|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
31.7.2008 13:14:56   
carly
Ja no glede vseh zgodbic o porodu se strinjam, ni vsega za verjet in logično da je odvisno tako od ženske kot otroka, vam pač povem kar sem izvedela in si itak vsaka svoje mnenje o tem ustvari. Je pa res da jaz v naravo malo bolj verjamem, ker smo doma imeli že kar nekaj problemov pa je na koncu prav narava pomagala, medtem ko vsi antibiotiki prej niso.
Sicer sem pa jaz ravno danes naročila sobico, komaj čakam da jo dobivauser posted image .
Pa likanje imam tudi še na programu, me že kar nekaj dni čaka.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
31.7.2008 13:18:06   
bobika1
haj
no bom pila magnezol vsaki dan če bo kaj bolše, sej jih am doma user posted image . Zle grem pa z kolegico na en čvek pa delat.
Brcike pri meni je pa tako da ko da ati roko gor brca na polno, tak da se mi tudi včasih smeji zato ker je tak mali brcek oz drobn, vidi se ful sam ko pa daš roko gor je pa tak ko bi s prstom žoku na drugi strani :).
Vete ka mi je zadnič rekla ginekologinja oz mojmu, da nosečnice mamo rade tortice in moj mi zej skoz neke tortice nosi domovuser posted image .

zej pa res grem sem že pozna
by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3127
31.7.2008 13:59:11   
konina
caligula, midve sva se pa spet ujeli s pregledom. Jaz imam tudi 18.8. Zgleda, da je najina G res do takrat na dopustu. Sem pa dobila sedaj bolniško podaljšano samo za 3 tedne. Veš, glede na to, da jaz nosim dva, bova pa čisto možno da skupaj v P. Ker lahko pričakujem malo prej porod. Neva je pa tudi pohitela, sem rodila 9 dni prej. Tako, da bova lahko skupaj ležali. user posted image

Sobo bi pa jaz kar pustila modro, če ti ustreza. Pa se raje poigrala z zavesami, pa kakšnimi slikicami okrog dojenčkovega kotička. Moje mnenje. Jaz ravno končujem sliko v Nevini sobi. Potem moramo pa otroško sobo iz roza prebelit v kaj nevtralnega user posted image . Potem bom pa še tam narisala kaj za nove člane. Mi je to v veselje, da lahko sama, pa še risanje imam malo za hobi. user posted image  Opremili bomo pa zaenkrat s tistim kar imamo, nekaj je še od Neve. Ko pa bosta malo zrasla, bosta pa dobila mladinsko sobo.

porod - po moje kakšni čaji in zelišča pomagajo kvečjemu psihično, drugače je pa res od ženske in otroka odvisno kako vse skupaj poteka.

Midva pa greva v četrtek v materinsko šolo v NM v porodnišnico. Uh, kako čas beži. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
31.7.2008 15:52:42   
luna8
Konina pa kakšno slikco nam lahko pripneš, ko boš poslikala sobouser posted image

Tako, kot pravi carly tudi jaz čutim brce pod popkom oz. v višini popka. Ali jih vse druge v zgornji polovici?

Nagajiva, če ni skrivnost a poveš katrero ginekologinjo imaš, koje tako v redu, ker jst bom po nosečnosti definitivno zamenjala, a ne vem kam naj grem?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
31.7.2008 15:59:17   
Polynesia
Tudi jaz več ali manj čutim brcike okoli popka in nižje, redko so tudi zgoraj, čeprav so, ampak res redko, se mali skos dol potika user posted image . To je vse normalno, tko da ni panike.

Tako, konec je delovnega dne, hvala bogu, komaj sedim in trebuh me prav moti v sedečem položaju, ufff, me kar nekaj zbada.

Tako, sedaj pa pridejo pome tašča, tast in možek in gremo v Chiccota po voziček ki nas čaka, nato pa k tašči, bo nardila pizzo.

