Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:32:59
|
|
|
|
Bajsa
|
No zdej grem pa spat, nočko Pr nas pada dež SLadke sanje!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 0:36:24
|
|
|
|
nizy
|
hihi sam vodo . N e boš verjela moji 2 sta še zmeraj pokonci . Azra je danes imela cepljenje in je spala popoldan od 15.30 -20h , zdaj ma pa učke ko čukec ,ona bi se smejala pa RR čekirala z mano . Adna ja pa tut pokonc ,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 6:45:30
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, ravno razmišljam, kolko pa ve povprečno spite na dan? Res me zanima, če ste tukaj do polnoči, pa da se še umijete itd.. Očitno sem samo jaz tak zaspanček,da me ob 10-ih ali prej že zmanjka. Nekaj ste govorile o copatkih, samo jaz tako ne bom naročala preko E-baya. A je mogoče kje katera videla bež copatke? Jih potrebujemo za krst. Nč grem jaz likat naprej. Lep hladnejši dan vsem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:19:36
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro ja pozdravljena neni13 . sprašuješ po spanju se moram med solzami režat. torej če pogledam optimistično grem spat okoli 23:00 in spim do 7-8h zjutraj. lepo a ne?se pravi spim med 8in 9 ur. ja šur. prva budnica je bila potem danes ob 00:30, pa potem ob 3:30 pa potem spet ob 5:00, pa pol skoz neki duda ven in not . jaz pač ne grem prej spat zato, da se z mojim sploh kaj sama tud vidiva, ker sva ugotovila, da se sploh skor ne poznavav več, tko, da bo že za vikend je blo na morju super, tamala je uživala v vodi ko 300 , je bila res fajn topla voda. ja spet je bil en mali odklop, pa ta vikend gremo spet. v soboto gremo s kolegi na tek okoli bohinja (moški bodo tekli, midve pa vozičkali) potem pa direttivo na more . potem pa še nekaj dni pa končno uživancija, 14 dni odklopa!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:21:39
|
|
|
|
itata
|
jutro, neni to tud jaz dostkrat gruntam kolk kej čveke spijo, ampak imajo bolj pridne mulčke, ki lepo pančkajo celo noč... jaz bi v takem primeru tudi bolj ponočevala pa je bila danes boljša noč. se je samo 2x zbudil in dojil! končno je mal zmanjšal... zdej sva pa že pokonc. je vstal pol ob 6:30. pol greva v mest. mislim pa, da ne bomo šli v bohinj, ker mora moj tamalo merkat cel dan danes in jutr - ne da se mu je vozit gor in dol relacija logatec bohinj pa še raje bi šel na morje. tko da moram vprašat moje stare, če grejo namest mene pa zrihtat, da gremo lahk v petek na morje... ta moj zmeri neki zakomplicira. en dan bi se mogu mal več vozit pol bi bil 2 dni v bohinju in pol bi šel na morje... mah sej je vseen. volje nisem več slabe sam kot vedno razočarana nad moško nesposobnostjo organizacije in kompliciranjem po nepotrebi ter seveda nefleksibilnostjo...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:26:28
|
|
|
|
misar
|
itata pa pejd sama s tamalim gor. saj jaz sem tud že bila v izoli sama z mojo princesko. saj ti bo tud pasalo brez tečnega dedca. preverjeno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:41:12
|
|
|
|
ella79
|
jutro jaz tudi že tuki gor strašim jencili sej vsi vemo da bo ok bajsa da je tvoja miška prava lepotička pa itak že veš luštni bodiji kaj se bova zmenili neni se z leti navadiš na manj spanja, pa potem lahko mal dlje zvečer tuki gor smetam itata sej je res brez veze bit žalosten zaradi moških jaz si vedno rečem, da zakaj bi se neki sekirala, če se on ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:50:24
|
|
|
|
itata
|
