|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
7.8.2008 22:38:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili user posted image user posted image user posted image za vaju z Najcem. sem še jaz vesela user posted image

Ella, a tole ti je mal spodrsnl user posted image  al si ti tiste višnje popila user posted image  user posted image  Jencili ima samo Taja user posted image  user posted image  user posted image

A živalske gibe že kaj vadiš? user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image tako pa je, k si zvečer že mal zmatran, pa dva piva da ne povem kje user posted image user posted image se opravičujem

živalske gibe? Zoja spi, moj avstralce okrog voz, jaz grem pa pod tuš, pa če bo moj ŽE potem doma, bom pa res ene živalske gibe začela izvajat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
7.8.2008 22:39:29   
bamby
pina, lepo se imejte na morju, pa ne pozabi na nas user posted image . Najraje bi šla kar s tabo! Kam pa pravzaprav greste? Septembra baje na Brač, zdaj pa res ne vem kam. Morda tudi na Brač user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
7.8.2008 22:39:33   
pina-1

Sam res nas gre ena kišta cca 15.8. na dopust user posted image  Baje bo okol Zadra in bližnjih otokov pestro  user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče se z februarkami iz HR RR združimo user posted image  user posted image  user posted image
1.8. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale user posted image  user posted image  user posted image

Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo user posted image  user posted image  user posted image

tale kaval je tudi nate že začel vplivat. ni kaj i najboljim se dešavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
7.8.2008 22:40:00   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ooo, Pina, me te bomo tud pogrešale. user posted image  

meti, super ideja tole s kozarčkom. user posted image  Janez. bomo me tud probale, ker zelo rada kozarce daje v usta. user posted image user posted image

user posted image user posted image , zlato moje jaz bom ebe tudi pogrešala. Ejo, amak ko ti prideš z dopusta pa pade en meeting, ok?

boljš da ja. user posted image  nas ne bo med 1. in 10.9. gremo na Dugi otok v vasico Veli Rat. pol se pa dobimo enkrat tud pri nas!!

septembra se boo a najmanj enkrat vidli, ker pade tudi ena ljubljana

pa šoping. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
7.8.2008 22:40:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

pina, lepo se imejte na morju, pa ne pozabi na nas user posted image . Najraje bi šla kar s tabo! Kam pa pravzaprav greste? Septembra baje na Brač, zdaj pa res ne vem kam. Morda tudi na Brač user posted image

jo ko..zdej gremo za 2 tedna na brač. Septembra pa še za par dni, ker bo Ančka krščena dol.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
7.8.2008 22:41:27   
pina-1

ooo, Pina, me te bomo tud pogrešale. user posted image  

meti, super ideja tole s kozarčkom. user posted image  Janez. bomo me tud probale, ker zelo rada kozarce daje v usta. user posted image user posted image

user posted image user posted image , zlato moje jaz bom ebe tudi pogrešala. Ejo, amak ko ti prideš z dopusta pa pade en meeting, ok?

boljš da ja. user posted image  nas ne bo med 1. in 10.9. gremo na Dugi otok v vasico Veli Rat. pol se pa dobimo enkrat tud pri nas!!

septembra se boo a najmanj enkrat vidli, ker pade tudi ena ljubljana

pa šoping. user posted image

to pa itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
7.8.2008 22:42:57   
dolenjka

jencili user posted image user posted image user posted image za vaju z Najcem. sem še jaz vesela user posted image

Ella, a tole ti je mal spodrsnl user posted image  al si ti tiste višnje popila user posted image  user posted image  Jencili ima samo Taja user posted image  user posted image  user posted image

A živalske gibe že kaj vadiš? user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image tako pa je, k si zvečer že mal zmatran, pa dva piva da ne povem kje user posted image user posted image se opravičujem

živalske gibe? Zoja spi, moj avstralce okrog voz, jaz grem pa pod tuš, pa če bo moj ŽE potem doma, bom pa res ene živalske gibe začela izvajat user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

mi pa danes ne bomo imeli after partya user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
7.8.2008 22:43:55   
Suzi*
ko smo glih pri živalskih aktivnostih. user posted image  mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
7.8.2008 22:44:43   
pina-1

ko smo glih pri živalskih aktivnostih. user posted image  mi smo dons imel že dobro otvoritev dneva s petelinjim fruštkom. user posted image

mi ga pa že dooooooooooooooooooolgo niso meliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
7.8.2008 22:45:02   
srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image

kaj je že to? user posted image
mi imamo samo polnočne prigrizke user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
7.8.2008 22:45:12   
bamby

