|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
4.8.2008 21:22:06   
pike
zdravo,
jaz še do sedaj nisem opazila nekega velikega zatekanja. Hodim pa na Wc nonstop. Več ne vem od kod toliko vode gre z mene, če spijem mogoče 1,5 l na dan. To traja zdaj kaka 2 tedna. Jaz tudi mislim, da vsaka nosečka pridobi kako kilco zaradi zastajanja vode. Drugače pa se počutim o.k., verjetno tudi zato, ker sem doma. upam, da bi že v četrtek dobila od G potrdilo o pdp , ker bi v petek rada šla na CSD, da se pozanimam glede porodniške. Vem pa itak, da bom morala pošiljati še papirje bivšemu delodajalcu in bi rada čimprej dobila papirje za urejanje teh stvari. Kaj pa ve? Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.8.2008 21:40:32   
miracleme
user posted image ojla, sonosečke.

Cipresa:naj te potolažim, tudi meni so očitno začeli zatekati gležnji. Na splošno imam spodnji del nog malo bolj širok, danes pa mi je celo znanka rekla, da se vidi, da mi zatekajo noge. No, jaz pa res malo tekočine popijem, tako da ne vem ali je tu povezava... Tudi sama sem že pomislila na samoplačniški Uz, pa me zanima na čem temelji tvoja odločitev - kar tako ali na kakšnem dvomu? Kaj pa cena? V katerem tednu pa si?
Ker se pripravljaš na meni zelo lepo delo - peko peciva ti želim prijetno delo in okusen uspeh....
MoonEve:user posted image user posted image user posted image za seznam, ki nam bo še kako prišel prav. Jutri ga bom kar natisnila, septembra pa počasi pričela z nakupi. Mene pa zelo mika nakup sterilizatorja za stekleničke. Pri prvem otroku sem to zelo pogrešala, saj so bile stekleničke od stalnega prekuhavanja vedno motne in hrapave. Razmišljam še ali naj kupim tistega za mikrovalovno pečico ali električnega. Ima že katera izkušnje z njima?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.8.2008 21:43:55   
pike
MoonEve kako si prilepila slikico gor. Jaz je namreč nikakor ne morem. Sem hotla eno sliko mojega bušija gor dat, pa ne vem kako? Sem probala skopirat in prilepit pa ne gre, nikjer pa tudi ni sponke, da bi sliko vstavila kot gre to preko e-pošte. Zdaj pa lahko noč in lepe sanje vsemuser posted image .

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
4.8.2008 21:54:38   
katja_p
Js pa že nekaj časa pogrešam devembrko sanjo. A katera ve, kaj je z njo? Kaj pa vrtnica?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
4.8.2008 21:55:47   
katja_p
Js sm danes kupila komplet za zibelko in rezervirala voziček. Ga grem v petek iskat user posted image

Sm zdaj te dni čist not pada v to nakupovanje, čeprav se mi zdi še mal prehitro ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
4.8.2008 22:00:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
No jaz se lahko pohvalim da sva v teh dneh z možem kupila nov avto. Kia Ceed SW Karavan, ki nam bo v pomoč pri dveh otročkih. Sva res vesela da ga sedaj imamo in da bomo malo lažje "furhali" .

Cipresa, a vidva tudi ... midva sva tudi slab mesec nazaj malega 3-vratnega punteka zamenjala za Mazdo 5 in sva zeloooo zadovoljna .

Drugače pa meni noge (še) ne zatekajo, samo lulam pa non-stop ... samo res pa je, da tudi veliko vode popijem, ker mi je skos vroče ... 2L na dan minimalno.

MoonEve, hvala za seznam ... si ga bom najbrš tudi jaz kar sprintala in potem kljukice delala zraven .

Glede lepljenja slikic pa tudi mene zanima ...

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
4.8.2008 22:14:55   
tejci01
Meni sedaj ne zatekajo noge, ker sem na bolniški in sem malo na nogah, prej pa ko sem bila v službi in je bilo vroče so tudi meni zatekale. Mislim da malo tudi vročina vpliva. Lahko bo pol na jesen boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.8.2008 7:07:28   
mami_1979
Glede zatekanja nog,..
Pomaga samo počitek in noge gor. Je že tako, tudi to spada k nosečnosti.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
5.8.2008 7:18:35   
nanaa
Jutro,

cipresa in otika tudi medva sva si privoščila Mazdo 6 caravana, očitno si vsi želimo velike prtljažnike za vso kramo, ki jo imamo:). Se pa prav spomnem včasih pa sm šli s stoenko na morje pa smo imeli štiričlanksa družina vse sabo, sploh ne vem , da bi kaj pogrešala:).

Katja_P kateri voziček si pa izbrala potem?

Meni zaenkrat še ne zatekajo noge, me pa skrbi tale spodnji pritisk zaenkrta ga imam tam okorog 80,85  sem brala da do 90 je ok. Prej sem ga imela vedno okoli 65.
Mi je pa rekel g. da je potrebno spiti vsaj 2 litra vode na dan.

