|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
6.8.2008 22:22:57   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Nile, če ti Srečka pelje user posted image  in vozek, lahko jaz poberem tebe...

Evo, prevozov kolikor hočeš user posted image  zdaj samo izrazi svoje želje Nile user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.8.2008 22:30:43   
NiLe
Kolk ste ve prijazne punce user posted image user posted image user posted image - Majček in Jo@n - ful lepo od vaju, da bi naredile krog in me oz. nas pobrale, ampak sem se že dogovorila za jutri, tako da HVALA! Verjamem, da se boste imele jutri super in da boste spet ogromno čvekale in maksimalno uživaleuser posted image !!!!!! 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.8.2008 22:31:08   
Majček28
A Nile sva istočasno tipkali, no kakorkoli, uživaj jutri v čvekanju user posted image user posted image user posted image
Zdaj bo pa čvekanje na večih lokacijah, sigurno bomo dež priklicale user posted image user posted image

Ketrin, uživaj na morčiju in fajn vreme user posted image

Posadka, lahko samo še enkrat tečem: svaka čast, ti si res super mama user posted image
Pridemo testirat marmelado, OK?

Srečka, ja ni kaj, prej al slej bi prišla. Zdej lahko vsaj bolj natančno veš kdaj lahko brez skrbi user posted image - edin če hočeš še eno user posted image

Se vidmo jutri v Arboretumu, no vsaj jaz bom tam, upam da ne sama

nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.8.2008 22:36:40   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

A Nile sva istočasno tipkali, no kakorkoli, uživaj jutri v čvekanju user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da res user posted image user posted image

Zdaj bo pa čvekanje na večih lokacijah, sigurno bomo dež priklicale user posted image user posted image

Mah, ne bi bilo slabo čiso malo dežka ... za drug teden so spet napovedane visoke temperature, tako da bi pasalo malo osvežitve. Dejmo, čveke user posted image !

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.8.2008 22:37:43   
NiLe
eeej, srečka, si se nam pridružila? Niceee user posted image ... en ZS ti bom zvrcnila

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.8.2008 22:40:20   
simvir
Vidim da je srečanje dogovorjeno. Midva skoraj sigurno prideva, če se le ne zamudiva predolgo pri dr. Vsekakor pa po 11. uri.
Mislim, da imam nekje še št. od tebe Jabolko, pa te pokličem ko pridem tja, da vas najdem, ok? Ali pa če mi jo še katera pošlje, da bo za ziheruser posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.8.2008 22:40:26   
trnuljčica
Napišem, potem mi pa vse zbrišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka grrrrrrrrrrr za Teto M. user posted image user posted image user posted image user posted image Ti jo ne želiš pa pride, jaz pa upam da je tistih nekaj kapljic bila.user posted image

Joan imam eno avtoimuno bolezen, ki se popravi oz izginejo težave v user posted image , po  njej se pa karrrr poslabša. Ponavadi v prvih 4 mesecih. Najpogosteje v prvem mesecu. Pri meni pa čudežno še nič hujšega oz le občasno blažje težave. Tako da še nisem na zdravilih. Ko pa bom pa za ene vsaj 2 ali 3 leti nič...user posted image Potem bom pa že blizu 35, kar je moja meja za user posted image . To je to.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.8.2008 22:42:59   
Jo@n
Babnce user posted image , ne mi dežja klicat, mi še nimamo do konca strehe pokrite!!!
Kje v Arboretumu se pa dobimo, na vhodu oz. parkplacu???

O, zdej pa bo debata, k nas je toooolk gor. user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 6.8.2008 22:52:36 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.8.2008 23:00:58   
Majček28
sem nazaj, ne morem spat, gledam ko čuk user posted image

Simvir, na ZS ti bom poslala številko, za vsak slučaj user posted image

Gremo zdej eno debato razvit..ideje user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.8.2008 23:13:51   
NiLe
jaz tud ne morem šlafat, čakam na moja dva fanta, ki sta šla gledat fuzbal v MB

pa fuuul sem žejna, pa se mi ne da do hladilnika ... grem, ker sem dehidriranaaaa

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.8.2008 23:14:14   
Majček28
....punce....men je dolgčas....pa tolk vas je prijavljenih user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.8.2008 23:19:35   
Majček28
Nile, pri vas ste pa res pravi športni fani
A se otrocu tud s katerimi športi ukvarjajo, tko zares?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.8.2008 23:22:49   
JABOLKO3
Čer!

Moji dedci so v posteljah, jaz pa hitro malo pogledat, če je kaj čveka. Torej je za jutri dogovorjeno, končno. Najbolje, da se dobimo pred vhodom, da se ne bomo po parku lovile. Me pa zanima, kako sedaj izgleda, menda je bilo v tistem neurju podrtih zelo veliko dreves.

Posadka - bravo za marmelado, jaz jih tudi kuham, a bolj male količine in brez sladkorja, no, čisto malo ga dodam v višnjevo in ribezovo, ker sta sicer res prekisli. Glede razmišljanja o še enem otročku - midva sva se tudi ves čas od rojstva drugega otroka 'hipotetično pogovarjala' o tretjem, no sedaj ga pa imava, ha ha. Pa bi se najbrž še o kakšnem, če ne bi bila že preveč v letih - vsaj pogovarjala. Se pa kar strinjam z NiLe, da je te mladiče potrebno še vzgojiti in 'vzrediti' in da bo s tem kar dovolj dela in skrbi. Pa pozdravi mi Štajersko - kam pa greste?

