Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 7:57:08
|
|
|
|
barika
|
A ta lanske hlače? Zapete mi zbokov padejo , ker lansk lettakle cajt sem bla še - noseča Tud sicer mi je prov garderoba izpred 3let, ki mi jebla leto kasneje premajhna. Jupi! no sej ker gre leto tak hit na okol, bom rekla pred nosečniške (z nizkim pasom, tak da nekaj pa je le šlo dol ) mene pa mali izza vogala špega, pa se reži, potem pa šibne na balkon , pa vedno se sprav v najbolj ozek kot, tak da se komaj usede, pa se stiši (z glavo skozi zid) kanarka, to glede jezika je žalostno ja Martin tudi je samo 4x na dan. zjutraj in zvečer flaša, vmes pa kosilo in malica,,, pa še to tak bogo je, da ni za nikamor. spije pa velik vode
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 7:57:56
|
|
|
|
barika
|
aja, dobro jutro pa še nekaj je...plenic nama je zmanjkalo, plača pa šele jutri
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 8:41:08
|
|
|
|
tabi
|
Jutro Barika hvala za kavo Pred hlače nosim po obeh porodih skos sam po drugem mi mal koža nagaja ,v glavnem da so šle zize v normalno stanje Hranimo pa se 4-5x Evo danes: Zjutraj 150 čokolinota po flaši Zdeje je pospravila pol hrenavke in sredico od kajzerce+100mleka Okrog poldneva kaka skutka al pa sadje Kosilo(15):piščančji ajmuht Zvečer:pa kruh pa kej za na mazat+100mleka Ajtak prosim ko boš pri volji Niki nalimaj še en zobek ,zdej mamo pa že pravo grizulo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 9:20:34
|
|
|
|
BrinaS
|
Jutro in hvala za kofe, za tiste ki uzivate v pohodnistvu in planinarjenju bo tale stran od TNP prav prisla. Je moznost najema koc, ki so odlicna izhodisca za bliznje pohode z malcki na rami, se posebej ta v dolini Vrata. No mi smo nazalost to preprozno ugotovili, ker so letosnji dopusti ze splanirani - mogoce kaksen vikend. Smo pa nasega triletnika v nedeljo stestirali s pohodom na Smarno goro in uspelo mu je gor in dol , Tina pa se je pustila nositi v ruzaku tudi brez problemov . Grem premesat marmelado...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 9:54:58
|
|
|
|
GB
|
Spostovani !! Dobro jutro vsem skupaj . Hvala za kavico jo ravnokar pijem. No kot vidim mi nobena ni odgovorila na moje vprasanje zato ga bom ponovila Tianna sploh se ne puza oz. se postavi v puzajoci polozaj in nato na bok . Ali bi me moralo skrbeti glede na to ,da je ze 8 mescov stara in ne puza ?? Ze vnaprej se vam zahvaljujem za vas cas in razumevanje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 10:01:05
|
|
|
|
BrinaS
|
GB, menim da te nima kaj skrbeti, ker sem ravno vceraj prebrala Plazenje in stanje ob opori Dojenček potrebuje nenehni nadzor, saj se s kombinacijo vrtenja (PIVOTIRANJA), kotaljenja in plazenja lahko že precej dobro in hitro premika po prostoru, kar pomeni, da lahko tudi hitro zaide v težave. Vi pa morate poskrbeti za varno okolje, da bo dojenček lahko varno raziskoval okolico. Ne skrbite, če se vaš otrok še ne plazi. Plazenje je zelo zahtevna veščina, dojenček potrebuje dovolj moči, dobro koordinacijo in ravnotežje. Morda je to čas, ko še trenira, in sicer s pozibavanjem na vseh štirih ali pa se že celo plazi vzvratno. Vedite pa, da približno desetina zdravih otrok ne osvoji te veščine. V tem obdobju se lahko veliko dojenčkov iz ležečega položaja dvigne v sedeči položaj, nekateri pa tudi že poskušajo vstati ob opori ali pa že lahko stojijo ob opori (najpogosteje ob pohištvu). Nic ne skrbi. Glavni cilj otroka je da shodi. Sicer pa imajo nasi malcki sele 8,9 mesecev.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 10:04:31
|
|
|
|
BrinaS
|
Sem pozabila napisati - ta clanek je bil napisan za dojencke stare 8 mesecev. Pa kako je lustna Tianna na slikcah.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 10:09:27
|
|
|
|
GB
|
O hvala Brina sej sem vedla ,da si ti faca Ja Tianna je pa cist po mamici
