|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
5.8.2008 17:41:30   
katja_p
Kdaj se je treba odločit za paket od CSD? Če js prav razumem moraš it na CSD, da dobiš neko kodo, s katero potrdiš naročilo ... A ktera kaj ve?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
5.8.2008 19:02:18   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: pišapela
...
Tudi mene mučijo krči v nogah, sploh ponoči. A katera mogoče ve, ali lahko pijem kalcijeve šumeče tablete, če jem elevit tablete? V receptu namreč piše, da ne smeš uživati dodatnih vitaminov.
KOmaj čakam na jutri. Čaka me namreč 3D ultrazvok.user posted image user posted image user posted image  Je katera mogoče že bila? Kako je bilo?

tudi mene so mučili krči.. sploh pri jutranjem pretegovanju. Groza! kupila sem si naravni koralni kalcij in ga zdaj pijem le še občasno, v času krčev pa sem ga vsak dan - kozarec ali dva razredčenega z navadno vodo. okusa nima nobenega edino, kar je, je voda motna oz. obarvana belo. Odkar ga uživam, ni ne sluha ne duha o krčih!!!!
Toplo priporočam. Tukaj je link.. da boste videle kako izgleda. dobi se ga v lekarni, lahko pa ga tudi preko spleta naročite.
link:
http://www.sitis.si/index.cfm?str=artikel&idd=2

na 3d UZ sem bila, ko sem bila v 13 tednu. Slika, ki sem jo dobila, izgleda rahlo srhljivo -  temu se  reče znanstvena fantastika. user posted image

vse dobro!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.8.2008 19:05:33 >

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.8.2008 19:50:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Puella
A morda katera ve, v kateri avto gredo normalno tri avtosedeži za otroke do 18 kg?

Ne vem v katerega gre ... vem pa da v najino novo Mazdo 5 gotovo ne gredo ... ima drsna vrata zadaj in zavzamejo malo več prostora kot navadna, tako da je srednji sedež bol za okras kot za uporabljat ... v 3. vrsto pa baje ni priporočljivo montirati otroške sedeže. Saj sem že pri eni drugi temi napisala, da mi je v bistvu ta srednji sedež v 2. vrsti edina pomanjklivost tega avta.

Jape, tudi moj buši je že pribljižno tako velik kot tvoj, če ne celo večji ... tako da sedaj tudi tisti, ki jim nisem povedala, da pričakujem, nič več ne mislijo, da sem preveč rejena, ampak se že na daleč vidi, da v bušiju nekaj prav hitro raste user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.8.2008 19:57:00   
mami_1979
Puella
IZVIRNO SPOROČILO: Puella
Mami_1979: Res se ti splača ubogati zdravnike. Jaz sem bila v podobni situaciji v prvi nosečnosti. Sem strogo ležala in se je posteljica v 29. tednu dvignila, tako da nisem imela nato nobenih težav. Vem pa, da je zate ob treh otrocih zelo težko strogo mirovat, ampak poskusi, kolikor je mogoče, nič težkega dvigovati in čim več ležati. Upam, da se bo posteljica dvignila. Srečno! 

Hvala za odgovor Puella
Počivam kolikor lahko, ker si nočem kasneje kaj očitati. Upam, da se bo posteljica dvignila, če pa ne, pa da nebi prišlo do krvavitve.
Kako je pa v sedanji nosečnosti? Nimaš enakih težav?
Lep večer želim vsem souser posted image !

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 5.8.2008 20:08:22 >

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
6.8.2008 8:11:31   
Puella
Kako je pa v sedanji nosečnosti? Nimaš enakih težav?

Mami_1979,
v tej nosečnosti je posteljica na sprednji steni dovolj visoko, tako da nimam placentae previae. Hvala bogu! V prvi nosečnosti sem namreč od 24. do 28. tedna ležala doma, od 28. do 32. pa v bolnici. K sreči je bil to prvi otrok, ne predstavljam pa si, da bi imela doma že malčka, jaz pa bi morala biti toliko časa v bolnišnici. Zato srčno upam, da se tudi pri tebi zadeva uredi čimprej.

Otika

Ne vem v katerega gre ... vem pa da v najino novo Mazdo 5 gotovo ne gredo ... ima drsna vrata zadaj in zavzamejo malo več prostora kot navadna, tako da je srednji sedež bol za okras kot za uporabljat .

Prav zato sprašujem, ker se mi zdi, da je to težava številnih avtomobilov. Bomo morali natančno preučiti te srednje sedeže :).

Pa še eno vprašanje: ima še katera medenično vstavo? Vem, da je še zgodaj, a me zanima, če boste v primeru medenične vstave šle na zunanji obrat oz. ali poznate katero, pri kateri je zunanji obrat uspel? Jaz na žalost ne poznam nobene, vsi otročki so se spet obrnili na ritko.

Lep in vesel dan vsem!

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
6.8.2008 8:31:56   
saššša
Prav zato sprašujem, ker se mi zdi, da je to težava številnih avtomobilov. Bomo morali natančno preučiti te srednje sedeže :).