Srečka - kaj češ, slej ko prej je morala priti, to se pač vse lahko Evi zahvalimo, da nam jo je zrihtala, ha ha. Jaz je še nimam, upam, da je ne dobim ravno na morju.

Trnuljčica - jaz sem prvega rodila pri 34-ih, letos bo star 7 let (pa računaj). Tako da, če ti slučajno sedaj ne uspe, imaš tudi potem še več kot dovolj časa še za drugega, pa tretjega... Držim pa pesti, da rata čimprej.

Simvir - kar pokliči, pa fajn, da prideš.

Bom sedaj potrdila, da vidim, če je med pisanjem kaj debate ratalo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.8.2008 23:23:58   
NiLe
Jah, takle mamo user posted image user posted image user posted image

Možek je včasih treniral rugbi, sedaj pa rekreativno laufa, pa zgleda, da preveč dobro kuham, ker se mu okoli trebuha kar lepo pozna ... joj, če bi tole bral user posted image user posted image user posted image

Nik trenira nogomet, zdej se je ogrel za tenis, Lea je tud navdušena nad vsemi športi in se mi zdi, da ima ful dobro motoriko ... seveda pa vse posnema, kar dela big brother ... ona bo baje tud fuzbalerka user posted image ... za Tio bomo pa še videli, še ne delamo posebnih planov, kaj bo trenirala user posted image

Zgleda, da bodo vsi športniki, samo mama bo tista, ki bo imela preveč maščobe na sebi user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.8.2008 23:35:51   
JABOLKO3
NiLe - moj je v 'starih' časih bil zelo aktiven v alpinizmu pa tudi v športnem plezanju, sedaj se mu pa tudi vse tri nosečnosti okrog pasu poznajo, ha ha - tudi sreča, da tega ne bere.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.8.2008 23:37:07   
NiLe
... no ja, pa sem spet ostala sama user posted image ... mislim, da sta moja dva fanta prišla ... predvidevam, da je sine tolk utrujen, da ga samo postavim pod tuš in gre direkt v posteljo user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.8.2008 23:38:18   
Majček28
no Jabček pa sva sami, po mojem je Nile spet net mrknu user posted image

Kolk ste vse pridne s kuhanjem marmelade, jaz pa nisem tip za to, še manj pa za peko kakšnik sladkih zadev.....sem pa definitivno tip za sprobavanje user posted image user posted image

Joj, a veste da je danes naša Brina 4 mesece stara in na današnji dan točno eno leto nazaj sem šla h G, je naredu ultrazvok in pokazala se je pikica- 'velika' 0,8mm, srčka sploh še blo ni...zdaj je pa tukaj user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.8.2008 23:38:59   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

NiLe - moj je v 'starih' časih bil zelo aktiven v alpinizmu pa tudi v športnem plezanju, sedaj se mu pa tudi vse tri nosečnosti okrog pasu poznajo, ha ha - tudi sreča, da tega ne bere.

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra ... zgleda, da so nosečnosti nalezljive in se jih naši prav hitro nalezejo user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.8.2008 23:41:10   
JABOLKO3
Ja, Majček, ostale imajo že lepotni spanec za jutri, midve ga pa ne rabiva, ker sva po naravi lepe, a ne?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.8.2008 23:41:43   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

no Jabček pa sva sami, po mojem je Nile spet net mrknu user posted image

ne, ne ... sam ste se vse poskrile user posted image , sama s sabo pa se ni luštno zgovarjat
user posted image

Joj, a veste da je danes naša Brina 4 mesece stara in na današnji dan točno eno leto nazaj sem šla h G, je naredu ultrazvok in pokazala se je pikica- 'velika' 0,8mm, srčka sploh še blo ni...zdaj je pa tukaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za BRINO in 4 mesece ... pa tako fejst pupa je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.8.2008 23:42:49   
Majček28
....tole je pa kar mal smešen, da lovimo ena drugo, ena piše druga čaka....user posted image

Ja mojmu se tud nosečnost pozna, je še sam reku, da bi bil že skrajni čas, da gre tud on že rodit user posted image

Jaz sem zelo športen tip, sam sem z leti mal lena ratala, moj je pa bolj športni navijač pa tud bolj len.....no, pozimi je kar priden z rekreativnim hokejem, jaz pa....tud pozimi lena user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.8.2008 23:44:14   
JABOLKO3
O, vse naj naj za Brino! In ti nas na to šele zvečer spomniš.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.8.2008 23:48:09   
JABOLKO3
Jaz sem pa že od nekdaj bolj deloven tip in se mi šport zdi kar eno proč metanje energije - nekaj , kar počneš, ko imaš vse drugo spedenano - najbrž taka vzgoja od doma.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.8.2008 23:51:14   
JABOLKO3
A zdaj naj pa sama s sabo klepetam? Malo še počakam, če sta morda skočili po sladoled ali pivce.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.8.2008 23:58:48   
JABOLKO3
No, pa nič, grem pa še jaz, lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......