Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:53:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko smo glih pri živalskih aktivnostih. mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. Mi smo pa sinoči joto spet kuhali . nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopust Na plažo ga zvečer odpelji . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane balkon Nad nami je hišnik doma, ki NIKOLI nič ne zamudi kaj se v bloku dogaja. A si znate to predstavljat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:54:19
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo piva Pol pa vse platoje piva namerno doma pozabi! Zakaj, pa veš sama
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:54:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike Dokler se bo proti kriglu le stegovala, ni panike, ko bo pa že kljunček začela not pomakat, pol naj te pa začne skrbet sej zadnjič je ko sem ji dala, sam danes ji pa moj ni dovolil Sem ji a konico dude not namočila in pol je blo treba mal ponavljat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:55:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat naju nisi nič povabila pa sej štajerci ste taki, da se radi sami povabite! Žal v prihodnosti kaj podobnega ne načrtujemo, zato vama ne morem napisat: Pa drugič! Imaš pa prav . Pred našim dopustom se nameravamo povabit k moji teti v NM za kakšnen dan ali dva. Bolje da prej "pobegneš" namorje, da te na presenitimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:56:48
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej zadnjič je ko sem ji dala, sam danes ji pa moj ni dovolil Sem ji a konico dude not namočila in pol je blo treba mal ponavljat , ta je pa dobra . Je pa že znano, da je pivo otrokom všeč, zato le pazi, da ne bo predčasno mogla it na odvajanje od piva in ne od RR ali blata . A bi prišla k nam na vikend, ker slišim da ti je všeč?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:56:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili evo, še par slikic...geslo je Tajson aha, Moschino se fura....hudoooo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:57:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo piva Pol pa vse platoje piva namerno doma pozabi! Zakaj, pa veš sama če to pozabimo doma,s e pomoje iz splita vrnemo nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:58:03
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby [mesečnica, super za Luno! Je pa res prava frajerka, ker se že tako obvlada ! Glede korenčka: probaj ji vseeno kak krhelj jabolka zraven dat (kuhanega). Je taka kašica boljšega okusa in jo imajo otroci ponavadi zelo radi. Ne glej na to, da dve vrsti hrane istočasno uvedeš. Probaj po svoje, če ne gre tako kot si si zamislila, pa korenček moraš fajn do mehkega skuhat, vsaj 25 minut naj vre, zadnjih 5 minut pa dodaj olupljen krhelj ali dva jabolka. Bamby - ne upam, ker imam prepoved od P, ker smo alergiki . Strogo uvajanje po eno živilo vsaj 3 do 4 dni. Je pa res, da ga nisem kuhala tako dolgo . bom jutri dlje kuhala in malo razredila s svojim mlekom. IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat naju nisi nič povabila pa sej štajerci ste taki, da se radi sami povabite! Žal v prihodnosti kaj podobnega ne načrtujemo, zato vama ne morem napisat: Pa drugič! Imaš pa prav . Pred našim dopustom se nameravamo povabit k moji teti v NM za kakšnen dan ali dva. Bolje da prej "pobegneš" namorje, da te na presenitimo. SN - če pa prideš v NM pa obvezno javi. Ne Suzi? Bomo šle na en giro ob Krki .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:58:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka balkon Nad nami je hišnik doma, ki NIKOLI nič ne zamudi kaj se v bloku dogaja. A si znate to predstavljat? No, nad mano pa ni nobenega več, zato si lahk otudi balkon privoščim . Pa da ne boš mislila, da sva si ga že . Morda bi celo pasalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:58:28
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:58:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej zadnjič je ko sem ji dala, sam danes ji pa moj ni dovolil Sem ji a konico dude not namočila in pol je blo treba mal ponavljat , ta je pa dobra . Je pa že znano, da je pivo otrokom všeč, zato le pazi, da ne bo predčasno mogla it na odvajanje od piva in ne od RR ali blata . A bi prišla k nam na vikend, ker slišim da ti je všeč? sej veš, B vitamin pa to..... A ti mene resno na dopust vabiš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 22:59:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet ah, sej kej mesnatga je tut vredno življenja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:00:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka balkon Nad nami je hišnik doma, ki NIKOLI nič ne zamudi kaj se v bloku dogaja. A si znate to predstavljat? No, nad mano pa ni nobenega več, zato si lahk otudi balkon privoščim . Pa da ne boš mislila, da sva si ga že . Morda bi celo pasalo seveda, da bi pasalo Verjemi, mi smo to 1x že prakticirali, vendar je tedaj hišnik že spal, ker je bila res pozna ura.