|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
5.8.2008 22:08:48   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Torej srečanje... četrtek ob 10h, lokacijo pa izberite: Mostec, Arboretum, živalski vrt ali Tivoli. Pa povejte tiste, ki pridete, kam vas bolj vleče.

Napoved za četrtek je VROČEEE, tako da se je pametno skriti v senčko. Vse lokacije so OK, tako da prepuščam drugim, da izberejo. No, v ZOO ravno ne bi šla ...po mojem bo to fin izlet, ko bodo naši user posted image že sedeli in lahko občudovali živalce.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.8.2008 22:09:54   
Jo@n
Pa saj sem vedela, da sem vas pozabila vprašat...

Tiste, ki čebričkate (pri nas user posted image   počasi osvaja ta šport), kako ste male škrate dajale noter in ven? Naš še ne drži čisto glave, pa moram kar pazit, da pol obraza noter ne namoči, dvigovanje ven pa mi tudi ne gre najbolje, al se mi zvija, al se za glavico bojim, al sem pa čist mokra ker ga k sebi stisnem... Mogoče bi ga morala imeti na tleh in ne na mizi user posted image  Pod pazduho pa se ga tudi ne upam dvigovat, ker glavice še ne drži sam... Kakšen nasvet dobrodošel, grem pa še mal po netu pobrskat, kaj striček gugl najde...

Zdej pa res grem...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.8.2008 22:10:54   
Majček28
čer, kje pa ste klepetulje user posted image

pri nas je bil spet problem z netom, zdej pa res ne vem al ga samo men svira, ker imam 'vajerles' al nasploh T2 šteka user posted image

Zunaj pada dežek, temperatura je idealna, komarjev ni user posted image , princeska spančka in sanja sanje pravičnega, možek neki 'žaga' na kavču, jaz pa tukile...tipkam

Vidim, da nekatere že o dugi user posted image  premišlujete....tud jaz sem bila pred kratkim v dvomu, če slučajno nisem spet...mi je blo kar neki dni zaporedona slabo (zvečer )...in če bi se izkazalo da sem, bi ga obdržala...drugače pa 'planiran' vsaj kakšno leto vmes, tolk da se mi telo mal skup sestav user posted image

Kaj smo zdej dorekle za Arboretum user posted image

Joj Roberta, a ni fino, da je tolk novih user posted image  okrog nas...še posebaj, če je od nekoga, ki ga tudi osebno poznaš.

Ketrin, da ne bo imela Kaja primorski 'naglasak' slučajno, al pa da ne bo prva beseda TATA namesto očka user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.8.2008 22:11:53   
Jo@n
Ja Nile povej no kaj...

Srečanje, torej ZOO odpade, v igri še Mostec, Arboretum in Tivoli. OK, lahko pa še kakšna druga inovativna varjanta...user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.8.2008 22:16:04   
Majček28
očitno vse naenkrat tipkamo, prejle sem bla še na 91 strani zdej pa je moj post že 3-ji na 92-ti...očitno bo debata user posted image

Jaz sem za Tivoli ali Mostec bolj naklonjena...mogoče pa fer do Jabčka, da enkrat pridemo mal bliži k njej.
V četrtek vroče...torej, če ostane četrtek potem definitivno nekam kjer je velik sence.

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.8.2008 22:20:01   
Majček28
eno pitanje za 'že večkrat' mame: kdaj se strižejo prvi laski če sploh se user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.8.2008 22:26:18   
Majček28
ah, vidim da vas je kar nekaj prijavljenih pa nobene debate user posted image user posted image

.....pol grem pa še jaz v mižule.....

....še minuto počkam....za vsak slučaj user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.8.2008 22:30:32   
simvir
Čeeer!

Zdej bom verjetno padla v kakšno debatouser posted image user posted image user posted image ,  ampak tudi jaz se javljam po dopustu. Sem prebrala le zadnjo stran, tako da nisem ravno na tekočem.

Smo bili v Čateških in je bilo super. Sicer sem Tevža samo enkrat namočila v tavelik bazen (se mi zdi preveč folka v teh bazenih), drugače pa smo ga kopali v malem bazenčku. Je pa zato starejši bratec noro užival v vseh aktivnostih na bazenih. Pa veliko je plaval v Fredovem obroču (vzela sem ga pa za Tevžauser posted image ). Sem mislila, da je že prevelik zanj, pa smo videli da je šele zdaj prišel do izrazauser posted image .

