Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:34:38
|
|
|
|
Tejchy
|
... sem danes ugotovila, da zraven torbe, ki sem jo dobila ob nakupu vozička ni previjalne podloge ... pa bi mogla biti... sicer taka manjša, ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:40:02
|
|
|
|
*zoe*
|
Oj lana luna, men je rekla g. da bom dobila antibiotike za jest, ker bo še kao dost časa do poroda, če pa kaj zagusti pa pol v žilo pri porodu. Seveda v primeru, da bom pozitivna. Ena moja kolegica jih je pred porodom tudi dobila (tablete), druga pa v žilo, ker je že rojevala. Na steriliziranje pa še nismo razmišljali, ampak je ta reč od bubi res praktična. Emi, potem ima pa moj že ekstra razvita pljučka ko tako kolca vsak dan, glih zdej je dal eno rundo skoz Je pa tud res, da sem dobila maja že dve inekciji za pljučka razvijat. Tejchy prej sva ble dimenzijsko enaki, kako si pa ti zdej z obsegom in kilažo?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:43:36
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy prej sva ble dimenzijsko enaki, kako si pa ti zdej z obsegom in kilažo? evo... sveže premerjena in stehtana... 101 cm je obseg bušija... in +18 kg
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:45:54
|
|
|
|
Tejchy
|
Na steriliziranje pa še nismo razmišljali, ampak je ta reč od bubi res praktična. kolk pa si dala zanjo bubi?? drugače pa sem preverila cene parnih sterilizatorjev... od aventa tak za mikrovalovno stane 40€... niti ni tako drag... js sem mislila, da je dražji... spraviš pa not 6 stekleničk... sicer nikjer niso omenjene dudice, ampak predvidevam, da jih isto lahko daš not...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:01:12
|
|
|
|
*zoe*
|
Ja Tejchy pol si me pa zdej kr prehitela v dimenzijah. Jaz imam 94 cm trebušček pa plus 10-11 kil na teži. Če ne bi blo tko kot je blo, bi ble pa kar glih po moje
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:02:53
|
|
|
|
arabela*
|
madona,pa to kolcanje.To pa mi je res nadležno,pa ne vem zakaj.Tak nor feeling mi je.Pa naši bebici se nonstop kolca
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:06:09
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj imam do devetih fraj,sem moja dva malo ven poslala .Kak paše Pa se grem malo razgibavat,se že par dni šparam,pol pa tuširat,pa brit,nohte sem že poštimala,aja pa lase prat...Jutri imam pregled,tak da bom malo poštimana
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:13:33
|
|
|
|
emi*
|
Saj ta moj tudi non stop kolca.Včasih sploh ne vem kaj bi pisala moja ali moj,kr neki. Ko pa maš takega G u p . Uffa,zdaj bi morala mojemu nekaj pripravit za jest pa nimam blage veze,je že cel dan v službi in to pošteno lačen,help me please!! Če ne bi bil tolko izbirčen bi šlo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:34:22
|
|
|
|
Tejchy
|
Pa se grem malo razgibavat,se že par dni šparam,pol pa tuširat,pa brit,nohte sem že poštimala,aja pa lase prat...Jutri imam pregled,tak da bom malo poštimana ... pa fajn opravi jutri....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:35:32
|
|
|
|
emi*
|
........ima katera probleme s hemeroidi.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:35:38
|
|
|
|
Tejchy
|
Saj ta moj tudi non stop kolca moj pa niti ne.. če ga ga tko 1x vrže... in to je to.. ga je pa grozno metalo od kolcanja na nuhalni... .. še zdj ne bom pozabila.. revčka je celega premetovalo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:36:21
|
|
|
|
Tejchy
|
........ima katera probleme s hemeroidi....... js ne... sem zaradi zgage postala Donatholik in sploh nimam problemov s prebavo in posledično z zaprtjem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:36:59
|
|
|
|
arabela*
|
hvala,tejchy. Emi,jaz sem v Hofru kar zamrznjene pizze kupla.Pa smo pojedli.Ainfoh ko pasulj.Aja,pa moj ni izbirčen,no je ampak ne sme bit
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:38:45
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz v življenju nisem vedela,kaj je hemoroid.Pol pa enkrat začutim nekaj.Groza.pa nič bolelo,zginlo samo od sebe.Sedaj pa ne potiskam več,ko grem na blato,pa pomaga.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:40:33
|
|
|
|
Tejchy
|
Aja,pa moj ni izbirčen,no je ampak ne sme bit tak je treba.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:41:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko citiram,kak dam tisto kar želim v belo okence,ostalo pa spodaj? Citat se začne in konča s quote. Če pišeš znotraj teh dveh besed bo citat, torej belo obarvano. Samo nikar jih ne briši, ker potem pa ne bo več citat in bo zgledalo kot, da si vse ti napisala.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:42:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* glede kolcanja pravijo,da je dobro,če kolca,da se tako pljuča razvijajo........tako govorijo Mislim, da je dobro da požira plodovnico in s tem vadi dihanje. Če se mu pri tem zaleti oz. malo čudno požre pa kolca.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:42:39
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:43:12
|
|
|
|
Tejchy
|
Sedaj pa ne potiskam več,ko grem na blato,pa pomaga. emi - drži... sedi čim bolj zravnano... nič ne pritiskaj preveč... pa kolena naj bodo nad višino školjke (mej kako pručko na wc, ali pa stopi na prste medtem ko sediš) .... preverjeno... s tem v bistvu "zravnaš" blatu pod iz tebe... men je to ful pomagalo.. ko sem bila še zaprta...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:43:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madona,pa to kolcanje.To pa mi je res nadležno,pa ne vem zakaj.Tak nor feeling mi je.Pa naši bebici se nonstop kolca ... meni tudi je ful čuden filing, ker glih v tamali čutim ... drugače pa našega tudi ful kolca...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:44:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Mislim, da je dobro da požira plodovnico in s tem vadi dihanje. Če se mu pri tem zaleti oz. malo čudno požre pa kolca. uuu.. pol pa moj zelo lepo požira plodovnico.. glede na to, da ga nič ne kolca....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:47:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Uffa,zdaj bi morala mojemu nekaj pripravit za jest pa nimam blage veze,je že cel dan v službi in to pošteno lačen,help me please!! Če ne bi bil tolko izbirčen bi šlo. Jaz sem si ravnokar šmorn zaželela in grem gledat, če imam kaj jajc. Prej popoldne sem kosilo servirala v WC in sem zdaj lačna kot . Groza! Prej celo nosečnost niti enkrat, zdaj pa že drugič. Najbrž mi železo ne paše, ker sem obakrat bruhala po železovi šumečki.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 19:48:51
|
|
|
|
meta21
|
Ja Tejchy, moj bo pa očitno kronik , ker v povprečju kolca 2-krat na dan. Al pa požeruh ...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.8.2008 19:49:01 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 20:07:02
|
|
|
|
emi*
|
Pa res šmorn,ej nikakor se spomnit na to. Dej meta21 povej kaj vse pride noter,da ne bom še kaj pozabla.Zdaj mi ne kapne niti malo............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 20:12:58
|
|
|
|
meta21
|
Jah, jaz ga kar po občutku naredim. Nikoli ne merim. Jajca, moka, mleko, sol (lahko tudi sladkor in radensko). Jaz si kar bolj debelo palačinko naredim, ker sem lenoba.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.