|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
9.8.2008 15:32:49   
Krista28
Sem poškilila slikice - ste se imele prav luštno. Big mamma na uni sliki s hčero sta pa obe prav lepe - mala bo prava mačka - po mami...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
9.8.2008 16:04:19   
novopecena
no evo pa je podoj mimo pa moja južna tud-sem tko polna da sem se kar zvalila v fotelj pred laptopauser posted image
ja katere plenice se na veliko hvalijo? midva imava trenutno lidlove in sva kar zadovoljna glede na to da je plenica vsaj 3x na dan ornk posrana.
imava pa vse večje probleme s previjanjem, saj mu manjka samo še kakih 5cm da bi noge stlačil v usta. jest pa seveda sive lase vmes dobivam ko je plenico težko gor spravt pa za lulčka se tko rad držiuser posted image že ve s katero stvarco se bo fajn igratuser posted image user posted image user posted image
se vidi da je vikend ko ste spet mrknile. jah nič pa mogoče še zvečer kakšn post napišem za zvezdicouser posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
9.8.2008 17:16:33   
Majček28
ojla punce, upam, da uživate na kakem okusnem pikniku in lovite sončne žarke.

men je včeri spet vse crknil user posted image , sem imela že cel spis napisan pa se je računalnik odloču in mi svoje celo popisano stran pred nos nalimal, začel je pa s stavkom: A problem was detached.... in je crknu- še dobr, da ima m soseda, ki se mal na to spozna in evo mene spet user posted image . Ja jaz pa res nimam sreče s tole tehniko user posted image

Jo@n, seved se pofočkam za drugi teden, ne morem dopustit, da Brini katera druga Jakoba spelje user posted image user posted image  Koordinate bi pa tud nema prov prišle.
Jabček, super fajn imaš doma, mislim na hišico, na moža in otroka user posted image  Bomo še prišle

Nile, čestitke Tii za 4. mesece user posted image user posted image user posted image . A veš, da se mi zdi dojenček, ki je na rr pri opisu za 4. mesece fulllll tvoji Tii podoben, sem res prvo nate pomislila.

Krista, a veš, da si res manjkala, sem te kar navajena, da si vedno z nami, upam, da naslednji eden prideš.

Pri nas je pa včeri ful toča norela in sem jo čist po naklučju zaobšla za 5 minut, ko sem bila na poti so sestrične, drugač bi bil pa tud moj avtoček bunkast. Upam, da k nam ne pride več, pa drugam ji tud ni treba.

....se neki v sobi oglaša, le kdo bi to lahko bil user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
9.8.2008 17:40:47   
SpeliG
Sem dobila sporočilo od Joan, ki pravi da srečanje vsekakor bo, v torek kot je bilo domenjeno, ampak trenutno ne more pridet do neta ker jim ga je skurilo. Dosegljiva pa bo spet v ponedeljek in potem ziher posreduje nadaljna navodila.
Hm, očitno nas je precej imelo težave z netom te dni...

Samo toliko, letim dalje uživat vikend, lepo se imejte!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
9.8.2008 18:14:46   
Majček28
ej, prov moram se pohvalt kaj sem zdele naumila....
sem navezale elastiko med klukco na nizki omarci dnevne sobe in sedežno, gor sem pa pripela ene par igrač pa neki kovinskih obročkov od zaves....
zdej se pa vse tko lepo gunca pa žvenketa, da naša Brina ful uživa nad novo pridobitvijo...sva obe zadovoljni user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
9.8.2008 21:33:06   
Krista28
Prej sem pozabla pohvalit tvojo frizuro Jabolko - se mi zdi da tu ful pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
9.8.2008 22:18:52   
NiLe
Čeeer ... danes za spremembo net dela in sem v miru prebrala, kar ste napisale v teh dneh.

