|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
7.8.2008 7:42:37   
Jo@n
Jutro, en user posted image za vse čvekice, ki ste bile gor pozno zvečer!

Šibam zajtrkovat in se zrihtat, bomo potem raje v živo čvekale. Se vidmo!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
7.8.2008 8:02:28   
SpeliG
Joan, hvala za kavico in danes jo hvalabogu sploh ne rabim! Ne bom sicer hvalila dneva pred nočjo, ampak danes smo spet spali kot ubiti do sedmih zjutraj. Upam, da se je Martina to dolgoročno nalezla od Jakoba, da ni le enodnevna/nočna zadeva, ha ha.

Majček, čestitke za štiri mesece!

Jabolko, čestitke za frizerja, pa ti je le uspelo!

Trnuljčica, držim pesti za čimprejšnji uspeh in novi plusek!

Naša pupa pa se je začela v tem tednu ful igrat z nogicama in jo je bistveno težje previjat. Skoz moli nogice v luft in jih raziskuje z rokami, da se komaj prebijam s pleničko zraven.

No, danes zvečer bo ziher spet po Sloveniji odkrivalo strehe (no, Joan, pri vas je že itak v delu, a ne), ker bo toliko enih različnih vozičkanj in čvekanj. Midve bova regljale z mojo prijateljico iz šolskih dni, ki se že pet let matra s svojim najdražjim zanosit. Zdej se trudita že z umetno oploditvijo, pa je že dvakrat spodletela. Ful mi jo je žal, vse imata pa ful se imata rada, tistega kar si najbolj želita pa ni in ni...
Jaz sem sigurna da jima bo uspelo, samo vprašanje časa, ampak koliko morajo res eni pretrpet, da dobijo to, kar je bilo nam že dano, res smo lahko vesele.

Uživajte na današnjem srečanju in kjerkoli že boste, bodite v senčki, ker bo vroooooočeeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
7.8.2008 8:07:07   
tosja
user posted image Dobro jutro in Jo@n hvla za kavo...

Nič ne bom dolgovezila...user posted image

Majček: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Brininih 4. mesece user posted image user posted image user posted image

trnuljčica: user posted image user posted image user posted image močno navijam za en krasen, lep, bleščeč, debel user posted image user posted image

Moj čmrlek se že oglaš, hitro nekaj pojem in greva na potep, dokler še ni takooooooooooo zelo vroče user posted image

Punce danes se načvekajte, pa glejte, da ne bo posledično kakšnih neurij po Sloveniji...user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.8.2008 12:50:25   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Punce danes se načvekajte, pa glejte, da ne bo posledično kakšnih neurij po Sloveniji...user posted image user posted image user posted image

Zgleda se še kr potepate... user posted image user posted image user posted image

Danes mineva 1.leto, kar sva zagledala user posted image
Jaz pa kr user posted image od sreče...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
7.8.2008 13:30:50   
NaTaŠa*
Lansko leto sem bila v temu cajtu že noseča in uživala sm na morju. Jest še nisem vedela da sem srečna user posted image . 21.8. nardila test in je pokazal +. 23.8. potrjena 100% nosečnost. Takrat sm bla 9-10 ted. noseča.

Uf kje je že to.

Čveke uživajte pa ne preveč čvekat da pol zvečer nau kšnih neurijuser posted image .

Lep dan

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
7.8.2008 18:04:04   
Majček28
evo nas, očitno sem prva čveka nazaj na forumu....ponavad sem tazadnja user posted image

tale danes je bila pa dolga in fullll simpatičnauser posted image . Bilo nas je 7 in še od big mame 3 prekrasni otroci (so me prav presenetil, kako so se posvečal tudi drugim dojenčkom,super 1 auser posted image ), bolj malo smo hodile, smo se kar hitro na rit počle in čvekale čvekale čvekaleuser posted image ...in okrog 14 smo se le premaknile...pa ne domov...ampak do Jabčka in tam nadaljevale in čvekale čvekale....user posted image
...naši frocki so se pa prav luštno zabaval, naša Brina še posebaj ker si je fanta zbirala in to na zelo konkreten način....je Jakoba od Jo@n kar mal probala- dobesedno pa si mislila; Jao mali, baš si sladak user posted image user posted image user posted image

no, da ne bom samo jaz raportirala...počakajmo še druge...

