JABOLKO3
|
Čer! Moji dedci so v posteljah, jaz pa hitro malo pogledat, če je kaj čveka. Torej je za jutri dogovorjeno, končno. Najbolje, da se dobimo pred vhodom, da se ne bomo po parku lovile. Me pa zanima, kako sedaj izgleda, menda je bilo v tistem neurju podrtih zelo veliko dreves. Posadka - bravo za marmelado, jaz jih tudi kuham, a bolj male količine in brez sladkorja, no, čisto malo ga dodam v višnjevo in ribezovo, ker sta sicer res prekisli. Glede razmišljanja o še enem otročku - midva sva se tudi ves čas od rojstva drugega otroka 'hipotetično pogovarjala' o tretjem, no sedaj ga pa imava, ha ha. Pa bi se najbrž še o kakšnem, če ne bi bila že preveč v letih - vsaj pogovarjala. Se pa kar strinjam z NiLe, da je te mladiče potrebno še vzgojiti in 'vzrediti' in da bo s tem kar dovolj dela in skrbi. Pa pozdravi mi Štajersko - kam pa greste? Srečka - kaj češ, slej ko prej je morala priti, to se pač vse lahko Evi zahvalimo, da nam jo je zrihtala, ha ha. Jaz je še nimam, upam, da je ne dobim ravno na morju. Trnuljčica - jaz sem prvega rodila pri 34-ih, letos bo star 7 let (pa računaj). Tako da, če ti slučajno sedaj ne uspe, imaš tudi potem še več kot dovolj časa še za drugega, pa tretjega... Držim pa pesti, da rata čimprej. Simvir - kar pokliči, pa fajn, da prideš. Bom sedaj potrdila, da vidim, če je med pisanjem kaj debate ratalo.
|