|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
7.8.2008 18:46:02   
Talika19
Sončni žarek, meni si prav boga. Upam, da te čimprej mine tale slabost.

Poopsika, to pa je hudič, če te v križu zagrabi. Jaz sem se ravno danes hvalila, da je sedaj kar ok z mojim križem. Pred leti sem hodila h kiropraktiku, ker sem imela take probleme. No upam, da se zdej ne bo poslabšalo.

****, Marka sem imela samo 2 dneva v varstvu, da smo videli kako bo, zdej bova pa še teh par dni skupaj uživala.
A se dobiva jutri v Kranju? Dopoldan bo mogoče še lepo vreme. Lahko gremo na Gibi Gib. Kaj praviš? Pa Maša bo lahko šla zraven, da ne bo spet žalostna.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
7.8.2008 21:34:38   
pajac
Ojla!
Samo da vas na hiter pozdravim. Dnevi so postali prekratki, noči še bolj.

Peter je priden in mu gre kar fajn, edino ga matra jutranja predaja. Samo to oprvimo na hitro in neboleče..user posted image

Utrujena sem kot konj, samo se počutim fajn in imam več energije kot prej. Zdaj imam še starše na obisku tako da se bomo kaj več tipkale šele, ko oni odrinejjo čez 10 dni...

VSEM NAŠIM OTROKOM, KI SO UPIHNILI 1. SVEČKO VSE NAJ NAJ!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
7.8.2008 21:36:57   
tonja
hello

Na današnji dan pred enim letom, sva ob 20:29 h postala očka in mamica čudovitemu fantku Lovru.

hvala vam za čestitkeuser posted image

Sva z očijem preko dneva obujala spomine, kako je bilo pred 1. letom. Jao, kako hitro je minilo to leto....

Jumpy - vse je ok; hvala za skrb user posted image . Vedno si tako pozorna in opaziš če me ni dalj časa. Bili smo na morju 14 dni, pa cela gora cunj za pranje in likanje, pa priprave na praznovanje rojstnih dni, pa še Lovra sem začela s tem tednom uvajati. Tako da se non stop nekaj dogaja (pa saj ti to bolje veš kot jaz)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
7.8.2008 21:38:27   
Anonimen
Živjo bejbeuser posted image

Mj križ je bolje..je pa res da cel dan bolj kot ne počivamuser posted image ...zdele je že precej bolje.

Talika  Zalenka in SŽ, hvala za tolažbo oz. dobre misli, so zgleda pomagaleuser posted image .

Pajac, hoj, hoj...tebe pa res ni nikjer več..sej vem, si busy...te pa pogrešamouser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.8.2008 21:39:14 >

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
7.8.2008 21:40:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Živjo bejbeuser posted image

Mj križ je bolje..je pa res da cel dan bolj kot ne počivamuser posted image ...zdele je že precej bolje.

Talika  Zalenka in SŽ, hvala za tolažbo oz. dobre misli, so zgleda pomagaleuser posted image .

Pajac, hoj, hoj...tebe pa res ni nikjer več..sej vem, si busy...te pa pogrešamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hiter se pozdravi!!!!

Pa sem,sem... vsepovsod, sam me ne vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
7.8.2008 21:42:19   
Anonimen
hvalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image si unedercover, tko kt jstuser posted image user posted image

Ej,pajac a ti nekej povemuser posted image ...jst se pa drugo leto poročim tam kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
7.8.2008 21:43:44   
Antigona
Tudi jaz se javljam bolj kot ne na hitro...
Dnevi letijo kot za stavo, in tudi jaz v službi kar uživam. Mi je kr fino. Luka itak uživa in mislim da me prav nič ne pogreša. Dojiva se ne več že kake dva tedna, no odkar ga je ata prevzel v oskrbo tudi ponoči. Zdej zaspi okoli pol devetih in se malce znudi okoli polnoči enih, naredi požirek ali dva vode, naslednja postaja je šele okoli 6ih zjutraj. Takrat pa včasih bi kar vstal in razgrajal, včasih pa po mleku (navadnem) zaspi nazaj... Jaz grem takrat ravno v službo in verjetno se zato tudi zbudi...
Dons je šel Žan v Ptujske toplice z dedijem in babi in bo pri njima dane studi prespal. Je klical okoli devetih in povedal da ful uživa user posted image  user posted image  user posted image

