Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:52:55
|
|
|
|
emi*
|
Jaz sem pa nekam hitro dobila te bone iz dm-a,v ponedeljek sem dala ,danes pa dobila.Ampak,če bom pa kaj kupla pa res ne vem,saj že vse mam kar je tam.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:58:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Ampak,če bom pa kaj kupla pa res ne vem,saj že vse mam kar je tam. ..jaz si bom mogoče Afroditini kremi, ker jih pač uporabljam......, pa mogoče še kako stvar ali dve...druga pa mi tudi ni zanimivo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 14:42:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce.....recimo,da ste same doma, mož pa ima nek opravek in je nedosegljiv na GSM.... vi pa začnete krvavet al se pač kar koli zgodi in bi rable pomoč.... Koga bi poklicale? Pismo.... gruntam, da tle v bližini nimam prow nobenga, katerega bi lahko brez pomislekov poklicala... A pol samo še rešilec ostane?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 14:49:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zakaj se pa rabi mandljevo olje?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 14:55:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Jaz sem pa nekam hitro dobila te bone iz dm-a,v ponedeljek sem dala ,danes pa dobila.Ampak,če bom pa kaj kupla pa res ne vem,saj že vse mam kar je tam. Jaz sem pa danes v DM nabavila še vse do konca.... in ponucala 4 bone. Pa sploh nisem štemplov vzela, ker 10 jih itak ne bi zbrala, nalepke "nosečnica v avtu" pa si res ne bom zdaj gor limala No, saj par mesecev nazaj si je tudi ne bi
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 14:56:01
|
|
|
|
*bubi*
|
vi pa začnete krvavet al se pač kar koli zgodi in bi rable pomoč.... Koga bi poklicale? mamo. Če pa ne bi bila v bližini, pa seveda rešilca, če bi bilo urgentno.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 14:57:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zakaj se pa rabi mandljevo olje? za mazanje gubic pri . Po nekaj dnevih bo koža zelo suha in se bo luščila. Takrat smo celega z oljem mazali. Pa če se ne motim, smo malo olja dali v banjico za kopanje. Ne rabiš neke velike količine, 50 ml bo čisto dovolj.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:01:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Še to sem hotela napisat: Danes sem v DMu kupila posodico za dudko (njihovo znamko). Naj bi pasale not dudke vseh velikosti in oblik. Kaj je bolj zanimivo: posodica je narejena tako, da lahko v njej dudko tudi steriliziramo po principu pare v mikrovalovki. Jaz imam sicer Aventov parni sterilizator za mikrovalovko, ampak to se mi zdi super priročno . V posodico se da dudka, žlička vode, se zapre in v mikrovalovko (mislim, da za 90 sekund). ko se ohladi, se zlije ven odvečna voda in duda je pripravljena
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:02:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj imam pa jaz monologe?
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:25:15
|
|
|
|
arabela*
|
hoila pupe. Midve sva nazaj,malo utrujene,malečka je že zaspala,jaz pa bom šla čez pol ure malo na k počitku. Upam,da nebo tako kot včeraj,ko sva spale in naju je kolega iskal,pa trkal doli in zgoraj,pa mojega baje klical,če je z mano vse ok,da ne odprem,pa po oknu v spalnici trkal.Midve pa spale ko ubite.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:27:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce.....recimo,da ste same doma, mož pa ima nek opravek in je nedosegljiv na GSM.... vi pa začnete krvavet al se pač kar koli zgodi in bi rable pomoč.... Koga bi poklicale? Če bi imela šanso,bi morala mamo poklicat,da oddam malečko v varstvo,pol rešilca takoj,brez pomisleka.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:28:56
|
|
|
|
arabela*
|
ko citiram,kak dam tisto kar želim v belo okence,ostalo pa spodaj?
