|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
7.8.2008 22:48:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Prekrasna oblekcauser posted image user posted image user posted image

Zakaj morm pa stran gledatuser posted image

hec je bil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.8.2008 22:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

Poopsika a veš da te je prov fletno brat,ko si vsa navdušenauser posted image user posted image user posted image
sej bi jaz tud bla če bi mi vse tako lepo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

to je pomoje začetna evforijauser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.8.2008 22:49:49   
Anonimen
punce jst grem tud ajatuser posted image ...no stiskat se, je prišel moj tenisač domovuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.8.2008 22:52:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.8.2008 22:50:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

Poopsika a veš da te je prov fletno brat,ko si vsa navdušenauser posted image user posted image user posted image
sej bi jaz tud bla če bi mi vse tako lepo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res no,prov vidi se ji,kako ji vse lepo štima v življenjuuser posted image

Ne pa jest-čist brez voljeuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.8.2008 22:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Prekrasna oblekcauser posted image user posted image user posted image

Zakaj morm pa stran gledatuser posted image

hec je bil user posted image

Ajaaaa,še dobr da nisem gledala u zrakuser posted image

NOČKO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.8.2008 8:38:26   
JORJA
Dobro jutro!
Mi se na hitro oglašamo, ker šibamo v mesto.....danes gremo končno kupiti zvezke za Valentina.
Noč je bila odlična.......sedaj spimo v kosu od 21h do 6.30 z hitrim bujenjem okoli 3h ure toliko da preveri če je ziza še na svojem mestuuser posted image user posted image .
Drugače pa uživamo........popoldan se hodijo naši kopati na bazen, medtem ko mamica pridno dela.....zvečer pa ko oba zaspita imama midva filmske večere...user posted image user posted image   Sedaj ko se začne olimpijada bo pa sploh fino.....to boma midva z mojim gledala, navijala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.8.2008 11:36:24   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

hvalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image si unedercover, tko kt jstuser posted image user posted image

Ej,pajac a ti nekej povemuser posted image ...jst se pa drugo leto poročim tam kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ??user posted image user posted image

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom na zs poslala svojo cifro, ker jst tvoje nimam.

user posted image user posted image te pokličem in se zmeniva!!

Zalenka!!!

Ti si pred časom dala ene linke o enih stenskih dekoracijah... a se ti še sanja kateri so??? Plizzzzzzzzzzzzzzzz

oj, ne vem točno kaj sem dala. sm pobrskala kaj mam v favorites in sm našla tele linke, če ti kej pomaga:

sej si misnla otroške ane?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.8.2008 12:11:44   
Talika19
Danes svoj 1. rojstni dan praznuje LAN!! user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.8.2008 12:51:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Danes svoj 1. rojstni dan praznuje LAN!! user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj tudi od naju s Sarouser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.8.2008 12:52:10   
Sisy

Poopsika a se ti drug mesec poročiš?????? (user posted image user posted image )

dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.8.2008 12:58:51   
Sisy
ojla punce,

kako ste kaj? Kaj počnete?

Tudi meni minevajo dnevi kot za stavo (imam občutek kot da bi že v službo hodilauser posted image ), vsak dan je nekaj....Moj dragi je bil še ta teden doma tko da smo mal naokrog pohajali, mal izletki,bazen pa tko.

Danes smo šli za tamalo zamenjat un tricikel ki ga je dobila od babi za RD....PA sem ugotovila da so vsi te tricikli eno veliko sruser posted image , (pa sem sprobala vse ki so jih imeli!) niso vodljivi,štorasti, tko da bova tut tega nesla nazaj in rekla naj nama vrnejo denar. Sploh niso praktični,prav razočarana sem.

Od babice semo dobili tudi hojico..Ja sej vem,hojico ki je "najhujša prepoved" pri razvoju...No pa vseeno... za par minutk na dan jo ne bo konc če bo notri...In res blazno uživa in šiba po stanovanju, user posted image  

evo zdej pa šibam, je treba kosilo nardit...

se beremo

papa

< Sporočilo je popravil Sisy -- 8.8.2008 13:00:42 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.8.2008 13:02:06   
Petjana
user posted image Vse naj najLAN!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.8.2008 13:04:25   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ojla punce,

kako ste kaj? Kaj počnete?

Tudi meni minevajo dnevi kot za stavo (imam občutek kot da bi že v službo hodilauser posted image ), vsak dan je nekaj....Moj dragi je bil še ta teden doma tko da smo mal naokrog pohajali, mal izletki,bazen pa tko.

Danes smo šli za tamalo zamenjat un tricikel ki ga je dobila od babi za RD....PA sem ugotovila da so vsi te tricikli eno veliko sruser posted image , (pa sem sprobala vse ki so jih imeli!) niso vodljivi,štorasti, tko da bova tut tega nesla nazaj in rekla naj nama vrnejo denar. Sploh niso praktični,prav razočarana sem.

