Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:18:57
|
|
|
|
lana luna
|
...men je to eno in isto ..... kupim polento....jem pa žgance ja mal sem blond nism dojela da je to iz iste moke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:21:07
|
|
|
|
lana luna
|
še eno vrašanje, pol se bom pa mal ohladila kolk številko štumfkov nej bi kupila svojemu za začetek... včerej sem jih hotla, pa so ble tko čudne številke da nism vedla kaj bi blo dobro vzet... kaj pomeni velikost 15-18? za kolk velikega je to?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:24:29
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa pico pripravljam. Smo danes imeli kumarično omako za kosilo, pa moj ravno ne mara preveč tega in sem mu mogla že včeraj obljubiti, da bo potem pica za večerjo. Moj je tak cartljivček, da bom imela kar dva . V nedeljo je medota v pamperske previjal in se čudil zraven. Saj mu gre, ker se mi je zdelo, da je v materinski šoli mu šlo vse drugo po muziki samo poslušanje ne. Ampak zgleda, da je poslušal. No to vam moram še povedati, da je bil do zadnjič sveto prepričan, da ko pride patronažna sestra prvič na obisk domov prinese zraven hrano oz. paket s hrano in sicer za njega nekaj in pa za mene, da kao otroček pa itak ne sme druga jesti in za njega ne, ker že ima mlekeca. Pol ko sem mu pa rekla, da ne prinese pa mi je rekel za kaj pa pol sploh pride. Komedija.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:25:56
|
|
|
|
pf
|
Veste kaj sem še mislila vas vprašati? Verjetno ste vse vsaj nekaj kupile v Baby centru in me zanima, ali je že katera dobila dobropis domov, ki se obračuna vsaka pol leta, za prvo polovico in kasneje za drugo. Upam, da to ni le larifari.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:42:12
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna alysa si pa imela res že zgodaj CTG... in kaj je pokazal? popadkov najbrž še ni, pa lepo bije, a ne? ja, ne vem, a zgodaj, ampak zdej ga bom imela vsak teden , fajn je blo srček poslušat tolk časa, pa še brcal je , tk da mi mogla dvakrat mal popravljat , za popadke je pa še čas ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 19:44:05
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Veste kaj sem še mislila vas vprašati? Verjetno ste vse vsaj nekaj kupile v Baby centru in me zanima, ali je že katera dobila dobropis domov, ki se obračuna vsaka pol leta, za prvo polovico in kasneje za drugo. Upam, da to ni le larifari. Js nism še nič dobla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:04:48
|
|
|
|
lana luna
|
pf sem se kar fejst nasmejala ob branju kakšne norčije tvoj uganja
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
oila,babike. Jaz sem še vedno tak utrujena.Nevem,kaj mi je danes,čist sem zdelana . Tak da smo že pripravljeni za odhod v mižule .
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:39:36
|
|
|
|
arabela*
|
babe,ne se sekirat okol peglanja. Meni je patronažna žće na prvem obisku rekla,da naj ne peglam niti plenic,da je brezveze komplicirat.Ampak iz navade pač še vedno to prakticiram,razen pliša in kakih jaknic.Za mene in mojega pa skoraj nikoli.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:40:41
|
|
|
|
arabela*
|
Pf,tvoj pa je res slika
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
pf,ti greš na Ptuj rodit.Reči mi,je tja tud treba dva dni pred rokom poklicat,da se kao naročiš
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.8.2008 20:42:39 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:47:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Verjetno ste vse vsaj nekaj kupile v Baby centru in me zanima, ali je že katera dobila dobropis domov, ki se obračuna vsaka pol leta, za prvo polovico in kasneje za drugo. Upam, da to ni le larifari. Ni larifari.... če si res veliko kupovala, boš dobila kmalu.... no, morda šele septembra. Mi smo pri bubiju kar nekaj nakupili. Od takrat pa bolj poredko zavijem v BC, ker se mi zdi drago. Tako da smo zdaj eni dve leti nabirali, letos pa dobili spet en dobropis za dobrih 8€
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:49:01
|
|
|
|
*bubi*
|
kaj pomeni velikost 15-18? za kolk velikega je to? Mislim, da je to za novorojenčka. Ne preveč kupovat, sploh pa ne ful malih. Me bomo verjetno večinoma oblačile hlačke (take in drugačne) s stopalci, potem pa zoknčki ne grejo gor. Al večja številka al pa copatki.
