_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: avšika Hojla Tudi jaz sem ena izmed decemberk pdp 21.12.2008 a je katera iz Velenja ali Celja? Živjo, jaz sem iz Žalca in imam PDP 21.12.2008 Dolgo se že nisem javila. Bila sem na MF, vse je vredu, naše dete je zdravo in večje (PDP po zadnjem UZ 12.12.08). Videli smo tudi spol Naslednji pregled imam 15.9. Na 3D pa ne grem, ker mi G vsakič, ko sem tam naredi UZ in da slike, tako da se ne splača. Drugače končujem dipomsko. Manjka mi še kakšen dan ali dva dela, nato pa jo v septembru še zagovarjam. Ne vem še, a se bom vpisala na magisterij ali bom doma. IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Status: js ga imam do konec septembra oz. do nekje sred septembra, ko bom mela zagovor druge diplome, pol se bom pa vpisala na zavod in šla na CSD prosit za socialno pomoč, ker mi nikjer ne bodo zaposlili, ker sem kvalificirana za v šolstvo. Tudi mene gotovo zdaj ne bodo zaposlili... Kako pa je s to pomočjo na CSD? To ti pripada samo če kot družina ne presežemo standarda ane? Moj nima nevem kako velike plače, ampak so cenzusi ponavadi tako nizki... IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Mogoč katera ve, a se za Janejeno lupinico dobi kak podstavek za v avto, da jo samo gor pritrdiš? Na žalost ga ni. Zanimala sem se tudi za Jane, pa so mi v Pikapolonici v Celju rekli, da podstavka ni in ga ni mogoče dobiti. Če je kje drugje drugače, me prosim popravite. No, imamo pa tudi mi voziček... In sicer Chicco S3. V Celju v Chicco trgovini stane 729 €, mi2 sva ga pa dobila za 450 €, zato sva ga tudi kar vzela. Zaenkrat sem navdušena. Za to ceno dobiš voziček, košaro, jajčko s podsatvkom, dežno prevleko, zimsko vrečo, torbo,... Zgleda pa takole, le da je zeleno- črn: http://www.youtube.com/watch?v=b36vY3oNwaA&feature=related Šla sva pa tudi v Rutarja po otroško (posteljica, previjalna, omara), predvsem zaradi ugodne cene. To je tisto, kar je bilo v katalogu prejšni teden... Več trenutno ne rabimo, ker bo spal pri nama v sobi, previjalna bo pa tako v kopalnici... To je to, se javim kaj... Grem končat diplomsko. LP, Sanja
|