|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.8.2008 22:00:24   
klavdiy4
Čer!

Emina83 full mi je hudo zaradi tvoje ome user posted image ... Upam , da bo šlo vse na bolje.... Moraš biti kar se da pozitivna in mislit pozitivno, pa boš videla, da bo bolje!...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
3.8.2008 10:43:19   
pomar*ANČA*
hej punce... jaz sem iz dopusta! se je kar težko  nazaj spraviti iz ritma celodnevnega ležanja in lenarjenjauser posted image   bilo je noro, vroče in leno... vidim, da ste full čvekale, ko bom imela čas bom malce nazaj prebrala, danes me čaka kup perila, tako da bom bolj malo visela na rr.  sem zamudila kaj pomembnega? ste vse ok?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
3.8.2008 10:45:42   
pomar*ANČA*
uf, šele zdejle videla da je nekaj novih... dobrodošle! se pa kar nabiramouser posted image

klavdiy4: me vesli da vidim še eno savinjčanko tuki goruser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
3.8.2008 12:35:14   
Andromeda
Hello!

Najprej wellcome back za vse dopustnice in klavdiy4 - dobrodošla med nami.
Ena žurka je že za nami, danes sledi še ena v malo širšem družinskem krogu. Sem prav zmatrana od včeraj, pa sem v glavnem samo sedela, če sem hotela kaj naredit, so mi pa takoj rekli, da naj se kar nazaj vsedem in mi takoj pomolili sok in vodo pred nos. Se splača bit noseča. če te ljudje takole razvajajo in "šparajo" user posted image
Nič, se grem uredit in naprej "žurat". Punce, fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3154
3.8.2008 13:21:38   
Polynesia
Hej hej miškice user posted image .

Vse nove novembrčice dobrodošle, zdej pa le veselo klepetajte z nami user posted image .

Dopustnice tudi vam ena lepa dobrodošlica user posted image .

No danes je pa spet vroče ko hudič, tako da se z možem kar hladiva pod klimo in sva danes doma. Itak morava še spakirati, ker ga zjutraj peljem v bolnico user posted image ...ampak tko je, ga bodo vsaj porihtali.

Včeraj sva se zapeljava v Železnike v Aples in naročila novo dnevno sobo in sobico za našo žabico, pa eno omaro za čevlje in dve poličke za v spalnico, tako da bi vse že lahko dobila že v drugi polovici avgusta, pa bom še koristila dvojne Mercatorjeve pike ki so enkrat konec meseca in tako prišparam 240€ (na tak znesek ki ga imava)...tako da dobiva vso pohištvo prvi teden v septembru, kar mi še bolj paše, ker mi morajo še pridt vse pobelit+balkon.
Potem sva šla pa včeraj še do naših, mamici voščit rojstni dan in predat darilo user posted image .
Pa nama je za danes poslala, govejo juhico, lazanjo mmmmmmnjami, solatko in pijano nevesto, hja moja mamica je naravnost ZLATA!!!

lyra sem se prav nasmejala tvojim dogodivščinam na dopustu user posted image .

Joj včeraj je bilo pa tako vreme, da sem pri naših skor skup zlezla, ne vem kaj je zdej to, pa še gležnji so mi zatekli, tko da sem kar zaspala za cca 2 urci in je bilo potem boljše, kr neki me daje utrujenost in izmučenost, a če pomislim, da delam še ta teden, se takoj malček boljše počutim. Jutri imam plan tudi k frizerju, ker imam že ful narastka, hihihi.

No tolk za zdej, grem na sedežno mal počivat, da mi spet gležnji ne zatečejo.

Pridem kasneje še malček pokukat user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.8.2008 13:22:40 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.8.2008 15:15:26   
klavdiy4
čao!

pomar*ANČA*n iz kod pa si ti?

