|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
6.8.2008 13:47:24   
Tejchy
a si si kupila isto veličino kot nosiš ali malce večjega

pred user posted image  sem nosila 75B... zdj v user posted image  pa 80C... tako da sem si tud modrc kupila te velikosti... dvomim, da se mi bodo še kj bistveno povečale ... da bi rabila D košarico... sj pravim, da mam še pri tem Cju malo fore... če ne bom pač user posted image  poslala po večjega...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.8.2008 13:48:16   
bark
lana luna hvala za link

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.8.2008 14:13:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Kje ste si nabavile modrce za dojenje?user posted image

Imam jih več (še od bubija + nove), pa mi je daleč najboljši iz Pikapolonice.

CTG pa res ni obvezen prej. Saj nič tako bistvenega 5 tednov pred PDP ne pokaže. Če pa user posted image  slabše čutite, pa valjda, da boste šle na pregled in bodo sigurno tudi CTG naredili.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.8.2008 14:25:09   
lana luna
o kolk sem jest dons lenauser posted image se mi ne da nč delat, tut na RR se mi ne da več viset, se mi ne da kuhat, pa tut ležat neuser posted image user posted image user posted image in kaj naj zdej delam?????

pol morm pa vsaj vam mal jamratuser posted image a veste da sem zdele brala na mamini čvekalnici septemberke. pa majo že tri septemberčkeuser posted image

me se še kr dobro držimo. tko da punce želim vam da čimdlje vse ostanete 2v1user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.8.2008 14:41:28   
emi*
Jaz sem tolko gor,da vas sproti preberem.Saj sploh ne veš kaj pisat.Samo se neki nalivam s to vodo pa me je prijelo za na veliko potrebo,kar neki me zvija.user posted image user posted image  Full spijem v zadnje čase,non stop sem žejna.Na wc pa začnem hodit šele ponoči,podnevi niti ne tolko.Čudno!user posted image Uživajte!user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.8.2008 16:57:11   
amor real
Evp mene iz pregleda in prijetnega klepeta z našo MORANGO. user posted image

Danes se je pri pregledu kar dogajalo, ampak KONEC DOBER - VSE DOBRO. user posted image
Ko je ginekolog zagledal moje sexy user posted image  otečene nogice in videl pritisk 150/100 ni bil ravno navdušen. Po vaginalnem pregledu sva šla pod nujno na ctg, pa merit še 1 x pritisk pa expres pregled urina, da preverijo prisotnost beljakovin, pa da vidijo, če ostanem pri njih v bolnišnici ali ne. Na srečo beljakovin ni v urinu, ctg je bil ok in pritisk tudi je bil 141/81 kar je tudi o.k., tako, da so me spustili domov user posted image . Ctg imam ponovno 18/8-08, pregled pa 27/8-08. Malo me je zgrabila panika, ampak, kot sem rekla, konec dober - vse dobro.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.8.2008 17:31:13   
arabela*
Dobro jutro babeuser posted image user posted image
Jaz sem spet tak sladko spala.Nevem kaj mi je,ko da vse za nazaj not spravljam.Postanem tak hudo utrujena,da kar zaspim.
Zdaj pa gremo h kosiluuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.8.2008 17:35:38   
*bubi*
Ctg imam ponovno 18/8-08, pregled pa 27/8-08. Malo me je zgrabila panika, ampak, kot sem rekla, konec dober - vse dobro.

Dobro, da se je tako končalo, amor real user posted image  Samo me malo čudi, da te niso prej naročili, če je bila zdaj panika. No, saj 12 dni..... niti ni toliko.