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 10:12:47
|
|
|
|
BrinaS
|
Lepa mami , pa hvala za ''koktejl'', zdaj grem pa resno mesat marmelado, ker je moznost prijemanja vse vecja...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 10:13:04
|
|
|
|
martita
|
Punce, na sosednjem forumu sem pri debati o copatkih našla tale link. Too much poceni. A se ktera kej spozna na e-bay in bi malo naštudirala zadevo? Mogoče bi šli v kako skupinsko naročilo?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 11:33:42
|
|
|
|
sonchek
|
hojla.. naša že skor spi... IZVIRNO SPOROČILO: barika glede teh copatk...Martin ima ene shoo shoos in so celi usnjeni (smrdijo po usnju) ene pa iz umetnega usnja (nekaj takšnega kot na sliki) in je ful razlika v kvaliteti. so usnjene ful bolj prijetne, mehke in udobne. tile k ima naša so čist usneni... no tale post pišem že tok dolg časa, da grem zdele že na kosilo, se beremo malo kasneje..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 11:35:48
|
|
|
|
jooly
|
GB... moj Staš ni nikoli puzal, pa je shodil pri dobrih devetih mesecih. Eni otroci to fazo spustijo (se jim že ne zdi ne vem kok pomembna ), zato čist BREZ PANIKE!!! Pa sorry za pozen odgovor - sej veš, dopusti, vročina, ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 11:35:52
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Tianna sploh se ne puza oz. se postavi v puzajoci polozaj in nato na bok . Ali bi me moralo skrbeti glede na to ,da je ze 8 mescov stara in ne puza ?? ne nič te ne rabi skrbet...naša prav tako še ne puza in sploh vprašanje če bo....jaz se zato nič ne sekiram... l.p.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 11:36:58
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Punce, na sosednjem forumu sem pri debati o copatkih našla tale link. Too much poceni. A se ktera kej spozna na e-bay in bi malo naštudirala zadevo? Mogoče bi šli v kako skupinsko naročilo? hudoooooooooooo... čak bom mal pogledala...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:25:14
|
|
|
|
tabi
|
dan naša tut še ne puza,bo ko bo čas za to ,zato GB nič ne skrbi.maš pa ful srčkano pupiko Punce zdej pa nehajte z linki s copatki,jst sem čist mahnjena,bi vse pokupila,kr mojga vprašte Nejc je star 2.8let pa je imel več copatk pa čevelčkov kot pa midva skupaj.ja kaj ko mu pa tko noga raste ja dober izgovor
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:29:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: martita Punce, na sosednjem forumu sem pri debati o copatkih našla tale link. Too much poceni. A se ktera kej spozna na e-bay in bi malo naštudirala zadevo? Mogoče bi šli v kako skupinsko naročilo? hudoooooooooooo... čak bom mal pogledala... evo sem mal prečekirala, pa se res nič ne spoznam na tale e-bay... Kokr jaz razumem pošiljajo povsod po svetu in da je poštnina takale: to Europe & Australia & Japan : $4(1 pairs), $8(2-3 pairs), $13(4-7pairs) zdej je treba še plačilo pogruntat..tale pay pa ne vem kaj...jaz pojma nimam kaj je to... No zihr bi ji pa jaz naročila... kaj pravite pa ostale...????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:31:34
|
|
|
|
tabi
|
a mi kera pride likat cujne men se ne da,sam kaj ko bomo drugač začel nagi hodit .No sej mi kr gre sam zdela sem se prišla mal spočit pa ajmuht sem pristavla,da bojo mel otroc kej za jest
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:47:27
|
|
|
|
murencek
|
"Ali vaši malčki ko se držijo opore se previdno držijo al se kar spustijo???" mamuška, tud moj pada nenehno na rit. Je pogruntal, da je najbolj pasti tako kot je treba, če se rolaš. Ko vidi, da bo telebnil, zniža rit. Tako se mu razdalja do tal zmanjša. Sem ga pa videla tudi, da se je v zraku obrnil (na prsa) in se ujel na roke - kot bi delal sklece. Drgač se tudi vsega živega drži, spušča, kot mu paše. barika, ne vem, kaj se sekiraš, kje so ostale čveke od lani. Je že tko. Pač, lani smo imele trebuhe, zdej so pa malčki. In če ne čutijo potrebe, da kej preberejo. pač ne. Tudi meni kdaj paše, da ne grem na forum po cel mesec... Kajti takrat surfam na druge stvari. Hvala bogu, pa so prišle nove čveke. LP