naša Brina je pa zdej tooooolllllkkkkk zaspana da kar menca očke, zaspat pa ne in ne user posted image
Moj model se je spet pokvaru user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
7.8.2008 20:54:46   
resnično srečna
eto še mene...

Iza je uživala...malo spala, malo si je od Jabkinga Jurčka igrala sposodla...mal je pa uživala ob pogledu na Brino, ki med dojenjem mamico zafrkava tako, da se ji glasno reži...

a veste punce da se je danes zgodil čudež...bili sta samo dve deklici in pet tipčkov, če sem prav preštela...mater teli najini babnici sta pa danes imeli srečo...sicer se je Brina res mal kanibalsko vedla in dobesedno poskusla enga ampak ok...je jakob tko cortkan, da ji ni za zamert...

Iza sedaj že sladko spi...vmes se je seveda čebričkala in tud pošteno zatunkala ampak brez posledic (tud vode ni požrla)...v košek je padla pa k tepka z drevesa...in sedaj je zadovoljna k bubreg v loju...

no men pa tud nič ne manjka....je blo prav fino v naravi lenarit...sam tale M. me jezi...sem šele kasneje videla, da sem vsa flekasta, ker zgleda ne znam več namontirat smotanga vložka...grrrr...

ekola tokle...aja...

srečanje pred prazniki...ker hodimo v vse konce, da smo solidarne z ostalimi, ki niso stacionirane v Lj sva danes imeli z Jo@n debato, da bi pa naslednji teden (bolj začetek tja do srede) se dobile pri/v Starem malnu...pa kot (skoraj) najstarejša pooblaščam Jo@n, da nam da koordinate pa dan pa uro na glasovanje in da se zmenimo malo preje, da jest lahko U041176 javim kak dan prej, da se lahko organizira...hvala za sodelovanje že vnaprej...

dež zarad ropotanja...eh tega pa ne bo...smo ble tko pridkane in mo same lepe teme obdelale...pa prav nič šinfale...

zahvala...Robeti, ker nam je na test dala eno pleničko...pa da vismo, če bo naša ekspertka v kakanju uspela tudi skozi tole popackat svoja oblačila...

opravičilo Majčki...ampak štrudl je res včerej propadel zarad moje nenapovedane krvavške tete...me je tko pojezila, da sem vso voljo zgubila...****t ga desi se i najboljima bi rekli naši južni bratje...

PUNCE VE STE VSE TKO FAJN, DA SEM JAZ PRAV SREČNA, DA VAS IMAM...

..pa Iza tud...ker potem pije boljše mleko he he...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
7.8.2008 21:02:46   
tosja
Berem, da ste ful uživale!!! user posted image  user posted image  user posted image

...tisto z dežjem je bil sam hec...user posted image

Bi še kr čekirala, pa kaj ko se je pegl segrel, pa ga grem mal sprehajat...user posted image
Pa verjetno ne dolgo, ker sem user posted image

...nočko vsem in sladke sanje user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
7.8.2008 21:30:18   
simvir
Kot sta že Srečka in Majček poročali je bilo danes res prav super in čeprav sva s Tevžem zamudila dobro uro (ja, povijalno plenico smo pospavili v najnižji predaluser posted image  user posted image user posted image user posted image ) sem se res načvekala. Po zaslugi Srečke sem srečala celo sošolko iz sr. šole z malčico.

Končno so spet prevladovali user posted image , drugače so pa vsi user posted image  in njihove mamice prav super. Pa otroci od Big mamme tudi seveda.