Če imaš možnost, si kdaj pritisk doma zmeri, da ne bi bilo kaj narobe. user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.8.2008 17:36:32   
*bubi*
Dobro jutro babe

Dober dan tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Te je mala tak zmučila, si morala po toboganih plazit? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.8.2008 17:58:41   
amor real
Bubi panika je bila predvsem zaradi tega, da se slučajno ne razvija preklampsija

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.8.2008 18:08:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Naš je čist nor. Tut ko smo ga vprašali al bi raje bratca al sestrico - je reku: "Vseen, kar pride, pride. Sej ne morš izbirat." Pa zadnjič je razlagal, da ne bo več mel veliko časa za prijatelje, ker se bo moral ukvarjati s pikico (tko pri nas rečemo, ker ne vemo kaj bo) user posted image . Pa je rekel, da bo igrače delil z bratcem al pa sestrico - sam pol je pa rekel, da lego kock pa ne - jih bo pospravil - pa sva mislila, da zato ker mu toliko pomenijo in sva rekla, da nič hudega, če pač hoče imeti kaj samo zase - pa naju je pogledal in rekel: "ne zato, ampak zato, ker se lahko zadavi s kockami - halo!" user posted image

Pa je vas kaj strah kako boste kombinirali obeznosti tavečjega (šolske in obšolske) in dojenčka, goldfish?

Zaradi kolkov ga bom jaz na široko povijala še kak mesec ali dva - torej tetra plenico čez navadno. Drugač pa lahko dobiš tudi bolj bio plenice od Pampersk...

...pol je približno isto, naš že tud pospravlja igrače, ki niso za dojenčke......., pa že dela načrte kaj bo on vse z user posted image  počel......
Tisto v zvezi s šolo pa še ne vem kako bo.......upam, da rodim in pridem domov preden se pouk začne, da se malo že med počitnicami navadimo drug na drugegauser posted image ...
..pa mi smo sedaj hodili po njega v šolo kljub temu , da imajo avtobus organiziran...... je cca 3 km oddaljena od doma..., zdaj pa ne vem kako bo vse skupaj..... user posted image  že ne bom zjutraj zbujala ...... , user posted image  

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.8.2008 18:20:15   
gold fish
....jaz sem pa prej šla v mesto, pa nisem sama vozila....in so nekaj delali na hitri cesti in smo se vozili okrog....me je prerukalo, da sem prišla domov čisto user posted image , pa pol sem se kar user posted image , ker meje vse spodaj bolelo....

...sploh se mi več ne paše vozituser posted image , pa mi ni jasno kak bom hodila na preglede in na ctg v bolnico......  bom zgleda mogla vedno nekoga fehtat, da si vzame fraj in me peljeuser posted image ....

...boli me vse, kosti spodaj, da ne govorim....zdaj se že psihično pripravljam, da če me kaj preseneti bomo pač probavali vaginalnouser posted image ....boljše, da sem pripravljena na vse........   čeprav imam se že namen pri vratih dret, da imam elektivni cr......     o bog, .......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.8.2008 18:22:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....jaz sem pa prej šla v mesto, pa nisem sama vozila....in so nekaj delali na hitri cesti in smo se vozili okrog....me je prerukalo, da sem prišla domov čisto user posted image , pa pol sem se kar user posted image , ker me je vse spodaj bolelo....

...sploh se mi več ne paše vozituser posted image , pa mi ni jasno kak bom hodila na preglede in na ctg v bolnico......  bom zgleda mogla vedno nekoga fehtat, da si vzame fraj in me peljeuser posted image ....

...boli me vse, kosti spodaj, da ne govorim....zdaj se že psihično pripravljam, da če me kaj preseneti bomo pač probavali vaginalnouser posted image ....boljše, da sem pripravljena na vse........   čeprav imam se že namen pri vratih dret, da imam elektivni cr......     o bog, .......

Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.8.2008 18:41:28   
Tejchy
a veste da sem zdele brala na mamini čvekalnici septemberke. pa majo že tri septemberčke

user posted image  user posted image  ... počasi se bliža naš čas...

Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.8.2008 18:44:30   
arabela*
oi babeuser posted image
Bubi,če ti po pravici povem sva pol šle raje v mc donalds na sladoled.Pol pa se meni ni več nič ljublo in sva šle spat domovuser posted image user posted image .Sem bila pa v avtu pol kregana ja,ker je nisem na igrala peljala.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.8.2008 18:45:58   
arabela*
Da še vam povem,da se moje počutje normalizira.Upam,da ti zadnji tedni olajšajo vse.Je res,da ni vse rožnato ampak se dost boljše počutim,pa tud bolečin ni več takih tam doli,pa spim,pa ,skratka naj tako ostane do konca meseca.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.8.2008 18:46:50   
arabela*
hhe,danes sem pa spet feeling dobla,da bo naš user posted image  par dni po rokuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.8.2008 18:46:52   
Tejchy
Js sem pa tud dans končno naštudirala in skombinirala kaj bo imel naš user posted image  oblečeno za odhod iz P ... user posted image  user posted image  user posted image  bravo jaz... user posted image  user posted image  user posted image  ..