sej nisem več slabe volje... sam tko so nefleksibilni, da boli glava. men ne bi bil noben problem it sama, sam on bi rad da smo skupaj s tamalo te dva dni, kar je meni tud kul ker sta male dva polbrat in polsestra. pol iz petka na soboto sam, da bi šla mi je bedno, pa moja dva gresta pač lahk zdej ker sta itak en v penziji en pa na dopustu. pa rihtam si en prav pocen apartma glih za v bohinj prek mamine službe za septembra tko al tko. tko da ni glih k da ne bom vidla bohinja. sam desci mi živce požrejo kak dan. sej me razumete sama pa itak še v portorož hodim, ker imam pač cajt. jeseni si bom pa en izlet organizirala še s kako mlado mamico, da se ne oziram na nič! oddih mal od descov. a je katera zraven? jaz bi šla v turčijo al pa kej tazga verjetno bom šla nakonc sam do toplic, ampak nekam bom pa zihr šla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:53:27
|
|
|
|
tamala_82
|
Jutro Mogoče se me katera še spomni ... tista, k je bla zadnja 2 meseca na strogem ležanje v P, ker se je začela predčasno odpirati No, kakorkoli ... med nosečnostjo sem bla kar dost aktivna na naši temi, odkar mamo pa škratka, pa nekako ni blo ne časa, ne volje, ... pa saj razumete. Včerej me je pa okregal, da sem "grda", ker vas samo berem in čekiram, nč pa ne napišem tako da sem rekla, da se vam spet javim (da ne bom "grda" ). Sem pa ornk ven padla, nekaj se vas sicer spomnim še iz nosečniških dni, večine pa ne, tako da mi ne smete zamert, če bo kdaj kej čist izpadlo. Bom probala čim prej "not past" seveda, če sprejmete novo čveko Pri nas vse pod kontrolo - več al manj. Tisto, kar ni pod kontrolo, se trudmo čim bolj ignorirat Mark je pravi mali hudiček. Izredno zahteven otrok, včasih razmišljam, da bi ga dala v oglas na bolha.com pod rubriko "podarim" imamo že enga zobka, tadrugi nam raste, GH tut že papcamo cca. 3 tedne in smo že nadomestili en obrok (začeli smo s sadjem). Včeraj probali korenčka - ni pojedu niti pikice ... ampak bo že. Bomo vztrajni ... sej se nam nikamor ne mudi ... Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo ). Mislim, da bo za prvič kar dost ... zdej vas grem pa mičkeno za nazaj prebrat, da bom vsaj prbližno vedla, katera je katera pa al ma fantka al punčko Fajn bodte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 7:57:28
|
|
|
|
misar
|
itata mene vzem zraven...sam ne v turčijo. tja grem sam z mojo mamo. za kake penzionistične toplice sem pa koj za
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:00:54
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82 Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo ). pozdravljena tamala82 nazaj in seveda dobrodošla moram tole pokomentirat. in ti praviš, da imaš zahtevnega otroka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:07:55
|
|
|
|
buči
|
jutro, mene žal ne bo, ker moram na Rudnik, sem pa še, kot vidite doma, tako da se do 11ih komaj prikažem spet kući, ker moram potem sestro špilat. drugič - upam, da kmalu!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:28:33
|
|
|
|
itata
|
misar pol gremo pa v turčijo jaz pa ti z mulčki (zmenek) pa tvoja mami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:29:50
|
|
|
|
tamala_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82 Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo ). pozdravljena tamala82 nazaj in seveda dobrodošla moram tole pokomentirat. in ti praviš, da imaš zahtevnega otroka Podnevi je obup!! Ne morm čist nč nardit, se ne zna nč sam zamotit, igrat, ... skos sitnari, ... ma je ni take igrače, k bi mu bla zanimiva več kot 5 minut. Ponoči smo meli pa prave borbe, sem spala po 2-3 uri na noč in to pol leta. V svoji sobi spi kakšen teden in od takrat spi celo noč (vstanemo 2x, da popravimo dudo, ga pokrijemo in spi naprej). Prej je bla pa totalna štala ... sem bla ko zombi ... kriza je bla, res. A ne spite? Probej v drugo sobo preselt - pr nas je delovalo (sem pa upoštevala nasvet suzi*)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:34:45
