|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 23:11:57   
bamby
pinči, Tim komira kot angelček v postli. Je revež tako zmatran, ker je tolk plaval, da je takoj omagal, kuker je legel. Nič bat, se ne bo zbudil user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
5.8.2008 23:12:42   
ella79
zdej ste pa začele tok čvekat, da komaj do besede pridem user posted image user posted image
dolenjka vem kje je harmonija user posted image kaj se gremo tja razvajat user posted image  user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
5.8.2008 23:14:01   
pina-1
evo je prišla ella, jaz pa grem.

res nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.8.2008 23:14:16   
bamby
o ella, ti kar kaj povej!

Se pozna, da sem jaz spet tu user posted image !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.8.2008 23:14:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej ste pa začele tok čvekat, da komaj do besede pridem user posted image user posted image
dolenjka vem kje je harmonija user posted image kaj se gremo tja razvajat user posted image  user posted image user posted image

Ja, Zoja, Nejc in Tara bojo šli pa na sprehod med tem časom user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
5.8.2008 23:15:15   
dolenjka
Larisa je predlagala da se tam fajn okrog parka vozička user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
5.8.2008 23:17:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa je predlagala da se tam fajn okrog parka vozička user posted image

ok, potem je lokacija določena, ura med 9:30 in 10:00 user posted image upam, da nama uspe tok zgodej pridt user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
5.8.2008 23:18:23   
bamby
Zdaj grem pa tudi jaz v mižule. Sladoled sem pojedla, zdaj pa grem!

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.8.2008 23:18:53   
dolenjka
Jaz bom zjutraj Larisi SMS poslala, ti mi pa plis tvoj GSM pošlji, ker ne vem kam sem ga utaknila user posted image
Ko se zbudiva se javiva in dorečemo uro. Sej ni panike. Sam še men povej kje moram zavit za harmonijo user posted image  Na "ta glavnem" semaforju kjer za Domžale zaviješ levo (iz KR smeri) zavijem desno user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.8.2008 23:21:47   
ella79
a veš kje je oranžarija? zelo bilu sam mal prej levo zaviješ. Kaj pa če se dobimo na parkingu od ooranžarije, unmu zgornjemu makadamskemu user posted image pomoje mal bolj primerno

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.8.2008 23:22:05   
dolenjka
No, jaz grem spat! Se beremo ju3 user posted image

Sladke sanje, pa da ne bo slučajno po palčki dol kateri tekl user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.8.2008 23:23:03   
dolenjka

a veš kje je oranžarija? zelo bilu sam mal prej levo zaviješ. Kaj pa če se dobimo na parkingu od ooranžarije, unmu zgornjemu makadamskemu user posted image pomoje mal bolj primerno

zgornji user posted image  spodnji user posted image  Mislim da vem kje je oranžerija, to moram pa levo zavit pred semaforjem za KR a ne?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.8.2008 23:29:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

zgornji user posted image  spodnji user posted image  Mislim da vem kje je oranžerija, to moram pa levo zavit pred semaforjem za KR a ne?

ja isto greš kot za oranžarijo, en semafor prej kot za KR greš levo, pa potem spet levo, za oranžarijo greš pa naravnost. In če se pelješ prav mimo oranžarije, je potem makadan naprej k se gre na mengeško kočo in tam se da parkirat. To je do harmonije itak čist blizu. Men je mogoče mal zoprno pred harmonijo parkirat in it naprej drugam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.8.2008 23:31:40   
dolenjka
kul, sej je tut Larisa neki omenjala da bi se lahko tam parkirale user posted image
Dej bod pametna pa reč da imajo tam nekje (oranžerija al pa harmonija) kak toast al pa sendvak za pojest, da mi ni treba zajtrka še zase delat user posted image

