LuNa73
|
Vavvvvvvvvvvvv sam klepetulje pa ste, ni kej! Ampak gesl pa še nimam od vseh.... jaz pa se bom kmalu potrudla in kaki moj album ustvarla. Bom se šla mal komentatorja - bolj kratkega kot včeri. Kot prvo - punce jah, čestitam nam .... že v drugo smo postale tetke. In ker mamo par, bomo mogoče lahk pele : Tilen in Ela to sta lepi par, jutri bo poroka mama bejba (ali erin) se pa joka. al pa bo tilen pel: Digilu digilej pa ne znam več naprej, ela zna to velja, ker me rada ima. Kot prvo- Pikica že včerej sem napisala (pa me je na koncu vrgl ven), da si zamenjaj avatar za kako marjetico, ker po mojih predstavah, si te pa hudičeka ne predstavljam... zdaj ko sem vidla pa fotke pa... sploh ti ne paše no ... nekej bolj lepega in nežnega ti paše... glede na barvo las bi si lahk prpopala eno lepo gerbero. Kot prvo - Se* pozdravi tvojega nadvse simpatičnega možeka in mu reč, da mu pošiljam en kauf poljubčkov , ker je končno prenehal pomagati pri proizvajanju asfalta (preskusi agregatov gor al dol)! punce trikrat hura za Prekmurce, ker so nehal delat avtocesto. Kar se pa fotk tiče - . aja pa veš kaj, kaj od unga albuma ki je bil ustvarjen 2007 pa se ne da dobit gesla? Kot prvo - ajsi lepe dopustniške fotke. edin, bi jst mela geslo še od tvoje nečakinje, da bi jo vsaj na videz spoznala. Kot prvo - Maši ob tvojem avatarju pa se vedno nasmejim. Pa zelo zelo lepa nečaka maš. Pa ti si tudi lepa. Ona slika ko ste vi trije gor je tak lepa, da je že skor kičasta (hecam se). Kot prvo - polaris, dej se prosim že presel v naravo. Jst rabim stanovaaaanje - pod nujno! Tu kjer sem zdaj me vun mečejo . Kot prvo - špelka, hvala ti za vse informacije. sem razmišljala, da bi jst mal na RTV SLO šla do generalnega direktorja in mu pač predlagala, da naj te zaposli v informativni oddaji. Z vsem bi bili hitro informirani. Kot prvo - pikapoka, a mi lahk poveš prosim kje je tvoj buši viden??!!! to je zdej nujno pomembno treba videt! Kot prvo - kleja, mislim da se lahk midve na kavi dobiva pred srečanjem, saj sva obe iz MB. Kot prvo - trinity vidim da si/sta o.k in sem vesela. Kot prvo - sonček za lepega bušija. Kot prvo - moje stare babe žabe, tud jst sem vas pogrešala, čeprav sem vas brala. Je pa lepo prebrat, da še niste pozabile name . Nove babe žabe, pa vidim da ste tudi ful zgovorne in polne dobre volje (sam tu pa tam lahk še kakega nageca prpopate ), zato upam, da se vam kmalu pridružim oz. da nekak zalaufam v vašo družbo . Tak zdej morem pa gret v trgovino! Pa pridem pol nazaj!
|