In sicer... bodi, pa žametne hlače na naramnice, pa čez jopico, pa nogavičke, pa kapico...  a bo to premalo???  user posted image  user posted image  ... Po moje bi bilo pametno, če bi namesto bodija oblekla kake žabice.. da ne bo po nogicah od ritke do nogavičk čist bos?? user posted image  Al bo vseeno ok?? Itak ga imam namen pol še pokriti z dekico.. E, pa ko že mislim, da imam vse rešeno... 1000 vprašanj .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.8.2008 18:47:39   
Tejchy
Da še vam povem,da se moje počutje normalizira.Upam,da ti zadnji tedni olajšajo vse.Je res,da ni vse rožnato ampak se dost boljše počutim,pa tud bolečin ni več takih tam doli,pa spim,pa ,skratka naj tako ostane do konca meseca.

držim pesti, da tako ostane... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.8.2008 18:48:57   
arabela*
tejchy,brezveze se s cotkami iz P preobremenjuješ.
Glej,itak ga daš v lupinico,pol pa v avto in je to to.Pa s koco bo pokrit,tak da tisto kaj bo spodaj,ni panikeuser posted image
Edino,če še imate namen kak it kar direkt iz P.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.8.2008 18:51:43   
Tejchy
Ja, sj vem... delam pravo modo revijo iz tega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....
taka sem user posted image  user posted image  ... sj sem rekla da ne bom več pa kaj bo pa bo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.8.2008 18:53:17   
arabela*
user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.8.2008 19:31:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Pa je bil ful težak porod tako težkega otroka?

Je kr blo, ja.... pa še prerezat me niso utegnili in se je raztrgal presredek..

Aha, pa še tole: DOPUST Z DOJENČKOM.

Mi bomo šli v novembru na Karibe.... me čist malo briga, če bo zbujala sosede..... tudi tle v bloku se vse čuje.... Sploh pa, če mene lahko zbujajo, ko folk prirogovili v hotel ponoči ali igrajo karte celo noč.... ma glih me briga.... user posted image

Če bo pa zbolela, zdravniki so povsod.... ma nisem pa tip, ki bi se apriori obremenjevala s "čeji".... user posted image

Plenice.....imam nekaj štorkljic v primeru vnete ritke.... drugače pa si ne bom delala dela s pralnimi plenicami.... sem preveč na komot... user posted image

Kje ste si nabavile modrce za dojenje?

Sem naročila pri Neckermannu dva....bom pa vidla, če bom sploh katerega obdržala... bom vidla, če mi bojo sploh všeč in prav.... Nisem še dobila paketa... Naročila sem pa tako velikost, kot nosim zdej...

Sem si končno nabavila čaj iz malinovih listov.... Pa na horsburger sem šla v Ljubljani...

Ja, pa da ne pozabim..... pomivalni stroj je danes usposobljen.... yihaaaaaaa... sem tudi nabavla sol, gel in neki za izpiranje... pa osvežilec.... bi dala kr prat, ma ni še čisto poln...user posted image user posted image user posted image Čeprav lonec kr veliko prostora zavzame..... pa cedilo tudi... Ja pa tudi ne vem, če je tista pipca za vodo odprta, al ne.... kaku tu vem?
Joj, posode mi ni treba več prat na roke..... user posted image user posted image ne morem verjet, no.....

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.8.2008 19:44:45   
arabela*
kje ste čveke?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.8.2008 19:45:58   
pf
Lara a res greste na Karibe z dvomesečnim otročkom? Vprašanje je mogoče malo butasto, ampak jaz nisem paničar, pa si nekak ne bi upala. Že samo let je too much dolg. Drugače pa vsaka čast, ker za tako potovanje pa rabiš jajca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.