Mi smo imeli danes prijeten dan, ki smo ga začeli s stavkom: " I feel very olympic today user posted image user posted image user posted image !"  ... ker je v teku najpomembnejši dogodek leta, smo ene frende povabili na olimpijski zajtrk in spremljali kolesarsko dirko user posted image . Otroci so se igrali, tastari smo se basali s pršutom, sirčkom, namazi, jogurti, sadjem ...  vmes pa gledali TV. Popoldne pa smo šli na piknik in nato še na sprehod po stari Ljubljani. Posledično je tudi Tia danes bolj malo spala, vendar je bila čez dan takooo dobre volje, da jo je bilo veselje gledat user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Nile--Sem ti zraven paketa priložila sporočilo in ,če nebo kaj vredu se mi kar javi!

Hvala. Zmenjeno user posted image

Slikice s srečanja pa napopam še danes!

Super slikice. Pa prav luštno hčerko imaš, da o korenjaku Jerneju sploh ne govorim user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

ko se mi kam odpravljamo, jaz pripravim oblačila za vse tri mulce, spakiram rezervne cunje, spakiram morebitno hrano in pijačo in vse ostalo, kar rabimo s seboj, oblečem Jureta in zraven vpijem starejšima dvema, da se oblečeta, Jureta podojim in ga dam atiju (ki je med vsem tem uspel obleči sebe in morda spakirati kakšno cunjo zase), da podreta kupček, in preverim, kako sta se uštimala večja dva. No, jaz se grem 'rihtat', ko so vsi ostali že v avtu in me potem vprašajo, kaj sem delala tako dolgo.

Ha, ha ... Jabček, mi imamo IDENTIČEN SCENARIJ ... potem pa v vsej frki pozabim samo eno stvar in kdo je kriv za to user posted image user posted image Mah, sej smo že zverzirani, samo včasih sem pa prav slabe volje, ker mi enostavno zmanjka časa, da bi se jaz bolje uredila in potem ugotovim, da na hitrco vržem cote nase, da o kakšni ornk frizuri lahko samo sanjam user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
9.8.2008 22:21:19   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

ej, prov moram se pohvalt kaj sem zdele naumila....
sem navezale elastiko med klukco na nizki omarci dnevne sobe in sedežno, gor sem pa pripela ene par igrač pa neki kovinskih obročkov od zaves....
zdej se pa vse tko lepo gunca pa žvenketa, da naša Brina ful uživa nad novo pridobitvijo...sva obe zadovoljni user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sej si iznajdljiva punca, tako da sploh ne dvomim o tvojih idejah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
9.8.2008 22:23:29   
Roberta69
Mi smo bili danes spet malo v ta novem stanovanjčku (mal študiramo glede opreme) in se res že ful veselim selitve, ker bomo imeli vsaj malce več prostora user posted image . Mali je pa zadnje čase za večerno spanje točen kot ura in se mi prov smili, ker zraven njega ropotam in tolčem po tipkovnici in si sonček res zasluži svojo sobico.

Srečka, me veseli, da plenice nucajo - meni so res edino te fajn, čez vse ostale mi spusti, ker se naš korenjak res orng pokaka (tko k mami user posted image ... važn, da gre user posted image ven). Sem ti rekla, da smo imeli na morju une natur, ki pa so katastrofalne.

Jabolko, prosila bi te za podatke od čistilnega sistema...

Big mamma, enkrat sem ti že rekla, da ste prov posrečena družinica, ta starejša hči je pa res luštkana in bo okrog prsta zavrtela marsikaterega, če ni že sedaj tako...

user posted image
NOČKO

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
9.8.2008 22:39:43   
Majček28
čer,
ura je ravno prava za kakšen klepet user posted image
mojedva sončka že spita (en bolj potih, en pa bolj naglas user posted image  ), mama je pa zdej tipkovnico napadla, upam da ima še katera tako situacijo pa da bomo kakšno rekle.

