Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja ja se da prosit in je baje full počaščen, če ga kdo prosi. Je pa to starejši gospod, že v penziji in je več ali manj na morju in samo za vikende pride poročat (moja kolegica ga nekak pozna prek nekoga...) Sej vem, da je do moje poroke še daleč ampak jst bom kr poklicala ...joj mene tolk mede odkar je ta poroka na tapeti, jst bi se že kar jutri poročila Hvala za informacijo Jaz imam full lepe spomine na poroko in na same priprave že prej ker sva sama veliko naredila (svečnike za na mizo, dodatek k cvetlični dekoraciji na mizah, zahvale gostom, naprsne šopke... se vidi da sva imela še veliko časa, to se sedaj nebi izšlo ) definitivno ne ...jst bom to vse dala delat. zdej sem itak na lovu za fotografom in bendom tko, da imam dela kolkr hočeš . tonja ti si dolenjka ane? a poznaš kako fajn gostilno v bližini Otočca( ne preveč fensi in drago, tako fajno, domača, pa da majo dobr za jest...sem zahtevna ane )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:29:48
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo da je bolje ja sej sedaj ga pa vsi pedenamo , od spredaj in zadaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš če je pa **** tolk fletna punca Da se nauš užgala ja pa kje jih ti pobiraš , to sem te hotla že velikokrat uprašat tole je pa stara celjska fora par let nazaj smo skoz to govoril v službi, da se ne boš užgala šit si me spomnila na fajn cajte, **** zakon si
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej no Mojca Sisy manjka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: **** O Mojca o **** kak nas ti vedno lepo pozdraviš Kaj je že blo svaku? vsesplošni infarkt, je bil klinično mrtev ojej! hb, da je sedaj bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:31:35
|
|
|
|
mojca 32
|
zdej sem itak na lovu za fotografom kaj pa od antigone mož??????????? on dela take lepe slike
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 zdej sem itak na lovu za fotografom kaj pa od antigone mož??????????? on dela take lepe slike za moj bađet predrago
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah malenkost Poopsika Poopsika a se ti drug mesec poročiš?????? ( )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:34:32
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A dej no Mojca Sisy manjka no ja se opravičujem ampak ona ima tak obrazek da ga ne moreš zgrešit Jaz jo osebno ne poznam ampak če bi jo kje vidla bi pa takoj vedla kam paše
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jah malenkost Poopsika Poopsika a se ti drug mesec poročiš?????? ( ) ne, drug teden sam res no, če je vse zaseden že za en let naprej..jst nisem mogla verjet...ful težko dobiš fotografa in pa band. Tud, k sva bila na UE, da rezervirava datum in uro za Otočec je bila samo še ena ura frej...tko,d a se je treba hitro podvizat!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.8.2008 22:35:27 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika a si se že pozanimala na Foto Sabina ?Mislim da je cena sprejemljiva pa še res je stručko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:35:36
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 zdej sem itak na lovu za fotografom kaj pa od antigone mož??????????? on dela take lepe slike za moj bađet predrago mogoče ti bo pa popust zrihtala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika a si se že pozanimala na Foto Sabina ?Mislim da je cena sprejemljiva pa še res je stručko sem vidla njegove slike ja...ne bi hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:36:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A tolk je vse zabezecan?Ja šit Pol je pa res treba kar ta teden vse uštimat (joke)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika a si se že pozanimala na Foto Sabina ?Mislim da je cena sprejemljiva pa še res je stručko sem vidla njegove slike ja...ne bi hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:37:26
|
|
|
|
mojca 32
|
oj poopsie ampak jaz pa nisem vidla obleke ki jo imaš nacilane
< Sporočilo je popravil mojca 32 -- 7.8.2008 22:38:08 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 zdej sem itak na lovu za fotografom kaj pa od antigone mož??????????? on dela take lepe slike za moj bađet predrago mogoče ti bo pa popust zrihtala ma, sva dobila enga res dobrega in ugodnega...zdej se mormo samo še videt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A tolk je vse zabezecan?Ja šit Pol je pa res treba kar ta teden vse uštimat (joke) itak, jst bi že vse na en dan ... ma men je res dobr, tud če me hecate zrad tega, i don't care
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:38:58
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 zdej sem itak na lovu za fotografom kaj pa od antigone mož??????????? on dela take lepe slike za moj bađet predrago mogoče ti bo pa popust zrihtala ma, sva dobila enga res dobrega in ugodnega...zdej se mormo samo še videt no sej pol maš ta problem že rešen
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika a veš da te je prov fletno brat,ko si vsa navdušena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:44:18
|
|
|
|
mojca 32
|
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to pa je oblekca
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Prekrasna oblekca Zakaj morm pa stran gledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:45:46
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika a veš da te je prov fletno brat,ko si vsa navdušena sej bi jaz tud bla če bi mi vse tako lepo šlo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 7.8.2008 22:47:58
|
|
|
|
mojca 32
|
ja nč bo treba it počas v postlo, da ne bom zjutraj jamrala da je bla kratka noč( ampak pol je pa Ula kriva )
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......