Ja največja panika tudi limuzin je da je registrirana za pet oseb.Ja, je že res da za pet "riti", ne pa za avtosedeže, tako da midva bova mojega cliota prodala in kupla berlingota kar je za naja najugodnejša rešitev in najbolj praktična kar se placa tiče....Je pa res da tud od moža audi karavan nima placa vzadej za tri avtosedeže, tako da se fino pozanimajte kako in kaj......

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
6.8.2008 9:05:35   
uršula83
O Marija, JAPE, ti pa imaš ornk trebuh...prou tist lep nosečniški trebuh...no js nimam tko izrazitega...sej po velikosti imam morda podobno velikega, ampak ni tko izrazito nosečniški, zgleda bolj kot da sm mal predebela...

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
6.8.2008 9:33:49   
hektorina
Ojla punce! Včeraj sem bila s svojimuser posted image  na 3D UZ. Nepozabno doživetje! Slikice in filmčki so tako zelo jasni, da dobiš totalno predstavo o user posted image . Še sam dr. Lukman (Ptuj) je rekel, da so neverjetno jasni posnetki. Vse je o.k. in na svojem mestu, le za spol ne vem, ker sem prosila naj mi ne pove. Je pa dr. jasno videl spol in se je nato ves čas "muzal" na ta račun, ker je videl, da sem vseeno prava "baba" in da me matra firbec! Lep dan!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
6.8.2008 9:46:43   
pišapela
Hektorina: Mene čaka 3D ultrazvok danes. Komaj čakam. Zanima me, če sama pa nisi videla spola? Se ne vidi toliko? Ali G tudi pregleda in izmeri organe- podobno kot na morfologiji?   

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
6.8.2008 10:05:49   
hektorina
Pišapela, takoj ko je preklopil iz 2D na 3D je videl spol. Jaz še tako nisem prav dojela, kaj se dogaja, ko sem ga opozorila naj ga malo skrije. Vidi se vsak posamezen prstek, nosek, usta, tako, da verkamem, da bi videla tudi "tisto", če bi se s sondo "motali" tam okrog! Organe in glavico je tudi premeril pa bušija itd. Res detailno! Uživaj danes v družbi novega člana družinice!

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
6.8.2008 13:37:49   
medika 13
souser posted image pozdravljene ... me že kar nekaj časa ni bilo tukaj ... se bom potrudila biti bolj pogosta, sem videla, da imate kar zanimive teme ...
jaz sem bila včeraj na morfologiji vse ok, razen da user posted image tehta že 500g, ...  tudi rezultati AC so bili ok ... razkrili pa so nama tudi spol najinega user posted image .... pričakujeva PUNČKO

sicer nisem zasledila katera kupuje voziček JANE, tudi jaz bom verjetno vzela JANE, če ti niso všeč letošnje barve še malo počakaj, meni je prodajalka rekla, da nekje v oktobru pridejo novi modeli in seveda nove barve ... jaz bom počakala ... v bistvu še z vsemi nakupi čakam za našo user posted image nimam še čisto nič, pa saj je še nekaj časauser posted image

Uživajte!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2586
6.8.2008 17:52:14   
katja_p
pišapela, kako je blo?

js sm kupila voziček Jane Nomad, oz. ga grem ju3 iskat.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
6.8.2008 17:53:20   
katja_p
hektorina, a je bla slikca oranžna, al ČB? Ker js pod 3D razumem tiste oranžne fotke, ko se dejansko vse vidi ... Al sm mogoče v zmoti? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
6.8.2008 21:26:01   
CIPRESA
No zdaj sem napisala cel roman pa mi je vse zbrisalouser posted image user posted image

Da še enkrat na hitro napišem
- Da je +7 KG normalno za moj 24t - sem ful vesela za ta podatek, potem ni rečeno da bom otekala do konca, lahko je le zaradi vročineuser posted image user posted image
- za nov avto sva z mojim možekom ful vesela in samo upava da nebo problemov z njim.
- Na samoplačniški UZ grem pa zgolj iz rutine, smo že pri Žigu šli da imamo posnetega pa bom šla sedaj spet. Stane pa okrog 35eur.
- Glede peke piškotov imam že veliko spečenega in narejenega, samo še malo pa bo spet poln krožnik. Ko bo spečeno ga slikam in dam v album kot sem pred letom tega. Sedaj sem le zamenjala peciva za druga da nebo vsako leto isto.
Ta je lanskoletni

