Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pajac a se ti kaj sanja kaj bi še dala Maši proti glistam,ker zdravila v Sloveniji ni več
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: tonja ja tudi na prostem. Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega. naju je tudi.. pa se vsi samo tega govora spominjajo... res je tak da ostane v spominu... iiiii...kako lepo!! jst bom kr na UE poklicala in rekla, če se da ...škoda, da nisem tega prej vedla, včeraj sva bila tam, ker zrihtala papirje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:17:30
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tonja a ne,kar ne moreš verjeti da je leto naokoli Taki knedelčki so bli,zdej so pa že taprave žabice A tamalga kaj nosiš na hrbtu v slipiju? Že kar nekaj časa ne. Sem ga pa tisti čas veliko, ker je bilo res fino, ker sem imela obe roki prosti in sva šla lahko komot kaj takega naredit, ko drugače nebi mogla. Drugače sem pa tist video nekam založila, ko kaže kako si ga na hrbet navežeš , ker jaz sem ga smo spredaj nosila. Sem se pa na tist video že večkrat spomnila ampak nikoli ga nisem še šla prav iskat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:18:45
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko katis si pozabla, vidim da zasavčanke ignoriraš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Buča sam reč pa ti ga pošljem.Še dolgo se bosta lahko nosila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko katis si pozabla, vidim da zasavčanke ignoriraš a to je katis? ...res nje nisem še nikoli videla sorči katis
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:20:35
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, wb hvala Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON . Midva imava 13. 8. 3 obletnico a res? ja meni je tudi, že od malega a si se na prostem poročila? ja tudi na prostem. Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega. to sem pa slišala oz. sem brala na drugem forumu, da je baje en tolk fajn matičar in da tako lepo govori, da vsi jokajo ... A pa se to da,prost, da te točno ta poroči? Ma jst sem jokica že po naravi tak, da ne rabim velik, da se raznežim, če me bo pa en tak poročal, ki je ful prijazen in čustven mi bodo pa solze tekle v potoku ja se da prosit in je baje full počaščen, če ga kdo prosi. Je pa to starejši gospod, že v penziji in je več ali manj na morju in samo za vikende pride poročat (moja kolegica ga nekak pozna prek nekoga...)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
O Mojca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo Poopsie ti bo Tonja zrihtala poročarja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja ja se da prosit in je baje full počaščen, če ga kdo prosi. Je pa to starejši gospod, že v penziji in je več ali manj na morju in samo za vikende pride poročat (moja kolegica ga nekak pozna prek nekoga...) Sej vem, da je do moje poroke še daleč ampak jst bom kr poklicala ...joj mene tolk mede odkar je ta poroka na tapeti, jst bi se že kar jutri poročila Hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:23:15
|
|
|
|
mojca 32
|
ja sej je tle na rr kr poniknila.Sem jo zadnič pri zdravniku vidla pa sem jo hotela ogovorit ampak mi ni uspelo ker sva šli obe kr not vk sestri ,vsaka k svoji tak da........ morem pa povedat da je svak že doma
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:23:56
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko katis si pozabla, vidim da zasavčanke ignoriraš a to je katis? ...res nje nisem še nikoli videla sorči katis Kakšen vrstni red imate to?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:24:12
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:25:27
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko katis si pozabla, vidim da zasavčanke ignoriraš a to je katis? ...res nje nisem še nikoli videla sorči katis Kakšen vrstni red imate to? slike, ko ste bile še nosečke ste se dobile na kavici
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš če je pa **** tolk fletna punca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš Kaj je že blo svaku?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:26:38
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš če je pa **** tolk fletna punca ja ampak res SE PODPIŠEM POD TO
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:26:48
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja ja se da prosit in je baje full počaščen, če ga kdo prosi. Je pa to starejši gospod, že v penziji in je več ali manj na morju in samo za vikende pride poročat (moja kolegica ga nekak pozna prek nekoga...) Sej vem, da je do moje poroke še daleč ampak jst bom kr poklicala ...joj mene tolk mede odkar je ta poroka na tapeti, jst bi se že kar jutri poročila Hvala za informacijo Jaz imam full lepe spomine na poroko in na same priprave že prej ker sva sama veliko naredila (svečnike za na mizo, dodatek k cvetlični dekoraciji na mizah, zahvale gostom, naprsne šopke... se vidi da sva imela še veliko časa, to se sedaj nebi izšlo )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:27:24
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš Kaj je že blo svaku? vsesplošni infarkt, je bil klinično mrtev
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš če je pa **** tolk fletna punca Da se nauš užgala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš Kaj je že blo svaku? vsesplošni infarkt, je bil klinično mrtev O ****ti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:28:46
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš če je pa **** tolk fletna punca Da se nauš užgala ja pa kje jih ti pobiraš , to sem te hotla že velikokrat uprašat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da je bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:28:52
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko katis si pozabla, vidim da zasavčanke ignoriraš a to je katis? ...res nje nisem še nikoli videla sorči katis Kakšen vrstni red imate to? slike, ko ste bile še nosečke ste se dobile na kavici aha, hvala za info zdaj sem pa na tekočem pa bom lažje zaspala nočko
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......