Papa punčke moje user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 31.7.2008 16:00:36 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
31.7.2008 20:16:15   
Oaza
Alo, alo!
Sem na hitro preletela, ker ni časa... Pa vidim, da je pri vas isto, ker niste bogvekaj načvekale.

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Tudi jaz več ali manj čutim brcike okoli popka in nižje, redko so tudi zgoraj, čeprav so, ampak res redko, se mali skos dol potika user posted image 

Pri meni je enako.

krči- ene 2x samo v desni nogi, zdaj pa nič več.

zatekanje- nič (še), prstane še vedno nosim.

namakanje v banji- ne prakticiram iz teh razlogov kot ste jih nekatere že navedle, čeprav pa to zellllloooo pogrešam. Zaenkrat raje samo  tuš...

pregled- imela sem pregled. Vse je o.k. Mali/a je neverjetno aktiven/a. user posted image

Punce, uživajte! Meni se mudi.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.8.2008 8:14:50   
saba
jutro user posted image

najprej eno user posted image za vse nas, ki smo že delavne v službi in seveda za ostale ki uživate doma.

mene je zjutraj 2x tak krč v nogo prijel, da sem mojega zbudila in mi je moral masirat nogo...groza
moram kalcijeve šumečke nabavit, zgleda da magnezij ni dovolj

no grem nazaj delat, sem hotela samo častit kavouser posted image

lp
saba

< Sporočilo je popravil saba -- 1.8.2008 8:15:00 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.8.2008 8:48:04   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         07.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        06.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

47. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

48. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

49. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

50. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

51. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

52. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

53. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

54. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

55. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.8.2008 9:06:33   
carly
O Saba hvala za kavico, meni bo prov prišla, se kar ne morem zbudit, pa čeprov sem bila že s psom na sprehodu in sedaj že pridno delam v službi ( no tolk pridna nisem glede na to da spet na ringaraji visim user posted image ). Nisem pa še nič jedla pa ravno razmišljam ali bi čokolino al pa samo jogurt.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.8.2008 9:17:20   
Andromeda
Dobro jutro!

Jaz sem pravkar zmazala corn flakes. Pa buhtelj. Zdaj razmišljam, kaj bi še lahko jela user posted image . Zjutraj sem vedno ful lačna, sploh se mi lakota ne ustavi. Čez dan je pa tako, da me lakota prime, pa hitro mine, ko začnem kaj jest.
Jaz imam ta vikend ful pester - moj mož in njegova brata (so trojčki) praznujejo 30 let in imamo v soboto eno žurko, pa še eno v nedeljo, upam, da me ne bodo pestile preveč moje nosečniške težavice.
Brcike - tudi moj zaenkrat brca nižje od popka, včasih ga čutim čisto na dnu medenice.
Punce, lepo se mejte, danes je petek dan za metek user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.8.2008 10:07:50   
konina
Hja, brcike. Moja dva razgrajača sta se naselila že po celem trebuhu. Tudi že čisto zgoraj pod prsmi ju včasih čutim. Mislim, da bo vsaj eden nogometaš. user posted image  Se pa selita od zgoraj pa navzdol, pa levo in desno. Ni pravila. Sta le dva, pa rabita malo več prostora. Je bila pa Neva bistveno bolj nežna in občutek je bil res drugačen, ker je bila sama notri.

Sva pa imela včeraj obletnico poroke, že deveto. Sva šla na večerjo in se malo pocrkljala. user posted image  Neva je spala pri babici - tašči in dediju, pa je bilo malo joka, da bi šla domov. No, ampak smo jo uspeli pomiriti in je kmalu zaspala. Kar nekaj jo drži že več kot eno leto in noče nikjer prespati. Prej je bila pa kot mali potepuh. user posted image

