|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
8.8.2008 6:39:25   
arabela*
Zdaj uživam ob kavici,mi je turške zmanjkalo,tak da upam,da pridem k sebi.
Pol ob osmi pa šibam na pregled.Mi bo tud UZ naredo,da končno vidim,kako je kaj stanje.Za vse tiste,ki vas g.strašijo s prehitrimi porodi.Meni je pri Aneji tud mesec dni to dopovedoval,pa da naj se čuvam,ker je lahko vsak čas,ker dol sili......,pa je bla itak da po roku tri dni.Tak da,nič batuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.8.2008 6:48:40   
gold fish
...dobro jutro....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za vas.................moja turška se tud že kuha....... pa enga navihančka s čokolado sem tud že zmazalauser posted image ...grem zdaj brat kaj ste napisale....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.8.2008 6:49:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ......................čestitam za 5 zvezdic....................user posted image user posted image user posted image user posted image

....čveka pač, kaj češ........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.8.2008 6:50:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

konkretna, mala tehta 3200g, je rekla da je kr velik otrok....in če ne bo narava poskrbela...bodo probali mogli ti na sprožitev poroda....da ne bo še kje kake kilce al pa več zraven dobilauser posted image user posted image user posted image  skratka jutri grem spet na pregled....tak da zdaj me pa je res malo zagrabila panika oz. forca, ker še mam tlko stvari za postorit, graz pa zdaj odpade, se ne smem oddaljevati od doma...no še za na štajer niso bili navdušeni....ampak jaz še kr ne verjamem da bi si pupa lih zdaj v tem tednu spomnila prit na svet....midvi sva zmenjeni na 4.9. pa amenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... user posted image  za pregled in da je vse OK....

...se meni zdi, da ne bom jaz otvoritvena....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.8.2008 6:52:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

user posted image en teden bo tako hitro minil in kot bi mignil, bo user posted image  v tvojih rokah. Zgleda da boš res potem ti otvorila sezono septemberk, pol pa vse po vrsti za tabo. Bo kar pestro.

zoe - ta en teden je bil s strani gin. rečen bolj tak, v smislu da se user posted image  še malo poredi in dozori in se čimbolj približa 38t...da ni več nedonošenček.....  Bom pa mogoče v ponedeljek izvedela kdaj bo dan D (če me seveda pred tem kaj ne preseneti)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.8.2008 6:54:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ste zvečer čvekale,zdaj pa spančkate.

...jaz sem čvekala, pa sem spet tu na čveku .....user posted image    Pa spala sem tudi v redu....., pa samo 1x na wcuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.8.2008 6:55:52   
gold fish
...no Saraya mi je pobegnila...user posted image ..... voda mi vre.....grem.......

...pa se javim pol, k pridem s ctg....

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.8.2008 7:00:57   
arabela*
sem še tukaj.
Zdaj pa vas bom res zapustila,grem pod tuš,pa oblečt.
Se beremo,ko se vrnem.
Dijooooooooooooouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.8.2008 7:50:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Bubi

Imajo pa Bruinovega (=njihova znamka) za 13€.

Sem ga kupila pred 3 leti in morem nažalost user posted image  napisati ,da sem ga zelo malo uporabljala skoraj nič kar ni bil vreden tistih eurov.
Bom pa si sedaj aventovega kupila.

Aha, to pa nisem vedela. Jaz sem imela pri bubiju vse Aventovo, tako da izkušenj z drugimi izdelki nimam. Edino dudo si je potem Nukovo "izbral".

Kahlo, vedno bolj boš verjela temu, kar sem ti napisala user posted image  No, pa vseeno držim pesti, da še ne bo ta teden (saj so samo trije dnevi ostali user posted image ).