Jutri nas čaka piknik tko da sem rešena kuhanja....likat pa nobn noče pridet user posted image

Kolko nas bo drugi teden na srečanju? Ustaljena ekipa ali se nam morda še katera pridruži in razkrije kaj se skriva za nickom?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
9.8.2008 22:57:22   
NiLe
Evo mene ... sam najbrž ne bom dolgo, ker mi veke doool vleče user posted image ... včeraj zvečer sem izkoristila priliko prvega večernega izhoda po rojstvu naše user posted image in se načvekala s prijateljicama in tudi dobro jedla (pismu, se mi zdi, da se mi zadnje tedne špeh dela 100/h user posted image user posted image user posted image ) in prišla domov ob 1h zjutraj, pol sem pa Tio preložila v posteljico in je seveda predramila ... ko sva se podojili, je pa ona hotela še malo čvekatuser posted image , tako da sem bila budna do 3h zjutraj ... no, pol si predstavljate kako izgledam danes user posted image user posted image

Ja, naslednjega srečanja se pa tud jaz veselim, lokacija izgleda super, Jo@n bo pa tud pravočasno sporočila koordinate, da ne bomo brez veze lutale po Vrhniki user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
9.8.2008 23:00:08   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Nile, čestitke Tii za 4. mesece user posted image user posted image user posted image . A veš, da se mi zdi dojenček, ki je na rr pri opisu za 4. mesece fulllll tvoji Tii podoben, sem res prvo nate pomislila.

Sem bolje pogledala fotko in imaš kar prav user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
9.8.2008 23:01:04   
NiLe
eeej, Srečka je prišla čekirat  user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
9.8.2008 23:10:10   
resnično srečna
eto še mene...smo danes malo se crkljali pa malo pospravljali...bili so na prvem rabutanju skupaj z Izo...smo odtujili kmetu mal koruze za večerjo...jest mam tkoooo rada kuhano pa se nisem mogla upret...moj pa se je režal k pečen...

tko da za večerjo sva pol glodala kuhano koruzo...njami...

Pampers activ fit...so pleničke, ki sva jih z Izo imeli na testu...če sem napisala narobne naj me pa Roberta popravi...

Majček bravo za improvizacijo...tud naša se je danes na tleh valjala in telovadila

Spanje čez dan
...ga pa ni bilo skoraj  nič...parkrat po 15 minut...grrrr...samo je bila kar dobre volje...le jaz sem uspela bore malo narediti...

ekola...se tipkamo...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.8.2008 23:11:06   
NiLe
kaj je zdej user posted image ... zgleda, da ne bo nič z debato user posted image ...

... pol pa grem... moj user posted image je prišel izpod tuša in greva obujat spomine na najin prvi poljub, ki sva si ga izmenjala pred ohohoho leti v Stela Marisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image  

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.8.2008 23:23:01   
Majček28
o srečka, tole s spanjem pa ni fajn, a ponoči pa spi?
Brina je pa zdej začela ob 6h vstajat in mi ima tolk za povedat, jaz pa čista koma user posted image . Zadnič sem jo pustila v postelci, da se je sama pogovarjala jaz sem pa vmes zakinkala (ornk zakinkala !!!!! ) pa jo je možek odnesu ven iz sobe in sploh slišala nisem. Potem se pa prebudim in tamale nikjer...panika....no, potem pa iz sosedje sobe slišim eno vriskanje user posted image user posted image
Je možek reku, da je tko vriskala da jo je mogu ven iz postelce vzet in prav čuden, da jo nisem slišala user posted image user posted image user posted image
Sem bolj nočni tip...zjutri pa čista komauser posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.8.2008 23:25:00   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

kaj je zdej user posted image ... zgleda, da ne bo nič z debato user posted image ...

... pol pa grem... moj user posted image je prišel izpod tuša in greva obujat spomine na najin prvi poljub, ki sva si ga izmenjala pred ohohoho leti v Stela Marisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazi, da se ne znucata user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče boš pa Majčica 2009 user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image  

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.8.2008 23:45:01   
trnuljčica
Čer čveke user posted image user posted image user posted image ,
toliko napišete, da komaj preberem, ve pa že greste spat user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

imava pa vse večje probleme s previjanjem, saj mu manjka samo še kakih 5cm da bi noge stlačil v usta. jest pa seveda sive lase vmes dobivam ko je plenico težko gor spravt pa za lulčka se tko rad držiuser posted image že ve s katero stvarco se bo fajn igratuser posted image user posted image user posted image