Hvala Jabček za povabilo na tvoj dom, lepo imate uštimano. Kaj je pa tvoj user posted image rekel na toliko user posted image  na kupuuser posted image ?

Na poti domov smo potem spet malo jokali, po postanku pa je končno zaspal in to tako, da sem ga doma prvič prenesla v posteljico ne da bi se zbudiluser posted image .

Jutri pa pričakujem obisk kolegice s polletnim sinkom, bo spet pestro. Ta teden se nam res na polno dogajauser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil simvir -- 7.8.2008 21:32:08 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
7.8.2008 22:05:45   
aprilska34
Čer, punce, malo sem vas prebrala, pa se na hitrco javljam.Vidim, da uživate! Nekatere pa že razmišljate o novemuser posted image !!! Sem vam kar fauš, jaz bi tudi... Ampak imam že tri doma in zdaj pa je mojuser posted image  trdno odločen, da je dovolj. Pa me tako nostalgija daje...Sem kar šla prebirat aprilčice 09. Ko se spomnim...

No, našuser posted image  pridno pančka, mami pa si bo vzela še kakšno urco zase, potem pa tudi ona smukne v posteljo.

Lepo se imejte

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
7.8.2008 22:58:14   
JABOLKO3
Čeeer!

Ja, dekleta draga, prav fajn je bilo spet z vami. Pa fajn, da se nam je tudi Big mamma lahko pridružila. Na žalost se nisem zjutraj spomnila, da bi vas lahko potem vse še malo k nam povabila in je bilo nepospravljeno, mi je kar malo nerodno. Pa v hiši in okrog nje še precej manjka, pa bomo že, tudi počasi se daleč pride, pravijo. No, to ni motilo našega čveka, a ne? Je bilo pa danes res nenavadno razmerje med dečvami in dedci, sta tokrat Brina in Iza lahko izbirali. Možiček pa je bil čist vesel, da vas je spoznal, sicer je pa precej potrpežljive pasme, da ga 7 dojenčkov v dnevni sobi ni kaj dosti pretreslo. Sem pa zvečer vprašala sosedo, če so se kaj prestrašili, pa je rekla, da smo fuuul luštne za videt, tako vsaka s svojim dojenčkom, pa vsi približno enako veliki. Ampak tisti dedec v parku je bil pa precej šokiran, a ne? Kako je že vprašal - če smo iz kakega društva? Ha, ha.
Torej se že dogovarjamo za naslednji teden, fajn. Joan, ti kar podaj koordinate.
Majček - napolitanke si pozabila - a namerno ali po pomoti?
Nocoj pa ne bom čakala na morebitno debato, grem sedaj pod tuš, pol pa spat.

Pod tale stavek od Srečke se pa tudi jaz podpišem, prav zares.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
7.8.2008 23:26:21   
Jo@n
Čeeer!
Uživam v družbi bandidosa in obujam spomine na lep dan v dobri družbi  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

...naši frocki so se pa prav luštno zabaval, naša Brina še posebaj ker si je fanta zbirala in to na zelo konkreten način....je Jakoba od Jo@n kar mal probala- dobesedno pa si mislila; Jao mali, baš si sladak

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

sicer se je Brina res mal kanibalsko vedla in dobesedno poskusla enga ampak ok...je jakob tko cortkan, da ji ni za zamert...

user posted image user posted image user posted image  namesto mojega sina...

Srečka, sporoči če bo jutri plenička zdržala... V nasprotnem primeru ti ostane le, da Izo postaviš v taveliko PVC vrečko in jo aranžiraš z roza mašnco, da ji pri vratu ne priteče pridelek ven...user posted image   Jaz pravim, da gre enim na špeh, drugim pa hm... nekam drugam... Še to, moram te razočarat, tvoja predvidevanja glede moje tetke user posted image  so napačna. Tudi pri nas je bil (ne)napovedan obisk... In ja, štrudel odpade, ker se mi ga ne da delat!!! user posted image

Simvir, smo tolk čvekale, da sem čisto pozabila vprašati / preslišala rezultate pregleda. Čestitke za dober izvid in da bo Tevž lahko malo preluftal svojo ritko. user posted image

Jabolko, hvala za vso prijaznost in gostoljubje. Tudi mene zanima odziv user posted image , ko se je končno znebil polne bajte aprilčkov in čvekastih mamic, ki kar ne znajo nehat.