Jst bom pa tud počas šla se mal mojmu možeku posvečat user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
7.8.2008 21:44:40   
Anonimen
tonja, wbuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
7.8.2008 21:45:03   
Antigona
Vsem slavljenčkom pa seveda vse najboljše za 1. svečko!!!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
7.8.2008 21:51:48   
tonja

tonja, wbuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON user posted image . Midva imava 13. 8. 3 obletnico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
7.8.2008 21:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

hvala

Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON user posted image . Midva imava 13. 8. 3 obletnico

a res?user posted image
ja meni je tudi, že od malegauser posted image
a si se na prostem poročila?

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
7.8.2008 22:02:40   
Petjana
natonja......katere avgustovke so tole....no antigono in  mony prepozm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
7.8.2008 22:02:53   
Anonimen
Talika sicer sem jutri zmenjena v mestu ampak pomoje ne bo panike,če pride do spremebe plana,ker ima tudi ona otrokauser posted image

Tonja a ne,kar ne moreš verjeti da je leto naokoliuser posted image Taki knedelčki so bli,zdej so pa že taprave žabiceuser posted image A tamalga kaj nosiš na hrbtu v slipiju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
7.8.2008 22:02:55   
Petjana

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
7.8.2008 22:06:20   
Petjana
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=74983&asortType=9&apage=1#
no tole sem mislila....noče mi slike skopirat

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
7.8.2008 22:09:02   
Anonimen
RIVI RIVI nujno vprašanje

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.8.2008 22:09:22   
Anonimen
april, cebelicca maja , tonja, mony, antigona...za tisto, ki pa desi zraven april pa ne vem user posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.8.2008 22:10:42   
Anonimen
ok gremo še enkrat po vrstnem redu:

antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.8.2008 22:10:48   
pajac

hvalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image si unedercover, tko kt jstuser posted image user posted image

Ej,pajac a ti nekej povemuser posted image ...jst se pa drugo leto poročim tam kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ??user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.8.2008 22:11:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

hvalauser posted image .

vem user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ??user posted image user posted image

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom na zs poslala svojo cifro, ker jst tvoje nimam.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.8.2008 22:13:52   
tonja

hvala

a res?user posted image

ja tudi na prostem.
Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.8.2008 22:13:53   
Anonimen
men je pa kar mal dolgčas..moj je na tenisu, po tvju ni nič..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.8.2008 22:14:30   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

hvalauser posted image .

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom na zs poslala svojo cifro, ker jst tvoje nimam.

user posted image user posted image te pokličem in se zmeniva!!

Zalenka!!!

Ti si pred časom dala ene linke o enih stenskih dekoracijah... a se ti še sanja kateri so??? Plizzzzzzzzzzzzzzzz

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.8.2008 22:15:57   
pajac

ja tudi na prostem.
Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega.

user posted image user posted image user posted image user posted image naju je tudi.. pa se vsi samo tega govora spominjajo... res je tak da ostane v spominu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.8.2008 22:15:58   
Anonimen

hvala

a res?user posted image

ja tudi na prostem.

to sem pa slišala oz. sem brala na drugem forumu, da je baje en tolk fajn matičar in da  tako lepo govori, da vsi jokajouser posted image user posted image user posted image ...

A pa se to da,prost, da te točno ta poroči?user posted image
Ma jst sem jokica že po naravi tak, da ne rabim velik, da se raznežim, če me bo pa en tak poročal, ki je ful prijazen in čustven mi bodo pa solze tekle v potokuuser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......