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata misar pol gremo pa v turčijo jaz pa ti z mulčki (zmenek) pa tvoja mami ej to ti je ideja...pa bova takoj imeli še varuško povrh
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:36:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša atletičarka še spi Vedno ko se gre na kak randi ona neki po svoje useka To bo še pestro z leti ratal Ella, upam da vstane prej kot ob 10h Tamala_82 velkom, pa nehi zdej tolk čvekat, k ne moreš za več kot pol leta notr prinest
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:39:34
|
|
|
|
misar
|
[/quote] Podnevi je obup!! Ne morm čist nč nardit, se ne zna nč sam zamotit, igrat, ... skos sitnari, ... ma je ni take igrače, k bi mu bla zanimiva več kot 5 minut. Ponoči smo meli pa prave borbe, sem spala po 2-3 uri na noč in to pol leta. V svoji sobi spi kakšen teden in od takrat spi celo noč (vstanemo 2x, da popravimo dudo, ga pokrijemo in spi naprej). Prej je bla pa totalna štala ... sem bla ko zombi ... kriza je bla, res. A ne spite? Probej v drugo sobo preselt - pr nas je delovalo (sem pa upoštevala nasvet suzi*) [/quote] mi imamo našo princess že v drugi sobi, kar je obup zame, ker ko moram vstat, moram dejansko rit iz postelje dvignit in it v njeno sobico in to zna bit tud 5x na noč, dokler ne obupam in jo dam med naju saj čez dan je pri nas tud nekaj podobnega spi bolj malo, sama se nič ne zamoti. igračke niso zanimive 5 min, temveč 30 sekund, potem pa spet direndaj. ja skoz moram bit zraven. sam jaz sem se nehala sekirat in sploh ne mislim, da imam zahtevnega otroka res ne, ker zna bit pa tak dobrovoljček, če se skoz z njo ukvarjam, da joj. aja pa v vozičku se tud ne maramo preveč vozit, zato imamo kenguru. še dobr da je lahke kategorije, ker drugače bi šla kmal menda za miss fitnesa tekmovat jaz namreč
< Sporočilo je popravil misar -- 6.8.2008 8:40:56 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:42:01
|
|
|
|
misar
|
evo, princes je oddremala dopoldansko rundico...zdaj pa šibava na UE po potni list, da bomo lahko pohajkali
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:42:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Miška, kdaj pa kaj v LJ spet prikengurujčkata?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:44:14
|
|
|
|
misar
|
ja dolenjčica...lahko tud ju3, če častiš aja še to...saj ti bi tud prikengurujčkala, sem zasledila, da maš tud ti to vrečo
< Sporočilo je popravil misar -- 6.8.2008 8:48:35 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:48:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ja dolenjčica...lahko tud ju3, če častiš no prid, greva v hrib in gor častim kolkr neseš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:52:24
|
|
|
|
ella79
|
tamal dam ti nalogo, da do konec tedna pridobiš še eno zvezdico. Kakšna bo sankcija, če ti ne rata, pa raje zdej ne bi o tem dolenjka kaj zdej?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:52:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar ja dolenjčica...lahko tud ju3, če častiš no prid, greva v hrib in gor častim kolkr neseš tale kokr neseš mi je zelo dvoumna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 8:54:24
|
|
|
|
misar
|
ej rade volje, sam tvoja vas je pa zame kar mal daleč , sem zdele pogledala na netu te razdalje...če sekam avtocesto mam 120km, če grem po stari je sicer sam 75, sam pa tud crknem od dolgčasa, ker bi trajalo pa kar 1h 30min . se pa lahk zmenmo kje pr LJ, ker to mi je pa že bolj
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.