Aja, naša je pa danes pivo kar iz krigle hotla pit, sam je bla varuška na mestu in ni dovolj nagnila krigla, a ne kavalčice? Ista mama, kaj šele bo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , Naši so pa piksne piva všeč. Kar ponori, ko jo zagleda, pol pa začne cvilit in ko ji jo dam bližje, jo kar k ustim potegne. Tudi ista kot mami, ali pa ati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
7.8.2008 22:45:32   
dolenjka

Sam res nas gre ena kišta cca 15.8. na dopust user posted image  Baje bo okol Zadra in bližnjih otokov pestro  user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče se z februarkami iz HR RR združimo user posted image  user posted image  user posted image
1.9. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale user posted image  user posted image  user posted image

tale kaval je tudi nate že začel vplivat. ni kaj i najboljim se dešavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bo ok, a ne?

Mi je mal spodrsnl, k sm 1 premal dans ruknla user posted image  sem se mal nazaj držala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
7.8.2008 22:46:43   
pina-1

1.9. se bojo pa RRjevke v koloni iz Dalmacije vračale user posted image  user posted image  user posted image

zdej bo ok, a ne?

Mi je mal spodrsnl, k sm 1 premal dans ruknla user posted image  sem se mal nazaj držala user posted image

ja pa ja de. zdej naj ti pa verjamemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
7.8.2008 22:46:44   
bamby

Mi smo pa sinoči joto spet kuhali user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
7.8.2008 22:47:00   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image , Naši so pa piksne piva všeč. Kar ponori, ko jo zagleda, pol pa začne cvilit in ko ji jo dam bližje, jo kar k ustim potegne. Tudi ista kot mami, ali pa ati user posted image user posted image user posted image

ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej user posted image  A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
7.8.2008 22:47:48   
dolenjka

uf, ni čudn da je tko vroče, k šporget pržigate user posted image

mi smo imel sam after party user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 7.8.2008 22:48:21 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
7.8.2008 22:47:51   
pina-1

nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
7.8.2008 22:49:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. user posted image   

škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
7.8.2008 22:50:47   
bamby

nehite se že bahat, ker pri nas ni ne jote, ne petelinjega zajtrka.. zdej bo pa itak sušno obdobje, ker greo na dopustuser posted image user posted image

Na plažo ga zvečer odpelji user posted image . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič user posted image . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
7.8.2008 22:52:02   
srečka nosečka

škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat user posted image

naju nisi nič povabila user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
7.8.2008 22:52:03   
dolenjka

Na plažo ga zvečer odpelji user posted image . Moj je skozi nekaj o plaži govoril, da bi šla malo tja, samo ker je bila teta cel cajt na obisku, ni blo s plažo nič user posted image . Zato mormo pa zdaj nadoknadit, samo tukaj plaže ni, edino balkon še ostane user posted image user posted image user posted image

na vikendu je še lepše kot na plaži, po slikah sodeč user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
7.8.2008 22:52:07   
pina-1

ja mgoče ga še odvleče od hiše, ko spraznijo vso zalogo pivauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
7.8.2008 22:52:24   
bamby

ma ja, sam men je res čudn, ker tudi če bi bilo pivo v šalci za kofe, bi gofljico stegnila proti njej user posted image  A mislte da se moram kej zamislt, al ni panike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dokler se bo proti kriglu le stegovala, ni panike, ko bo pa že kljunček začela not pomakat, pol naj te pa začne skrbet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
7.8.2008 22:53:13   
dolenjka

naju nisi nič povabila user posted image

pa sej štajerci ste taki, da se radi sami povabite! Žal v prihodnosti kaj podobnega ne načrtujemo, zato vama ne morem napisat: Pa drugič! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
7.8.2008 22:53:17   
jencili
evo, še par slikic...geslo je Tajson

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Obiski sorojencev v porodnišnici?
maca83 RR

Bi/ste starejše bratce in sestrice predstavili dojenčku že v porodnišnici ali so se spoznali doma?

starejši je prišel na obisk takoj naslednji dan (63%)

starejši je prišel na obisk malo kasneje (14%)

spoznala sta se doma (4%)

v porodnišnici me je takoj obiskala cela družina (10%)

imeli smo prepoved obiskov zaradi virusov (6%)

zaradi bolezni mame/dojenčka/sorojenca smo prestavili spoznavanje na kasneje (4%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!