SEdaj grem pa malo v šoping, da vidim, če dobim kaj za ta mala dva, pa kakšno trenirko za Nevo.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.8.2008 10:40:27   
bobika1
Dobro jutro. Ja jaz sem se tudi napokala čokolinota user posted image .
zanima me če je katera že slišala za ultivo in kaj meni o njej.
Od fanta teta je šla na akopunkturo kao da skrajša prvo porodno dobo, sam pomoje je to vse psihično. Jaz sem še vedno mnejna da če ti je usojen ti je usojen pa lahka ti ne vem ka narediš glede tega....
ja nč zej pa grem mal pospravlat, kolkr se mi bo dalouser posted image .
pridne bote. by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.8.2008 11:00:00   
nagajiva
Ojla user posted image

Madonca sem jezna......sem toliko napisala, pol pa me je ven vrglo....user posted image  Nič, gremo jovo na novo.....
Brcike-čutim predvsem okoli popka in višje. Verjetno je povezano s tem, kako je user posted image  obrnjen-moj je namreč z glavico navzdol......Mi je pa tako pomembno, da ga čutim in ni važno kje. Ko ma pa svoje trenutke se mi pa tako zdi, da mi premika kar cel trebuh user posted image user posted image ......
Porod-vsekakor ni nekega recepta za lažji in manj boleči porod. Če pa se nekomu zdi, da mu pomaga čaj, telovadba ali kar koli pa hvala bogu. Samo da pomaga-četudi samo psihično. Sama se ne obremenjujem preveč. Bo kot bo. Otrok bo nekako moral ven in sreča za sodobno medicino, ki zna pomagat....Torej, še sreča da rojevamo v današnjem času in ne kot naše babice oz. prababice ali še dalje nazaj......
Luna8-moja G ni skrivnost (dr. Renata Završnik Mihič), ampak je iz Mb in ne vem koliko ti bo to pomagalo, glede na to da si iz Lj. Nič, kruli mi pa morem nekaj pojest. Samo ne vem kaj. Nič mi prav ne diši....user posted image  Eh, se bo že nekaj našlo.....

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.8.2008 11:07:08   
luna8
Aja nagajiva nisem preverila iz kje siuser posted image , ja bom morala kar v lj enega najti.

Zadnjič sem bila pri eni kolegici, ki ima enoletnika in ima elektronsko varuško, tako s tv-sliko na drugi-starševski enoti - kakšno boste pa ve kupile?

In ima tudi vlažilec zraka, na katerega lahko dodaš tudi eterično olje in je rekla, da je to ful dobr, sploh ko ima zamašen nos, ker je dojenčkom tko težko nos spucat. ona pa takrat čez noč na ta vlažilec da olje31 in ful pomaga.

A boste ve kupovale varuške in vlažilce?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.8.2008 13:37:28   
ANIME
Sporočam v vednost, da se v prodnišnici LJ v ponedeljek prične materinska šola in sicer ob 10h, 16h in 18h.

Drugače živiva na 30m2 in se mi zdi, da ne bova potrebovala varuške. Če bomo pa slučajno kdaj kam šli, si bomo pa sposodili.
Me pa bolj mika angel-care. Samo glede na to koliko stane, morava še malo razmislit.

Lepo se imejte čez vikend. Midva greva verjetno jutri kam na izlet.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.8.2008 14:10:00   
zara13
Drage moje nosečkice!

Da se vam še javim zadnjič pred dopustom. Sem uspela vse uredit, le treba je vse še spakirat v kovčke pa prečrtat s seznama, da se ja kej ne pozabi doma user posted image

polynesia - gremo pa za 1 teden v Fažano pri Puli, nekam blizu, glede na to, da bo zraven 10 mesečna punčka, ki ne mara dolgih voženj pa tudi meni bi bilo smotano se furat 8-9 ur nekam v Dalmacijo user posted image , čeprav so tam lepše plaže, itd...za en teden bo tudi Fažana super, sicer še nobeden od nas ni bil, gremo v privat app, bomo šli pa na izlet na Brijone pa v Pulo si areno pogledat. Da nam ne bo dolgčas user posted image

varuška - tudi jaz bom to še nabavila, nisem niti vedela, da takšna z ekranom obstaja user posted image verjetno je tudi dost dražja od teh navadnih variant. Za vlažilec zraka pa še ne vem, ga sploh potrebujem? To bom potem vse naknadno kupovala, če bom sploh rabila.

