|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.8.2008 16:07:43   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Terida, ful lepe amigurumije si naredila, bravouser posted image user posted image user posted image Ma kaj še kar najdeš čas za kvačkanje? Si še kake copatke skvačkala za Eriko?
Joj, ko gledam te tvoje slikice, me kar ima, da bi tudi jaz začela, čeprav se mi zdi kar ZF to narest. Kljub navodilom, ki si mi jih poslala... Mogoče pa nam daš en schnell kurz na naslednjem srečanju user posted image

Večino sem skvačkala med nosečnostjo, čeprav sem nekaj (npr. tiste slončke in tudi copatke, ki pa jih nimam na nobeni sliki) naredila tudi po porodu. V bistvu je delat te amigurumije zelo enostavno, čeprav na prvi pogled morda ne zgleda. Jaz prej nisem nikoli kvačkala, tako da sem bila čista začetnica. Gotovo ti bo uspelo, če se lotiš. Lahko pa poskusimo tudi skupaj na naslednjem srečanju.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.8.2008 16:12:49   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

amigurumije

???? kaj to je? user posted image

user posted image user posted image Evo:  http://en.wikipedia.org/wiki/Amigurumi

Imaš pa drugače v teridinem albumu nekaj njenih izdelkov. Je strav tako srčkana, da me ima, da bi se naučila kvačkat...user posted image

Gre za kvačkane igračke (živalice ipd.). Za primer - tule najdete navodilo za izdelavo punčke, ki je moj avatar: http://stitch.hellooperator.net/free-patterns/amigurumi-doll/

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.8.2008 16:20:47   
terida
NČK, kako kaj dojenje? Si poskusila horsa? Nam gre trenutno malo bolje. Se mi zdi, da je Erika te dni pridobila nekaj na teži - ima malo podbradka in bolj polna lička kot po navadi.

Je pa tako pridna! V nedeljo smo bili na celodnevnem izletu in se je večkrat zgodilo, da smo jo po nesreči zbudili ravno ko je zaspala. Pa se je kar držala in ni bila nič sitna. No, razen zvečer, ko je bila tako utrujena, da je komaj zaspala. Mi je pa zato včeraj prespala praktično cel dan. Je vedno tako - če smo en dan zelo aktivni, naslednji dan samo spi user posted image

Evo, zdaj pa alarm - me mora zanikat user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.8.2008 17:49:01   
pomlad08
zivjo
mislim, da so problemi z dojenjem res zaradi vročine, mi se tud s tem ukvarjamo zadnje dni. tako da dojim samo še leže v postelji, in to takoj ko se zbudi, ko je še napol v komi in sploh ne ve, da je user posted image

glede plavanja - mogoče bom hodila na DIF, a katera že ve termine?

knjige - mi je fino brat, predvsem od Searsa (attachment parenting pa te fore ...), ampak se mi zdi da pol večino itak po filingu delaš, al kaj pa vem. bomo vidl, mi je zaenkart kar luštno, ko je še majhen in se ni treba nič z vzgojo ukvarjat user posted image

drugače pa naš škratek kar veliko spi, vročina ga ful zdela, se mi po eni strani smili, ker je tko utrujen, po drugi mi pa prov pride, da vsaj kaj naredim.

lepo se mejte.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.8.2008 17:53:44   
pomlad08
aja, pa držim pesti za vse lumpke, ki štrajkajo, upam da se vam kmal porihta!