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
3.8.2008 15:52:18   
*m*o*j*c*a*
Pozdravljene novembrčice!

sem sicer januarčica 2009 in se opravičujem, ker vdiram v vašo temo in vaše čvekanje user posted image , rada bi čestitala vsem srečkam user posted image , še posebej svoji sestrci Klavdiji!user posted image user posted image user posted image

želim vam še lep preostanek nosečnosti s čim manj težavami in čudovite in zdrave user posted image !

nečaka oziroma nečakinjo pa tk komaj čakam!user posted image

papa!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
3.8.2008 19:11:54   
konina
Hej, hoj. Da se malo javim. Danes smo bili na krstu ene male princeske. Bilo je lepo, sledilo je pa še dobro kosilo. Po kosilu pa krepčilni počitek. user posted image  

Pozdravljena Klavdy. Takole kot sta vidve s sestro noseči, sva bili jaz in moja pred nekaj leti. Bilo je super. Naša dva sončka, Neva in Matevž pa rasteta kot sestrica in bratec. Se zelo lepo razumeta in se imata full rada. Uživajta še v preostanku nosečnosti, potem pa novim radostim naproti. user posted image

Danes je spet vroče, me kar obliva pot že cel dan. No, sedaj že malo popušča. Bom pa zvečer bolj aktivna. user posted image  

Polynesia, uživajta z možem še danes, jutri pa vso srečo in naj čimprej okreva. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
3.8.2008 20:33:14   
taly82
Najprej pozdravljene vse nove nosečke.. zmeraj več nas je.. superuser posted image

Da se javim po dolgem času. Sem imela kar pestro predvsem na zdravstvenem področju. Najprej sem bila na začetku julija na bolniški zaradi problemov s sečili. Prehladila sem se in moja zdravnica mi je predpisala antibiotike katerih pa se nisem upala jemati.. najbrž vprašanje zakaj pa ne.. moja ginekologinja je bila ravno v tem času na dopustu tako, da se na njo nisem mogla obrniti. Ko pa sem poslušala različna mnenja od poznanih so se kresala vsaka v svojo stran.. "ne jemlji samo otročku boš škodila" do " jemlji saj vedo kaj predpišejo" v navodilih je bilo napisano, da naj nosečnice ne jemljejo in tako nisem jemala.
V glavnem pripeljalo me je do tega da sem imela 39.2 vročino in takoj sem mogla v bolnico, vnete ledvice, takoj so me priklopili na infuzijo za 4 dni, ko pa se je stanje izboljšalo sem ostala še par dni na opazovanju.. grozaaauser posted image  za popotnico domov sem dobila 3 škatle Ferrum leka, ker se mi je poleg tega še poslabšalo železo. Zdaj je uredu, prej nisem čisto vrjela, da so nosečnice bolj dovzetnejše za prehlade, vnetja in ostalo, zdaj pa vidim, da je to čista resnica, ker nikoli nisem imela kakšnih problemov prej.
Pazite nase user posted image
Za mano je tudi že en teden dopusta preživela sem ga na morju in zdržala sem rekordno malo dni, po 6 dneh sva se z mojim napokala in odpeljala domov. Preveč je bilo vroče vsak dan čez 30 stopinj, tudi marela ni pomagala proti soncu je kar skozi njo pripekalo. Ta teden bom še malo nadoknadila z toplicami potem pa še malo delat.. kako hitro bo, da začnemo s porodniško.user posted image

Vidim, da je nabava za user posted image  že v popolnem teku, jaz se bom po dopustu lotila nakupov.. zdaj pa je res že čas.. ali je še katera taka zamudnica kot jaz user posted image  ali sem edina...?
V sredo imam pregled, da vidim ali se je stanje izboljšalo, sploh železo. Tako, da nadaljni pregled javim v sredo za seznamček. Se beremo user posted image

Lep pozdravček

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
3.8.2008 20:42:19   
klavdiy4
Čao Taly82...