A vaš tudi?user posted image user posted image user posted image
Edina razlika je, da naš med previjanjem skaće z nogami. Gor, dol, gor, doluser posted image . Potem, ko pa začne še mahat z rokami...user posted image

Glede pakiranja stvari in urejanja sebe: se mi zdi , da ko postaneš mama se prioritete tako spremenijo. Kar naenkrat ti ni važno ali si počesana, enostavno daš lase v čop, trenerka je ok, šminka kaj je to?...  Rajši greš na sprehod z malim....  Pa že prej nisem dala dosti na svoje urejanje, sedaj pa ...user posted image Menda se to popravi , kaj? Verjetno, ko greš nazaj v službo...
Sem pa ravno včeraj razmišljala, da je najboljši dopust v življenju bil tisti,  ki ne veš kdaj je minil.  Nato pa ugotovila, da sem sredi enega takšnega lepega obdobja ravno sedaj. Škrat bo že 4 mesece meni pa se zdi, da je minil teden ali mogoče dva...user posted image

Nisem ravno računalniški frik in ne znam vnest sama podatkov.  A naredi katera namesto mene?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala
3,5 mes, 6270 gr 64,1 cm (Sven)

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.8.2008 23:47:35   
trnuljčica
Pozabila  sem vas pohvaliti. Prav lušne ste bile na izletu.user posted image user posted image user posted image Malčki pa vsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.8.2008 9:52:23   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Lepa nedelja se nam obeta, kajne? Zame je ta dan sploh poseben, pa še na današnji dan pred enim letom sem ugotovila, da se bo družinica povečala. Sem stala prej ob Juretovi zibelki in se čudila čudežu v njej. Oh, danes bom pa jaz sentimentalna.
Čakam, da vstaneta še najstarejši in najmlajši član, potem jo bomo pa mahnili k babici na Štajersko, da upihnem eno svečko več.

Krista - kolikor se jaz na te reči spoznam, je treba najprej lokacijsko informacijo, iz katere je razvidno, kaj in kako je na tem mestu sploh možno postaviti, potem potrebuješ projektanta, ki ti bo na osnovi L.I. izdelal projekt in nato vložiš za gradbeno dovoljenje. Nisem pa stučko za to, tako da naj me kar katera popravi, če sem udarila mimo. Glede sušenja perila - jaz sploh pomislim ne, da bi šparala in sušila zunaj. kar iz enega stroja v drugega, pa je. Če pomislim, da bi obešala vse tiste male gate, pa štumfe... eh.

Tosja - tvoji posti so prava popestritev naših strani. Fajn, da si spet malo pogosteje z nami!

Big mamma - veš kaj, prvič, Jernej sploh ni bajsek, ampak lep, zalit dojenček, in drugič, njegova mami je prav čedna in postavna punca. Slike so pa zelo lepe, hvala tebi in tvojemu naraščaju, ker ste se potrudili.

Novopečena - bravo za večer v dvoje!

Majček - a ne, da moj možiček ni zgledal nič pretresen, ker je ob prihodu domov v hiši našel sedem dojenčkov in njihovih mamic? Tako da vam res ne bi bilo treba tako na hitro zviznit domov.

NiLe - tvoj dragi bo pa sedaj najbrž še bolj okupiran s službo, kot sicer, kaj? Pa saj ti se znajdeš, kajne?

Roberta - dobiš podatke takoj, ko bom utegnila poiskati papirje, prav?

Medtem sta še ostala člana vstala, tako da sedaj pa šibam, uživajte!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.8.2008 13:33:49   
Majček28
uf, kakšno zatišje...pa saj ni čudno, ko je pa tako perfektno vreme zunaj user posted image

jaz mal zabušavam, tamejčkena spančka, ostali so pa v trgovini še nabavljajo zadnje stvari za današnji piknik....danes dobesedno noge v luft pa čivavo na straži in seveda hladno pivičko, da bo več mlekca user posted image user posted image user posted image

tudi ostale uživajte še naprej....do naslednega tipkanja user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.8.2008 14:01:00   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Dobro jutro!
Čakam, da vstaneta še najstarejši in najmlajši član, potem jo bomo pa mahnili k babici na Štajersko, da upihnem eno svečko več. 
Vse najboljše Jabčekuser posted image user posted image user posted image , saj sem prav razumela, a ne?

