|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 22:12:01   
dolenjka
Februarka, ti vašmu kr lepo razlož kako in kaj, pa pokaž kdo je gazda v bajti, če pa ne veš kako pa zgornji vic preberi user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
6.8.2008 22:13:52   
dolenjka
AJa Ella, še 1x hvala za CD, sva ga celo pot do doma poslušali in samo zato bi ju3 spet kam šla, ker mi je tko všeč user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.8.2008 22:16:31   
pina-1
čer.
evo mene na raport.
Moji dve prinčipes će spita, gospid jezik busi s taščo in tastom, jaz se pa s kuhanimi štruklji bašem in rukam pivce za živceuser posted image .

suzika upam, da bo žana kmalu ok. Enega lubčka za obe.
jencili, drži pesti za Tajčija jutri. Boš vidla da bo on tole po moško prestal.

buči, naša je tudi sedaj mela sralno krizo. Danes sem ji pa skuhala blitvo, bučko in krompriček. JE kot nora pojedla in po 3 urah je bila panika v pelenici. JE bla usrana do vratauser posted image user posted image .

enos trokovno vprašanje? Naša dečvica bi čez dan non stop jedla. Pa ne verjamem, da je mleko švoh, ker spi pa celo noč in čez dan tudi po 3 ure. Sam ko je budna pa vpraša hrano na vsaki 2 uriuser posted image  A je to kej za se sekirat glede zizilanda?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.8.2008 22:18:11   
dolenjka
STara moja, pomojem ni panike.  A pije kaj? Mogoče je zejna, ker je bolj po mami? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.8.2008 22:18:25   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.
evo mene na raport.
Moji dve prinčipes će spita, gospid jezik busi s taščo in tastom, jaz se pa s kuhanimi štruklji bašem in rukam pivce za živceuser posted image .

suzika upam, da bo žana kmalu ok. Enega lubčka za obe.
jencili, drži pesti za Tajčija jutri. Boš vidla da bo on tole po moško prestal.

buči, naša je tudi sedaj mela sralno krizo. Danes sem ji pa skuhala blitvo, bučko in krompriček. JE kot nora pojedla in po 3 urah je bila panika v pelenici. JE bla usrana do vratauser posted image user posted image .

enos trokovno vprašanje? Naša dečvica bi čez dan non stop jedla. Pa ne verjamem, da je mleko švoh, ker spi pa celo noč in čez dan tudi po 3 ure. Sam ko je budna pa vpraša hrano na vsaki 2 uriuser posted image  A je to kej za se sekirat glede zizilanda?

pina...tudi naša bi čez dan ko je budna kar naprej jedla..pa se sprašujem a je čas za gosto hrano?? glede nato,da se zaenkrat samo dojiva...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.8.2008 22:19:09   
mlavla
ella...a pa boste te copatke še kej naorčala..ker meni so tako kjut??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.8.2008 22:22:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A sva midve tud kej vabljene?user posted image sej prov....user posted image

Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte user posted image  user posted image  user posted image

Prideš na kratek user posted image  čvek ju3 torej? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj, če bi mela avto na razpolagouser posted image mogoče ga pa še naštimam, da mi ga dauser posted image user posted image
Grem se ofrišat, da nam smradla tuki goruser posted image

pa res neki voham, k mam ravno odprto okno, da neki iz tvojga konca ene čudne vonjave prihajajo. No, mal se pa le prej umij, predno prideš v tako visoko družbo user posted image user posted image user posted image user posted image

no no no... tko hudo pa spet ni blo user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM 2 VICA PRI NOVEMBERKAH SUNLA:

"Kako se je koncal tvoj  prepir z zeno ?", "Na kolenih je
priplazila k  meni.", "In kaj je rekla ?",> >
"Pridi izpod postelje, picka ti materina, ali pa bom skupaj
stolkla in posteljo in tebe !"

Se srecata petdesetmeterska  zica in metrski drat, pa ga zica vprasa:
Ej, a teb se  je pa cist utrgal al kaj???

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.8.2008 22:23:14   
pina-1

STara moja, pomojem ni panike.  A pije kaj? Mogoče je zejna, ker je bolj po mami? user posted image

user posted image user posted image user posted image  je sipla el hruškov sok z vodo zmešan, tako da ni žejna. Sam je pa res po mami, ker rada je, pa tudi obline ma tapraveuser posted image user posted image user posted image
Sej ji kar dam vmes na žlico, da ni skozi na cicikah. Mi bo spet navlekla enega leka da bom lahko na ljubljansek mlekarne poslala ponudbouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.8.2008 22:23:34   
jencili

jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko user posted image čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra user posted image  user posted image

pusti vrsto pri miru. Bomo pa pol mi 2x pršliuser posted image
Hm, no upam, da vam rata kej prej vseeno...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.8.2008 22:23:39   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image  je sipla cel hruškov sok z vodo zmešan, tako da ni žejna. Sam je pa res po mami, ker rada je, pa tudi obline ma tapraveuser posted image user posted image user posted image
Sej ji kar dam vmes na žlico, da ni skozi na cicikah. Mi bo spet navlekla enega leka da bom lahko na ljubljansek mlekarne poslala ponudbouser posted image user posted image

tole se je neki zakaufliralouser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.8.2008 22:24:30 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.8.2008 22:23:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ella...a pa boste te copatke še kej naorčala..ker meni so tako kjut??