Jaz pa sem bila na začetku nosečnosti zelo prehlajena in sem šla v lekarno po neki sirup. V navodilah sem prebrala, da sirupa ne smeš piti v času nosečnosti, zato sem še enkrat vprašala v lekarno in mi je tamkajšna delavka povedala, da je skoraj pri vseh zdravilih napisano v navodilih, vendar da skoraj nobenega zdravila na nosečnicah ne testirajo...

papa

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
3.8.2008 20:51:54   
taly82
Vem ja, da na vseh zdravilih večinoma piše, da na nosečnicah ni testirano, da se zaščitijo seveda.
Mogoče sem malo preveč zakomplicirala, ker nisem vzela, ampak takrat je bil zame antibiotik bau-bau. To sem si ustvarila v svoji glavi user posted image  Se sploh nočem poglabljati ali sem ravnala prav ali narobe, tako je bilo glavno, da je zdaj uredu.. najpomembnejše mi je da z mojim user posted image  vse Ok.user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.8.2008 21:02:19   
nagajiva
Ojla user posted image

Uf, pa je spet en vikend za nami. Sma bla na Pohorju in smo malo okoli hodili, se sprehajali pa malo se vozili.....da smo lahko šli dalje user posted image .............Tako, da sem vročino dokaj lepo prestala. Čeprav je blo tud gori precej vroče in soparno. Si pa nočem iti predstavljat, kako je blo sred mesta user posted image ..........
Lyra*-welcome back. Sem se malo nasmejala tvojim dogodivščinam. Sem pa vesela, da je dopust minil kar se da lepo.....Sedaj pa kar spet lepo klepetaj z nami.
Klavdiy4-dobrodošla in čim več lepih trenutkov s svojim user posted image ................
Emina83-bogica, a je blo lahko še slabše. Upam, da bo z omo vse vredu. Pa tudi s tvojim zdravjem....
Taly83-še ena bogica........ampak samo da gre na bolje.
Nič, grem sedaj pod tuš pa na kauč. Pa kako breskev bom zmazala user posted image ............Pol pa spat. Sem kar malo utrujena, sem že od šestih pokonci. Jutri me pa čaka pranje in likanje......me je kar groza.....
Pridne bote piške miške, božajte bušije pa se tipkamo.user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.8.2008 0:40:58   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

čao!

pomar*ANČA*n iz kod pa si ti?

drugače sem iz nove štifte, ampak se bom počasi preselila v mengeš, ampak še vedno sem savinjčanka, se nekak ker ne morem prestaviti na drugo stran črnivcauser posted image

nakupovala še tudi nisva nič, niti nimava izbranega imena... se nama november še zdi tako daleč... septembra si bova vzela par dni fraj in bva takrat vse kupila.

jaz pa pogrešam morje.... bila sva bila v  pakoštanah, v slamnatih hiškah in je bilo noro! sami borovci okoli, nič ni bilo vroče, morje čisto, dobra hrana in le lenarjenje... dobro da sem še en teden fraj, da bom prišla malce h sebuser posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.8.2008 8:48:22   
luna8
lyra res luštna dopustniška dogodivščinauser posted image

Midva sva lupinico kupila Maxi Cosi z easy fix, ker sem brala, da so najvarnejše, midva pa bova skoz na relaciji lj-ptuj, ker je moj iz gor in sva rajši malo več raskirala, voziček pa imava quinny tako, da gre tudi lupinica gor.

Glede imen pa poskušava gledat, da paše s priimkom, ampak še zdaleč se nisva odločila.

pozdravljene vse novo registrirane nosečke in vrnjene dopusniceuser posted image

Za mami želim natisniti in oblikovati vabila, ker ima 60 let - a mogoče katera ve če so kje na natu kakšni templati oz. vzorci, ki bih jih lahko kopiral?

Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.8.2008 11:23:04   
Andromeda
Hello, user posted image !