Ja, smo čvekale, da bo zihr dež. No ja, saj sedaj je pa lahko, kar naj pada. Mi imamo novo streho!!! user posted image  user posted image  user posted image

Big mama ima pa tako fejst & manirlih otroke, da lahko vse prvorodke le sanjamo, da bi bili naši tudi takšni. Od  kje jemlje energijo za vse, mi pa nikoli ne bo jasno.

Doumela sem namig naše samooklicane staroste (srečka se nekaj vriva in hoče bit prva, pa ne vem, če bodo vse zadovoljneuser posted image ), da zrihtam naslednje srečanje prihodnji teden,  zaekrat je od ponedeljka do srede lepo vreme zapisano. Predlagam torek, če pa se kaj sfiži imamo še vedno sredo v rezervi. Pa povejte, a se vam vozička cca. 2 km v eno smer (ja nazaj je tudi treba pritiuser posted image ) ali ne. Šli bi v Star maln pri Vrhniki, do tja vodi makadamska pot, občasno malo slabši makadam, ampak se da priti z vozičkom (preverjeno). Pot poteka v senci skozi gozd ob potoku, ker ni vroče lahko spalni modeli zjutraj doma še malo potegnejo... Na kraju samem pa je koča s kopališčem za bolj pogumne, okrepčilo se da dobiti, pa tudi nekaj malega igral je, če bo katera pripeljala še starejšo proizvodnjo pokazat...

Zgleda pa takole..
user posted image

Takole, sedaj je pa res že čas, da se spravim pod tuš in v horizontalo, me je celodnevno potepanje, čvek in še popoldanski piknik kar utrudilo. Da o malemu princu ne govorim... verjetno sanja o današnjem romantičnem poležavanju z Brino...

Nočko!

Saj vedno kaj pozabim... ja glede srečkinega stavka se pridružujem mnenju jabolka, s tem da dodajam, da jaz skoraj solzice točim od ganjenosti... Ja, res smo fajn ane??? Še dobr da se mamo user posted image .

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 7.8.2008 23:29:35 >

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
7.8.2008 23:47:10   
Jo@n
Mogoče sem malo štorasto napisala glede vozičkanja drug teden, varjanta je možna tudi brez tistega dooolgega sprehoda, gremo pač še cel del po makadamu z avtom. Ampak, od parkplaca do koče bo pa tistih 100 m vseen treba peš... user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
7.8.2008 23:50:30   
Krista28
Čer punce,

na hitro kar sproti komentiram, jutri pa naprej, ker me moj že mal postran gleda. Te dni ima dopust in delamo izlete po naši sloveniji. V torek smo bili na Jezerskem (njami kislo mlekouser posted image user posted image ), v sredo z vlakom v lj. in danes na Rogli...smo ful užival, čeprav mi bo jutri kar pasal bit doma, da si odpočijem in mal vdihnem. Čez vikend gremo verjetno v živalski vrt.....Mala je bila ves čas pridkana, danes sem po Rogli itak sam z štorkljo okol hodila. Je voziček odpadu, ker smo šli po pašnikih pa na sedežnico v dolino okol jezera in nazaj s sedežnico....je obe vožnji prespala..V torek smo imeli kosilo pri mojih, v sredo kar je ostalo od torka, danes pa smo jedli kar gor v koči....tako da mi še kuhat ni blo treba...user posted image user posted image

roberta, tale tvoj frajer je pa že orng dečko...ful rastejo tile malčki...čas ful hitro beži...