tina, nočno zbujanje je menda lahko pogosteje tudi, kadar čez dan dojenček ne poje dosti. jaz sem to opazila pri našem škratu, da takrat, ko cel dan lafuamo okol, manjkrat je, in potem ponoči nadoknadi. pa starejši ko je, težje čez dan je, ker ga vse zanima, takoj ga zmoti kakšen zvok, pogovor ...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.8.2008 17:56:16   
pomlad08
aja, terida, tale punčka je pa fenomenalna!!! bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.8.2008 19:54:16   
san
terida, uauuser posted image ... kapo dol... prekrasne so te tvoje igračkeuser posted image user posted image user posted image in erika je tud zelo luštna punčkauser posted image . zadnjič sploh nisem opazila, da ima tako lepo pričeskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.8.2008 19:58:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Kako vi oblačite svoje user posted image , npr. ali vedno date spodaj bodi pod kratko majčko. Zanima me zaradi tega, ker nekatere kratke hlače nimajo toliko močne elastike, da če daš za kratke hlače majčko, da bi obstala noter. Ali daste v takšnem primeru spodaj bodi oz. kaj naredite. Jaz preprosto dam sam bodi, kratkih majic ne dajem. Me skrbi, da bi ji prehladila ledvičke, ker naša se kr fajn zmrda.

jaz tud samo majko oblečem, sploh če smo na morju. doma je samo v bodiju, pa za ven tudi, kadar je tako vroče. če ima majčko, mu pa spodaj dam take hlačke kot spodnjice, pa še te pol dol dam, če se mi zdi prevroče. se mi zdi, da če ne piha ful, da ni nič narobe. urban je pa itak nabolj zadovoljen, ko je nagecuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.8.2008 20:05:11   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

živjo!
Dons sem pa kr mal jezna. Sva bili s Tajo v BTC in sem šla v halo A v lekarno po mleko za mojo žabico. Allernovo. In rečem gospej za 4 škatle. Gospa pride s 3 škatlami da več jih nima in ji rečem ok. In gospa računa in račun 63 ˘EUR!!!!!. Me je skor na rit vrgl. 1 škatla 21 eur, ima jo pa za 2.5 dni. Sej niso gladki. In ji rečem kako da je tako drago in ona da po taki ceni dobiva. Kako hudiča če je dal moj mož zadnjič 17 eur. za eno škatlo? In sem rekla hvala lepa ne bom uzela grem rajš drugam. In greva z žabico v City park in tam odkrijem lekarno. Mleko tam stane 17 EUR. Jo vprašam kako da je tam 4 EUR dražja pravi da ne ve in da je tisto privatna lekarna. Jaz sem mislila da morajo biti cene v vseh lekarnah enake. Ok. pa rečmo da v privat malo odstopajo. Ne pa 4 EUR-e pri eni bogi škatli mleka. No kako služijo na teh naših revčkih.
Tko skašlala sem se, zdej grem pa kuhat, ker obiske dobimo. Bom pol tut še njim lajala. user posted image

ja, to sm jst tut že ugotovila, da so tiste privat kar precej dražje...

ampak mlek je pa res drag... kaj na recept ti ne pripada?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.8.2008 20:11:27   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

lucalu vse najboljše Taiu za 5 mesecev
Zofy user posted image user posted image Juliji za obrat
Mi smo včeraj uživali na Pokljuki. Smo imeli več sreče kot pameti. Nekateri so kolesarili, moj in Tilen sta nabirala gobe, ženske pa smo se "sprehajale". V glavnem ko smo prišli na Pokljuko je full grmelo ampak dežek nas je pa falil. In potem smo šli še v Ljubljano k enim na ribji piknik in smo tudi "zamudili" dežek. Tko da kljub temu da je povsod kjer smo bili padalo, nas ni dobil user posted image . Sicer Taja ni spala kot bi morala ampak ni bila nič sitna. Se pa ponoči še vedno dvakrat zbuja in ne vem, kdaj bo žabica začela spati. Upam, da ko ji bom začela dajati gosto hrano. Ker zaradi crkljanja se ne zbuja, ker je ne dojim.
Sedajle spi in vsi trije čakamo da se zbudi, da gremo malo na sprehod, Tilen pa s kolesom. Madonca ma fant tok energije, ga mormo mal zmatrat.user posted image Me zanima kakšen bo jutri ko gre po enem mesecu spet v vrtec! Upam, da se ne bo pritoževal.
No zdej grem pa še mal sladoledka pojest, pol se bo pa tut Tajka že zbudila.

to se tud jaz za mojga izidorja sprašujem... jaz bom vsak čas pregorelauser posted image , nč ne pomaga tud če ves dan norimo, on zvečer še skače po postelji in noče spat. je danes na kontroli zdravnica rekla, da je tale naš fantič izredno živahno dete, kako da mi znese, pa tam pol tolk ni bil živahen kot je drugačeuser posted image . aja, pa kontrola je bila okuser posted image (za borelijo).

