|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
7.8.2008 9:20:33   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Kako ste kaj? Mi že nestrpno čakamo drugi del dopusta, v soboto se spet odpravljamo na morje.

Naj vam povem, da je moj trebuh v primerjavi z vašimi ogromen. Ampak sem res bolj mini izvedba, tako da je to bolj reativno. Obseg imam tak, kot ga imajo nekatere nenosečniceuser posted image .

Bila sem na morfologiji, ki je na moje presenečenje minila zelo hitro...moj nečimrni G se je celo potrudil in preveril spol. Sem ga nekaj minut (in že ves prejšnji pregled) pregovarjalauser posted image . Kaj bomo imeli, pa še ne povem, ker na forumu za mano špionira "žlahta" in želim, da bi bližnji najprej vedeli iz mojih ust.

Še bolj sem bila vesela, da je moj MV še dovolj dolg (v prvi nosečnosti sem imela v tem času že težave) in da lahko "normalno" živim še vsaj do naslednjega pregleda. Posteljico imam čisto spodaj, gleda celo v MV, kar pomeni, da ne smem ravno nevemkoliko dvigovat. Ampak v prvi nosečnosti se mi je čudežno pomaknila navzgor nekaj tednov pred porodom, tako da me sploh ne skrbi.

Sicer pa imam tudi jaz že prve stvari za novega user posted image . Marsikaj bomo lahko uporabili od prve pikice, a je bila rojena poleti. Ta teden pa mi je prijateljica prinesla dva majhna zimska kombinezončka. Jej, kako sta majhna...sem ju kar pustila viseti vsem na očeh v otroški sobiciuser posted image .

Jaz imam sicer precej energije, upam, da se tudi ostale tako počutite. Če ne bi imela trebuha in če ne bi zvečer samo padla na posteljo/kavč, sploh ne bi vedela, da sem user posted image .

Ena je spraševala, kdaj se ureja stvari za denar/paket novorojenčka. Po tem, ko ti pri G dajo tisto potrdilo o PDP. S tem potem urejaš porodniško, očetovski dopust, paket oziroma denar za novorojenčka.  

Je katera z Gorenjske? Bo šla katera v materinsko šolo na Bled? Jaz ne bom šla, sem bila dve leti nazaj. Vseeno pa bi rada izvedela, ali je kaj novegauser posted image

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.8.2008 10:12:10   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Puella

....Zato v nekaterih državah reducirajo UZ na minimum (npr. na Škotskem samo 1 v celi nosečnosti). Če katero zanima več, prečekirajte medicinske strani na internetu. Osebno mislim, da kakšne velike škode ne naredi dojenčku, ni pa za pretiravat z UZ, če ni potrebno.

to sem tudi jaz slišala. V Turčiji prve tri mesece sploh ne opravljajo UZ.

UZ imam šele čez dva tedna... zelo sem radovedna za spol svojega otročička.. upam, da bo v takem položaju, da se bo videlo, sicer pa bom takrat v 24 tednu.
Kar zadeva samih UZ, se spomnim, da na prejšnjem, ko sem bila na NS, bi se bil user posted image najraje nekam skril. Osebno sem UZ doživela, kot da mu je neprijetno. Je pa res, da je tudi mene že motilo, ko me je G toliko časa pregledovala in pritiskala po trebuhu.
Po drugi strani pa je seveda lepo, ko vidiš bitje v sebi. user posted image

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.8.2008 10:48:55   
zanositev
Nikol ne veš kaj je najbolš...Nas mamice zanima kako zgleda, kaj dela, spol,...Moti me tudi to, da je taka cena teh UZ...100€ v Dravljah!!!! Pa verjetno za 15 minuser posted image ...Ful služijo s tem...Na koncu se lahko pa zelo slabo vidi, pa moraš vseeno plačat! Bom še videla kako se bom odločila...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.8.2008 11:43:24   
lollypop
Čao punce so user posted image

Ste bile papridne in ste se kar naklepetale v teh dneh.
Vidim, da ste se nekatere odločile za 3D UZ, jaz sem se tudi naročila v Domžale k dr.Strah, sam me je naročila šele septembra ko bom že v 27.tednu user posted image  Ali ni to kar pozno, ker vidim da vam ga že sedaj opravljajo, sploh če hočem še zvedeti za spol ki se na zadnjem UZ ni videl (no ali pa G ni hotela povedat, ker je že takoj nekaj pokomentirala, da najraje ne pove user posted image  )... Se pa strinjam, da res služijo s tem, ko hočemo čimvečkrat videt naše male user posted image , vseeno pa se ne morem upreti, da ne bi šla - firbec user posted image  

Kako je z našim seznamčkom? Če me spomin ne vara ga je urejala Vrtnica21 pa je že dolgo nisem zasledila na forumu...