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:49:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Veste kaj sem še mislila vas vprašati? Verjetno ste vse vsaj nekaj kupile v Baby centru in me zanima, ali je že katera dobila dobropis domov, ki se obračuna vsaka pol leta, za prvo polovico in kasneje za drugo. Upam, da to ni le larifari. ...jaz nisem še nič dobila ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:51:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa IZVIRNO SPOROČILO: lana luna alysa si pa imela res že zgodaj CTG... in kaj je pokazal? popadkov najbrž še ni, pa lepo bije, a ne? ja, ne vem, a zgodaj, ampak zdej ga bom imela vsak teden , fajn je blo srček poslušat tolk časa, pa še brcal je , tk da mi mogla dvakrat mal popravljat , za popadke je pa še čas ... jaz sem tud v 35 t štartala s ctg...pa zdaj vsak teden, je pa tud meni mogla večkrat popravljat, pa še 1x sem mogla it za 5 min hodit, da se je umiril.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:51:30
|
|
|
|
arabela*
|
lahko noč
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:55:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj pomeni velikost 15-18? za kolk velikega je to? Mislim, da je to za novorojenčka. Ne preveč kupovat, sploh pa ne ful malih. Me bomo verjetno večinoma oblačile hlačke (take in drugačne) s stopalci, potem pa zoknčki ne grejo gor. Al večja številka al pa copatki. .... mi tud imamo pajacke s stopali, preko pa frotirasti zoknčki ( imajo v kik - 3 kom za 2,19€...raznorazne barve...) al pa copatki..... Čevljev za čisto malega se ne splača kupovati...tam enkrat od 18 naprej...... je pa to št. ki jo ima ko shodi okrog 1 leta (ponavadi je tak)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:56:11
|
|
|
|
gold fish
|
...... lahko noč Saraya....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 20:59:00
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - si že kaj dobila iz dm? jaz še nič......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 21:30:29
|
|
|
|
KAHLO
|
o bog mi pomagaj ste se načvekale!! nič zdaj grem nazaj prebirat kaj pa čem..da bom malo bl na tekočem: Drgače pa sem se pred dvema urama vrnila z Raba....blo je vroče in fantastično, edino kar sem pogrešala je bla postelja, ker sem se komaj z blazine skobacala po koncu in tako je bla cela noč fuč ker sem mogla kar nekaj krat na wc.....tiste k kampirate si lahko kr mislite kako je to zgledalo.......pol pa še je moj v mene lezel kr nisva bla lih čist na ravnem ampak smo se tud narezali na račun mojega kobacanje PUnce ampak moje nog....moj enoge so tako zatekllie da samo čakam da bo koža razpočla......poskusla sem že vse mogoče in oteklina sploh ne mine, od lavorčkanje, obkladkov, konstantnega namakanja v morju, držanja v luft, pitja vode.........nevem no še dobro da mam te razhojene japonke ampak premikam se pa k račka nič grem zdaj brat...kaj ste natipkale
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 22:23:15
|
|
|
|
lana luna
|
KAHLOOOOOOO!!! dobrodošla nazaj!!! me veseli da si še vedno v enem kosu pa upam da se zdaj doma, ko ne bo tak vroče pa bodo nogice v luft, mal potanjšajo nazaj... račka pa počas ratujem, tudi jest... tko pravjo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 22:42:17
|
|
|
|
gold fish
|
KAHLO!!! - dobrodošla nazaj!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 22:45:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa sem se pred dvema urama vrnila z Raba....blo je vroče in fantastično, edino kar sem pogrešala je bla postelja, ker sem se komaj z blazine skobacala po koncu in tako je bla cela noč fuč ker sem mogla kar nekaj krat na wc.....tiste k kampirate si lahko kr mislite kako je to zgledalo.......pol pa še je moj v mene lezel kr nisva bla lih čist na ravnem ampak smo se tud narezali na račun mojega kobacanje PUnce ampak moje nog....moj enoge so tako zatekllie da samo čakam da bo koža razpočla......poskusla sem že vse mogoče in oteklina sploh ne mine, od lavorčkanje, obkladkov, konstantnega namakanja v morju, držanja v luft, pitja vode.........nevem no še dobro da mam te razhojene japonke ampak premikam se pa k račka ..... se je meni podobno dogajalo...tisti nočni wc pa sem jaz kar v naravi opravila ... ..... en nasvet...ful se maži zdaj z masnimi kremami po bušiju...ker jaz sem pol, ko sem prišla nazaj fasala na obeh straneh trebuha spodaj 2 črtici...lahko je samo slučajno, ampak vseeno......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 22:46:14
|
|
|
|
gold fish
|
..grem naprej gledat pobeglo nevesto....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 5.8.2008 22:46:37
|
|
|
|
gold fish
|
Nočko ................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.