![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:36:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo AL pa samo obesek, tko kt mene 10 EUR meni pa zjutraj zmanjka 10€
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:37:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra pusti vrsto pri miru. Bomo pa pol mi 2x pršli Hm, no upam, da vam rata kej prej vseeno... a bomo koruzo pekl bom mal splanirala tale mesec, pa še vas eno soboto uštulila pa bo tud koruzo dobiš, če si jo le zaželiš Smo jo glih dons kuhal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:37:54
|
|
|
|
mesecnica
|
Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:38:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A ju3 se greste pa spet potepat? Joj joj, vas bo treba res na socialno dat, k ste skos po oštarijah Nič fovšije zganjat, kar prisvaljkajta se z Nejčkom pa bo vse rešen! Senčka je, sam jaz sem bom vseen s faktorjem namazala, ker Misar pride in če preveč piva spijem lahko na soncu zaspim Aja, mi hodmo na hrib po 18. uri, ko sonce ne pripeka več, sploh pa ga ni veliko zadnje dni od kar smo doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:39:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo AL pa samo obesek, tko kt mene 10 EUR meni pa zjutraj zmanjka 10€ tole je pa pol res kriza
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:40:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:41:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo AL pa samo obesek, tko kt mene 10 EUR meni pa zjutraj zmanjka 10€ tole je pa pol res kriza zgleda majo v Izoli drago kavo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:41:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:42:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, al pa špara, da si lahko kej lepga pol privošči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:42:57
|
|
|
|
pina-1
|
jaz bom počais odjadrala v deželo. Jutri je en dolg dan pred mano, ker moram čuda stvari še zrihtat. Me že kar glava boli. lepo se načvekajte. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:43:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski veste kaj mi pa ni jasno? kdo je v bistvu danes z nami, ata ali mama Jencili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:43:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, al pa špara, da si lahko kej lepga pol privošči hmmmm...vse kar si on sam kupi, so cigareti, tako da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:44:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski veste kaj mi pa ni jasno? kdo je v bistvu danes z nami, ata ali mama Jencili gud kveščon
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:44:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, al pa špara, da si lahko kej lepga pol privošči hmmmm...vse kar si on sam kupi, so cigareti, tako da tko ti misliš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:45:42
|
|
|
|
mlavla
|
nočko iz moje strani...se vidimo jutri..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:46:07
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:46:25
|
|
|
|
dolenjka
|
nočko mlavla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:47:10
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski veste kaj mi pa ni jasno? kdo je v bistvu danes z nami, ata ali mama Jencili gud kveščon še ene parkrat tole citiramo, pa smo na 5ki
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:47:16
|
|
|
|
mesecnica
|
Mislim, da je en čas kar ata Jencili z nami .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:47:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . vsak izgovor je dober, pa tudi če je slab Do 11h ste lahko v LJ, to je pa čist dost zgodaj, se glih ogrejemo do takrat Smo pa z velikim veseljem vajine navigatorke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:47:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski veste kaj mi pa ni jasno? kdo je v bistvu danes z nami, ata ali mama Jencili mamca, mamca Mamca, k se za dons počasi poslavlja, ker jo jutri čaka naporen dan. Sej vem, itak da bo vse ok in hvala vsem za vzpodbudne besede!!! Se jutri javim, ko bomo gotovi. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:49:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat to pa ti mislš Aja???? čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski veste kaj mi pa ni jasno? kdo je v bistvu danes z nami, ata ali mama Jencili gud kveščon še ene parkrat tole citiramo, pa smo na 5ki prav imaš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:49:29
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mislim, da je en čas kar ata Jencili z nami . zakaj pa tko misliš? A preveč govorim o spalnici, pa je že sumljivo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:49:30
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - kaj imaš to za eno muziko ? Pa tudi vse ostale? Jaz bi tudi . Pridem iskat in se pokazat s svojo lubco . no, kar ju3 pridi, bomo zrihtale. Mater, sam če je korist bi se prsvalkala. ĐOUK Kok sta vidve vzišeni, da se nič ne pokažeta na 4 oči Ej - sej bi prišle - pa se naša bejba ponavadi zbudi šele ob 9.30 pol pa ne vem kako čmo v zglednem času pridet v Ljubljano oz. v Kaval. Pa še itak ne vem, kje je Kaval . vsak izgovor je dober, pa tudi če je slab Do 11h ste lahko v LJ, to je pa čist dost zgodaj, se glih ogrejemo do takrat Smo pa z velikim veseljem vajine navigatorke Zdej sem pa res mal v dilemi kaj narest. Treba še mal razmislit .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:49:56
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mislim, da je en čas kar ata Jencili z nami . zakaj pa tko misliš? A preveč govorim o spalnici, pa je že sumljivo? Aha.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Nik (
45%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!