Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:50:09
|
|
|
|
aqua77
|
o, sem te lih slišala lunčika....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:51:31
|
|
|
|
LuNa73
|
Pikica, lej avatarje, ki bi ti bolj pasal kot pa uni hudiček Sem se potrudla espešeli za tebe, tak da me zdej ne smeš razočarat. A mi lohk povete na kaj vse vas asociira tale slika:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:51:49
|
|
|
|
aqua77
|
pikapoka, ti samo lepo počivaj, pa nič težkega ne dviguj, pa bo.... mislim nate....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:52:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 čer babe žabe, aquica se javlja na večernem čvekanju!!!! kje pa so rezultati????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:53:05
|
|
|
|
aqua77
|
men je najlepša tista rdeča z bleščičkami ki ljubčke pošilja.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:53:58
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 men je najlepša tista rdeča z bleščičkami ki ljubčke pošilja..... kira pa lubčke pošilja? Pa akvica, mene zanima na kaj te asociira ona slikica ko so tri rože cele ipične in kričijo ena prek druge . No jst ko sem jo prvo zagledala, mi je padl na pamet, da se dol dajejo, ko sem še unega smajleka celega slinastega vidla...
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.8.2008 20:59:15 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:54:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija LEDENKA - kje je zdaj fotka našega nečaka Tilna??? Spelka mi je se ni poslala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:56:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 men je najlepša tista rdeča z bleščičkami ki ljubčke pošilja..... kira pa lubčke pošilja? ma ne lubčke, trepalnice zapira, koza jaz......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:57:57
|
|
|
|
ledenka
|
go Aqua go Aqua go Aqua
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 20:58:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 čer babe žabe, aquica se javlja na večernem čvekanju!!!! kje pa so rezultati???? rezultati sledijo jutri zjutraj z jutranjim urinom , čeprav mi je G rekla, da ni nujno, da se mi bo do 14.08 kaj na testu pokazalo , čeprav ga lahko kakšen dan predno pridem k njej že naredim.... tako da ne vem, če je sploh smiselno, da 7,50 € poščijem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:00:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka go Aqua go Aqua go Aqua to mi je pa všeč ajsi..... a so jabka al jagode??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:01:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 men je najlepša tista rdeča z bleščičkami ki ljubčke pošilja..... kira pa lubčke pošilja? ma ne lubčke, trepalnice zapira, koza jaz...... ampak ti si men RES sumljiva al si al pa si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:03:07
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 čer babe žabe, aquica se javlja na večernem čvekanju!!!! kje pa so rezultati???? rezultati sledijo jutri zjutraj z jutranjim urinom , čeprav mi je G rekla, da ni nujno, da se mi bo do 14.08 kaj na testu pokazalo , čeprav ga lahko kakšen dan predno pridem k njej že naredim.... tako da ne vem, če je sploh smiselno, da 7,50 € poščijem... kdor ne reskira ne profitira!!!!! Sam pišuka... če stane 7.5 ojrov, pol pa bo ziher pokazu kar mora pokazat... sej pa je ja kvaliteten in ne laže.... mogoč pa je celo za dvakratno uporabo.... al pa mogoč pokaže da si celo noceča z več kot enojčki... al pa se v primeru če pokaže plus, prkaže čez neki časa še en plus, da te prepriča.... al pa.... idej mam juhuhu.... sam, a stanejo testi dandanes že tolko?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:04:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tako da ne vem, če je sploh smiselno, da 7,50 € poščijem... je smiselno, je je
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:04:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka go Aqua go Aqua go Aqua to mi je pa všeč ajsi..... a so jabka al jagode?? a si ti dans kej pila al pa pokadila????? Lubica, srčki so.... no mogoče je pa "viroza" mal se preselila....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:05:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 men je najlepša tista rdeča z bleščičkami ki ljubčke pošilja..... kira pa lubčke pošilja? ma ne lubčke, trepalnice zapira, koza jaz...... ampak ti si men RES sumljiva al si al pa si se podpišem.samo mislim ,da je res rugo.držim pesti za jutranji urin
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.8.2008 21:06:01 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:06:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka go Aqua go Aqua go Aqua to mi je pa všeč ajsi..... a so jabka al jagode?? a si ti dans kej pila al pa pokadila????? Lubica, srčki so.... no mogoče je pa "viroza" mal se preselila.... ahem, pravzaprav so jabolka Lunci, da nisi ti tud zrela da gres na kako palcko lulat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:07:15
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - ti sam lulaj! lahko bi bilo hujše ... lahko bil lulala na 100€ LuNcA - srčki? Glede na tistto stvar tam zgoraj morajo bit to moški srčki ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:09:26
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, se neki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:09:28
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, pravzaprav so jabolka Lunci, da nisi ti tud zrela da gres na kako palcko lulat o boh pomagi.... majo pa res pecl... pišuka, kak naj vidim, da majo pecl, če pa jst ne vidim tak majhne... sem navajena na mal bolj vlke.... ...jabke pa pecle za na palčko nisem še zrela, za na vece školjko pa prec... ker drgač bo luža...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:11:13
|
|
|
|
ledenka
|
babe, se dobr, da sem sla lulat... ker se rezim ko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:11:46
|
|
|
|
aqua77
|
kolk sem se pa zdej nasmejala..... ne kadila nisem...... mi ne paše neki zadne cajte..... no luna vidš da so jabka, ne ti mene krive vere učit....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:12:06
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - ti sam lulaj! lahko bi bilo hujše ... lahko bil lulala na 100€ LuNcA - srčki? Glede na tistto stvar tam zgoraj morajo bit to moški srčki ... lubica glej je zmešnjava... srček je itak moškega spola.... tisti srček.... če je pa srce je pa srednjega.... ampak če majo tist tam gor, mi prosim povej....jabka je tista jabka.... je ženskega spola.... in kak naj ma jabka še one zgori.... ja sej vem, da je tisto jabolko.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:13:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo, pa bo vodovod slovenije spet bolj bogat, ko tolk na wc hodmo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:14:11
|
|
|
|
ledenka
|
pa JAGODO sem tud nasla pa paradajz pomaranco in dve poredni banani
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?