Drugače doma že na polno delamo, komaj čakam da bo vega konec.

Bo pa Nejc danes prespal pri mojih, ker gre jutri dopoldne s tetico v živalski vrtuser posted image (mu že res dolgo obljublja). Tako, da sem imela samo Tevža za spravit v posteljo.

Vidim da se menite za srečanje. Midva imava v četrtek ob 10.30 slikanje kolkov (upam, da se končno znebimo širokega povijanja), ampak se vam morda vseeno pridruživa.

Tako da se javim še kaj jutri dopoldan, ko bo spet mir v hišiuser posted image .

Nočko....

< Sporočilo je popravil simvir -- 5.8.2008 22:31:26 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.8.2008 22:30:37   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

pri nas je bil spet problem z netom, zdej pa res ne vem al ga samo men svira, ker imam 'vajerles' al nasploh T2 šteka user posted image

Ej, zgleda, da imamo isti sindrom. Tud danes nam je že parkrat net ven fliknilo user posted image user posted image , samo imamo pa Telemach.

Vidim, da nekatere že o dugi user posted image  premišlujete....tud jaz sem bila pred kratkim v dvomu, če slučajno nisem spet...mi je blo kar neki dni zaporedona slabo (zvečer )...in če bi se izkazalo da sem, bi ga obdržala...drugače pa 'planiran' vsaj kakšno leto vmes, tolk da se mi telo mal skup sestav user posted image

Pa kaj je to??? Kot kaže je nekaj v zraku user posted image user posted image user posted image ??Tudi sama sem imela en teden nazaj kar nekaj znakov za user posted image . Zdej pa ne vem ali podoživljamo trenutke pred letom dni al kaj je to user posted image ???

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.8.2008 22:38:19   
NiLe
Ej, Simvir ... lepo te je spet brati. Upam, da prideta s Tevžem na srečanje user posted image user posted image

Jo@n, tuki sem user posted image user posted image user posted image Sej pravim, da mi net nagaja in me je že 2x ven vrglo, tako da če vmes mrknem, ni namerno user posted image user posted image user posted image

Jah, lahko Arboretum, bi bilo res fer do našega Jabčka, da se srečamo na njenem koncu ... saj  se vedno potrudi priti na ljubljanske pointe user posted image

Majček; sprašuješ za laske ... moja starejša2 sta bila bolj pleškota do 1. RD, ko pa so začeli rasti laski in ko smo ju prvič postrigli, so postali laski bolj močni in kmalu sta imela lepe frizurce ... prej sta pa imela kr neki user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
6.8.2008 7:34:23   
resnično srečna
Jutro čveke...

sem včeraj se spravila gledat mladega Pitta v enem filmu pa sem kaj kmalu začela gledat pod kožo...grrr...niti enega filma več ne vidim do konca...

...drugače je Iza spet pridna...ne vem kaj jo je tisto noč pičilo...sedaj spi...seveda se zbudi za hranjenje ampak to me ne moti, ker takoj navadno zaspi nazaj...

Arboretum...jaz sem za...samo povejte še uro, pa če bo res to to...da pišem sms še Urški...če bosta s Tio uspeli priti...

Keti...a ti pa kar takole do konca avgusta....c c c...

Striženje...našemu prvemu smo pri 8mih mesecih prvič...in potem je začelo poganjati...se mi pa zdi, da sploh ni važno kdaj, če laski nagajajo...je pa ta puhek fino postriči...da se laski okrepijo...Izi so vsi puhasti izpadli in ji sedaj poganjajo novi...in se mislim da še nekaj časa ne bomo strigli...

Problemi z internetom...jah mi jih zaenkrat nimamo HB...pa molim, da tako ostane...

Simvir...lepo da ste se imeli lepo in si spet med nami...

Teta s Krvavca nas še ne matra...pa nej kar mal še na hribu ostane, ker je nič ne pogrešam...user posted image pa zagotovo nisem...

eto tole za dobro jutro jutro...

kaj več pa ko dobim kaj v vampek, pa ko se spravim k seb...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
6.8.2008 11:15:12   
simvir
Ojla!

Kje pa ste vse???

