|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
6.8.2008 15:55:21   
Serendipity
O, hvala punce za odgovore!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.8.2008 17:06:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

shuka user posted image  za materinsko! ampak so pa slike, tele sestre pri tvojem G user posted image  pa sej je tvoja stvar, ce gres na NS kamorkoli, pa ce placas 1 EUR al pa 500, je to tvoj dnar. eh... tole nase zdravstvo je res user posted image  

zarja, a tako gre to v MB. to je fino, da ves priblizno za casovni plan in da lahko planiras zadeve vnaprej.  user posted image  sploh se mi zdi, da je v MB vse najbolj urejeno, kar se tega tice. no, pri Reskotu je pa itak ekspres user posted image  

Ledenka, ja meni se v Mb zdi čist ok-terminski plan je res zakon. Res pa je, da sem imela jaz le v Mb in za drugje ne morem komentirat. Zdravniki so carji, sploh Vlaisavljević in Reljič (brez teh dveh mene dans ne bi blo več tukaj, pa sta me tako lepo "pocartala" po hiperci, da sem karuser posted image ), tud sestre so ok, sam ena se mi je zadnjič mal zasrala ko me je tak odj***

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.8.2008 17:08:49   
zarja1
Grethy dobrodošla back.........user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.8.2008 17:32:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ledenka, ja meni se v Mb zdi čist ok-terminski plan je res zakon. Res pa je, da sem imela jaz le v Mb in za drugje ne morem komentirat. Zdravniki so carji, sploh Vlaisavljević in Reljič (brez teh dveh mene dans ne bi blo več tukaj, pa sta me tako lepo "pocartala" po hiperci, da sem karuser posted image ), tud sestre so ok, sam ena se mi je zadnjič mal zasrala ko me je tak odj***

name je Vlaisavljevic naredil super vtis user posted image  pri njih sem delala laparo, pa moram rect, da sem bila izjemno pozitivno presenecena. sestre super, dr. Gavez me je operirala in je za vse punce v sobi pokazala izjemno zavzetost - dan prej pogovor, se en UZ tik pred laparo, pa se super narkozo sem imela - par ur po operaciji sem bila kot nova user posted image  nic slabo, nic omoticna.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.8.2008 17:56:42   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image  To se pa popolnoma strinjam zarja - v primerjavi s tem na kar sem jaz navajena ( v MS) - brez besed za osebje. KO sva šla s prvega pregleda je najin prvi komentar bil prav na njihovo prijaznost in ustrežljivost - nama je bilo kar malce čudno, ker nisva bila navajenauser posted image  user posted image  user posted image  Res so fajn.

zarja - pa še eno vprašanje imam. Meni so na UZ ugotovili več folikov, kar baje meji na PCO in lahko pride do hiperstimulacije (kot so naju opozorili) ... Si imela podoben vzrok za njo ali je prišlo do nje z normalnim stanjem folikov? 

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.8.2008 17:59:15 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.8.2008 18:45:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image  To se pa popolnoma strinjam zarja - v primerjavi s tem na kar sem jaz navajena ( v MS) - brez besed za osebje. KO sva šla s prvega pregleda je najin prvi komentar bil prav na njihovo prijaznost in ustrežljivost - nama je bilo kar malce čudno, ker nisva bila navajenauser posted image  user posted image  user posted image  Res so fajn.

zarja - pa še eno vprašanje imam. Meni so na UZ ugotovili več folikov, kar baje meji na PCO in lahko pride do hiperstimulacije (kot so naju opozorili) ... Si imela podoben vzrok za njo ali je prišlo do nje z normalnim stanjem folikov? 

