Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 18:46:02
|
|
|
|
Talika19
|
Sončni žarek, meni si prav boga. Upam, da te čimprej mine tale slabost. Poopsika, to pa je hudič, če te v križu zagrabi. Jaz sem se ravno danes hvalila, da je sedaj kar ok z mojim križem. Pred leti sem hodila h kiropraktiku, ker sem imela take probleme. No upam, da se zdej ne bo poslabšalo. ****, Marka sem imela samo 2 dneva v varstvu, da smo videli kako bo, zdej bova pa še teh par dni skupaj uživala. A se dobiva jutri v Kranju? Dopoldan bo mogoče še lepo vreme. Lahko gremo na Gibi Gib. Kaj praviš? Pa Maša bo lahko šla zraven, da ne bo spet žalostna.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:36:57
|
|
|
|
tonja
|
hello Na današnji dan pred enim letom, sva ob 20:29 h postala očka in mamica čudovitemu fantku Lovru. hvala vam za čestitke Sva z očijem preko dneva obujala spomine, kako je bilo pred 1. letom. Jao, kako hitro je minilo to leto.... Jumpy - vse je ok; hvala za skrb . Vedno si tako pozorna in opaziš če me ni dalj časa. Bili smo na morju 14 dni, pa cela gora cunj za pranje in likanje, pa priprave na praznovanje rojstnih dni, pa še Lovra sem začela s tem tednom uvajati. Tako da se non stop nekaj dogaja (pa saj ti to bolje veš kot jaz)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo bejbe Mj križ je bolje..je pa res da cel dan bolj kot ne počivam ...zdele je že precej bolje. Talika Zalenka in SŽ, hvala za tolažbo oz. dobre misli, so zgleda pomagale . Pajac, hoj, hoj...tebe pa res ni nikjer več..sej vem, si busy...te pa pogrešamo
< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.8.2008 21:39:14 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:40:16
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Živjo bejbe Mj križ je bolje..je pa res da cel dan bolj kot ne počivam ...zdele je že precej bolje. Talika Zalenka in SŽ, hvala za tolažbo oz. dobre misli, so zgleda pomagale . Pajac, hoj, hoj...tebe pa res ni nikjer več..sej vem, si busy...te pa pogrešamo hiter se pozdravi!!!! Pa sem,sem... vsepovsod, sam me ne vidiš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala . si unedercover, tko kt jst Ej,pajac a ti nekej povem ...jst se pa drugo leto poročim tam kot ti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:43:44
|
|
|
|
Antigona
|
Tudi jaz se javljam bolj kot ne na hitro... Dnevi letijo kot za stavo, in tudi jaz v službi kar uživam. Mi je kr fino. Luka itak uživa in mislim da me prav nič ne pogreša. Dojiva se ne več že kake dva tedna, no odkar ga je ata prevzel v oskrbo tudi ponoči. Zdej zaspi okoli pol devetih in se malce znudi okoli polnoči enih, naredi požirek ali dva vode, naslednja postaja je šele okoli 6ih zjutraj. Takrat pa včasih bi kar vstal in razgrajal, včasih pa po mleku (navadnem) zaspi nazaj... Jaz grem takrat ravno v službo in verjetno se zato tudi zbudi... Dons je šel Žan v Ptujske toplice z dedijem in babi in bo pri njima dane studi prespal. Je klical okoli devetih in povedal da ful uživa Jst bom pa tud počas šla se mal mojmu možeku posvečat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
tonja, wb
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:45:03
|
|
|
|
Antigona
|
Vsem slavljenčkom pa seveda vse najboljše za 1. svečko!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:51:48
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, wb hvala Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON . Midva imava 13. 8. 3 obletnico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 21:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, wb hvala Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON . Midva imava 13. 8. 3 obletnico a res? ja meni je tudi, že od malega a si se na prostem poročila?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:02:40
|
|
|
|
Petjana
|
natonja......katere avgustovke so tole....no antigono in mony prepozm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika sicer sem jutri zmenjena v mestu ampak pomoje ne bo panike,če pride do spremebe plana,ker ima tudi ona otroka Tonja a ne,kar ne moreš verjeti da je leto naokoli Taki knedelčki so bli,zdej so pa že taprave žabice A tamalga kaj nosiš na hrbtu v slipiju?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:02:55
|
|
|
|
Petjana
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
RIVI RIVI nujno vprašanje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
april, cebelicca maja , tonja, mony, antigona...za tisto, ki pa desi zraven april pa ne vem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ok gremo še enkrat po vrstnem redu: antigona, cebelicca maja, tonja, mony, ?, april, mislm, da je tko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:10:48
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika hvala . si unedercover, tko kt jst Ej,pajac a ti nekej povem ...jst se pa drugo leto poročim tam kot ti vem sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika hvala . si unedercover, tko kt jst Ej,pajac a ti nekej povem ...jst se pa drugo leto poročim tam kot ti vem sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ?? jaaaaaaaa ti bom na zs poslala svojo cifro, ker jst tvoje nimam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:13:52
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, wb hvala Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON . Midva imava 13. 8. 3 obletnico a res? ja meni je tudi, že od malega a si se na prostem poročila? ja tudi na prostem. Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
men je pa kar mal dolgčas..moj je na tenisu, po tvju ni nič..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:14:30
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika hvala . si unedercover, tko kt jst Ej,pajac a ti nekej povem ...jst se pa drugo leto poročim tam kot ti vem sem ful vesela zate... se dobiva na kofetu in poklepetava o tem velja ?? jaaaaaaaa ti bom na zs poslala svojo cifro, ker jst tvoje nimam. te pokličem in se zmeniva!! Zalenka!!! Ti si pred časom dala ene linke o enih stenskih dekoracijah... a se ti še sanja kateri so??? Plizzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:15:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja ja tudi na prostem. Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega. naju je tudi.. pa se vsi samo tega govora spominjajo... res je tak da ostane v spominu...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, wb hvala Pa jaz sem se tudi tam poročila kot vedve. Otočec je ZAKON . Midva imava 13. 8. 3 obletnico a res? ja meni je tudi, že od malega a si se na prostem poročila? ja tudi na prostem. Pa če se da prosita da vaju poroči Kukec. Takooo lep govor naredi, res z občutkom. Sem bila pa na eni poroki tudi na prostem pa je en drug poročal in je govoril tako tiho in uradno da sploh ni bilo takega filinga, da je to poroka in da je to nekaj lepega in težko pričakovanega. to sem pa slišala oz. sem brala na drugem forumu, da je baje en tolk fajn matičar in da tako lepo govori, da vsi jokajo ... A pa se to da,prost, da te točno ta poroči? Ma jst sem jokica že po naravi tak, da ne rabim velik, da se raznežim, če me bo pa en tak poročal, ki je ful prijazen in čustven mi bodo pa solze tekle v potoku
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......