Danes je tko vroče, da je za znort. Še kune sem prejle šla nabavlat in kr v dveh bankah jih niso imeli pa tko high sezona, sem morala še na tretjo banko, in so jih imeli še nekaj. Sej mi ni panike okol letat, sam v tej vročini pa potem vožnja v črnem avtu, ki se segreje kot hudič, ti še klima skor ne pomaga.

Zdej pa šibam delat testenine s tuno, ampak mrzlo varianto kot solato user posted image smo ratal lačni.

Drage moje, pridno mi tipkajte, uživajte v senčkah, božajte bušije, urejajte baby sobice, šopingirajte, skratka uživajte. Jst se vrnem 10.8. tko, da glejte, da bom imela veliko za brat user posted image

en big objemček za vse user posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.8.2008 15:18:08   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes ga pa spet "kuri".......vroče je. Ampak, na srečo, še mi danes kar znese. Komaj pa čakam, da grema na parcelo (je moj obljubil) in se malo ohladim v senčki in na deželi. V mestu zna bit res pekel.....user posted image
Varuška-trenutno smo v stanovanju in je res ne bomo potrebovali.....Do takrat, ko bomo v hiši, pa jo bomo že nabavli. Če bo potrebno seveda.....
Ti osvežilci pa so tako tako.....Ne vem. Meni kar hitro postane neprijetno in me prične bolet glava. Verjetno ga ne bomo uporabljali. Bomo pri zamašenem nosku si kar s pumpico pomagali......
Grem dalje kosilo pripravljat....oz. preverit kako se pripravlja user posted image .....

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.8.2008 17:28:13   
mojsoncek
oj miske piske... jaz sem danes kar malo slabe volje...

sem bila v shoppingu za nosecniska oblacila, pa sem prisla domov praznih rok. A mi lahko katera prosim razlozi, kako so mi lahko oblacila v stevilki 32/34 prevelika . Groza!!! In tako ostajam se vedno v svojih cunjah

elektronske varuske - mi smo imeli prej eno obicno za malo denarja, pa smo lovili zraven se vse sosede in radioamaterje. Za znoret bi se lahko temu reklo. Potem sva pa kupila tegale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174180 . Moja minimalna zahteva je tehnologija DECT, ki iznici vse motnje radijske frekvence, ki jih povzrocajo druge naprave.

vlazilec zraka pa moramo nujno nabaviti, ker imamo vlage v hisi samo 40% in je cisto prevec suho. Se pa zelo strinjam s tem, da ful pomaga visoka vlaznost pri prehladih.