Drugače sva bila z mojim čez vikend na morju, na naši obali, ful gužva pa vročeeeee, ampak vseeno malo zamenjaš zrak pa napolniš baterije in se bolje počutiš.

A še katero boli križ? Mene je v zadnjem tednu začelo špikati in to tako, da se ponoči zbujam pa sem vedno dobro spala, zdaj pa mi kar manjka spanca user posted image  ja, tale nosečnost in spremembe, kaj nas še čaka.
Grem si sedaj skuhat eno user posted image  drugače bom za pisalno mizo zaspala.....

Uživajte pa božajte svoje bušije....

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   RE: decembrke 2008
7.8.2008 12:58:51   
avšika
Hojla

tudi jaz sem ena izmed decemberk pdp 21.12.2008user posted image

a je katera iz Velenja ali Celja?

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.8.2008 14:34:40   
pike
Pozdravljene,
jaz sem pravkar iz pregleda. Vse je o.k. Nosečka sem 22. tednov. Rekel pa je, da bomo najverjetneje imeli punčko. Naslednji pregled imam 11.9.2008.

Aja pa vprašala sem kdaj lahko dobim potrdilo o pdp pa mi je rekel, da okrog 28 - 30 tedna. Jaz paketa ne bom jemala in bom raje vzela denar, saj veliko stvari dobim, nekaj pa bi rada po svoji izbiri kupila.

Da ne pozabim G je rekel, da je naš otroček težek 460 g in da je vse normalno. Danes mi je s prsta vzela kri, da je vpisala hemoglobin, drugič pa ponovno zaradi sladkorja, ki ga preverjajo okrog 26 tedna. Tako zdaj pa grem poćivat, lep dan še naprej

(odgovor članu avšika)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.8.2008 14:42:50   
gemina
Alo alo,

po dolgem času spet en lep vroč pozdrav....punce, naj vas nakej vprašam-------je mogoče katera študentka in ve, kako je kaj s statusom po oktobru???

Imam namreč status še do oktobra, potem mi pa še ni čisto jasno, kako naprej. Sem zadnji letnik, vendar mi ne bo ratalo diplomirati do poroda....mislim tudi, da mi bo ostal še kakšen izpituser posted image Ali se moram prijaviti na zavod, na csd ali ti podaljšajo status??????

Če ima katera kakšno idejo, naj mi jo napiše!!!!

Drugače se počutim ok, prišli z morja, zdaj pa ponovno za knjigeuser posted image . Konec tega meseca že imamo jesenske roke!!!!

Morfologijo imela pred 14 dnevi....pa bomo imeli pobekauser posted image Se je baje lapo videlo.

Drugače imam 3d konec meseca, pri moji G pa šele septembra.

En lep pozdrav iz Savinjske!!!

LP

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.8.2008 16:47:20   
mami_1979
Jaz sem iz okolice Celja.

(odgovor članu avšika)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
7.8.2008 21:07:44   
Anonimen
Alo punce!

Gemina, jaz sem študentka ... samo imam status do marca 2009, potem pa mi ga bodo baje bp podaljšali, če do takrat še ne bom diplomirala. Saj na našem faksu je tako, da je nosečnost oz. materinstvo eden od prvih razlogov zaradi katerega ti takoj podaljšajo status ... nisem pa še nič dejansko urejala.

Drugače sva se pa z mojim predragim popoldne odločila, da že danes ponoči odrineva na morje in ne iz petka na soboto, tako da sem čisto živčna, ker še nimam ničesar spakiranega, ali pa vsaj opranega in posušenega user posted image ... rečem lahko samo, hvala bogu za sušilni stroj user posted image . Bo še dolga noč tole ... no vsaj zame, ker moram še vse spakirat ... user posted image gre pa v mižole, da mi ne bo za volanom zaspal .
Tako da se imejte blazno lepo ta teden in bom še za vas malo uživala!

(odgovor članu mami_1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.8.2008 8:11:51   
katja_p
Jaz sem iz Celja.

Status: js ga imam do konec septembra oz. do nekje sred septembra, ko bom mela zagovor druge diplome, pol se bom pa vpisala na zavod in šla na CSD prosit za socialno pomoč, ker mi nikjer ne bodo zaposlili, ker sem kvalificirana za v šolstvo.

