san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Da se še jaz na hitro javim, dokler Julija spi. Mi smo spet na morju, v Izoli. Starši so šli za 6 dni na dopust v hribe in tako imamo prazno hišo in uživamo . Je po eni strani lepše, če so nonoti doma, ker lahko čuvajo Julijo zvečer. Tako pa nisem mogla včeraj zvečer na koncert . Da bi pa moža doma pustila, pa se mi ni zdelo fer, saj sva le skupaj na dopust prišla. Ga bom že pustila kak dan doma, da bom šla v Lj na trfest . Včeraj se je naša Julija 1. kopala v morju. Smo jo kar v fredov obroč namontirali in dali v morje. Je bila prav srčkana...flegma je bila zleknjena v obroču, delala balončke s slino in tu pa tam žabico zaplavala z nogami. Res super! Edino malo še vedno leze navzdol, ampak mi je prijateljica rekla, da bi bilo fajn, da ji trake spodaj speljem, ampak za to potrebujem kopalne hlače, ki jih žal nimam. Jo bova pač popravljala sproti, pa bo. No, in danes zjutraj se je 1. prekotalila na trebuh brez moje pomoči . Bravo Julija . Nogice pa so tudi zanimive, jih skozi prijema, samo rabi še kakih 5cm, da bi jih lahko dala v usta. Lepo se imejte, jaz se bom najbrž bol poredko javljala, ker bo mož na računalnkom čez dan... bravo juliji za prvo kopanje in kotaljenje no, urbanček se z nogicami tudi že veselo igra kakšen teden, od sobote naprej pa jih veselo v usta tlači, sploh v lupinici to rad počne, ker je lažje ali pa na ravni podlagi brez plenic. in noge so mu prav slastne, se veselo smeje zraven ko jih papa evo, spet alarm
|