Zdej se grem pa se malo sama sebi smilit... ve se pa lepo imejte!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.8.2008 22:02:05   
lyra*
Helo babike!user posted image
No mi smo nazai iz našega super dopusta! Zaj mam ravno čas in vam malo povem kak je blo! Ko smo se peljali tja mi je bilo na letalu ful užitek...res tisto sem prav uživala. Sobo sma dobia čist zgoraj z pogledom na morje. Res fenomenalno. Nasproti najine sobe pa sta bila dva italjana,lušna,dobra postava...vse super! Ampak bila sta bom rekla geja! In meni to sploh ni prišlo na misel,ko smo se pogovarjali po večerji! Pa meni vse,da je z njima nekaj narobe in jaz njim da ne,da sta super in vse to! In pol naslednje jutro jaz spim,mitja tudi,ko na vratih potrka. Prvo se kregama kdo bo šel odpret in pol pač jaz super dušica rečem,da grem jaz. In vrata odprem in pred vrati stoji ta tip v TANGICAH!user posted image user posted image user posted image In jaz cela zaspana sem bla takoj budna ampak mi ni blo nič jasno! In me vpraša če mam kondom jaz pa mu nič nisem rekla,sam vrata sem zaprla in šla nazaj spat. Pa me mitja po zajtrku vpraša kaj je blo pa mu nisem znala povedat kaj je hotu od mene niti kdo je bil. Čist sem bla v šoku pa nevem zakaj. Pol sem malo k sebi prišla in povedla,da smo se malo nasmejali! No,ko pa smo zdaj nazaj leteli pa mi je blo slabo,ko hudič in sem bila tečna,da so se me vsi izogibali v velikem krogu!
No hotel je bil super. Edino kaj me je motlo so bili tisti,ko so dol krožnike in kozarce nosili iz miz! Pred sabo imam cel liter rdečega vina pa me vpraša,če lahko kozarec odnese. Pa jem pecivo pa mi hoče,kr vse odnest. Seveda sem pa celi čas jedla. No pol pa enkrat ni in ni prišla in pač jaz kot jaz nisem mogla bit tiho in sem jo vprašala,če moramo kozarec dol vrečt,da bo prišla pospravit.user posted image Me je tak pogledala,da sem bla v trenutku mrtva!user posted image Pri vsaki večeji sem popila kozarec rdečega vina in zvečer še brez alkoholni koktail. Vglavnem uživali smo 100na uro. Žabici v trebuhu pa tudi,po brcanju sodeč.
Ju3 grem v Rutarja po voziček in mogoče bova šla še po lupinici!user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam,da ga parkiram sredi dnevne sobeuser posted image
Za katero lupinico se boste odločili? Tisti,ki je ne dobite zraven vozička...
Naslednji teden,ko imam še mojega doma,bova prostor naredla v njuni sobi in bom jaz začela barvat. Imeli pa bomo svetlo zeleno ali pa svetlo oranžno.user posted image
Me pa zanima nekaj glede imen. Kako se boste odločili za ime? Boste gledali na to,če paše k priimku,če se da primerjat z kom ali se boste odločili,le za tisto,ki je vam všeč in se ne boste ozirali na nič druga?
No zdaj pa sem toooooooooooolko napisala,da sem že lačna postalauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
2.8.2008 12:39:00   
caligula
vlažilec.... mi ga imamo že od prej, ker imam jaz astmo, oče delno astmo mama je pa kadilka,strastna in pozimi laufa vlažilec 100/h. Čisti zrak, vlaži, uravnava, v glavnem zakon je. Predvsem se lažje diha. Iz cca 35 nabijemo na ene 55-60vlage čez dan.
Pomaga tudi klima, v kolikor ima katera priložnost si jo namontirat ali jo že ima. z ionizatorjem. Prav tako koristna za prijeten zrak. Moji imajo stanovanje 100 kvadratov tko da v kombinaciji obeh, se vlažnost pravilno porazdeli.

varuška... dobila od sestre navadno. Po mojem je ne bom potrebovala. Vsaj pri sestri je bilo tako, da je starejši kuža prišel povedat, ko se je mali zbudil, pri ta drugi, deklici, se je pa ta mala sama igrala dokler kdo ni opazil, da se je zbudila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
2.8.2008 12:43:19   
caligula
lyra... glede imena. Jaz sem sicer omenila nekaj imen, pa je fotr, ki je zaposlen v zdravstvu in vidi vsega user posted image komentiral za vsakega: ah en s tem imenom je skoz to, tale je tercialka, tale je to, in te mine user posted image ,
Moja njaboljša izbira za punčko je bila Neža, Nežika user posted image , tok mi je cotkano to ime.
Za fantka pa eno zgodovinsko sam so moji starši samo zmrdovali z glavo. Zdaj pa sem rekla da se bom spomnila eno ime ko bom rodila, ali med porodom, in se do takrat ne bom obremenjevala s tem, ker bi itak še 27x spremenila in se predomislila

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
2.8.2008 15:38:10   
konina
pozdravljene. Mene je pa tale vročina ta dva dni čisto uničila. SEm kot cunja. No, sedaj je prišla nevihta in malo vse skupaj olajšala. user posted image  Sem pa zadnje dni spet full zaspana, pa ponoči slabše spim, me trebuh že kar ovira. 