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.8.2008 20:18:15   
tina50
terida ful pohvalno za amigurumiuser posted image user posted image , a so s čim nafilani? Erika je pa fuluser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.8.2008 20:29:50   
san
lucalu, kolk je tai luštkanuser posted image , že pravi fantičekuser posted image . ima ful hudo majico in pajackauser posted image . nos ti bo pa pojedu, kot ga urban men, pa mojo brado tudi rad jeuser posted image . a že sedi? tam s caro je prav ljubekuser posted image

drugače pa čas res šviga, beži, kot pravita nasy in nčk... prehitro... a se vaši že kaj na nogice postavljajo? naš mali se non stop, ko ga imam v naročju on kar na noge sili, če sedim, pa se odriva in skače, pa sedet hoče in sploh ne vem, a mu lahko pustim? se kar dvigne sam gor, ne vem kje ima toliko moči...

tina, bravo za obrateuser posted image , naš se ne obrača preveč rad, pa zna se samo iz hrbta na trebuh, pa še to redko. raje se vrti po postelji, tko z nogami, pa na boku je ful raduser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.8.2008 20:33:28   
san
Drage moje,
mlečna drama pri nas se nadaljuje. Ne bom pisala in morila kako in kaj ... me je pa zadeva potrla ... anja sedaj spi. se še ni zbudila ... je pa pojedla 100ml zjutraj namolzenega mleka ... zdaj po deseti uri sem namolzla le 80ml. To bo za jutri popoldne .. tako se bo več mleka nabralo za večerjo.
Bo že ...

oh, nčk, upam da bo drama hitro končana, nisem še prebrala nazaj, a anja noče piti, al mleka zmanjkuje? ne se sekiratuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.8.2008 20:36:16   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

No, toliko od mene.
Mi smo natovorjeni, bomo k eni čehi user posted image .

Lepo se imejte, poljubčkajte vaše user posted image pa se beremo čez teden dni....ma, vas bom prav pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravček,
Dinki & Tit user posted image

o, a na morje si pobegnila, jst sem te ravno začela pogrešatuser posted image ... upam, da maksimalno uživateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.8.2008 20:40:39   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

In eno od vas poznam.user posted image user posted image Katera je imela rdečo majico in bele hlače?

teridauser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.8.2008 20:45:50   
san
San, jaz sem bila v zadnjih dveh mesecih vsaj 5-krat na lokalni anesteziji pri zobozdravniku (mislim, da sem na srečanju že povedala, da imam paradontozo ) in sploh nisem pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe zato, ker še dojim Tako da si me hkrati prestrašila in pomirila

aha, tega pa nisem slišala, oz. sem preslišala. sicer ste se pogovarjale nekaj o zobeh oziroma dlesnih, da se da vneto tkivo odrezat preč in se potem dlesen zopet oprime zoba, ampak tvoje težave sem pa zgleda preslišala... no, upam, da te nisem preveč ustrašila, pa držim pesti, da bo ok z zobmiuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.8.2008 20:49:51   
san
aha, nčk, zdele sem pogruntala, da ti mleka primanjkuje... baje, da tudi polenta, pa pivo in arašidi pripomorejo k večji količini, pa veliko vode je treba spit, vsaj 3 litre in cornfleks... hm, vem pa ne, to so meni zadnjič svetovali, k sm pojamrala, da se mi zdi, da imam malo mleka. aja, pa glavno, počitek, počitek in še enkrat počitek. no, držim pesti, da je že horse pomagal