No midva sva bila že na Rudniku, sva iskala poganjalca za moževo nečakinjo, ki ravno danes praznuje 1. RD (jaz sem pa ravno na ta dan pred enim letom naredila test in izvedela, da sem user posted image , tako da sem v roku dobre ure izvedela za dva user posted image  - enega ki je začel rasti v trebuščku in drugega ki je prišel iz njegauser posted image  user posted image user posted image user posted image  Toliko o obujanju spominovuser posted image )
Sem pa prav razočarana nad trenutno izbiro poganjalcevuser posted image . No enega sva le kupila, čeprav je florescentne barve- je bil edini.

Internet - ja nam tudi dva dni ni delal prek telefona, naš "tanovi" pa trenutno tudi ne delauser posted image , imam res že poln kufer tega internetauser posted image .

Srečanje - jaz sem pa bolj za kakšno ljubljansko varianto, glede na to da bova že tako in tako zamudila. Če se pa zmenite drugače pa tudi prav, se bova pa še odločila če prideva.

Imam alarm...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
6.8.2008 11:57:00   
tosja
user posted image user posted image user posted image Pozdravljene!

Ker imamo počitnikarja, se ukvarjam kr z dvema fantoma user posted image   pardon, s tremi....user posted image user posted image user posted image

Sem vas čist na hitr prebrala, bo morda zvečer več časa...

trnuljčica: tudi mi2 imava veeeeeeeeeliko željo po še eni user posted image in seveda po še enem user posted image G mi je rekla, da naj kr gremo v akcijo - malo smo počakali...v jeseni bomo bolj intenzivno user posted image , sem pa z G zmenjena, da bo tud ona pomagala user posted image user posted image user posted image
Naš čmrlek je uspel po dooooooolgem času, s K user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pa saj sem vedela, da sem vas pozabila vprašat...

Tiste, ki čebričkate (pri nas user posted image   počasi osvaja ta šport), kako ste male škrate dajale noter in ven? Naš še ne drži čisto glave, pa moram kar pazit, da pol obraza noter ne namoči, dvigovanje ven pa mi tudi ne gre najbolje, al se mi zvija, al se za glavico bojim, al sem pa čist mokra ker ga k sebi stisnem... Mogoče bi ga morala imeti na tleh in ne na mizi user posted image  Pod pazduho pa se ga tudi ne upam dvigovat, ker glavice še ne drži sam... Kakšen nasvet dobrodošel, grem pa še mal po netu pobrskat, kaj striček gugl najde...

Zdej pa res grem...

Jo@n: sem mislila, da se samo nam to dogaja... Na tleh - pazi svojo hrbtenico...
Moje mnenje - čebričkanje ni za nas - preveč rad škropi,čofota, "plava". Na srečo imamo čebriček sposojen, ker drugač bi si trkala na glavo...user posted image user posted image user posted image
Je pa tvoj opis, kot bi napisala jaz...user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem...uživajte, pa ju3 se orng načvekajte - v senčki...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
6.8.2008 14:22:58   
JABOLKO3
Živijo!

Mi trije smo nazaj od P, fant je pri 3,5 mesecev težek 7570g in meri 67cm, vse je OK, cepljenje je prestal 'po moško' - brez glasu, sem pa izposlovala napotnico za razvojno, ker me nekaj stvari malo moti - P jih sploh ni opazila, dokler je sama nisem opozorila, kot ste same že nekajkrat napisale - od viška glava ne boli, tako da grem raje za prazen nič kot pa da je obratno.

Novica tedna - včeraj sem končno bila pri frizerki, po 4 mesecih, pa ne pri svoji, ker je na dopustu, pa še komplicirano mi je do tja priti, pa sem kar domžalske frizerje na an ban... obdelala in enega izbrala. Rezultat - precej kratki lasje in oranžna barva. Možek ni bil navdušen, Jure me ni poznal, Jakob je pa že sedaj malo diplomata, pa je raje molčal. Meni se zdi lepa frizurica, sicer res še malo nenavadno vse skupaj, a spremembe so tu in tam pač potrebne.

Srečanje - ful lepo od vas, da bi zaradi mene prišle v naš konec. Jaz sem seveda z veseljem za, ni mi pa problem tudi kam drugam privandrat, če se tako zmenimo. Vse naštete lokacije so mi OK, tako da kar odločite. Bova pa jutri z Jurčkom sama, ker je naš drugorojenček še na Štajerskem, 'velikega' bo pa jutri ati v 'ta zaresne' hribe peljal.

