Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:14:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - ti sam lulaj! lahko bi bilo hujše ... lahko bil lulala na 100€ LuNcA - srčki? Glede na tistto stvar tam zgoraj morajo bit to moški srčki ... maš prav Se* lah bi tud 100 € poscala...... ampak če razmislim od 26.07, kar sem prvega uničla do dons, je pa po mojem blizu 100 € tko da je to ratal riski biznis.... bom na začetku več za teste zmetala, kot poj za plenice, če bo bog sreče dal.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:14:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 lubica glej je zmešnjava... srček je itak moškega spola.... tisti srček.... če je pa srce je pa srednjega.... ampak če majo tist tam gor, mi prosim povej....jabka je tista jabka.... je ženskega spola.... in kak naj ma jabka še one zgori.... ja sej vem, da je tisto jabolko..... hm... Lunči? A ti si na ''trikloru''? Sem petkrat prebrala, pa mi ne vleče ... edino jabka se mi luštajo ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:16:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 maš prav Se* lah bi tud 100 € poscala...... ampak če razmislim od 26.07, kar sem prvega uničla do dons, je pa po mojem blizu 100 € tko da je to ratal riski biznis.... vis, ampak zato pa zapravis manj za cigarete pa se zravna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:17:27
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:18:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 maš prav Se* lah bi tud 100 € poscala...... ampak če razmislim od 26.07, kar sem prvega uničla do dons, je pa po mojem blizu 100 € tko da je to ratal riski biznis.... vis, ampak zato pa zapravis manj za cigarete pa se zravna! to maš pa prav.... jap, je pa kriza pri nas, ker mi že neki časa kadit ne paše.... me moj že čisto sumljivo gleda........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:20:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:20:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 maš prav Se* lah bi tud 100 € poscala...... ampak če razmislim od 26.07, kar sem prvega uničla do dons, je pa po mojem blizu 100 € tko da je to ratal riski biznis.... vis, ampak zato pa zapravis manj za cigarete pa se zravna! to maš pa prav.... jap, je pa kriza pri nas, ker mi že neki časa kadit ne paše.... me moj že čisto sumljivo gleda........ meni je med postopkom kava smrdela in ko mi ni vec, ceprav M se ni bilo, sem vedela, da je konec tako da ti telo ocitno neki sporoca.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:22:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika..... A boš probala jutri? Da zvemo koj še za spol! ps: a če sta pa slučajno dva (bože nedaj trije) pa iz enega bankovca dva ratata?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:22:07
|
|
|
|
aqua77
|
uf ajsi, jaz sem včeraj po ledeni kavi .....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:22:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 lubica glej je zmešnjava... srček je itak moškega spola.... tisti srček.... če je pa srce je pa srednjega.... ampak če majo tist tam gor, mi prosim povej....jabka je tista jabka.... je ženskega spola.... in kak naj ma jabka še one zgori.... ja sej vem, da je tisto jabolko..... hm... Lunči? A ti si na ''trikloru''? Sem petkrat prebrala, pa mi ne vleče ... edino jabka se mi luštajo ... Se*, jah mogoč pa ma kej triklor, ker sem dans delala z njim po ene treh tednih . TISTA, TISTI, TISTO..... ženske (npr. Jabka) so TISTA in nimajo oneja, ko štrli gor.... TISTI jabolk, bi lahk mel une.... ampak ker je prav slovensko Jabolko (TISTO) je srednjega spola in lahk ima kaki štrcelj ki štrli, al pa tud ne..... Lej, še sama sebe ne razumem, kaj bi me šele ti... v glavnem pa... povedala sem kar sem mislna povedat...razumljivo gor, nerazumljivo dol.... glavn da jst pišem in si poste nabiram Sem v zaostanku z njimi....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.8.2008 21:25:18 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:23:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika..... A boš probala jutri? Da zvemo koj še za spol! mal bo problem, ker je plača šele 12.08, pa bankovca za 100€ trenutno še ni v moji bližini..... ampak po 12.08, pa sigurno testiram zadevo.