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.8.2008 20:51:10   
san
no, zdej pa ne morem večuser posted image , bom jutri naprej še za nazaj prebralauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.8.2008 21:10:06   
Lona76
Sem se ravno najedla sladoleda.
Smo imeli obiske in so ravno šli. Kosilo je bilo odlično! Zrezki z jurčki, katere sta Tilen in moj dragi mož nabrala v soboto. Njami.
San ja na recept sem imela 10 škatel kao za 1 mesec. Na provokacijo pa so naju frajerji naročili po mescu in treh tednih. Tako da ga je zmanjkalo. user posted image  Tako da zdej kupujem in upam, da mi bo zavarovalnica povrnila. Vsaj prošnjo bom dala, pol bom pa videla če mi bojo vrnili denar.
NČK upam, da je z mlekom že kaj bolje
Aha dnevi v vrtcu. Tilen uživa. Je kar vesel zjutraj ko gre. Sam je pa full mal jih iz njegove skupine. Mislim da so trije. Vsaj tako on pravi. Mu je pa sigurno bolje v vrtcu, kjer ima družbo, kot pa doma.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.8.2008 21:24:03   
san
ja v vrtcu jim je res bolje, po moje, sploh ker imajo družbo. pri nas doma, je skoz na čakanju, revež... no, enkrat je na čakanju eden, drugič drugi, in potem nagaja, ker išče pozornst.

no, še nekaj me zanima. naš se je začel jokat, če me ne vidi, ko me vidi, je pa ok. a to se že tko kmlu začne? ker zdej morm bit skoz v isti sobi z njim, oz. v vozičku se mu moram skoz kazat, da vidi, da sem poleg... sm že pozabila. pa igračke si lepo podaja iz rokice v roko in stresa, če ropotajouser posted image , je prav ljubek. seveda v usta jih tudi nujno tlači. potem se pa krega, če mu uideuser posted image

me kličejo taveliki otroc
lahko noč

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.8.2008 22:55:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aja, pa držim pesti za vse lumpke, ki štrajkajo, upam da se vam kmal porihta!

tina, nočno zbujanje je menda lahko pogosteje tudi, kadar čez dan dojenček ne poje dosti. jaz sem to opazila pri našem škratu, da takrat, ko cel dan lafuamo okol, manjkrat je, in potem ponoči nadoknadi. pa starejši ko je, težje čez dan je, ker ga vse zanima, takoj ga zmoti kakšen zvok, pogovor ...

točno taka je moja princesa ... saj ko je lakota huda, lahko zraven petarde pokajo, pa je ne bo motilo ... a ko se minimalno naje, takrat pa samo minipini gosenicA pomiga z levo tipalko, pa je že konec južne. user posted image  

SAN, horsa nisem jedla.
Si zvečer in zjutraj zmolzem mleko. Seveda po podojih. In potem se s tema dozama šlepam čez dan. Zdaj že kar nekaj časa mirno spi ... trkam na les!user posted image  Počitek ... tega ni, je pa polenta in čaj za dojenje. Učinek ... morda pa je, kaj vem.

LONA67, za pouser posted image ! Kako je možno, da so ti premalo napisali?!! Pa si jim že povedala? Mislm, to da pa na mleku služijo, uf, to mi pa šele dvigne pritisk! (da ne govorim o enem navadnem hladilnem mazilu, ki je vsak mesec za evro do pol evra DRAŽJE!!!)

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 5.8.2008 23:08:31 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.8.2008 23:38:23   
Naša črtica koraka
Anji sem dala danes polizati surov korenček. Ji je bil všeč. Ampak sva ostali pri tem. user posted image  
Sedaj že pozna ropot pribora in hoče bit zraven ... da ne bi rokice namočila v juho, sem ji dala majhen otroški sintesajzer ... veselo je tolkla po njem, potem pa je  udarila en totalno ne harmoničnen "akord" in je zato planila v jok.
Sicer se ne joka veliko ... samo če je reeees lačna  ... ali če jo matija prestraši (ti gibi 4 letnika user posted image ). Sicer pa kar prenaša ... je potrpežljiva.
Aja, če je lačna me ne spusti z oči ... če me ne vidi, plane v jokec.