Greste še kaj na morje, spet sprašujem ve katera za kakšen fajn apartma ob morju kje v bližini?

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
5.8.2008 9:14:17   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Katja_P kateri voziček si pa izbrala potem?

Izbrala sem Jane Nomad, barva olica-rumena. Pa mi je zelo všeč, je 4-kolesnik, ker 3-kolesnika nismo spravili v avto.

Js grem nasledn tedn na morje, ampak grem na jadrnico, tako da ne morem svetovat s kakšnimi apartmaji.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.8.2008 10:08:51   
Puella
Pozdravljene souser posted image !

Vidim, da ste kar aktivne. Jaz sem še čisto nenosečniško razpoložena, še čist v službenih zadevah. Trebušček se skoraj ne pozna, danes mi je g. rekla: "A vi ste prišli že na morflogijo? Kje pa imate trebušček?" Vse se je lepo videlo, razen spola. Vse je super, vendar user posted image še vedno lepo sedi na ritki in me z nogami brca v mehur. In ko brcne, moram takoj na Wc. Tako da sem včasih vsakih 10 min na WC. Zelo nerodna reč, še posebej ker sem bila službeno v tujini in sem zaradi zamude prvega letala zamujala na drugo letalo. Potem pa med 15-minutnim tekom po letališču naenkrat nujno na WC. Še nikol nisem tako hitro opravila na Wc-juuser posted image . Če bi kdo to posnel, bi bila prava burleska user posted image
Sicer pa sem na razprodajah v Angliji kupila nekaj otroških oblekic, ker so bile res ful poceni, sicer pa ne nameravam kaj kupovati, saj imamo še od prvega, pa še s svakinjami in prijateljicami si sposojamo oblekice in pripomočke. Bomo pa tudi mi počasi morali kupiti nov avto, se še odločamo katerega bi. A morda katera ve, v kateri avto gredo normalno tri avtosedeži za otroke do 18 kg?

Mami_1979: Res se ti splača ubogati zdravnike. Jaz sem bila v podobni situaciji v prvi nosečnosti. Sem strogo ležala in se je posteljica v 29. tednu dvignila, tako da nisem imela nato nobenih težav. Vem pa, da je zate ob treh otrocih zelo težko strogo mirovat, ampak poskusi, kolikor je mogoče, nič težkega dvigovati in čim več ležati. Upam, da se bo posteljica dvignila. Srečno! 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.8.2008 11:02:59   
saššša
Ojla bejbe
no pa lahko tudi jaz rečem da sva naročila nov avto, kamor bova lahko spravila tri avtosedeže v eno vrsto. Naročila pa sva citroen berlingota, ker sem pač tolko časa navijala zanj...Zdj pri tem avtu pa po moje ne bo panike s placom...

< Sporočilo je popravil saššša -- 5.8.2008 11:03:24 >

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.8.2008 11:31:22   
MoonEve
fotke prilepite tako, da jo najprej nekaj uploadate (jaz sem jo kar v RR album), potem pa ko se odpre velika slika, z desnim klikom miške kliknete na "kopiraj mesto slike/copy image address". Nato pa sem notri date v takšno obliko:

[img]tukaj notri vstavite tisto, kar ste prej skopirale, zgleda takole http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108333767-565BF4A1DF47D73F718B60E3097BA321.jpg[/img]

in potem se vam prikaže slikca. Pa pazite, da ne bo prevelika, tale moja je 900 x 600.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
5.8.2008 11:35:28   
katja_p
MoonEve, tale tvoj seznam je špica user posted image  hvala

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.8.2008 13:05:09   
JAPE
  user posted image

No, tale levi trebušček je moj, drugi pa od kolegice, ki ima rok čez 2 dni.
Punce zdaj pa povejte, ali je velik ali ima katera še večjega. Meni se zdi ogromen, in se samo sprašujem kakšna še bom tja do decembra.

Glede zatekanja nog: pravijo da otekanje prinaša punčkouser posted image . Ampak to so spet stare vraže....

Midva sicer ne bova spraševala za spol, se bova pustila presenetiti.
Ampak ko gledam po trgovini za male oblekice, ki so samo roza in modre, me kar malo jezi, ker ne vem kaj bi kupila. Sicer jih imam še dovolj od naše tavelike bejbe, ampak iz porodnišnice bi rada kupila kakšne nov pajacek, pa jih v nevtralnih barvah sploh ni.

Zdaj sem na bolniški, ker imam krče v spodnjem delu trebuha ( trebuh postaja trd), to so v bistvu lažni popadki. In krči se mi tudi maternični vrat, pomeni, da bi se lahko že začela odpirat, kar je še prekmalu.

Imam pa veliko krčev tudi v nogah, zlasti ponoči, grem danes v lekarno po Magnesol, ki pomaga proti vsem krčem. Upam, da bo potem res bolje.