Nile.,....bo kriza če bo Lea take frajerje dam vozila......boš morala temna sončna očala nosit....user posted image user posted image user posted image

Posadka, saj te ne poznam dolgo, ampak se mi zdi da bi rabla z nečim se ukvarjat - mislim redno in resno ukvarjat - ker samo mama, pa čeprav je to zelo zahtevno, bi ti bilo kmalu premalo....Se mi zdi varianta, ki si jo nameravala imet - 4 urni delovnik, zate čist ok. Če je denarja dovolj, lahko daš tisti denar tudi za čistilko, pa še kaj, pa si ostali čas čisto z otroci. Se mi zdi, da si zadovoljna s svojim delom oz. poklicem.

Trnuljčica, držim pesti za črtice, pa katerekoli barve že...

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

eno pitanje za 'že večkrat' mame: kdaj se strižejo prvi laski če sploh se

Jaz sem Nadji že tiste cofke pri strani postriglauser posted image

Uf rajš kar potrdim

Evo, zdej imam cajt pa bom dopisala....

A me dons čveke niste nč pogrešale...user posted image haha....drug teden sem jaz za....tud za sprehod......komaj čakam....

...zdej pa res moram it,,,ker je moj že šel...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 8.8.2008 0:02:15 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
7.8.2008 23:52:39   
trnuljčica
Vidim, da ste se imele super. user posted image user posted image user posted image Kot vedno prav rade berem vaše dogodivščine...user posted image

Nočko

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.8.2008 6:40:50   
Roberta69

G.

Se podpišem tudi jaz user posted image .

Tko kot je Majček včeraj rekla, tole aprilčkanje veliko pomeni tudi meni...

Glede na to, da je bil naš škrat včeraj kar nekaj tečkan, je zvečer brez problema zaspal, in sicer sem ga dala okrog pol devete v posteljo in je nekaj čez devet že sladko spal do mal prejle user posted image , ko sva se podojila, zdaj pa spi še naprej user posted image .

Oh, Jabolko, sploh se ne sekiraj - imate prov fejst, da pa so igrače po hiši je čist razumljivo, sej nisi samska user posted image , pa pri nas (kjer nas je malo manj) zna biti kdaj tudi več robe naokoli (ker naš ata od gospodinjskih del edino perfektno kuha, čeprav sva včeraj ostala brez kosila, si je pa mami zato privoščila super grško solato, ki pa tudi ni bila tako švoh).

Moji strahjovi, da sem spet user posted image , so hvala bogu odveč - me je že naslednji dan obiskala teta user posted image , tko da do nadaljnega ima moj škrat mene celo in še več.

Jo@n, kar izberimo bolj pohodniško varianto. Če je pa pot tako krasna: senčka + potok, pa sploh ni kaj za razmišljat.

Srečka, upam, da plenička vzdrži - meni je čez tele ni, ker naš mali tako intenzivno kaka in to vsaj ene trikrat na dan, da lahko jaz drugače samo perem in še enkrat perem, pa če bi šlo samo na njegova oblačilca v redu, tko se pa vedno glih fajn, kakšna najina postelja popaca, ali boh ne daj, še kaj bolj težavnega za oprat...

Mi pa vaše svarilo glede kracanja sploh ne gre iz glave user posted image . Bomo sprobali varianto, da mu v sobico namontiramo veliko tablo, po kateri lahko piše, riše, itd. (poslika tudi stene user posted image ) in to je to. Bosta pa dala prijatelja tamalemu na omare neko odstranljivo folijo z otroškimi motivi, ki jo bosta po potrebi nadomestila z drugim motivom (najbrž so v igri supermani, pa do turtelsov oz. barbik, itd.) oz. jo odstranila, ko mali človeček nekako odraste, kar pa tudi ni slaba varianta.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.8.2008 8:17:48   
trnuljčica
Jutro čveke...user posted image