Srečno danes vsem na pregledu: Saraya, user posted image , tia, pa še jaz user posted image , pa še katera verjetno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.8.2008 8:02:14   
Tejchy
Saj poanta je v posodi, ki ima dvojno dno, pokrov, se jo sme dat v MV in je seveda dovolj velika, da grejo flaške not. Firma konec koncev ni pomembna.

hvala za te informacije... bom ga verjetno kupila.. ko sem bolj nobl, pa se mi ne da mučkat pa prekuhavat... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.8.2008 8:03:40   
Tejchy
kot je ena omenila sem tud jaz zaradi zgage, ki ma zadnje čase kr fesjt muči postala odvisna od donata, tako da ga imam kr zraven postelje, kr drgač ni nič spanja.

pri men je tak že kak mesec dni... pa se vseeno zbujam ponoč... od samega žganja po grlu user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.8.2008 8:05:46   
Tejchy
...mi je danes kolegica, ki ni mogla zanosit in je poskušala že tudi z umetno, danes javila veselo novico, da je srečka .., da je zanosila naravno ...sem bila tako vesela, da sem dobila kar kurjo kožo ...... ribica2 .........

user posted image  user posted image  user posted image  ........... ful je takih primerov... ko ne morejo... po se pa nekak nehajo trudit in jim uspe naravno... user posted image  user posted image  user posted image  .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. za tvojo kolegico, da uspešno donosi...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.8.2008 8:15:46   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... punce ve resno mislite že začet rojevat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. sj prav tko... ma ena se bo mogla opogumit in začet.. pol bo šlo pa tko kot po tekočem traku... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ob takem branju me kr daje panika, ko še nimam glih vseh stvari pripravljenih... tko da bo treba resno plunit v roke... it še v nabavo po kozmetiko, oprat in zlikat cotike, pol pa res še samo čakat...

No, js sem bla včeraj na posvetu glede epiduralne... prvo sem bila ful za, pol sem si premislila... in če ne bi šla včeraj na ta posvet, bi verjetno kr naravno rodila.. tko pa sem spet v dvomih.. najbolj user posted image  je bla naslednja izjava: predstavljaj si, da nič ne čutiš, ko ti prerežejo presredek.. tako boli popadek... sicer spet odvisno od tvojega praga bolečine, ampak tko visokega pa tud ne morem imet... tko da......... bomo vidli kako bo na D dan ....  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 8.8.2008 8:16:48 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.8.2008 8:21:56   
Tejchy
Drugače pa je bilo predavanje ok... EA naj bi skrajšla prvo porodno dobo, podaljšala drugo... skupni seštevek pa naj bi bil vseeno krajši porod.. Težijo k temu, da bi omilili bolečino, a kljub temu pustili porodnici občutek, da se nekaj dogaja... Tveganja za plod naj ne bi bilo, ker se uporabi doza, ki je za otroka še sprejemljiva.. (ta izjava mi je malo tko sicer user posted image  ) .. tveganja zame pa predvsem padec tlaka in glavobol...  Uporaba inštrumentov (vakum, klešče) naj bi bila po nekih analizah 15%, ampak to so stare analize... na začetku namreč niso vedeli kako sistem deluje in ker se je druga porodna doba podaljšala so mislili da je kaj narobe in niso čakali ter kr takoj uporabili kaj od tega... zato so ti rezultati nerealni..

tko.. malo neki o EA ...

Saraya -  a so vam kaj drugače povedali??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.8.2008 8:33:26   
*bubi*
Saraya - a so vam kaj drugače povedali??

S Sarayo sva bili skupaj na posvetu.

Približno enako so povedali.

Snovi, ki jih lokalno vbrizgavajo v bližino živcev, do otroka sploh ne pridejo. Ker večinoma ne pridejo v celoten sistem matere.