Serendipity jaz nimam PCO, tako da to ni bil vzrok moje hiperce. Jaz sem enostavno preveč odreagirala na zdravila (20 spunktiranih celic). Sicer bi lahko to predvidevali saj sem že na Klomifen odreagirala preveč dobro(8 foliklov)
To, da imaš večje št. foliklov še ni nujno znak da bo tudi hiperca-ta ima znake, ki jih boš zagotovo prepoznalauser posted image (napinjen trebuh, slabost, bruhanje, težko dihanje,....). Poznam pa primere, ko so imele tudi po 15-20 celic in ni bilo ne sluha ne duha o hiperci.
Moj mož celo pravi, da sem jo jaz fasala samo zaradi tega ker sem preveč po spletu brskala in brala o njej.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.8.2008 18:48:09   
oktavija
MB - meni je sicer v Mariboru čist ok, sam sestre niso ravno za pohvalit... Sploh na začetku ko sem hodila in še nisem vedela točno kje se kaj nahaja in kak je postopek klicanja, so se mi kar zasrale saj niso imele nič človeškega odnosa... Zdravniki pa so superca!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.8.2008 18:58:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

MB - meni je sicer v Mariboru čist ok, sam sestre niso ravno za pohvalit... Sploh na začetku ko sem hodila in še nisem vedela točno kje se kaj nahaja in kak je postopek klicanja, so se mi kar zasrale saj niso imele nič človeškega odnosa... Zdravniki pa so superca!!!!

Saj pravim, meni so taboljše, razen ena me je zadnjič malo razjezila. Pa sva z kofejem vse rešle kasneje na hodniku. Drugače pa roko na srce, mene tako lepo obravnavajo, da ni za prehvalit. Tudi ko sem zaradi hiperce bila na gin. oddelku so me hodle gledat, pa tolažit. Iskreno meni brez njih in posebaj dr. Reljiča ne bi uspelo to prebolet s tako mero optimizma kot ga imam zdaj. Sestre Danijela, Marija, Jasna so zakonuser posted image user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.8.2008 19:24:39   
zarja1

Kje ste vse?user posted image  
Jaz sem danes (navkljub vsem službenim tegobam) tako polna energije, pa raznežena, da bi kar user posted image
Moj me zafrkava,
da sem vzela preveliko dozouser posted image . Pa saj tak je treba, a ne?

On navija na tekmi, jaz pa doma za vse nas!!!!!!

user posted image  . 

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 6.8.2008 19:26:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.8.2008 19:30:56   
ledenka
sem se vedno pri gospodinjskih zadevah user posted image  perilo caka na obesanje, pa naslednja runda na pranje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.8.2008 19:32:48   
sonček85
blanč:pozdravi grethy!
lučka25:
Ja res je lahko tudi en teden dovolj da si spočiješ samo se moraš res sprostiti in vse odmisliti.

shuka:
škoda da nisi videla svoje pikice,bo pa potem bolj lepo ko jo boš videla.
o grethy:haj,a veš kako je bil dober štrudelj,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.8.2008 19:47:56   
zarja1
Ledenka, saj mene tudi čaka tolko perila, pa mu le tako user posted image ......in upam,da bo počakal na vikend al pa koga drugega. Moram pa počasi pripravit večerjouser posted image , da bo mož po tekmi šeuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.8.2008 19:55:04   
zarja1
Gigi naša pa MISMIS pa že uživata na morju.user posted image
Midva sva ravno govorila, da se morava še vrniti v Rim (tam sva se zaročila) ravno v apartmaju Serendipityuser posted image  al pa kam bolj na jug (Kreta in podobno)user posted image , ker te službe imama že poln kufer. Najin dopust pa je že tolko časa nazaj, da se zdi večnost. Neka nova moja sodelavka je tolk brihtna, da bi se človek kar user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image    . Pa saj poznate to, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.8.2008 19:56:54   
sonček85
vzami si podaljšan vikend in pojdita uživat.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.8.2008 20:04:19   
lučka 25

Neka nova moja sodelavka je tolk brihtna, da bi se človek kar user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image    . Pa saj poznate to, ne?

To pa poznam. user posted image  user posted image  user posted image  Samo pri meni je to ena najstarejša sodelavka, ki misli, da je pojedla vso pamet in njej ni več treba delat, da za to smo sedaj me. Je letos delala pri tamalih (v vrtcu) in ona pač NE  previja otrok in, tako so morale popoldan, ko je bila sama  v skupini, otroke previt kakšna druga. Ampak ona je še vedno najboljša. user posted image
sem si pa dla duška. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.8.2008 20:05:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

vzami si podaljšan vikend in pojdita uživat.