Alarm se stopnjuje, bolje da grem. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
6.8.2008 15:06:22   
NiLe
Daaan ... danes pa nista kaj prida zgovorne user posted image user posted image ... no, mi2 sva se danes prav pošteno potepali po kavicah, sedaj pa je omagala od vsega hudega, jaz pa preden začnem lonce prestavljat in perilo zlagat, sem prišla malo pofirbcat.

Jabolko; user posted image user posted image user posted image za preobrazbo ... veš kaj, če si sebi všeč, se nič ne sekiraj! Tudi jaz sem hotela naresti drastično spremembo, pa so mi trenutno daljši lasje bolj praktični, saj jih spnem ali naredim čop, pa je ... s kratko frizurco je pa le nekaj dela.

Ketrin; a spet nam boš na morje zbežala?? No, te pridemo obiskat user posted image

Tosja; upam, da fajn komandiraš svoje fantiče user posted image ... jaz imam danes bolj umirjeno, ker je tavelik že pol dneva pri sosedih, tasrednja pa je šla s tastom in taščo na izlet.

Srečanje - žal ga bom morala izpustiti user posted image , moramo dati avto na popravilo (ga je zadnjič dragi krstil na rondoju in moramo dati popravit) in imajo na servisu dopoldne "luknjo" ... Pa drugič! Ve se vsekakor lepo imejte in uživajte kje v senčki!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.8.2008 15:07:09   
SpeliG
Midve sva bile pa že dopoldne na zelo prijetni kavici z malim frajerjem, ki je dostojanstveno prespal Martinino rogoviljenje na koncu (hvala Joan in Jakobu).
Upam, da se bo Martina nalezla Jakobovega spanja (pa sej je že znala...) in ne obratno, ups.

Takoj ko sva prišle domov je dobila svoje "kosilo" in zaspala v posteljici kot ubita, tako da sem za cca tri ure fraj, kar je pa odlično (če me že ponoči trenutno sprehaja).

Še se prebijamo skozi preskok v rasti, sej sem se psihično pripravila da bo pester teden, ker se tega obdobja spomnim od nazadnje. In tako bi jedla skoz, ful je nepredvidljiva trenutno, ampak sej bo. Pred dvemi dnevi je tudi prvič dobila riževe kosmiče v flaško in ji je bilo ful všeč, tako da bomo to od zdej večerjali.

Na srečanje naju verjetno ne bo, če pa bo stanje morda kaj mirnejše pa si morda še premisliva. Če naju ne bo, se načvekajte še za naju, pa da ne bodo potem zvečer ušpičene prekle padale!

Lp

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.8.2008 15:08:04   
JABOLKO3
Še tole - pravkar sem po telefonu govorila z Big mammo - se nič ne javlja, ker ima nekaj zbrkan net, tako da se ne more prijavit, nas pa občasno lahko 'ilegalno' bere. Bo pa jutri prišla na srečanje, ji bom jaz javila kraj in uro.
NiLe - imaš ZS.

LP

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.8.2008 15:37:53   
lepa posadka
Na, hitro se vam javim...preden se mi vse zasmodi. Ravno končujem letošnjo proizvodnjo breskove marmelade. Saj je vse OK, samo pri štirih, to ni več enostaven postopek, tako se mi je ena rengla - na srečo ta mala, kar malo prismodila. Jo bom vseeno dala v kozarce...da vidim kaj rata kasneje, ko se ohladi :-))))

Vidim, da ste vse pridne... in da vas kar nekaj razmišlja že od naslednji nosečnosti... Trnuljčica in Tosja... želim kmalu veliko sreče---ostale pa tudi, ko pride vaš čas. Jaz pa tokrat še ne razmišljam toliko o konkretni nosečnosti, kot se z možekom zadnji teden hipotetično pogovarajva o petih otrocih... No, ne bom rekla, da jih kdaj ne bomo imeli.

Na srečanju se jutri fajn imejte. MI gremo že na počitnice na Štajersko, tako da me spet ne bo. Pozdravite Big mammo še v mojem imenu. Nile...upam, da popravilo ne vzame preveč EURčov... Ni kaj, meni je za take reči vedno škoda denarja. Kot tudi za položnico, ki me čaka na oknu...saj veste, tisto parkiranje pred zdravstvenim domom...