Prvo en user posted image . Da bo lažje za naprej.... Jaz ga že pijem.
Sicer kot kaže ne bom zopet aprilčica... Test kaže drugače. Očitno me pred mesecem in pol le ni obiskala teta s Krvavca.  Tako, da bodo verjetno prizadevanja zaman. Oz ne bodo obrodila sadu. user posted image No bomo pa uživali drugače...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabček kapo dol. Saj veš sem računala...user posted image user posted image user posted image user posted image Druge si predstavljam, da imajo kasneje otroke. Sebe pa ne. Mast sem...Je pa res, da bom čez 10 let verjetno hodila kot moja babica in si ne predstavljam ob tem še otroka  imeti. No saj že sedaj ob težavah izgledam tako... Ampak sem optimist z voljo in to pomaga.user posted image
Sicer pa sem hvaležna že za tega škrata in če bo pri njem ostalo bo tudi prav.

Nekdo je rekel da ima Peg Peregota Pliko p3 in ni zadovoljen. Razlogi?

Sicer smo se včeraj vozičkali po mestnem parku. Že drugi dan imamo malega v športnem delu. Ne gledati tako... user posted image   user posted image user posted image user posted image . Je zdravnica predlagala. user posted image Smo ga podložili z brisačami in sedaj je glede na prej miren ko bubica. Prej se je začel dret po 5 min sedaj pa po 45 ali 1 uri. Bistven napredek. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.8.2008 8:36:27   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Mi pa vaše svarilo glede kracanja sploh ne gre iz glave user posted image .

A to ste se pogovarjale o kracanju po stenah... Kdaj se to začne? Verjetno pri enem letu... Jaz se spomnim, da smo imeli doma  v moji starosti 5 let porisane tapete, ne vem pa kdaj sva to z bratom ušpičila...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.8.2008 8:50:54   
resnično srečna
Dobro jutroooo...sončno jutroooo

Trnuljčica glavo gor...sej bo ta plusek le puške v koruzo ravno ne vrži...sicer pa joj tale moja radovednost me bo pokopala ampak vseeno: Zakaj boš hodila čez nekaj let kot babica?...in s kakšno boleznijo se to bojuješ?...ne bodi tako črnogleda...saj veš kar nas ne ubije nas krepi...bodi močna in pozitivna...že zaradi tvojega škratka...pa moža...pa kužka...pa vseh okrog tebe, ki te imajo radi...pa teh zagotovo ni malo...

drugače pa ni nič čudnega, če ste malčka že posadili v športni del...saj so naši taki velikani, da so jim košare že prekratke...le paziti je treba, da je hrbtni del trden in da ima voziček pravi naklon...pa da je malček varno privezan...sedaj ko so motorično še v povojih in se še čudno zvirajo...Iza tudi preživlja zadnje dneve v košari, čeprav priznam, da je ona prav pridna...le naklon ji malo dvignem (naša košara ima to funkcijo)...

Pospravljanje...no za danes so obetali dež...pa sem si petek rezervirala za pospravljanje...in čeprav nič ne zgleda, da bo slabo...moram vseeno to izvesti...namreč stanovanje je kot bomba...pa bova z Izo malo pospravljali...

Jo@n ...super si tole uredila...zdaj pa samo še datum in uro pa kandidatke...meni je torek ok...vremenska napoved je ugodna tako da nimava z Izo zadržkov...pa jaz sme tudi za turo, ko je treba malo razmigat ude...

Kracanje po stenah...jaz s tem nimam nobenih izkušenj, saj mi niti Matevž, ko je bil manjši niti Daša nikoli nista kakega spominka pustila na stenah in omarah...poznam pa primere, ko so bili dežurni pleskarji...ena od možnosti pri tem je, da otroku namerno dodeliš steno na kateri lahko izkazuje svoj talent...pa naj tam riše...ampak kaj, ko so prepovedane stvari najslajše...

ekola toliko za enkrat...

se pišemo še kasneje

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.8.2008 9:02:50   
trnuljčica

...ne bodi tako črnogleda...