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:24:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sem misla da če se podvoji (razmnoži še eden) al pa se cifra na njemu podvoji, da pomneni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:26:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sem misla da če se podvoji (razmnoži še eden) al pa se cifra na njemu podvoji, da pomneni če ratata dva bankovca sta dvojajčna dvojčka, če pa na bankovcu za 100€ piše pol 200€ sta pa enojajčna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:27:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mal bo problem, ker je plača šele 12.08, pa bankovca za 100€ trenutno še ni v moji bližini..... ampak po 12.08, pa sigurno testiram zadevo..... Eto: Ti sam sprintaj:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:28:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika..... A boš probala jutri? Da zvemo koj še za spol! ps: a če sta pa slučajno dva (bože nedaj trije) pa iz enega bankovca dva ratata? pismarija, pol prinesem svojih 100 EUR, pa da rata 200 al pa 300 a za 500 tud vela? si jih grem sposodit matr, bi lastnik cudno gledal, da mu prinesem moker pa zmeckam dnar nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:31:24
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika..... A boš probala jutri? Da zvemo koj še za spol! ps: a če sta pa slučajno dva (bože nedaj trije) pa iz enega bankovca dva ratata? pismarija, pol prinesem svojih 100 EUR, pa da rata 200 al pa 300 a za 500 tud vela? si jih grem sposodit matr, bi lastnik cudno gledal, da mu prinesem moker pa zmeckam dnar nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:33:26
|
|
|
|
aqua77
|
babe žabe, jaz se poslavljam od vas in jo šibam v mižule.... mam jutri fuuul dela, bom že na vse zgodaj parsto € zaslužla , tako da moram zdej zvečer v postli pogruntat, kere čevlje je treba še kupit..... nočko, pa se beremo zjutraj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:35:18
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, aqua! in za jutri
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:36:45
|
|
|
|
aqua77
|
hvala ti duša moja......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:37:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - naj bo to ena izkušnja za vse ostale bodoče nosečke - zgleda, da je najboljše se kar na 100€ polulcat - rezultati so takojšnji. Če je bankovec moker je isto kot , če ni pa .. več sreče prihodnjič ... sam je fajn, če se pol še u špegu pogledaš in si v mislih moker bankovec predstavljaš , ker potem če si zmečkanga predstavljaš bo pubec, če je pa cel speglan bo pa bejbika..... A boš probala jutri? Da zvemo koj še za spol! ps: a če sta pa slučajno dva (bože nedaj trije) pa iz enega bankovca dva ratata? pismarija, pol prinesem svojih 100 EUR, pa da rata 200 al pa 300 a za 500 tud vela? si jih grem sposodit matr, bi lastnik cudno gledal, da mu prinesem moker pa zmeckam dnar nazaj pa se neki - a mora bit bankovc al je boljs, ce so kovanci? in pol jih streses dol, polulas, pa prestejes, kerih je vec - ce je vec cifer, bo ce grbov, pa ce je izenaceno, bo pa ... metroseksualec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:45:44
|
|
|
|
miska73
|
Punce, mene pa zanima ali bo aqua jutri delala test. Sem se ob telih teorijah bankovca za 100€ popolnoma izgubila...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 21:48:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Punce, mene pa zanima ali bo aqua jutri delala test. Sem se ob telih teorijah bankovca za 100€ popolnoma izgubila... rekla je, da bo miska, na borbi je obicajno tako, da se izgubi nit po nekaj casa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 22:03:42
|
|
|
|
ledenka
|
ste utihnile grem jaz pred TV
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 22:30:08
|
|
|
|
spelka12
|
Ve spat, jest pred comp . Kriza pikapoka pa en miljontavžentdevetstodevetindevetdeset milijard telih ti pošiljam . Jest sem ju tud ful nizko nosila. So mi rekli, da če bi pršla en teden prej bi mi delal cerklažo pa do ss teoretično nebi prišlo. Kr teži jim, da te fejst spremljajo. Ti se pa fejst merkej. Vsako pretiravanje s športom, dvigovanjem ali celo normalno gibanje je lahko že preveč. POČIVAJ, drugače te bom.......v vsakem primeru te bom objela . aqica naša, jutri takoj raport. Razmisli o tem: ko smo ti prvič težile, da morš delat test je bil +. Ko si mislila, da je pršla tetka smo te nagnale k g. in rezultat obiska je bil spet ugodenTko da vidiš, splača se nas ubogat . Zato JUTRI LULAT BABA ŽABA. Slik od tilna še ni, ker mi erin še ni poslal dovoljenja, jest pa tud nočem težit. Če ne prej, se ga bomo pa v soboto nagledale. Zdej pa nočko vsem. NOČKO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?