Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 13:41:31
|
|
|
|
aqua77
|
čaki!!! spps, od tebe pa nimam gesla za slikice .............................
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 13:43:02
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Fargi, slikica tetke z nečaki je toooolk lušna................ prava lepotica..................
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:01:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla čvekeeee! spps - jaz man tvoje geslo? Ne vem ... Joj, ta moja pozabljivost ... Amm... kaj bo danes v vaše lonce padlo? (razen mnjami rebrc ) Jaz še nabiram idjeje... pa se mi nikaj ne da ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:03:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 čaki!!! spps, od tebe pa nimam gesla za slikice ............................. 82 dodaj k mojemu nicku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:04:29
|
|
|
|
oktavija
|
No jaz sem si naredila mal pregleda nad gesli in ugotovila, da nimam še gesla od: MURKICE, LUNE, PIKAPOKE2, TINČ407.... PA mogoče še od kere??? , Tako da LEPO PPPPRRROOOSSSIIMMMM pošljite mi gesla na ZS.... hVALA!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:05:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps aquica,ka boš pa popoldan doma počela? bom šla na ledeno kavo nekam na teraso, pa mal bom lenarila..... pa ti??? jaz pa bom verjetn šla mojga pogledat,ko morjo streho nad naš prizidek naredit.kontrola mora bit,kar naj se navadi,če me bo oženu maš prav!!!! red mora bit, tud če je slab..... moj pa šele okoli 18:00, 19:00 pride domov, sine je pa na počitnicah pri moji mami, tako da sem kar sama........ kak paše, včasih..... jaz sem tudi sama,ker je mala na počitnicah,tud pri moji mami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:11:39
|
|
|
|
ledenka
|
me par urc ni in ve toooolk nacvekate da je joj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:11:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps 82 dodaj k mojemu nicku Joj, ti si pa kar stara... A pri 82 nosečka? To pa je rekord! Pa full mlajša zgledaš za svoja leta ... roko na srce, jaz bi ti dala kakih 26 svežih ... ali še manj Kk ste cartkani! Veš da nisem vedela, da maš pupiko? Koliko je stara, ker če bomo mi meli sineka jo jaz kar rezerviram ... Pa predstavljala sem si te blond Ti paše rdeča barva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:20:23
|
|
|
|
spps
|
ja,ja vse se da,če se če tud pri 82 ja naša mala ,pa gre letos v prvi razred,bo v septembru dopolnila 6let. a misliš,da bo tvoj sine zadovoljen s starejšo? no, uštimajte naraščaj(močno,močno navijam ),pa bova midve z drugim otrokom glihale kar se barve las tiče,je pri meni bilo že vsega i svašta od blond,vijolične,črne,rdeče....vse sem se pa pred pol leta odločila,da se nekaj časa ne bom barvala,da si mal okrepim lase in lasišče,ker se že nekaj let barvam.tako,da še malo pa bom spet natur
< Sporočilo je popravil spps -- 7.8.2008 14:22:52 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:23:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa predstavljala sem si te blond po čem?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:27:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa predstavljala sem si te blond po čem? Ma medek Pu je blond ..kao Sicer - leta niso ovira.. Ampak bove najverjetneje poglihle z bodočim naraščajom ... bom raje tamalo pustila za našega nečakeca Joj, saj res, ga moram še dat malo gor, da se považim z njim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:29:31
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, ti kar daj necakca gor, da vidim, ce je kandidat za mojo necakinjo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:52:14
|
|
|
|
~Biba~
|
same neke rezervacije kaj pa naj jaz? hmm.... moj nečak-inja pa je velik-a 13-17mm ga lahko rezerviram za tvojo drugo dete spps? btw lepe slikce...pa pisana paleta barv tudi jaz se že en čas ne farbam,...pa sem zadnjič opazila moj PRVI SIVI LAS
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 14:55:24
|
|
|
|
spelka12
|
Uuuu miškica73 kolk si fletna. Samo v tisti plastenki vodke se pa skriva šnops a ne? živa a si dobila obisk kaj. Drugič ne odpret vrat. Ti kr tišč noge skup pa bo . aqua kaj zdej delajo slikce manekenke v tvojem albumu ? Nej te ne bo sram sebe fotkat . Ne resno no sem ostala brez besed. Taka postavca pri enem otroku - smajlikiseklanja. Ne morem verjet. Kako lepa boš šele čez 8 mesecev, ko boš rodila drugega . erin sporoča, da pride po vsej verjetnosti že v soboto domov. Ajsika tebi lahko pošljem slikco našega nečaka na mobi, pa jo naložiš na borbo, če se ti da. Bom fprašala erin če pusti, al bi rada sama slikce popala gor. sej veste kolk so mamice ponosne na dojenčke, pa jo nočem kej užalt.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:00:13
|
|
|
|
ledenka
|
Spelcika, ti mi kar poslji slikkco, ce Erin seveda dovoli ves da sem vedno za popanje slik!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:00:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, ti kar daj necakca gor, da vidim, ce je kandidat za mojo necakinjo Eto babuške, naš otroški vrtec je predstavljen (geslo itaq veste, mar ne ) ajsi - a bo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:03:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ajsi - a bo? bom dala na listo in predstavila starsem pol bomo pa horoskope pregledal pa primerjal pa tko naprej, kot se zagre
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:05:06
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 mojega danes peljem v toplice in ne bo dobu senčnika in ne nobene kapce in prej bo sončarico dobu, prej se bova ženla Če ti rata povej, bom jest mojga tud v toplice pelala pa takle mučla. Vse za poroko kleja kolk je pa benđi leeeeeeeeeep. No mucke so tud, ampak sem bolj kužkoljubka . Pa ti si tud corti sploh s kavo v roki. Bajtica je pa šen. A je montažna? A je blo v kuverti dost denarja? spps vidla tvoj vampek - kolk je leeeep, in tebe blond - blond ti bolj paše kot rjava. Itak kaj bo pa rekla blondinka drugega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:15:56
|
|
|
|
ledenka
|
kleja, sem sele zdaj ugotovila, da si mi poslala geslo sem jaz tud b(l)ond, vsaj po dusi, ce ze ne po barvi las si grem kosilo naredit, sem laaaaacnaaaaaa spet solata z buckami, njami njami njami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:22:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Eto babuške, naš otroški vrtec je predstavljen (geslo itaq veste, mar ne ) lep otroški vrtec!!! z "vzgoliteljico" na čelu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 15:59:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Eto babuške, naš otroški vrtec je predstavljen (geslo itaq veste, mar ne ) lep otroški vrtec!!! z "vzgoliteljico" na čelu!!! se podpišem...... men je pa spet .............. ne vem več, kaj mi dogaja, pa mojem sem kakšno virozo fasala, ker me tud grlo boli....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 16:00:02
|
|
|
|
sonček33
|
kaj pa vem akvica, morad pa le ni viroza....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 16:03:18
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, kaj pa ce bi ti kak testek naredila, a? ta mesec nimamo se nobene nosecke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 16:04:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kaj pa vem akvica, morad pa le ni viroza.... po mojem po jutri zjutraj spet CB padel..... kaj pa ti misliš sonči????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 16:04:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica, kaj pa ce bi ti kak testek naredila, a? ta mesec nimamo se nobene nosecke me že mika kakšen nakup v DM ko grem iz službe......
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 7.8.2008 16:05:12 >
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?