... zdej bo pa upam da vsaj srčka poslušaluser posted image user posted image user posted image user posted image v 1. nose smo vedno al srčka poslušal al pa UZ delaluser posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem vedla da se pikici dobrp godi:)

Sunny to boš res mela 3. pregled vendar bo ta mogu bit nekaj takega k pr vseh drugi nič posebnega mal gre čez izvide in mal not pokuka če je dobre volje nardu UZ (vendar to je neobvezno) da napotke za naprej in te naroči na naslednjega kjer bo 100% UZ

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.8.2008 17:31:21   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dopustiuser posted image

I WISH!!!!! user posted image  

Joj punce, jaz sem pa tako zelo ogabno slan golaž jedla pri tašči ... pa še silila me je z njim nekaj in moj jasno, da je jedel z ogromnim apetitom (je kot krava, ki liže soljeno leseno štango), pol pa ona meni: a ni dobro, sem se posebej zate in za dojenčka trudila ... jomene in pol sem mogla jest tisto, in zdaj bi se najraje utopila v vodi ... a mislite, da sem kaj škode naredila? Drugače ne jem slano, pač toliko, da je okusno, pretiravam, kot je bilo tole danes, pa ne. user posted image  Joj, kar slabo vest imam glede zatekanja ... se mi zdi, da se že napihujem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.8.2008 17:38:19   
sunny24
O revica!

Jst tudi ne uporabljam soli v velikih količinah, če pa delam hrano sam zase, je v bistvu sploh ne uporabim. Tko, da vem, kako ti je, če kar naenkrat ješ full slano. Ti tvoji taščici  povej, da ne smeš jest preslanih stvari, ker ti škodijo, hkrati pa tudi dojenčku. Sam res, ne pretiravi s soljo! So lahko kar grde posledice, če se pretirava s soljo v nosečnosti (zatekanje, zastajanje vode v telesu, posledično trpijo ledvice). Če pa enkrat tolko poješ kaj slanega, pa  ni panike!

Zdej pa se pojdi z vodo nalivat, pa pazi, da ne pokneš! user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.8.2008 17:49:04   
Oj,

jaz pa se moram odvajat slane hrane imam kr rada ne full slano ampak skoraj malo preveč sej počasi se daleč pride in želim da bo naš dojenček zdrav...verjamem da ti je bilo kr hudo nekaj pojest sploh če pa tega ne moreš oz.če je res preveč slano...sej tudi jaz če je preveč slano mi ne gre...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.8.2008 19:40:18   
Katjusa
mislim da ti je že sunny odgovorila kako je s soljo pa tud če imaš visok pritisk ni priporočljiva.... ne bo nič škodlo če si danes jedla slano kr brez skrbi bolj hudo je zate sploh kasneje k se začne zatekanje in to..... moja tašča pa ponevadi ful mastno kuha sicer tud slano sam je dobro ni preveč ampak kaj ko je tako masno da se kr vse sveti... zadnje čase pa tak hodmo poredko tja..... sploh se pa izogibamo da bi kej jedli....
ursa men se pa kr nekak vleče do 1 pregleda mi je šlo kr hitro zdej se pa tedni kr vlečejouser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej bo komi čakam da bodo gibi in potem čas ko bomo šli po nakupih..... zdle bom pa tak zapslena s športom k so OI tak da bo tud šlo mal hitrejeuser posted image user posted image user posted image user posted image še prehitro bo minlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.8.2008 20:20:06   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja mene so tud naročili čez 6 tednov torej jih mam še 3user posted image user posted image user posted image sej bo sej če bo kej narobe te pokličejo drugače pa raje uživaj kaj pa NS? si že mela al maš?
Ja, NS sem že imela v 12 tednu, 29. julija. Sej zdej sem bila zaradi krvavitev na 14 dni na UZ in videla svojo pikico, zdej so mi pa rekli, da tudi, če bom kej krvavela, da ni nič nevarnega ker imam na posteljici hematom in da ni treba hoditi na pregled, meni je pa tako čudno, da zdaj 1 mesec in pol ne bom videla svoje pikiceuser posted image
Bo treba potrpet, kaj pa čmo drugegauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.8.2008 20:29:41   
Katjusa
Shuka čuvej se in upam da ne bo nobenih krvavitev če pa bodo pa pejt vseeno do G..... zakaj bi trepetala k ona rabi par sekund da pogleda če je z bebiko vse vredu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.8.2008 20:41:05   
men se tudi zdej nekako kr vleče ko sem skoz doma v bolniški prej ko pa sem še delala se mi zdi da je pa kr letelo teden za tednom ampak če je treba bit doma pač bom sej bo kmalu bolje sam da pride moj cukrček domov iz morja...

jz sem pa tk jezna z mojim sva se zmenila da bova jutri za kosilo jedla pizzo vse lepo in prav ampak naju eden od sosedov prav draži s pečenjem pizze tak diši da kr nevem kaj naj zdej nardimuser posted image user posted image user posted image kaj priporočate???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.