No, sej pol sem si prav mislila, sam nisem niti peljala čez Mengeš že ene 100 turških let user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.8.2008 23:32:18   
dolenjka
No, zdej se pa res pakiram ajat, da ne bo atletičarka prej v ekšn stopila user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.8.2008 23:34:18   
ella79
a misliš da bo imela atletičarka ponoč trening user posted image  user posted image user posted image dvomim user posted image
no dej potem pa kar pri oranžariji, pa se zjutri tipkamo za točno uro. Pomoje da kje v mengšu pa ja imajo kak sendvič zate user posted image
aja še na ZS ti dam že pomoje ene 5-tič moj GSM user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.8.2008 23:42:41   
Bajsa
Hm nč me niste pogrešale user posted image user posted image
No moje je umita, en stroj cunj sem dala prat, enga v sušilc, kapučino sem spila in sendvič sem pojedla.
Zdej grem pa lohk spat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.8.2008 23:47:58   
Bajsa
Še to morm povedat. V Ikei majo v podzemni garaži po tleh take modre oznake in smo v petk mislel, da so to parkplaci za invalide. Jok brate, na tleh so narisani taki velki vozički, se prav da so mesta rezervirana za tistek mamo še dojenčke v vozičkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da ne govorim o tem, da sem v Ikei srečala še ene tri pse user posted image user posted image user posted image
No pa v metroju sem kupla always vložke, ki majo zraven že tud vlažilni robček, pripravna zadeva, če greš kdaj kam za cel dan, da se lohk mal ofrišaš. Tega pr nas še nism vidla, tak komplet namreč user posted image . Kok smo mi za cajtom user posted image  No ampak neki morem pa pograjat. Na semaforju je ena tabla z enim obvestiom, napisana v nemščini in srbohrvaščini, mislem halo, kaj pa ostali turisti? Mi mormo pa pričat svjetski jezik, dobr da mi to kr laufa user posted image

Zdej pa še neki slikice naložim, pol grem pa res spat.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.8.2008 23:54:05   
jencili
Čer,

user posted image  sm vas komi prebprala, tok ste načvekale.
Bom hitra, ker sem že totalno zmatranauser posted image .

Z vse, k se dons nismo vidle, samo kratek povzetek današnjega pregleda.
Zjutri smo se šli pokazat P., katera je rekla, da je verjetno gnojna bulca in da se bo treba it pokazat kirurgu (no, do sem vas je tud Ella že obvestila). Pol smo šli na Jesenice, ker je kirurg potrdil, da gre za zamašeno lojnico (polno gnoja) in da bo to potrebno zrezat. So ga hotl že kr dons, sam k so nama povedal, da ga bojo dal pod narkozo, sva z user posted image  kr mal nazaj stopla (se usrala po domače) in zato je Dr. predlagal, da počakamo še dva dni, če bi šlo po kakem slučaju to nazaj oz. se z alkoholnimi obkladki mogoče posušilo, v nasprotnem primeru pa smo zmenjni za v četrtek ob 12-ih na teščeuser posted image user posted image user posted image
Resnično upam, da bi šlo to vsaj malo nazaj in da ne bi blo treba pod nožuser posted image

Nč, zdej grem pa počasi spat...sm že od 6-ih pokonci.

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.8.2008 0:04:06   
nizy
Dr. predlagal, da počakamo še dva dni, če bi šlo po kakem slučaju to nazaj oz. se z alkoholnimi obkladki mogoče posušilo, v nasprotnem primeru pa smo zmenjni za v četrtek ob 12-ih na tešče
Resnično upam, da bi šlo to vsaj malo nazaj in da ne bi blo treba pod nož

kako bo pa Taj zdržal do 12h na tešče user posted image Mater so pa tut face user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.8.2008 0:17:57   
Bajsa
Jencili veš da držim peti za lubčka od moje madam user posted image , da bo vse v redu pa itak že veste, a ne. user posted image
Lepo pančkite!

Dodala slikce, par v piška miška 5, neki v šoping, mislem, da nobeno geslo ni pretežko user posted image , a ne g. Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa še cote zložit in pol spat!

Sladke sanje!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.8.2008 0:28:10   
nizy
bajsa - kolk je Zala cort  februarčica user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.8.2008 0:28:37   
Bajsa
Ooooo Nizy hvala, kaj piješ user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.8.2008 0:29:33   
nizy
  sam pira ne user posted image user posted image user posted image , ostalo pa vse user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 6.8.2008 0:31:57 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.8.2008 0:32:19   
Bajsa
Vino, borovnčke, višnjev liker, carolans??? Al bi sam vodouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.