Js sm včeri vzela voziček: Jane Nomad, cel komplet. In smo ga že sestavli in razstavli, si nagledali, preučili ... Edin neki me zanima (tiste, ki že imate otročke). Kako hudiča vam rata v avto spravit košaro, ogrodje in lupinico???? Ker predvidevam, da če greš nekam, kjer boš user posted image  vozil na sprehod, rabiš košaro, za po avtu prevažat se pa lupinico. .. Al se mogoč motim ...? user posted image  Ker to zavzame cel avto ... s prtljažnikom vred!

Mogoč katera ve, a se za Janejeno lupinico dobi kak podstavek za v avto, da jo samo gor pritrdiš?

Naša user posted image  že zlo lepo brca user posted image  Zvečer ji gre to najbolje od ... nog ... user posted image  In če jo lepo pobožaš in pohvališ al pa kaj poveš, brcne še enkrat user posted image  Prav zabavno user posted image
Sicer pa zadnje dni vsak večer posluša pravljice, ker imam na počitnicah 10-letno sestrično, ki ji vsak večer še berem user posted image

Še vedno razmišljam, a bi šla na 3D ... čist zarad cene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.8.2008 8:14:42   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Imam namreč status še do oktobra, potem mi pa še ni čisto jasno, kako naprej. Sem zadnji letnik, vendar mi ne bo ratalo diplomirati do poroda....mislim tudi, da mi bo ostal še kakšen izpituser posted image Ali se moram prijaviti na zavod, na csd ali ti podaljšajo status??????

Zadnji letnik al abs? Ker če si zadnji, imaš še itak abs, če pa si prvo leto abs, potem na nekaterih faxih podaljšajo, nekje pa ne ... In materinstvo ni izgovor  - kolkr je men znano. Najbolš, da vprašaš na referatu. Pa pozanimi se, kako je s plačilom diplome, če nisi študent. Ponekod jo je treba plačat.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.8.2008 10:38:54   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: avšika
Hojla
Tudi jaz sem ena izmed decemberk pdp 21.12.2008user posted image

a je katera iz Velenja ali Celja?

Živjo, jaz sem iz Žalca in imam PDP 21.12.2008 user posted image

Dolgo se že nisem javila. Bila sem na MF, vse je vredu, naše dete je zdravo in večje (PDP po zadnjem UZ 12.12.08). Videli smo tudi spoluser posted image Naslednji pregled imam 15.9. Na 3D pa ne grem, ker mi G vsakič, ko sem tam naredi UZ in da slike, tako da se ne splača.

Drugače končujem dipomsko. Manjka mi še kakšen dan ali dva dela, nato pa jo v septembru še zagovarjam. Ne vem še, a se bom vpisala na magisterij ali bom doma.

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Status: js ga imam do konec septembra oz. do nekje sred septembra, ko bom mela zagovor druge diplome, pol se bom pa vpisala na zavod in šla na CSD prosit za socialno pomoč, ker mi nikjer ne bodo zaposlili, ker sem kvalificirana za v šolstvo.

Tudi mene gotovo zdaj ne bodo zaposlili... Kako pa je s to pomočjo na CSD? To ti pripada samo če kot družina ne presežemo standarda ane? Moj user posted image nima nevem kako velike plače, ampak so cenzusi ponavadi tako nizki...

Mogoč katera ve, a se za Janejeno lupinico dobi kak podstavek za v avto, da jo samo gor pritrdiš?

Na žalost ga ni. Zanimala sem se tudi za Jane, pa so mi v Pikapolonici v Celju rekli, da podstavka ni in ga ni mogoče dobiti. Če je kje drugje drugače, me prosim popravite.

No, imamo pa tudi mi voziček... In sicer Chicco S3. V Celju v Chicco trgovini stane 729 €, mi2 sva ga pa dobila za 450 €, zato sva ga tudi kar vzela. Zaenkrat sem navdušena. Za to ceno dobiš voziček, košaro, jajčko s podsatvkom, dežno prevleko, zimsko vrečo, torbo,... Zgleda pa takole, le da je zeleno- črn: http://www.youtube.com/watch?v=b36vY3oNwaA&feature=related

Šla sva pa tudi v Rutarja po otroško (posteljica, previjalna, omara), predvsem zaradi ugodne cene. To je tisto, kar je bilo v katalogu prejšni teden... Več trenutno ne rabimo, ker bo spal pri nama v sobi, previjalna bo pa tako v kopalnici...
user posted image

To je to, se javim kaj... Grem končat diplomsko.

LP, Sanja

(odgovor članu avšika)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.8.2008 11:10:39   
Ana Luna
Grem končat diplomsko.