No, pa smo preživeli praznovanje od mojega moža in njegovih dveh bratov, čeprav me od sedenja boli rit, pa da ne govorim o križu. So pa vsi moževi sorodniki "težili" s tem, kakšno ime bova dala user posted image in bili zraven "pametni" s svojimi pripombami in nasveti, da so mi šli kar lasje pokonci. So pa vsaj rekli, da sem lepa nosečnica, tako, da jim je pol oproščeno user posted image
Tašča je bila pa vsa ponosna zraven in govorila; Mam lepo nosečnico, a ne? kot da sem njena hči oz. last, mislim user posted image
lupinica - jaz sem jo dobila od moje tete, firma chicco (al kako se že napiše?) je sicer stara 5 let, jo moram malo oprati in bo kot nova. Bo pa počasi treba pripravit kotiček za dojenčka, ker tukaj kjer sva sedaj, mu ne bova sobe rihtala, ampak bo pri nama v spalnici, še dobro, da je velika cca 18 kv. metrov. Bova pa eno omaro (s pretežno mojimi) oblekami mogla dat na hodnik, da bova lahko postavila previjalno mizico, posteljica pa bo stala ob vznožju najine postelje. Naslednji teden pa greva kupit eno manjšo oz. ožjo omarico za njegova oblačilca.
joj, sem se "zapričala", pa ful mam dela danes, ker me cel vikend ni bilo nič doma...Bye

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.8.2008 11:46:14   
carly
Ojla punce,
najprej pozdravljena še ena nova pa vse tiste ki ste nazaj z dopustov.
Kako ste? Jaz sem danes bolj tako, me nekaj zvija že od včeraj in skoz na wc letam, ni nič prijetno tole, upam da kmalu mine.
Glede imen imava midva delovno verzijo že izbrano, mojmu na začetku moji predlogi niso bili všeč potem sva se pa kar pred net vsedla pa malo sezname z imeni preletela in izpisala tiste k so nama všeč pa potem iz tistega seznama za punčko že določila za fantka imava pa dva v ožjem izboru pa se morva še odločt.Upam,da bom zvedla še pred rojstvom kaj bomo imeli, bi tudi rada že kaj nakupila pa mi je tako smotano ko morm vse v nevtralnih barvah gledati. Aja drgač sva pa pri imenih tudi gledala da ni že pri sosedih ali pa med sorodniki enakega imena, ker mi to ful ni všeč.
Varuško sem jaz naročila, ker smo v hiši pa pisarno imam nastropje nižje in bom mogla tudi med porodniško malo delati tako da je varuška pri nama kar nujni pripomoček.Sva izbrala malo dražjo, sedaj čakam da jo dobiva.Sem pa gledala tudi take s kamero pa mi ne pridejo v poštev ker imajo domet med 100 in 150m pa me je skrbelo če bo delala tako kot se gre, glede da mora biti prenos iz ene strani hiše na drugo in to eno do dva nadstropja nižje.
Glede vlažilca zraka, midva ga imava že sedaj v dnevni, ker pozimi ko kuriva kamin je ful nizka vlažnost in sva ga kupila že zaradi parketa ker se nama je ful izsušil, za v otroško sobo bova pa videla če ga bova rabila pa bova tega prestavila al pa bova še enega kupila.
Uf sem se razpisala, nič moram it nazaj delat.
Pridno klepetajte.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.8.2008 11:49:06   
carly
Aja glede lupinic midva tudi še izbirava, voziček je namreč nima zraven. Bova vzela pa tako ki ima iso fix, pa da ima dobre ocene na testih. Za enkrat se odločava med maxi-cosi, recaro pa še eno sva gledala pa se trenutno ne spomnim imena.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.8.2008 12:18:28   
konina
Dober dan. Mene še kar daje nizek pritisk. Sem vsa mehka in kar na zadnjico me vleče. Upam, da bo kakšna ohladitev prišla k nam na Dolenjsko. Tole mi pa že pošteno nagaja. user posted image  Sem vsa brez volje in energije. PA toliko moramo še postoriti. Sobica za mala dva še kar čaka na beljenje. Potem pa še vse skupaj pospraviti in pripraviti na prihod novih članov. Občasno me kar neka panika zagrabi, da bosta pošteno prehitela, pa se spet pomirim, pa panika, pa se pomirim... Ja, tile hormoni mi te dni divjajo kot nori. user posted image

Uf, slikce. Sem pozabila. Grem sedaj na rač. dat pa pripopam v album.