Pa ko je po steklenički, kaj to gode zraven, pa poje, pa maha z rokicami ... sama streča in zadovoljstvo jo je ... pa potem, ko je sita, se še kar oblizuje in sesa lasten jeziček user posted image , danes je protestirala, ker sem prehitro pospravila stekleničko- si jo je hotela še ogledat user posted image
Sicer se doji rada ... ko pa popije vse, mi pa začne prav vlečt zizo ... kot da sem iz čigumija ...

Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.8.2008 0:15:59   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz tud samo majko oblečem, sploh če smo na morju. doma je samo v bodiju, pa za ven tudi, kadar je tako vroče. če ima majčko, mu pa spodaj dam take hlačke kot spodnjice, pa še te pol dol dam, če se mi zdi prevroče. se mi zdi, da če ne piha ful, da ni nič narobe. urban je pa itak nabolj zadovoljen, ko je nagecuser posted image

Se podpišem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.8.2008 0:38:11   
gaya24
Dober večer!

Sem vas zdaj na hitrco preletela, da vidim kaj se dogaja...

lucalu: Tvoj Tai je ful luškan fantek. Opažam, da imata z Majem zelo veliko enakih cotk user posted image

Glede dojenja...Na srečo je mleka dovolj, še vedno samo dojim in se mi še ne mudi kaj dodajat. Sicer se pa Maju tud vidi, da je mleka dovolj. user posted image Tiste, ki mislite, da vam ga primanjkuje...menda žitna kava ful pomaga (js jo kr v Hoferju kupim, majo tisto instant, pa še dobra je ful, če si jo z mlekom narediš in ne z vodo). Aja, pa menda bel kruh tud daje več mleka... To sicer ne vem, mi je ena rekla, da ko se ji je zdelo, da ima manj mleka se je bele kave pa belega kruha najedla in je pomagalo.

Obračanje in ostale vragolije...user posted image Maj se je že pri 3. mescih obrnil s hrbta na trebuh in to prvič v posvetovalnici, da je sestri skor z mize padel, ko mu je delala tisti test z rdečim cofom.

Zdaj se pa že ful dviguje iz vozička in iz ležalnika....kar sedel bi skoz. V igralnem centru moram pa itak bit skoz zraven njega, ker drugač je kar hitro na parketu....

Drugače je pa ful priden, vsak popoldan mi spi od 2-3 ure, zvečer pa zaspi med deseto in enajsto. Ma pa eno slabo navado...da zaspi na joški in nič drugače.
Aja, pa zvečer ne velja noben drug kot pa jaz, če se slučajno zbudi. Sva šla z mojim en večer na morju na pijačo, sva hotla mal izkoristit,ko sta ravno tast pa tašča prišla. Maj je že spal ampak se je zbudil in se začel tk dret, da ga nista mogla umirit in sta naju klicala naj pridema, ker je verjetno lačen. Pajada...nič ni bil lačen....sam v roke sem ga primla in je bil tiho, čez par sekund se je pa že smejal.

Zdej pa grem mežat za ene 8-9 ur user posted image

Lahko noč vsem, ki še kolovratite tukaj gor, če slučajno danes ne bom tazadnja kot ponavadiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.8.2008 8:04:45   
perp
jutro,

naš računalnik popravljen aleluja, sem dodala 3.slikice iz našega srečanja v ZOO. Sedaj šibave z Nejčo ven, ker je zdej zjutrej tolk bolj luštno kot potem.

se slišimo kasneje ...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Alergija
Siana

Ima vaš otrok alergijo

Da (13%)

Ne (67%)

Nevem (20%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!