Oh,  a se je tako prebralo... Saj sploh nisem. user posted image Po 8 letih z revmatoidnim artritisom se držim prav ok. Se naučiš živeti z kronično bolečino in jo skoraj več ne zaznaš. Le ko je res hudo. Ampak sedaj uživam dneve z malo težavami...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.8.2008 9:16:34   
Jo@n
Jutro!

Vidim, da ste danes že kar zgovorne... Naš korenjak vleče še zadnje minutke, pa imam čas v miru spiti kofe...

Vozičkanje v Starem malnu pri Vrhniki, torek ob 11h. To uro sem izbrala, ker se opoldne tam šele koča odpre, pa da ne bomo prisopihale vse žejne in lačne...  user posted image  hladnega piva pa od nikjer...

Pofočkane:
Resnično srečna, Roberta, Jabolko, Krista, Simvir?, Majček?, Sky?, Speli? Pa zagovoto še kakšna...

Kaj boste kuhale? Če ne bo kakšne pametne ideje, bom kar špagete bolognez pa kumare v solati... Hitr pa simpl v tej vročini....

Lepo se imejte, se še beremo, grem zbudit user posted image , da ne bova vozičkala v vročini...

Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.8.2008 9:21:36   
barby78
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm 

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5 meseca- 5995 g, 60,5 cm     

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5 mesecev- 4670 g, 60 cm 

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm 

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3.mesec- 6120 g, 60 cm     

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ? cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5 meseca- 7030 g, 66 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5 meseca- 5470 g, 58,5 cm  

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image  

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.8.2008 9:28:51   
barby78
PRESREČNE MAMICE:
user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Anže 1500g; Jakob 1370g 

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Vijolica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image            
                                      30:33

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.8.2008 12:13:45   
NiLe
Daaan aprilčice!

Zadnje dneve nam net štrajka, tako da sem čist user posted image user posted image user posted image in čakam, da pridejo majstri preverit, kaj dogaja z našim netom.
Zdele spet dela in sem izkoristila priliko za RR user posted image

Berem, da ste se imele včeraj super - kdaj se pa na srečanjih nimate/mo??? -  če smo se našle same krasne punce s super krasnimi user posted image user posted image user posted image user posted image Pa prav fino, da so 1x za spremembo prednjačili user posted image user posted image , čeprav so bili na kupu sami korenjaki ... bi naša Tia izgledala prav ubogo v primerjavi z njimi user posted image user posted image user posted image

Jo@n; super si tole zorganizirala user posted image user posted image , jaz se tudi pofočkam user posted image , pa še prosila bi za malo bolj detaljni opis, kako se pride do tega placa.
Mi pa danes praznujemo 4. mesece user posted image user posted image in mi sploh ni jasno, kako čas leti   ... še pred letom dni se mi na današnji dan ni sanjalo, da pod srčkom raste pikica, no čez dva dni, ko tete s Krvavca le ni bilo na spregled in se je pokazal magični +, sva bila z dragim fuuuul vesela, da bova povečala najino lušno družinico. Oh, sem ratala sentimentalna user posted image user posted image user posted image

Danes zvečer grem prvič ven - solo, saj prijateljica praznuje RD in gremo babe na večerjo. Se že ful veselim.

Zdaj pa hitro šibam postorit po stanovanju, preden se oglasi alarm ... pa vreme se počasi kisa, kar mi tud odgovarja.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.8.2008 12:49:38   
resnično srečna
eto...pa je šlo lepo vreme he he...

pri nas grmi...najdražji pa sporoča, da je v Centru toča...no ja fino fajn...bo naš avtek mel še kako luknjo več grrrr...pes je pa itaq že ves presran...

drugače je bla pa Iza tečkica...je kar nekaj v 3 dni tečnarila...sedaj ko pa ona spi, pa pes najeda...grrr

grem jaz delat naprej...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......