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.8.2008 12:29:44   
Polynesia
Dan srečke moje user posted image .

No pa je spet ponedeljek in začetek novega tedna, meni grejo danes ure kar hitro, tako da vsaj to user posted image -

Zjutraj sem že peljala moža v bolnico in je že v sobi s klimo in tv-jem, itak pa ima s sabo notebook in gor filme, da mu ne bo dolčas user posted image . So pa rekli, da mu bodo operirali dve herniji in da bo mogoooooče operiran že jutri, waaaaaaaaaaaw, sem bla tko vesela, no ampak tudi če ne bo jutri, bo pa sigurne te dni...jupiiiiii.

Danes ne grem k njemu, je rekel naj si po službi vzamem malo počitka od vsega urejanja v stanovanju in tudi od njega user posted image ...tako da grem potem k frizerju si pramenčka narest, imam res že narastek user posted image .

Aja še tooooooo, ta glavno zame user posted image ...s šefico sem se zmenile in delam samo še ta teden, jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image . Nato sem na bolniški od 11.08.-04.09., dopust 05.09.-08.10. in dalje porodniška....kolk sem vesela res punce. Pa je rekla takoj da ni panike, da seveda in tko naprej user posted image .
Ampak zato me pa ta teden čaka veliko dela, moram vse postoriti in ker delam v računovodstvu, moram vse papirje vložiti, po moje bo itak polno za v smeti, hihihi user posted image .

Tko, zdej grem pa še kej delat, čeprov sem danes tko neki naspidirana od vsega da sploh ne morem delat, hahahaha, si bom šla potem iskat eno čokoladico v avtomat user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.8.2008 12:49:16   
konina
TAko. Sem dodala nekaj slikc. Nekaj sem dala v nosečnost2 in dodala še album z Nevino sobo. No, tisti del, kjer je slika na steni.

LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.8.2008 13:30:59   
Polynesia
konina lep trebušček in zeloooo lepa poslikava v Nevini sobici, čestitke user posted image ...kdo ap je to naslikal, a si to?!?! Skratka zelo lepo.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.8.2008 13:41:25   
spelka12
Vsem mojim bivšim sonosečkam pošiljam eno rožico user posted image . Bom novembra z vami, ko bodo začeli novembrčki in novembrčice prihajat. Do takrat pa user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.8.2008 13:50:35   
Polynesia
spelka12 tudi tebi en veeeeeeeelik user posted image  od vseh nas !!!!!!!

Kar pogumno naprej user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.8.2008 13:51:58   
orka
hallo, čveke
No pa je za nami---POROKA--- Jaz osebno sem zeeeeeeloooooo uživala, vse je šlo po načrtu, sem si bila ful všeč, pa se mi zdi da sem se še enkrat zaljubila v sedaj že mojega moža--- kako lepo se to sliši---
Seda j komaj čakam na fotke... pa mislim da so se ostali tudi imeli lepo , sem pa zdržala tja do 3 ure, pa plesala sem tudi veliko, saj so muzkontarji po mojem naročilu igrali veliko valčkov....pa čez 14 dni gremo na morje.....
V sept pa se bomo začeli pripravljati na prihod še zadnjega člana naše družine
brce se tudi pri meni dogajajo spodaj , a tudi zgoraj se zgodi kakšna
Imenu pa se bo user posted image  posvetil po dopustu, smo pa skoraj že prepričani za : EMA, so pa v igri še ZALA; MANCA; MANJA; MAŠA.
Toliko za sedaj
Lp, gospa Naglič

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.8.2008 14:05:49   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         07.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj           05.08.

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?