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:50:47
|
|
|
|
sonchek
|
Evo tudi na nemškem ebay-u so..pomoje bi me mogle tlele gledat, vsaj kar se tiče poštnine... http://stores.ebay.de/Littleoneshoes madona, Martita si me zaposlila... tok dela me čaka jaz pa tle visi pa iščem poštnini,pa vse ostaloooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 12:54:22
|
|
|
|
mklks
|
čau punce, se opravičujem, ker se bolj malo javljam zadnje dni, z mojo pupo sva bli včeraj v portorožu pri teti na obisku pa sva se šle še malo v morje namočit, je blo fenomenalno, tako toplo, sem ji šla kupit tisti fredov obroč, in se je tko poganjala, bo kmalu hitrejša od mene drugače pa, danes imamo delavce, nam pred hišo polagajo ploščice, tko da mamo vse umazano, ker hodijo ven pa not ...bo treba spet pucat....jupi vidim, da je spet debata o copatkih, no, naša se je tudi začela počasi na noge postavljat, pa sem ji kupla copatke shoo shoos in sem zelo zadovoljna, ko pa bo shodila, bo dobila pa svoje pedipedke:) nč, se še kasnej kej oglasim in vas preberem za nazaj....fajn bodte
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 13:06:08
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Pa kako je lustna Tianna na slikcah. res je
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 13:10:43
|
|
|
|
sonchek
|
Punce a se kej dobimo na Trubarjevini jutri, če ima katera čas??? Naša spi, men je dolgčas, pospravljat se mi itak ne da , kosilo imam kuhano... mah pol pa neki skoz tle gor visim..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 13:35:49
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: martita Punce, na sosednjem forumu sem pri debati o copatkih našla tale link. Too much poceni. A se ktera kej spozna na e-bay in bi malo naštudirala zadevo? Mogoče bi šli v kako skupinsko naročilo? hudoooooooooooo... čak bom mal pogledala... evo sem mal prečekirala, pa se res nič ne spoznam na tale e-bay... Kokr jaz razumem pošiljajo povsod po svetu in da je poštnina takale: to Europe & Australia & Japan : $4(1 pairs), $8(2-3 pairs), $13(4-7pairs) zdej je treba še plačilo pogruntat..tale pay pa ne vem kaj...jaz pojma nimam kaj je to... No zihr bi ji pa jaz naročila... kaj pravite pa ostale...???? Kaj pa glede velikosti... jaz najdem samo eno velikost - 127 cm... Trubarjevina jutri - bi, ampak gremo verjetno v Dolenjske Toplice. Bom zvečer javila, če so se plani spremenili.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 13:40:05
|
|
|
|
tabi
|
Trubarjeva-jaz pa Nika sva za
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 13:52:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: martita Punce, na sosednjem forumu sem pri debati o copatkih našla tale link. Too much poceni. A se ktera kej spozna na e-bay in bi malo naštudirala zadevo? Mogoče bi šli v kako skupinsko naročilo? hudoooooooooooo... čak bom mal pogledala... evo sem mal prečekirala, pa se res nič ne spoznam na tale e-bay... Kokr jaz razumem pošiljajo povsod po svetu in da je poštnina takale: to Europe & Australia & Japan : $4(1 pairs), $8(2-3 pairs), $13(4-7pairs) zdej je treba še plačilo pogruntat..tale pay pa ne vem kaj...jaz pojma nimam kaj je to... No zihr bi ji pa jaz naročila... kaj pravite pa ostale...???? Kaj pa glede velikosti... jaz najdem samo eno velikost - 127 cm... Trubarjevina jutri - bi, ampak gremo verjetno v Dolenjske Toplice. Bom zvečer javila, če so se plani spremenili. mama11..velikosti so tukaj po mesecih... od 0-6 m od 6-12m od12-18 mi mamo zdej ene od 6-12...in bi ji nasljednje kr velje kupila od 12-18...sploh za v vrtec jih bo rabila...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.