Krista - kolikor se jaz na te reči spoznam, je treba najprej lokacijsko informacijo, iz katere je razvidno, kaj in kako je na tem mestu sploh možno postaviti, potem potrebuješ projektanta, ki ti bo na osnovi L.I. izdelal projekt in nato vložiš za gradbeno dovoljenje. Nisem pa stučko za to, tako da naj me kar katera popravi, če sem udarila mimo. Glede sušenja perila - jaz sploh pomislim ne, da bi šparala in sušila zunaj. kar iz enega stroja v drugega, pa je. Če pomislim, da bi obešala vse tiste male gate, pa štumfe... eh.
Jst to dons delam - obešam in sušim zunaj....pa se mi zdi da bom do večeral glih 2 stroja posušila - kriza....jst si najrajš en dan izberem in perem stroj za strojem, pa v sušilca....pol pa likam, tam 1x/teden.....se se nekaj pomujala, ker so rekl da smo več elektrike ponucal....pa kaj pa vem....plenice so manj zmečkane če se zunaj sušijo, pa posteljnino tud vedno ven obesim, ker je velika in se v sušilcu slabo posuši....

Dons smo pa bolj na izi in doma, popoldne mal na sprehod pa po dvorišču pa bo...jutri gre pa Kristjan v vrtec in sem jst več frej, pa bom lažje kaj nardila...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.8.2008 14:16:47   
barby78
Ojla!

Se malo javim na brzino.
Ne vem kaj mi je da nimam nič več čas.pa saj še nisem v penziji user posted image

Moram povedat,da se je pa naš ritem malo podrl.Lia ga je začela neki sračkat.Kolk je prej lepo spala ponoči in čez dan,je zdaj pravo nasprotje.pa zdaj mi je začela še manj mleka pit.pa še neke izpuščaje je dobila,pa ne vem al je to od vročine user posted image  V torek imava pa itak P

V sredo je imala čez dan in ponoči vročino,pa smo mislili,da zarad zobkov,pa ni nič videt.včeraj pa sem jo peljala k dežurnemu in je rekel,da ima angino.pol sem pa rekla,da vročine nima več je pa rekel,naj še malo počakam z antibiotikom (mi je dal ospen).pa ji ga res še nisem dala.
Bom počakala do jutri,pol bom pa vidla,če bo kaj boljš s temi izpuščaji.
Pa spet sem se začela glede teže sekirat,ker se mi zdi,da se nič kaj ne redi.bom v torek vidla kolko tehta.

lepo se imejte

aja,pa hvala ker skrbite za seznam in ga dopolnjujete.jaz sem se čist zgubila user posted image

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.8.2008 14:21:40   
barby78
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

- Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4.mesec- 8090 g, 67,5 cm

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm 

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5 meseca- 5995 g, 60,5 cm     

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5 mesecev- 4670 g, 60 cm 

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm 

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3.mesec- 6120 g, 60 cm     

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ? cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5 meseca- 7030 g, 66 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5 meseca- 6270 g, 64,1 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.meseca- 7570 g, 67 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5 meseca- 5470 g, 58,5 cm  

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image  

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.8.2008 15:11:56   
resnično srečna
JABOLKO vse naj naj pa upam, da si lepo pihala svečke na user posted image ...no zdej si pa res 5 let starejša...he he...upam, da so te lepo razveseljevali čez dan...

drugače pa pri nas nič novega...šli skupaj na lep sprehod...valda mimo njive s koruzo pa spet mal rabutali (Iza je že prava ekspertka v tem)...potem pa skuhali kosilo...sedaj imamo pa siesto...

kar se pranja tiče...mi vse sušimo na zraku, ker ni prostora v naši kopalnici za sušilca he he...ampak se prav lepo suši sedaj...pa skušamo kar lepo po tekočem traku v omaro pospravit...

likanje plenic me čaka pa ju3 dopoldan po mojem...

eto tole...

pridni bit pa uživat brezdelje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......