Moje mnenje je, da je metoda lajšanja bolečin dobra, najboljša razpoložljiva pri nas. Še posebej, če gledamo z vidika varnosti za user posted image .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.8.2008 8:38:45   
ključek
jutro..........................

danes sem morala ponoči kar 3x na wc....................pa tok bi spala.......................user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem, ki imate danes preglede..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........itak bo pa vse bp.................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.8.2008 8:45:14 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.8.2008 8:41:28   
ključek
Skratka danes sem imela pregled, s pupo sva ockej, sčrek bije sto na uro...bomo pa verjetno tud prej rodili kot je bilo predvideno, vsaj tako mi pravi moja g.....pupa je ready za porod, velikost....vse...teža pa je tud že konkretna, mala tehta 3200g, je rekla da je kr velik otrok....in če ne bo narava poskrbela...bodo probali mogli ti na sprožitev poroda....da ne bo še kje kake kilce al pa več zraven dobila user posted image user posted image user posted image skratka jutri grem spet na pregled....tak da zdaj me pa je res malo zagrabila panika oz. forca, ker še mam tlko stvari za postorit, graz pa zdaj odpade, se ne smem oddaljevati od doma...no še za na štajer niso bili navdušeni....ampak jaz še kr ne verjamem da bi si pupa lih zdaj v tem tednu spomnila prit na svet....midvi sva zmenjeni na 4.9. pa amen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

KAHLO..................user posted image .................je pa že konkretna bejbika tale vajina pupa..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........jaz tudi želim, da rodimo vse bolj kot ne ob roku.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............lepo se imej na štajerski................user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.8.2008 9:00:50   
Tejchy
vsem, ki imate danes preglede.................

user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.8.2008 9:03:40   
maruškaŠ
Pa boste vse prekuhavale? Ne bo nobena uporabljala samo pomivalnega stroja? Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.8.2008 9:08:34   
Tejchy
Pa boste vse prekuhavale? Ne bo nobena uporabljala samo pomivalnega stroja? Jaz sem namreč pri prvem nekje prebrala, da je pomivalni stroj čist dober za sterilizirat in sem flaške, dude ipd... prala v pomnivalnem stroju - pa nismo imel nobenih problemov.

tega pa nisem vedela..
samo... kaj pa če stroj ni poln user posted image  ... pa da ti stroj opere traja 1h... teb pa recimo dudica pade na tla... user posted image  ...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.8.2008 9:24:57   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

tega pa nisem vedela..
samo... kaj pa če stroj ni poln user posted image  ... pa da ti stroj opere traja 1h... teb pa recimo dudica pade na tla... user posted image  ...

Mah če pade na tla jo pač splakneš z vodo (sej lahko tudi z ustekleničeno). Jaz nisem prov nič posebej komplicirala - no je pa odvisno, če pade na tla doma al pa nekje zunej user posted image . Zato pa tudi pravijo, da je dobro imet vsaj 2 isti dudici, če ena čaka na čiščenje, je druga takoj v uporabi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.8.2008 9:29:44   
Tejchy
Mah če pade na tla jo pač splakneš z vodo (sej lahko tudi z ustekleničeno). Jaz nisem prov nič posebej komplicirala - no je pa odvisno, če pade na tla doma al pa nekje zunej . Zato pa tudi pravijo, da je dobro imet vsaj 2 isti dudici, če ena čaka na čiščenje, je druga takoj v uporabi.

aha.. ok

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.8.2008 9:31:00   
bark
Pravkar sem prejela sms od naše coko
Citiram:"Ti sporočam,da sem v porodnišnici LJ.Sem včeraj dobila popadke 3-10min.Odprta 1cm.Popadke so mi umetno ustavili,zdej je ok.Pa za dojenčka sem dobila injekcijo za razvoj pljučk.Zaenkrat sem do ponedeljka v LJ.Pozdravček vsem RR-jevkam."

Coko drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.8.2008 9:46:33   
meta21
Ojoj!

A gre res že čisto zares?

Mene je ravnokar klical naš poštar (mašina se tole dobro sliši!user posted image ) in je rekel, da mi po 10. uri prinese paket o recinkota!user posted image user posted image user posted image  Naš user posted image  torej danes dobi posteljico in banjico.

Zdaj pa šibam še po kozmetiko, potem pa čakamo na porod. Bomo potem kupovali, kar bo manjkalo. Imam BC 100m stran.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.8.2008 9:47:41   
meta21
Aja, držim pesti za vse, ki imate danes preglede. Jaz ga imam šele 19.8. Upam, da ne bom prej rodila, ker še nimam nobenih papirjev.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.