Sanja, a nisi ti še pred kratkim delala izpite? Na kerem faxu se da pa tako hitro nardit diplomsko? user posted image Al si pa 24 ur na dan za knjigami? Ja pridna, ne! Čestitke za tako brzino! user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.8.2008 11:13:28   
Ana Luna
Kako pa je s to pomočjo na CSD? To ti pripada samo če kot družina ne presežemo standarda ane?

To ti pripada, če si študentka ali prijavljena na zavod za zap., ne glede na plačo tvojega moža/partnerja. Znesek je pa cca. 188 eur na mesec. Cel luxus!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.8.2008 12:42:45   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Grem končat diplomsko.

Sanja, a nisi ti še pred kratkim delala izpite? Na kerem faxu se da pa tako hitro nardit diplomsko? user posted image Al si pa 24 ur na dan za knjigami? Ja pridna, ne! Čestitke za tako brzino! user posted image

To je bolonjski sistemuser posted image user posted image Ko ni absolventa in je treba v zadnjem letniku nardit izpite + diplomsko... Zdaj se sicer nekaj govori, da so nam ga dali, ampak zdaj ga tudi ne rabim več. Študiram pa logistiko v Celju.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.8.2008 12:45:09   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Kako pa je s to pomočjo na CSD? To ti pripada samo če kot družina ne presežemo standarda ane?

To ti pripada, če si študentka ali prijavljena na zavod za zap., ne glede na plačo tvojega moža/partnerja. Znesek je pa cca. 188 eur na mesec. Cel luxus!

Aha. To je starševski dodatek, ane?user posted image Katja pa je pisala nekaj o socialni pomoči - to je pa nekaj drugega. Za to stvar sprašujem, ker ne vem kakšni so pogoji.
Za starševskega pa otroške pa vem, da mi pripada v vsakem primeru.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.8.2008 13:12:50   
gemina
Katja.....sem glede študija...sem izredna študentka na EPF Mb, vendar s stausom študenta, to pomeni, da nisem iskalka zaposlitve. Prejemam tudi štipendijo. Kako je na našem faksu kaj z absolventom pri izrednih, nimam pojma...bo treba na referat poklicat.user posted image Šolnino in diplomo imam že poravnano. V glavnem, NI NAM LAHKO!!!user posted image

Drugače pa za dojenčka še nič kaj ne kupujem; bom počakala do septembra, potem pa akcija. Tudi nekaj rabljenih oblačil dobim od sestrične, tak da mi ne bo treba veliko kupovat. Mal za lušte.

Kar se pa vozička tiče, sem pa 100% odločena, da kupim Quinny buzz trikolesik, ker je edini, ki ga spravim v moj mali avto!!!;) Tak da , to je to.

En pozdrav iz Savinjske!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.8.2008 13:47:10   
Ana Luna
Aha. To je starševski dodatek, ane? Katja pa je pisala nekaj o socialni pomoči - to je pa nekaj drugega. Za to stvar sprašujem, ker ne vem kakšni so pogoji.
Za starševskega pa otroške pa vem, da mi pripada v vsakem primeru.

Aha, o.k., res sem govorila o starševskem dodatku. Glede socialne pomoči pa kolikor vem skoraj nimaš možnosti, če si poročena in je mož zaposlen. Če živita pa na koruzi, se pa prijaviš kot mati samohranilka in imaš verjetno več možnosti, da dobiš kakšen evro od Socialne. Točno pa žal ne vem, malo pobrskaj po forumu.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.8.2008 14:12:16   
mami_1979
Tudi mene še čaka diplomska,.. Danes sem čist happy, user posted image user posted image user posted image ker mi je profesorica potrdila, da mi bo mentorica, pa tudi z naslovom diplomske se strinja,.. Sedaj pa moram čimprej napisati dispozicijo in ji jo poslati. 

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.8.2008 16:34:58   
katja_p
Sanja: ko ti poteče status, greš na svojo upravno enoto in dvigneš delovno knjižico, pol pa maširaš na zavod za zaposlovanje. Tam se vpišeš kot iskalka zaposlitve. In kot brezposelni osebi ti priprada socialna pomoč, ki jo urejaš na CSD. Zdej, če si poročena, nimam pojma, kako je potem s tem. Js nisem in bom pač dobila, dobiš pa nekje okol 150 € na mesec. Pol, ko pa rodiš, dobiš tisto starševsko nadomestilo kot brezposelna mamica. Ampak še enkrat pravim: ne vem kak je, če si poročen (za tebe ne vem, a si, al nisi).