Jabolko...čestitam za preobrazbo!!! Tudi sama bi si lahko kaj privoščila. Samo, kot je rekla Nile...trenutno mi rep veliko pomeni. Mi gredo pa na živce moji črni dolgi lasje, ki jih je po hiši vse preveč in potem stalno nekaj sesam in nikoli ni čisto. Saj sem hujš kot kakšen pes. Pa kakšen preliv bi si lahko končno privoščila...imam še vedno samo svojo natur barvo...pa se zadnje leto počasi prebijajo na plano taki lepi srebrni laski...in na mojem temnem lasovju ta okras pride še bolj do izraza... Pa, da o boljšem izgledu ne govorim...

Torej...pridni bodite, letim dat marmelado v kozarce, dokler ostali trije veselo zlagajo hama perlice???!!!

Čau, čau...Ketrin, ti pa uživaj, saj ti privoščimo. Danes je še moj možek konkretno začel govorit o še eni krajši rundi morja to poletje. Juhuhu. Si zasluži še enga dodatnega lupčka :-))))

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.8.2008 18:32:55   
resnično srečna
Čau ženskice...

mi smo pa dobili nepovabljen obisk...grrr...sem upala, da je ne bo tele tete s Krvavca...pa je uletela danes na prva vrata...vrag jo vzemi...sem tako besna, da je dan takoj postal temačen...

z izo sva se danes malo potepali z rolerji...pa se načvekali za prvo silo...druga sila bo priletela ju3 v Arboretumu...pa nakupili novo zalogo materiala za kakanje naše rekorderke v uničevanju pleničk...

domov sva prileteli toliko, da sva sprehodili psa in je bil že očka pri nas...pa smo hitro skuhali in se šli malce crkljat na kavč...očka je šel sedaj po eno potovalno posteljico, da bo Iza v Strunjanu sedaj imela svojo posteljo-igralnico...

če katera išče prenosno posteljico imajo v Turbo limaču akcijo...32 ojrotov je cena, ki je zelo ugodna...

zdaj pa povejte ob kateri uri ju3...

NiLe jaz sem pripravljena ju3 peljat tvoja škrata in voziček, če Majček lahko pelje tebe...bi te bilo fino imeti v naši družbi...

eto nečveke...le kje se skrivate???...vas res vse zeza internet ali vas je na plano privabil sonček in ne tako velika vročina....

se beremo še kasneje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.8.2008 20:33:08   
JABOLKO3
No, kaj je sedaj glede jutri? Kje? Kdaj? Halo, kje ste? En predlog je že bil ob 10h - a to velja? Pa kraj - a velja Arboretum ali se še odločamo? No, bejbe, dajte se javit.

Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.8.2008 20:45:17   
trnuljčica
Tosja če se ne motim si ti tudi imela cr? No, me veseli da vsaj ena razmišlja o taki dogodivščini... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa smotka prvo  si ful želim +, danes ponoči sem pa od razmišljanja, kaj lahko gre narobe,  prečukirala pol noči... Sem možu prej rekla, da sedaj pa jutri prav zares kupim test, saj me bo negotovost ubila.user posted image user posted image user posted image

Pa tako ne bo nič. Prvega sva delala 2+ leti, sedaj bi pa kar tako ratal... Dvomim...
A ja Tosja, jas nimam neomejeno časa " za delati" user posted image . Mogoče, s povdarkom mogoče do konca oktobra. Bolj verjetno samo še ta in naslednji mesec.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.8.2008 21:50:13   
simvir
No mi smo s praznovanja dopoldne omenjenega 1. RD. Otroka sta popadala od utrujenosti in mislim da mi prvič ni bilo treba ponovno priti k nobenemu nazajuser posted image .

Mene tudi zanima kaj je zdaj s srečanjem, jutri ne vem če bom dopoldne imela kaj časa za net. V glavnem midva imava ob 10.30 UZ kolkov, potem pa lahko prideva. Upam samo, da ne bova vsega zamudila. Pridem še malo kasneje pogledat, če boste kaj dorekle.

user posted image  Tosja in Trnuljčica , ki razmišljata o novi user posted image . Pri tako majhni razliki je težko le na začetku, potem je pa majhna razlika prav super.

Srečka verjamem da tetke nisi bila vesela, jaz upam da me še nekaj mesecev ne obišče.

SpeliG moj mali se tudi zadnja dva tedna prvič zbudi precej prej kot sem bila vajena in potem takrat hodim okrog kot mesečnik. Včasih se bojim, da mi bo kar iz rok padel, ko sem tako zaspana. Nisem pa več prepričana ali je res bolj lačen, ali je to že ratala mala razvadica (to sem spoznala že pri prvemuser posted image ).