< Sporočilo je popravil JAPE -- 5.8.2008 13:11:32 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.8.2008 13:16:07   
Jullija
JAPE
jaz imam večji trebuh od tebe! Definitivno! Zjutraj bi zgledal malo večji od tvojega, zvečer pa kar precej večji! Se mi čez dan še poveča za nekaj cm. Ampak naj bo, se ne sekiram, glavno da je z user posted image vse v redu. Smo opravili morfologijo, za spol nisva vprašala, pa me tudi kar razganja od radovednosti, ampak še kar vztrajam pri tem, da naj bo presenečenje. Samo ne vem, če bom zdržala do konca, tudi zaradi oblekic najbolj. Konec koncev pa je tako vseeno, samo da bo vse v redu. Jutri imam spet pregled pri G. Mi je že kar tečno hoditi tam okrog, pa še čakati moram vedno skoraj dve uri in to za tistih 5 min, da me G pogleda, poslušamo srčka in mi pove (upam), da je vse ok in kdaj naj spet pridem.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.8.2008 13:17:24   
Jullija
Aja, pa za krče v nogah ponoči pravijo, da ti primanjkuje kalcija. Kupi si še kalcijeve šumeče. 

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.8.2008 13:42:04   
pike
Evo zdaj pa mi je uspelo prilepiti sliko mojega trebuščka v 21. tednu.
http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108354431/25FED9828B5383CB1E94174C1C54EADD.jpg&wh=120

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
5.8.2008 13:59:33   
Ana Luna
Ojla, sonosečke! Ste se danes kar razpisale. user posted image
Cipresa, tut meni zatekajo noge, zvečer so čisto otekle in težke ... Tudi trebuh mam ponavadi ob večerih bolj trd, me zanima, kaj bo rekla moja gin čez dva tedna. Glede kil ... tudi jaz sem že na 7+ (baje je to povprečje do 23. tedna).

Sicer pa vem, da je za nakupovanje mogoče še malo zgodaj, ampak midva sva se v soboto kar odpravla v Ikeo in naredila en večji nakup. Res se splača! Kupila sva omaro in regal za user posted image , pa ful drobnarij, ki so pri nas precej dražje (dekce, kopalne plaščke, igračke, lučke, mobile ...)

Ker mava oba z mojim septembra in oktobra gužvo v službah, sva se odločila, da greva v šolo za starše že ta mesec. Včeraj so se začela predavanja in moram reči, da je kar luštno. Sicer že veliko stvari vemo - zahvaljujoč forumu in izkušenim puncam, ki svoje izkušnje delite z nami, ampak vseeno nič ne škodi, če kako stvar slišiš večkrat. user posted image

Fajn bodite, se beremo!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.8.2008 14:56:38   
tejci01
Jape ne se sekirat glede bušija, moj je tudi tako velik, če ni še malo večji.
Jaz sem tudi na bolniški že 1 mesec, zaradi trdega trebuha. Hvala bogu, da je jutri zadnji dan bolniške, nato imam dopust in po dopustu verjetno spet na bolniško.  Veliko mamic mi je reklo, da trd trebuh tako zgodaj ni vredu in lahko povzroči prezgodnji porod. Tudi G in moje telo mi ne dopuščata, da bi šla v službo za 8ur, ker me včasih že pomivanje posode utrudi.
Saj je dolgočasno biti doma, ampak za naše user posted image  naredimo to in še kaj. Raje počivati doma, kot v kaki bolnišnici.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.8.2008 15:01:31   
pišapela
JAPE in pike: Imata pa že lepa trebuščka. Moj je še precej manjši in ga drugi, ki še ne vejo, da sem noseča, sploh ne opazijo.

Tudi mene mučijo krči v nogah, sploh ponoči. A katera mogoče ve, ali lahko pijem kalcijeve šumeče tablete, če jem elevit tablete? V receptu namreč piše, da ne smeš uživati dodatnih vitaminov.

KOmaj čakam na jutri. Čaka me namreč 3D ultrazvok.user posted image user posted image user posted image  Je katera mogoče že bila? Kako je bilo?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
5.8.2008 15:17:23   
katja_p
Pišapela, kam greš na 3D? Kolk pa stane?

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.8.2008 15:24:15   
pišapela
katja_p: Na 3D grem v Slovenj Gradec k dr. Georgievi. Stane pa 42 EUR. Pa še filmček ti posname.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
5.8.2008 16:59:58   
katja_p
Aaaaa ... točno ... ona tud to dela user posted image  Vem pa ne, kakšna je kot G, ker sm sam parkrat bla pr njej, pol sm se pa prestavla.

Dej poročaj, kako bo. Bom pa mogoč js tud šla k njej. Pa če je to tist tapravi 3d, v oranžni barvi, ne sam to, da ti ponsamejo na dvd navadn UZ.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.8.2008 17:02:40   
katja_p
Eno vprašanje: kaka je razlika med 3d in 4d?

In še nekaj: sm se odločla, ktero previjalno bom vzela. Zakaj to? Ker jo bom mela v koalnici, da mam vodo pr roki, le-tam pa nimam placa za neke komode.

user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 5.8.2008 17:04:17 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.