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:31:16
|
|
|
|
lana luna
|
ojla... sem šopingirala mal sem kupla 2 žabice, pa čist navadno belo kapico zaenkrat sem s cuncami zaključla. zdj pa sam še tera pleničke pa kšn racman, pa kozmetike mal za . mislm vatke, pa olje, pa te stvari. naše dete pa pomojem nič ne kolca ker nikoli ni nobenih takih enakomernih gibanj. buta pa skos pa boža me z rokicami brcike so pa itak še vedno čisto dol, pr mehurju. pa so kar nežne. mam jest eno tako nežno dete notr ampak mi vsen včasih kar sapo vzame
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:33:00
|
|
|
|
lana luna
|
*zoe* jest bom tut delala ta tes za streptokoke. mi je že rekla da mi bo na naslednjem pregledu bris vzela. nič pa ni rekla a je to samoplačniško al ne. pa sej ni važn. važn da grem jest mirna rodit. je pa največkrat tako, da če si pozitiven dobiš zdravila v žilo med porodom. potem pa še dajo preventivno antibiotike.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:33:42
|
|
|
|
lana luna
|
nč zdj pa laufam delat stanvančič se tipkamo še kej mogoče zvečer. pridne bodte, pa počivajte čimveč... pa pa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:46:02
|
|
|
|
Tejchy
|
kaj to je normalno, da me spodaj pod bušijem boli mene včasih kot tko vstanem fuuuuuuuul zategne pod trebuščkom... pol pa traja par sekund, da popusti ... se tud sprašujem a je to normalno
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:48:26
|
|
|
|
arabela*
|
mene tudi,včeraj me je tak zabolelo,da sem zajavkala
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:54:00
|
|
|
|
Tejchy
|
Danes sem v DMu kupila posodico za dudko (njihovo znamko). super... Kako pa drugače sterelizirati dudo?? Mislim, da je Saraya neki časa nazaj o tem pisala, sam nisem našla posta...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 15:56:32
|
|
|
|
Tejchy
|
ko citiram,kak dam tisto kar želim v belo okence,ostalo pa spodaj? samo z miško se postaviš kako vrstico al dve nižje in začneš pisat... bistveno je, da ne začneš pisat takoj tam, ko se ti citiran tekst konča ali pa znotraj oznake kateri tekst citiraš..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 16:08:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce.....recimo,da ste same doma, mož pa ima nek opravek in je nedosegljiv na GSM.... vi pa začnete krvavet al se pač kar koli zgodi in bi rable pomoč.... Koga bi poklicale? Pismo.... gruntam, da tle v bližini nimam prow nobenga, katerega bi lahko brez pomislekov poklicala... A pol samo še rešilec ostane? .... jaz tud to tuhtam ....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 7.8.2008 16:11:48 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 16:55:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Kako pa drugače sterelizirati dudo?? S prekuhavanjem. Kar pa ni fajn, ker gre voda v cucelj in potem cmoka, ko vleče
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 17:02:44
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,jaz jo pomočim za par minut v krop(ene 3 minutke pustim). Preden jo dam Aneji,pa vodo ven stikam iz cuclja,pa pol ne cmoka nič.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 17:55:36
|
|
|
|
*bubi*
|
pa vodo ven stikam iz cuclja,pa pol ne cmoka nič. Ja, če hočeš vodo ven spravit, moraš za cucelj stisnit. Ampak potem ni več sterilna Joj, da ne boste mislile, da kompliciram okoli te sterilnosti. Niti slučajno ne. Bubiju sem jaz dudo samo pod pipo oprala, ko je bil 1+ star. Kaj te čem dudo sterilizirat, zunaj pa mi kamenje je Za novorojenčka pa ja. Tudi flaške sem redno sterilizirala (ker se nismo nikoli polno dojili). na začetku za vsako uporabo, kasneje 1x dnevno. Mi je bilo s tem sterilizatorjem za mikrovalovko ful izi, samo oprala sem jih, zložila v posodo in dala za 5 min not. Potem pa so kar v posodi čakale na uporabo in bile na ta način "pospravljene".
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:12:59
|
|
|
|
emi*
|
glede kolcanja pravijo,da je dobro,če kolca,da se tako pljuča razvijajo........tako govorijo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 18:18:45
|
|
|
|
Tejchy
|
Mi je bilo s tem sterilizatorjem za mikrovalovko ful izi, pol se to priporoča?? glih gledam te aventove parne sterilizatorje... bolj na izi je že kot pa zraven štedilnika stat pa prekuhavat....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.