Js sm mal razmišljala, če bi se prijavila kot mati samohranilka, pa ne vem, če se bom šla to, ker se mi zdi mal pod častjo in se mi ni za preganjat po teh sodiščh in urejevat birokracijo. Tist vrtec bom že preživela, drugje pa menda ni neke velike finančne razlike.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.8.2008 17:03:11   
neisha80
Ojla souser posted image ,kak ste kaj?Kočno mi je uspelo malo prit za računalnikuser posted image Menjavamo streho in je velik dela ,pa seveda naša punca mi ne pusti počivatuser posted image Drugače pa sem s 1.8.brezposelna,ta mesec mi sicer pripada še bolniška,s septembrom pa se prijavim na zavod,kjer sem potem še 6.mes.upravičena do nadomestila.Sem pa mela 29.7.pregled in je vse ok.Razen,da se user posted image ni hotel obrnit in ni dobro vidla srčka,zato me je za vsak slučaj poslala v P na uz.Tam pa so rekli,da je vse BP.user posted image Naslednji pregled imam pa 2.9. Me zanima,a gre katera na Ptuj rodit?Lahko,da ja ,pa sem spregledala....Upam,da jauser posted image Lep pozdrav zaenkrat...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
9.8.2008 8:03:03   
m a j c i k a
Dobro jutro!
Še en pozdravček od nas,saj vas občasno preberem kaj več mi pa že skoraj ne uspe. Naslednji vikend se selimo, trenutno pa poteka pleskanje, kupovanje toplega poda, urejanje,........... napeto do konca pa še tamala nima nikjer obstanka, tako da komaj čakam večere, kar padem v posteljo!
S tebuščkom vse ok, pridno brcamo in rastemo, edino za ime smo še vedno nekako v dilemi: Inja, Ema, Hana, Lana, kaj predlagate???????????'

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
9.8.2008 8:56:41   
katja_p
Men osebno je Hana fuuulllll všeč. Bi jo js tud mela, pa moj ni navdušen user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
9.8.2008 10:14:02   
_sanja_*

Sanja: ko ti poteče status, greš na svojo upravno enoto in dvigneš delovno knjižico, pol pa maširaš na zavod za zaposlovanje. Tam se vpišeš kot iskalka zaposlitve. In kot brezposelni osebi ti priprada socialna pomoč, ki jo urejaš na CSD. Zdej, če si poročena, nimam pojma, kako je potem s tem. Js nisem in bom pač dobila, dobiš pa nekje okol 150 € na mesec. Pol, ko pa rodiš, dobiš tisto starševsko nadomestilo kot brezposelna mamica. Ampak še enkrat pravim: ne vem kak je, če si poročen (za tebe ne vem, a si, al nisi).

Js sm mal razmišljala, če bi se prijavila kot mati samohranilka, pa ne vem, če se bom šla to, ker se mi zdi mal pod častjo in se mi ni za preganjat po teh sodiščh in urejevat birokracijo. Tist vrtec bom že preživela, drugje pa menda ni neke velike finančne razlike.

Katja, hvala za odgovor. Nisem poročena, tako da isto velja zame.
O teh stvareh kaj veliko ne vem. Torej nam pripada 150 € na mesec, potem pa 188 € nadomestila ali nato dobivamo oboje? To mi ni čisto jasno. Pa še nekaj me zanima... Status ti poteče z dnem ko diplomiraš ali velja do konca spetembra? Diplomirala bom nekje do 12.9., torej mi poteče takrat ali šele 30.9.?

Mene vsi prepričujejo naj se prijavim kot samohranilka, da se oh in sploh bolj splača ipd. Pa mi res ni do tega. Ne gre se za tako velike razlike, da bi se splačalo. Meni osebno bi se splačalo, če bi šla naprej na magisterij, ker bi dobivala štipendijo samo v primeru, če bi bila samohranilka, pa bom verjetno kar doma z otrokom, pa bom kasneje delala magisterij - itak je plačljiv, ker nam ne dajo rednega, tako da bv. Zarad vrtca pa res mislim, da se ne splača. Veliko več kot tistih nekaj €, mi pomeni to, da smo lahko ves čas skupaj kot družina, da lahko vse urejama skupaj in ni treba pazit kdaj naju bo kdo kje zalotu ali pa prijavu.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.8.2008 10:17:19   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

S trebuščkom vse ok, pridno brcamo in rastemo, edino za ime smo še vedno nekako v dilemi: Inja, Ema, Hana, Lana, kaj predlagate???????????'

Jaz sem za Lanouser posted image Tako bo ime najini, če bo punčka.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.