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=19537&asortType=3&apage=1

Moj trebušček pa je tudi prešel iz malega v velikega , no pa saj sem že zakorakala v 6 mesec user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
6.8.2008 22:36:23   
mami_1979
Živijo
Kako ste punce?
Uživate z svojimi trebuščki, oziroma že z trebuhi?
Danes me je ena starejša gospa ogovorila, pa mi je blo tako hecno. Me je vprašala, koliko sem noseča, pa sem ji povedala v tednih, pa me je ful čudno pogledala in rekla;"a ne znaš izračunat v mesece?" Se je obrnila in šla naprej. Kako pa ve poveste, koliko ste noseče?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.8.2008 7:08:22   
hektorina
Katja_p, slikice 3D so tiste rumene, ČB slikice so načelno 2D UZ. Je pa pregled sestavljen iz obeh. Izgleda, kot da G na 2D izbere slikice, ki jih nato prikaže v 3D (ta rumeni) obliki. Je pa oboje prav lepo spremljat!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.8.2008 8:20:02   
pišapela
katja_p: Na 3D ultrazvoku je bilo super, sem pa malo razočarana, ker sem pričakovala, da bom lahko pikico ves čas občudovala v tisti oranžni barvi, je pa le enih trikrat preklopila za zelo kratek čas. Sva pa lahko skoraj eno uro občudovala akrobacije najine pikice, ki je bila zelo živahna. Ujeli smo jo med kolcanjem, sesanjem prsta, odpiranjem ust, očk, igranjem s popkovnico, ves čas pa je veselo mahala z rokicami in brcala z nogicami. Skratka res super jo je bilo opazovati. Spola nam tudi tokrat ni uspelo izvedeti, bolj verjetno pa je, da je punčka. Drugače je vse še enkrat premerila in vse mere ustrezajo tednom. Posnela nama je tudi okrog 30 filmčkov. Tiste črno bele gre normalno odpret, tistih v 3D pa nama še ni uspelo. Mogoče katera ve, s katerim programom se lahko odprejo?

hektorina: Kako si ti odprla filmčke, ki ste jih posneli na 3D ultrazvoku?

Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.8.2008 8:44:42   
zanositev
, koliko ste noseče?

Jaz rečem da sem v začetku 6. meseca...zato k se dober pa več slišuser posted image ...

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.8.2008 8:45:20   
hektorina
Pišapela, filmčki so posneti v Windows Media Player, tako, da ni bilo nobenega problema. V katerem programu pa so tvoji, pa ne vem. Je pa res, da je kar nekaj datotek nemogoče odpreti, ker so v meni neznanem programu, vendar so me poučili, da je to le "support" tistim datotekam, ki so za odpiranje.

Je pa ta zadevca res super, ne!?

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.8.2008 8:47:03   
zanositev
Filmček lahko odpreš z navadnim Media Pleyerjem.
Men je tko odprl, k sem dobila filmček na nuhalni.
Punce ki ste šle na 3D, povejte če bi šle še enkrat...Mene tut mika, da bi šla!!!
Kaj svetujete?

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.8.2008 8:53:41   
hektorina
Zanositev, sploh ni dileme! Takoj bi šla ponovno! Oba dela sta super. Napaseš svojo radovednost in uživaš ob pogledu na svojo user posted image , ko vidiš, da se ima lepo in je zdrava!

Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.8.2008 8:55:48   
pišapela
zanositev: Jaz bi sigurno šla še enkrat, ker je res enkratno, pa še lep spominček dobiš, ki si ga bo lahko otrok ogledal, ko bo že večji.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.8.2008 8:56:05   
zanositev
Zdele sem klicala v Dravlje. Pravijo, da se 3D posnetek dela pri njih med 25. in 30. tednom. Stane pa 100 €!!!!
Mene kar mika, da bi šla pogledat dojenčka,,,sam ne vem kolk je tut to škodljivo za njega. To je potem že dosti ultrazvokov.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.8.2008 9:02:56   
hektorina
Draga moja zanositev, jaz sem se posvetovala s svojo G. Je rekla, da je mogoče malček modna muha tale 3D in naša radovednost. Dokazov o škodljivosti pa ni. Če jemlješ tako, recimo, da preventivno preverjajo z UZ plod ob kakšnih zapletih in to... Ta G na Ptuju računa 70 EUR in dela 3D nekje okrog 23 tedna. Aja pa še to me je opozorila, da si nekateri starši narobe interpretirajo slikice, kjer se otrok premakne in so rahlo popačene, potem pa hodijo k njej z izjavami, da zakaj tako čudno zgleda ...user posted image . Odločitev je pa vsekakor tvoja. Sicer ti sedaj, ko je vse za mano svetujem, sem pa sama bila v isti dilemi kot si ti.
Ampak, POVDARJAM-ni mi žal! Zato, mpj nasvet... kar pojdite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.8.2008 9:19:34   
Puella
Glede UZ - debate o škodljivosti UZ v nosečnosti se v medicinskih krogih kar vrstijo. Eni pravijo, da nimajo bistvenih vplivov na dojenčka (plod), so pa tudi številne raziskave, ki kažejo vplive (manjša porodna teža ob pogostih UZ v nosečnosti ...). Zato v nekaterih državah reducirajo UZ na minimum (npr. na Škotskem samo 1 v celi nosečnosti). Če katero zanima več, prečekirajte medicinske strani na internetu. Osebno mislim, da kakšne velike škode ne naredi dojenčku, ni pa za pretiravat z UZ, če ni potrebno.
Vsekakor pa uživajte ob pogledu na življenje, ki raste v vas, in se lepo imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.