Od babice semo dobili tudi hojico..Ja sej vem,hojico ki je "najhujša prepoved" pri razvoju...No pa vseeno... za par minutk na dan jo ne bo konc če bo notri...In res blazno uživa in šiba po stanovanju, user posted image  

evo zdej pa šibam, je treba kosilo nardit...

se beremo

papa

zdaj ko ona že samostojno sedi sploh ni več panike.lahko jo pustiš notri dokler se ne naveliča.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.8.2008 13:08:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: janana

zdaj ko ona že samostojno sedi sploh ni več panike.lahko jo pustiš notri dokler se ne naveliča.

a res? to pa nism vedla....pol pa super ker naša je not čist divjauser posted image

A je Petji hojca zdej že kej premajhna? Jst jo mam na maksimum dvignjeno pa je tko da ima mal pokrčene nogice... Men je fizioterapevtka rekla da hojca kao ni uredu da ne bi pol kasnej po prstih hodila ampak tle sploh ni variante da bi se to zgodil da bi ker ima u bistvu že kr mal pokrčene nogice... in ni tko da bi ji kr "bingljale".... in ima cel podplat na tleh.

Pa ko sem jo prvič dala not je noge kr vlekla za sabo kt da niso njene,zdej se pa že ful nanje postavi in fajn poganja....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 8.8.2008 13:12:14 >

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.8.2008 13:52:45   
Anonimen
Jst imam pa fotografa za na porokouser posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeejuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....dejte me še mal hecat men je tolk dobruser posted image user posted image user posted image ...

A res sisy? Mi smo pa ful zadovoljni s kolesomuser posted image prav dober, ful vodljiv in tamala ful uživa notuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.8.2008 13:53:42   
JORJA

Tudi od naju z Avgustinom!!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.8.2008 13:54:08   
Anonimen
JORJA, mi2 tudi komaj čakava olimpijskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.8.2008 13:55:06   
Anonimen
Lan vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.8.2008 14:14:28   
Sisy

A res sisy? Mi smo pa ful zadovoljni s kolesomuser posted image prav dober, ful vodljiv in tamala ful uživa notuser posted image

ma res no...mi smo vse ki jih imajo v BC sprobal in so se mi zdel vsi več al manj neuporabni .... Jst sem imela v mislih da bi ga uporabljal včas tko za na sprehod namest vozička....pa se mi ne zdi kul, ma ne vem no...zaviješ čist mal levo pa gre ful u levo al pa desno isto, ...držiš palco naravnost pa gre spet po svoje ...men ni,ga bomo kr vrnil.

Sej Sara tut uživa not sam jst ne uživam ko ga pelem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.8.2008 14:30:52   
Anonimen

ma res no...mi smo vse ki jih imajo v BC sprobal in so se mi zdel vsi več al manj neuporabni .... Jst sem imela v mislih da bi ga uporabljal včas tko za na sprehod namest vozička....pa se mi ne zdi kul, ma ne vem no...zaviješ čist mal levo pa gre ful u levo al pa desno isto, ...držiš palco naravnost pa gre spet po svoje ...men ni,ga bomo kr vrnil.

Ja, nama v BC tud niso bli ušeč, pol sva šla pa v Turbo Limač in so bili res fajniuser posted image ...pejt pogldat...
res, najin je ful lepo vodljiv.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.8.2008 16:30:25   
Sisy

Ja, nama v BC tud niso bli ušeč, pol sva šla pa v Turbo Limač in so bili res fajniuser posted image ...pejt pogldat...

ja sej sva bila...in en je bil res ful dober pa fajn vodljiv,moder od Disneya... pa so vse zaloge razprodaluser posted image user posted image user posted image user posted image  Samo še v Mercatorju v Limaču so mel enga, ampak rastavnega pa je bil že čist "razmontiran" pa ga pol nisva hotla kupit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.8.2008 16:34:25   
Anonimen

ja sej sva bila...in en je bil res ful dober pa fajn vodljiv,moder od Disneya... pa so vse zaloge razprodaluser posted image user posted image user posted image user posted image  Samo še v Mercatorju v Limaču so mel enga, ampak rastavnega pa je bil že čist "razmontiran" pa ga pol nisva hotla kupit....

tega imava midva ja!!
škoda nouser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.8.2008 16:37:15   
Anonimen
user posted image

tega misliš ane...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.8.2008 17:27:19   
tonja

pa še od naju

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.8.2008 17:59:05   
tikca
No jaz sem doma, operacija uspela, pacient preživeluser posted image
Pišuka so mi zraka v telo napihal, da me boli vse bolj, kot dejansko rane in šiviuser posted image
Zdaj pa počivanje. Pa mojga piška ne smem nič dvigovat kar nekaj časauser posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......