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:00:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka balkon Nad nami je hišnik doma, ki NIKOLI nič ne zamudi kaj se v bloku dogaja. A si znate to predstavljat? No, nad mano pa ni nobenega več, zato si lahk otudi balkon privoščim . Pa da ne boš mislila, da sva si ga že . Morda bi celo pasalo seveda, da bi pasalo Verjemi, mi smo to 1x že prakticirali, vendar je tedaj hišnik že spal, ker je bila res pozna ura. sam prej sem glih neki podobnega na you tube gledala, pa si se mi zdela znana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:01:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet ah, sej kej mesnatga je tut vredno življenja sej sem hotla še klobaso dopisat, pa mi je blo nerodno. sej veš, da jaz nisem taka, da bi o teh stvareh naglas govorila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:01:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo piva Pol pa vse platoje piva namerno doma pozabi! Zakaj, pa veš sama če to pozabimo doma,s e pomoje iz splita vrnemo nazaj Kar pozab! Imaš dobrega soseda v Splitu (za silo) . Samo kakšen plato pa lahko vseeno skriješ, da bo prej prazna zaloga mesečnica, korenček pa res moraš dobro skuhat, tudi ostalo zelenjavo, vsaj iz začetka, da je bolj mehka, ker otroci še ne znajo jesti.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:01:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka balkon Nad nami je hišnik doma, ki NIKOLI nič ne zamudi kaj se v bloku dogaja. A si znate to predstavljat? No, nad mano pa ni nobenega več, zato si lahk otudi balkon privoščim . Pa da ne boš mislila, da sva si ga že . Morda bi celo pasalo seveda, da bi pasalo Verjemi, mi smo to 1x že prakticirali, vendar je tedaj hišnik že spal, ker je bila res pozna ura. sam prej sem glih neki podobnega na you tube gledala, pa si se mi zdela znana pa naj imajo ali imate še drugi kaj od tega. če je že najbližji sosed zamudil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:02:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet ah, sej kej mesnatga je tut vredno življenja sej sem hotla še klobaso dopisat, pa mi je blo nerodno. sej veš, da jaz nisem taka, da bi o teh stvareh naglas govorila ne, ampak predvidevam da ji je še nisi dala za glodat in da bo to poseben dan, ko si boš spešli velik cajta vzela za uvajanje in razlago
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:02:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo piva Pol pa vse platoje piva namerno doma pozabi! Zakaj, pa veš sama če to pozabimo doma,s e pomoje iz splita vrnemo nazaj Kar pozab! Imaš dobrega soseda v Splitu (za silo) . Samo kakšen plato pa lahko vseeno skriješ, da bo prej prazna zaloga mesečnica, korenček pa res moraš dobro skuhat, tudi ostalo zelenjavo, vsaj iz začetka, da je bolj mehka, ker otroci še ne znajo jesti. bamby mi s sabo trogamo v 4 16 baks. verjami mi, da ne bodo trajale 5 dni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:03:17
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet Da ne bo slučajno že Ana vse zaloge piva na morju spraznila . Če ji potegne, nikoli ne veš....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:04:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - če pa prideš v NM pa obvezno javi. Ne Suzi? Bomo šle na en giro ob Krki . Upam, da si moj ne premisli in gremo mojo žlahto res obiskat. Sem pa za kuj srečanje z vama.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:05:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo , Naši so pa piksne piva všeč. Kar ponori, ko jo zagleda, pol pa začne cvilit in ko ji jo dam bližje, jo kar k ustim potegne. Tudi ista kot mami, ali pa ati ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike po čem ima pa tvoje mleko okus
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:05:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet ah, sej kej mesnatga je tut vredno življenja sej sem hotla še klobaso dopisat, pa mi je blo nerodno. sej veš, da jaz nisem taka, da bi o teh stvareh naglas govorila ne, ampak predvidevam da ji je še nisi dala za glodat in da bo to poseben dan, ko si boš spešli velik cajta vzela za uvajanje in razlago do poroke nema glodanja in niti gledanja. jasno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:06:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
- saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:06:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem ano tudi s pivičko že seznanila. naj takoj spozna zakaj je vredno živet Da ne bo slučajno že Ana vse zaloge piva na morju spraznila . Če ji potegne, nikoli ne veš.... jahhh predizpozicije ma kar dobre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Voda za otroke.пеперутка16Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?6 (
82%)
9 (
0%)
12 (
12%)
Več kot 12 mesecev. (
6%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!