ella79
|
jencili za vaju z Najcem. sem še jaz vesela meti men je G štrikce potem na kontroli mirene še mal porezala dolenjka tvoj je še enkrat hvala za pivo, varstvo in animacijo upam, da ne bo treba men zdej opico doma špilat jencili tvojga povsta sem pa danes najbolj vesela sam da je zdej ok, pa da je ati taka faca, da bo prevzel previjanje za par dni da je pa Taj po moško prenesel, pa sploh ne dvomim so mi kar solzice v oči stopile, k si pisala kako je blo men je res Taj tak nežen fantek, pač je naša bolj komadna, sam zna pa Taja lepo pogledat in pobožat mesecnica tako je tdui pri nas zgledala prav žlička no, zdej smo tok napredovali, da ima raj zaprta usta, k da bi ji kej notr spravla in da bi se 'davla' no, če je dober dan, ampak res dober, poje tri žličke. No, za tretji teden je tudi to dobr ampak bo vztrajna in potrpežljiva, silim je ne, počas bo že zaštekala da mami noro dobro kuha glede likanja, moj ne počne skoraj nič, lika pa sem ga dobr navadla, no zdej k sem doma imam jaz čas, tako da jaz, drugače je pa večinoma kar on no, tiste k poznate mojga, si ga verjetno zelo težko predstavljate za peglo še men gre na smeh pina ne sekeri se, sej bomo glavne čveke tudi takrat na morju no, katera bo odsotna od cca 15.8. dalje dolenjka, pina, bajsa, misar, februarka, jaz... no, midve končno doma, sva se danes potepali točno 12 h ne socilane poklicat, k včeraj ni bilo dost bolje, v torek tudi ne, še dobr da bom vsaj jutri dopoldan doma, popoldan že plani... to je čist preveč, k je Zoja že čist znervirana, k je skor sam v vozičku, avtu al pa na rokah se mi zdi da že mal pogreša domače okolje, da se lahko valja po tleh... jutri se ji oddolžim, k mam slabo vest na kvadrat