neki so mislim da že naročale, sam če bodo ok, bomo sigurno še kej user posted image

pina men se zdi da je naša tudi skoz na zizi user posted image sam si mislim, da če je na zizi da je še ok, k bo enkrat na čem drugem, se bom pa zasekirala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.8.2008 22:24:36   
jencili

Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa ti mislšuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.8.2008 22:24:50   
larisa
ojej, kje sem že ostala user posted image user posted image user posted image

Jencili, mi je tok hudo zarad vas user posted image . Ampak sej veš, Tajson bo to čist dobr prenesu, mami pa oči bosta pa tud močna za njega user posted image user posted image user posted image

Suzi, tvoji Žani pa tud enga lupčka. Sej jutri bo pa že čist uredu! user posted image

Dolenjka, a tebe je pa naše Mengeško sončece nažgalo? user posted image user posted image user posted image  Jah je res drugačen kot v hribih....mal sumim da se ti sam tam po bajti svaljkaš, pol pa pišeš kok si ti uzuni, pa u hrib pa to user posted image user posted image user posted image  Joj stara đouk, da ne bo kake zamere user posted image

Ja Ella, hvala za cd. Nejc je tud užival. Jaz sem pa skos čekirala kdo se oglaša, al dojenčki na cd-ju al našuser posted image user posted image

A ju3 se greste pa spet potepat? Joj joj, vas bo treba res na socialno dat, k ste skos po oštarijah user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.8.2008 22:25:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko user posted image čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra user posted image  user posted image

pusti vrsto pri miru. Bomo pa pol mi 2x pršliuser posted image
Hm, no upam, da vam rata kej prej vseeno...user posted image

a bomo koruzo pekl user posted image bom mal splanirala tale mesec, pa še vas eno soboto uštulila pa bo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.8.2008 22:27:26   
Februarka08

Februarka, ti vašmu kr lepo razlož kako in kaj, pa pokaž kdo je gazda v bajti, če pa ne veš kako pa zgornji vic preberi user posted image  user posted image  user posted image

bi rada vidla kakšno faco bi naredu, jauser posted image user posted image

Pina, naša bi jedla na vsako urouser posted image pa jo dojim+dodatek, pa tud na GH sva žeuser posted image jest ne vem kaj je vzrok... res ne... že kot novorojenček si ni ustvarila reda, in ga do danes tud še niuser posted image upam da bo potem kaj boljše, ko bo mal večjauser posted image

Zdej grem pa počas v mižule... če pridem jutri, me boste itak vidleuser posted image mojmu nam težila, 1x bi rada vidla da mi sam reče, če kam hočem ituser posted image user posted image ne pa da morm zmer neki fehtatuser posted image zakaj sem že avto prodala??????user posted image user posted image user posted image user posted image zato da sem si lahko kuhno zrihtala... glih tko bi mela kuhno, sam mal bi zobe skup stisnl, pa bi blouser posted image matr, k morm vse druge zmer poslušat... tako pogrešam svoj avto, da ne morte misltuser posted image

Mah, grem spat. Se oglasim zjutraj, da vidim kakšna bo situacija.user posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.8.2008 22:28:31   
ella79
larisa važn da je muzika ok user posted image men je ful luškana, še jaz zravn godem, tako da bo Zoja pomoje tudi kmal začela konkretno čeblat user posted image tole z dolenkinim hribom je tudi men že mal sumljivo. Bo res treba enkrat ta hrib osvojit user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.8.2008 22:28:43   
Februarka08

Aja????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.8.2008 22:30:27   
ella79
februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.8.2008 22:30:55   
larisa

Aja????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.8.2008 22:31:13   
Februarka08
Sem še neki pozablauser posted image Ella, tud jest se priporočam za ta CDuser posted image sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi blauser posted image

Zdej pa res... nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.8.2008 22:32:38   
ella79

Sem še neki pozablauser posted image Ella, tud jest se priporočam za ta CDuser posted image sem pozabla omenit že včeraj... če se še da bi blauser posted image

Zdej pa res... nočko

k si avno ti, pa k je Larisa taka faca, ga pa vidve tudi dobita. Sam mal me spomni prej, da ti ga prinesem.user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
6.8.2008 22:32:48   
Februarka08

februarka ti se mal zagovarjej danes, pa te jutri sigurno ključi čakajo user posted image user posted image

sej ne morm it spat k take ven mečete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

A sva midve tud kej vabljene? sej prov....

Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala?    

Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat

to pa ti mislš

Aja????

čakte čakte punce, to je forum za otroke in njihove starše, ne pa swingerski

izjava tedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
6.8.2008 22:33:21   
Februarka08

Zdej pa res... nočko

k si avno ti, pa k je Larisa taka faca, ga pa vidve tudi dobita. Sam mal me spomni prej, da ti ga prinesem.user posted image

ja, hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
6.8.2008 22:35:00   
pina-1

Zdej pa res... nočko

a pol me ki smo z morja pa ki pridemo enkrat na 1000 let v ljubljano ne pridemo v poštev?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.8.2008 22:36:05 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
6.8.2008 22:35:39   
dolenjka

AL pa samo obesek, tko kt mene 10 EUR user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.