|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 23:19:48
|
|
|
|
Marsy
|
Dober večer! Danes se vam pa oglašam od doma, nisem v Izoli . Sicer sem sama doma, saj je lubi v službi in jutri pride pome. Doma sem namreč zato, ker sem imela danes pregled. Menda je vse po merilih za 33. teden in tako, kot mora biti. Imam pa nekaj vprašanj: 1. Koliko se zanašati na številke oblačil za otročka, ki so na etiketi (ali meseci ali cm)? Občutek imam, da tisto, kar je npr. za 6 mesecev, da se nosi že prej? Dobila sem namreč precej oblačil in zdaj jih mal razvrščam po velikosti in perem, pa ne vem, do katere velikosti naj perem, da se ne bo predogo valjalo v omari. Odločila sem se, da do 62, ostalo pa kasneje, ko bo potreba. Malih številk (50, 56) pa imam zelo malo. Kako hitro se to prerase - ali naj še dokupim? Ste me rešile dileme glede likanja - jutri zjutraj se ga bom lotila. Bom likala samo bombažne cunjice, ki so v direktnem stiku s kožo, perem pa brez mehčalca in je v redu. 2. Glivice: prijateljica mi je pravila, da je imela glivice in da tega sploh ni vedela, G pa je tudi ni pregledoval med nosečnostjo vaginalno. In menda je zaradi tega bila pri porodu dobesedno raztrgana, ker je bila koža zaradi glivic bolj mehka in ranljiva. Ali je kakšna preventiva proti temu? Danes sem na pregledu to omenila in me je G spraševala, če me kaj srbi ali peče, pa me ne in pravi, da mi ni kaj skrbeti. Ampak prijateljica ni vedela, da jih ima, pol je bila pa zarad tega čist boga... 3. Sem pozabila ... Pa je bilo sigurno nekaj, kar me teži... Drugač pa sem dons zrihtala, da bom do poroda na preglede lahko hodila v Izolo in mi ne bo treba domov skakat in biti sami doma. Sva pa z lubijem ugotavljala, da ko bo paketek za porodnišnico pripravljen, da ga bova imela kar v avtu, saj ne veva, kje se bo začela akcija - ali doma ali v Izoli .
|
|
|