To nama dostikrat koristi. Imava včasih več od podaljšanega vikenda, da se spočijeva kot pa od 10 dnevnega popotovanja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.8.2008 20:10:40   
zarja1
Sonček 85 in Lučka 25 imata popolnoma prav, že brskam po spletu kam bi šla.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.8.2008 20:27:44   
lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.8.2008 20:42:07   
zarja1
Evo, sem že našla. Grema v Štanjel, v kraško hiško zraven Fabijanijevega vrta, upam, da se najdeva kakšno osmico kjer bova  tamanla pršut in teran.
Serendipity upam, da dobišuser posted image čimprej.
Jaz grem še user posted image  in nato user posted imageLahko noč vsem skupaj. 

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.8.2008 20:45:14   
lučka 25
zarja, super. Zdaj pa le glejta, da bosta uživala (kar itak bosta).
Pa dobro user posted image  in user posted image  tudi tebi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.8.2008 21:21:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si že našla.Sedaj pa lpeo uživajta.
V petek smo pa 8.8.08 in naj bi bil to sarečen dan.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
7.8.2008 7:00:58   
Grethy
Oj jutroooooooooo

zgleda da sem prva, al pa tolko časa berem da me je že kera prehitela ... vidim da je forum čist dopustniško "offarban"  user posted image user posted image user posted image

... sončica jaaa, je bil štrudeljc za anglce ane user posted image user posted image user posted image , če sem obljubila sem to nardila in pikca, pa saj ni daleč do tebe ... en luškan sprehod ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
7.8.2008 9:12:20   
libi
Ojla Grethy,
dobro jutro tudi tebi...user posted image

ej bejba, najprej se ti morm najlepše zahvalit za piknik požrtijo, ki sta jo s tvojim dragim pripravila na vaši terasi. Najbolš so mi bli, home made by Grethy, ražnjiči...
Jst sm se mela ful fajn, naša miškolinka tud...in upam, da vi tudi.
In moj mož je vse prste oblizoval potem pri večerji, k si mu tolk napokala za s sabo, da je bil sit ko user posted image .

Morm pa povedat, da sem že prov važička, ker zdej poznam že dve RRjevki, Grethy in ena ki to še ne ve user posted image .
Namreč imela sem čast videti Blanch in njenega  user posted image ki je v tistem trenutku moral ravno vse kandelabre označit user posted image . Matr ste fejst, celjske RRjevke, morm rečt....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
7.8.2008 10:07:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: libi

Ojla Grethy,
dobro jutro tudi tebi...user posted image

ej bejba, najprej se ti morm najlepše zahvalit za piknik požrtijo, ki sta jo s tvojim dragim pripravila na vaši terasi. Najbolš so mi bli, home made by Grethy, ražnjiči...
Jst sm se mela ful fajn, naša miškolinka tud...in upam, da vi tudi.
In moj mož je vse prste oblizoval potem pri večerji, k si mu tolk napokala za s sabo, da je bil sit ko user posted image .

Morm pa povedat, da sem že prov važička, ker zdej poznam že dve RRjevki, Grethy in ena ki to še ne ve user posted image .
Namreč imela sem čast videti Blanch in njenega  user posted image ki je v tistem trenutku moral ravno vse kandelabre označit user posted image . Matr ste fejst, celjske RRjevke, morm rečt....

Uuuuuuuuuuuuuuu ke pohvalaaaaaaaaaaaaa ... hvala lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bom pa važna k user posted image v bučah user posted image user posted image user posted image user posted image

pazi, pazi, ne me preveč hvalit ... bom mogla restoran odpret user posted image user posted image user posted image

Me je zlo veselilo da ste pršli, da smo lahko sprobal roštilj ... skratka še bolj sem vesela da vam je bla požrtija všeč, pa da me je vaša babuška tako zabavala ... se tako smejčka ko sonček ... itak da se mora smejat, jaz sem vsem otrokom smešna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa odpikana ... sam da je zadovoljstvo na vseh straneh  pa je OK ...

a kašco od tamale lohk jaz pofruštkam al kaj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sosedika moja je itak zakon, jaz sem pa spoznala naš štajerski sonček, tako da zdaj poznam že dva RR sončka, gorenjskega in štajerskega ... ni oblaka ki ga sončki ne odženejo user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
7.8.2008 10:09:28   
sonček33
Ma, grethy - sončki smo zakon

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.