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.8.2008 22:16:37   
Jo@n
Ojla,

midva sva se danes ves dan potepala, doma menjamo streho in so salonitke "letele z neba", pa sva jo pobrisala kar k tašči. user posted image  Da obisk ne bi bil prenaporen (predolg) sem se vmes dogovorila še z dvema fajn puncama. Upam, da se je Martina nalezla spalnega sindroma od Jakoba, moj bi pa lahko kakšno lekcijo o popoldanskem spanju preplonkal...

Po celodnevnem letanju okrog in večernem pospravljanju okol bajte imam seveda spomin samo še za v posteljo, zato vas bom verjetno pol pozabila komentirat...

Srečka, dobrodošla spet med pravimi ženskami...user posted image Pa tako je blo luštn, ko ni blo rdečega vraga ane? No, pri nas tega za ta mesec še vedno niuser posted image .

Jabček, čestitke za novo frizuro, važno da si si všeč, tvoji dedci se bojo pa že navadli. Mislim, da se bo Jure še najmanj sekiral, važno da je ziza ta prava, ne glede na barvo mamine frizure... Glede na njegove mere ne dvomim, da te bo kmalu spet spoznal... in imel rad, kot nas imajo lahko radi tile naši sončki...

Trnuljčica, če želiš, lahko napišeš, zakaj se ti tako mudi z naslednjo user posted image ? Če pa ne želiš teh osebnih stvari deliti z nami, bo pa prav tako v redu. Če sem preveč firbčna se pa opravičujem.

Srečanje: Arboretum ob 10h???

Simvir, ti le pridi, saj veš kako dolgo čvekamo...

Nile, če ti Srečka pelje user posted image  in vozek, lahko jaz poberem tebe...

Posadka, uživaj na Štajerskem. Upam, da bo marmelada ok.

Big mama, lepo prozdravljena v branju v ilegali user posted image . Upam, da prideš na čvek.

A tolk sem napisala... Zdej je pa res že cajt, da grem pod tuš, mogoče se beremo kasneje... al pa zjutraj... Da vem, kam jutri zaviti user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.8.2008 22:17:31   
Majček28
evo še mene,
dan je bil super. Prvo zjutraj luštno čvekanje ob kavici s super puncami in potem še crklanje pri babici (moreva zdaj nadoknadit, ker potem gre babi na moreje in ko se vrne greva spet midve z Brino, tko da babi ne bo vidla svoje vnučke kar 3 tedne user posted image  )

Zdej pa jaz prevzamem pobudo za jutrišnje srečanje:
ARBORETUM OB 10:00

Nile, če želiš se lahko brez problema zorganiziramo s Srečko in vas napokamo v avtočke.

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
6.8.2008 22:22:54   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

mi smo pa dobili nepovabljen obisk...grrr...sem upala, da je ne bo tele tete s Krvavca...pa je uletela danes na prva vrata...vrag jo vzemi...sem tako besna, da je dan takoj postal temačen...

Porka motorka! Nič fajn, jaz upam, da je še nekaj mesecev ne bo user posted image

NiLe jaz sem pripravljena ju3 peljat tvoja škrata in voziček, če Majček lahko pelje tebe...bi te bilo fino imeti v naši družbi...

Heej, zlata si user posted image , ampak sem se danes dogovorila z eno prijateljico, s katero se nisva videli že ceeelooo večnost, da nas pride dopoldne obiskat in spoznat našo najmlajšo princesko. 

Trnuljčica; če si se opogumila, da jutri kupiš in delaš test, držim pesti, da se pokaže magični +. Super!

Posadka; pridna, pridna ... da ti ob 4ih škratih še uspe delati marmelado?? Super si! Pa to, da se pogovarjate še o enem user posted image je pa sploh fino. Pri nas smo zaključili kariero user posted image in rojevanja user posted image user posted image user posted image Čeprav sem v vsaki user posted image uživala, pa tud porodi so bili "pis of kejk" ... zdej nas čaka bolj naporno delo, saj moramo mladiče dobro vzgojit in gor spravtuser posted image user posted image user posted image .
Uživajte na Štajerskem!

Jabček; tnx, sem prebrala ZS ... Bom prosila Srečko, če lahko prevzame paketek, tebe pa prosila, da se Big mammi v mojem imenu zeloooo lepooo zahvališ.

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......