Imena mi trije še kar izbiramo, saj se Nevi nobeno, ki ga midva izbereva ne dopade najbolj. Pa saj je še čas. Bova pa izbrala tako, da ni ravno v najbližji okolici, med prijatelji in sorodniki nekdo s temi imeni. Pa seveda nam mora biti predvsem všeč. user posted image  Neva bi Luka, pa jih imamo polno okoli sebe. Poleg tega pa moramo izbrati tri kombinacije po dva imena. Saj spola še nista sigurna. Komaj čakam na petek in na 3D. Upam, da je vse v redu, pa morda bolj sigurno izvemo spola.

Lp, Nina

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
2.8.2008 15:41:27   
klavdiy4
Živijo!user posted image

Tudi jaz si želim na seznam novembrčic!
PDP imam 24.11...Za mano so že trije pregledi, naslednjega pa imam 5.8...
Spola user posted image  še nevem.....Stara pa sem 18 let...

Lep pozdrav vsem nosečkam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.8.2008 19:09:23   
jelka123
klavdy4-lep pozdravmed nami in pridno klepetaj

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.8.2008 21:24:52   
emina83
čer nosečke!!!

evo, po doooooolgem času eno javljanje  .no, pa da kr začnem:

en dopust smo pregurali, bili malo na morju, malo v Bosni pri omi in dediju, se sam brezveze nasekirali, ker je oma že čist boga, jo je ena možganska kap  mal preden bomo mi dol šli, zdej pa pravjo da bi ji naslednja lahka bla usodnauser posted image user posted image user posted image , mi je ful hudo, ker so 20let živeli z nami v slo, potem se pa ene 7 let nazaj preselili nazaj v bih in  morm rečt, da jih ful pogrešam, sploh omo. eh, upamo da bo vse ok, vsaj še neki časa, čeprav vsi pravjo da bolj slabo kažeuser posted image user posted image user posted image .

no, na morju smo bli na krku,v prikolici,  in sem mislala da bom umrla od vročine in sparine, že itak slabš prenašam vročino, ampak tole je bilo pauser posted image , je blo prvič in hkrati tudi zadnjič da sm bla v prikolici, ni to za mene, bi bilo v apartmaju 100x boljš, ampak, sej, važn da je že mimo. pol mi pa še tamala zadn dan zakuha na 39,2 vročine, tak da jo bogico še ohladit nisem mogla dobr.

aja, po bosni oz že dol sem pa jst pol zakuhala na 39,6, tak da smo zarad tega kr po hitrem postopku spakirali in šli namesto v nedeljo, v soboto zjutraj domov. no, doma sem šla potem zvečer kr k dežurnemu, ker mi je spet vročina ful narastla, pa mi dr. ni nič dala, je rekla da gre za virozo+terapija z lekadoli pri vročini. no, ker le-ta čez ceel vikend ni padla, sm lepo v pon. zjutraj šla do svojega zdravnika, dala kri in nato pristala na ospenih 1500user posted image user posted image user posted image .
no, morm rečt da tak kot me je tale vročina zdelala in tak slabo kot sem se počutila, pa ne vem če sem se že kdaj. evo, zdej sem pa HB ok in sem se v službi zmenila da pokoristim še tole kar mi je ostalo od letošnjega dopusta, potem pa verjetno BS do porodniške, tak da zdaj ne bom več takih doooolgih klobas pisalauser posted image , ampak bom sodelovala bolj pogosto in pridno čvekala z vami na velkouser posted image user posted image user posted image

tako, pa sm več al manj nardila poročilo, zdej vas grem pa brat za nazaj!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?