Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:01:14
|
|
|
|
barika
|
no, pa dejmo še 1x poskusit...da vidim kam peljejo moji samogovori
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:01:35
|
|
|
|
barika
|
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:02:14
|
|
|
|
mklks
|
čer čveke! jst sm tud bolj pozna dANES, je ema šele zdej zaspala:) in kako ste kej preživele dn?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:03:42
|
|
|
|
mklks
|
mi mamo še zmeri delavca k nam ploščice polaga, je reku da dokler ne bo končal, ne gre domov....ko bi bli vsi taki:):)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:10:39
|
|
|
|
mklks
|
no, zdej sem pa jst sama....no, odločeno je....jutri zjutraj ob devetih bova z mojo pupo čakale pred dolenjskimi toplicami, da se odprejo, ker hočmo senčnko danes sem šele opazila, kako rjave nogice ima naša, ker ji gledajo iz vozička:)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:12:57
|
|
|
|
mklks
|
halo ....je katera tuki:) dons sem shujšala eno celo kilo, tolkrat sem šla po stopnicah gor, pa dol....pa gor....pa spet dol... ne mi zamert- dolgčas mi je grem kar pod tuš pa v horizontalo. mogoče se še kej javim, če pa ne pa lahko noč pa eno bolho za pomoč...tko mi je moja babica govorila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:19:16
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: mklks no, zdej sem pa jst sama....no, odločeno je....jutri zjutraj ob devetih bova z mojo pupo čakale pred dolenjskimi toplicami, da se odprejo, ker hočmo senčnko danes sem šele opazila, kako rjave nogice ima naša, ker ji gledajo iz vozička:) Fino, potem pa še za nas rezerviraj - 3 odrasli, 1 dojenček
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:24:49
|
|
|
|
sonchek
|
No super..pol smo jutri na trubarjevini jaz, martita, pa tabi... Še katera????? Kdaj se pol dobimo...?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:26:21
|
|
|
|
mama11
|
Kdaj nas pa zaklenejo - pri 201 ali ko se konča dopustniška sezona
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:29:37
|
|
|
|
tabi
|
čer Mklks pol pa kr večkrat po stopnicah gor pa dol . Ko smo se mi selili sem dala v 3 dneh 4kg dol sem šla ziher 50xgor pa dol 5 štuk vsak dan pa še vroče za skozlat Mama11 pa Mklks jutri pa uživajte pa fino čofajte Barika super čeveljci No zdej je pa tut razgrajača zmankal ga grem v postlo nest pridem še kej pokukat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:39:10
|
|
|
|
barika
|
zaklenejo nas, ko se Jančika spomni nas malo pridet pogledat...potem pa da kr klučavnico gor
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:47:06
|
|
|
|
tabi
|
No Sonchek ali pa Martita kr ena od vaju naj določi uro.Dop. bo še jasno pop.pa padavine tko da mogoče ob 11-12.Kolko pa rabim iz Lj.do tja se že dolgo nisem v tiste kraje vozila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:49:24
|
|
|
|
potepinka
|
Čer No ta prvo da povem sem koooončno dobila izvide od G za bris,je kazalo vnetje,ampak to sploh ni pomembno predrakavih sprememb pa ni kontrola čez 1 leto.Uf sem si kar odahnila. Mark se je danes naučil ko se drži za sedežno se nič večne spusti ampak se previdno vsede. Danes nas je tudi obiskala patronaža,sem že mislila da je sploh ne bo,kaj veliko tak ni imela za povedat,sam ni se mogla načudit kakoMark obvlada puzanje,sedenje,vstajanje......je rekla da je pravi dečko,karmami že ve. Sonchek-copatke naročila,hvala za informacije A mislite da njemu pišem, al se raj obrnem na varstvo potrošnikov? jaz bi oboje pasaj ne moreš verjet potem pa misliš da so igrače za otroke 100 %
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:53:30
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi No Sonchek ali pa Martita kr ena od vaju naj določi uro.Dop. bo še jasno pop.pa padavine tko da mogoče ob 11-12.Kolko pa rabim iz Lj.do tja se že dolgo nisem v tiste kraje vozila od Rudnica dobrih 20/25 min. ob 11h bo ok. Ajtak, hitro nam še en zobek nalimej!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:57:16
|
|
|
|
tabi
|
Martita hvala se vidimo jutri ob 11ih .Menda vaju bom našla,če vaju jst ne pa glejta srebrni karavan pa dve dečvi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 21:58:23
|
|
|
|
barika
|
No ta prvo da povem sem koooončno dobila izvide od G za bris,je kazalo vnetje,ampak to sploh ni pomembno predrakavih sprememb pa ni , bravo, super, sem ful vesela...pa si si verjetno fulll oddahnila, upam, da bo čez eno leto izvid pokazal enako
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:03:39
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Martita hvala se vidimo jutri ob 11ih .Menda vaju bom našla,če vaju jst ne pa glejta srebrni karavan pa dve dečvi ok zmenjeno... nočkoooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:04:35
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika No ta prvo da povem sem koooončno dobila izvide od G za bris,je kazalo vnetje,ampak to sploh ni pomembno predrakavih sprememb pa ni , bravo, super, sem ful vesela...pa si si verjetno fulll oddahnila, upam, da bo čez eno leto izvid pokazal enako superca...sam da je vse ok... zdej grem pa res spat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:04:45
|
|
|
|
tabi
|
no zdej grem pa še jst v mižule nočko Aja potepinka nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:05:53
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika No ta prvo da povem sem koooončno dobila izvide od G za bris,je kazalo vnetje,ampak to sploh ni pomembno predrakavih sprememb pa ni , bravo, super, sem ful vesela...pa si si verjetno fulll oddahnila, upam, da bo čez eno leto izvid pokazal enako Ja res sem vesela pa upam močno da tako tudi ostane
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:08:03
|
|
|
|
potepinka
|
barika-kje si jih našla in kakšna cena,ful so dobri
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:10:39
|
|
|
|
barika
|
Potepinka: na onem linku ko ga je sonchek ali mama11 dala..na ebayu
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:11:47
|
|
|
|
Dajica
|
Nimam nc pametnega za povedat, pa vas sam pozdravim! Potepinka-
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:12:10
|
|
|
|
scubadiver
|
Potepinka ful ful ful sem vesela za rezultate brisa BTW a si javila podatke za nagradno igro Suki kjer si bla izžrebana? Copatki: Matr jest sem tud ful ZA da naročimo ker so pa res ultra poceni. Pa verjetno tok slabši kot tile k jih prodajajo v BC tud ne borjo bit? MI smo 100 na uro delavni v tanovem stanovanju tako da se opravičujem da se bolj poredko javljam in ne pokomentiram skoraj nič. Zmatrana sem tko da komaj živim, križ mi bo odpadel.. Ah ja bo že.. važn da se premika naprej. Tako da me tud jutri na Trubarjevino žal ne bo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 7.8.2008 22:18:08
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Potepinka ful ful ful sem vesela za rezultate brisa BTW a si javila podatke za nagradno igro Suki kjer si bla izžrebana? Sem ja,poročam ko sprobam kako sem zadovoljna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.