|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
4.8.2008 19:52:21   
tina50
sem hotla sam vprašat, če bo katera ali je že brala kakšno knjigo o vzgoji. sem zasledila v eni reviji da je izšla kompetenten oktrok? katera pozna?

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.8.2008 20:27:42   
lucalu
Katy13 čestitke Taji za 4 mesece!
user posted image

Lona76 čestitke Taji za 5 mesecev!
user posted image  

Nasy čestitke Maši za 5 mesecev!
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.8.2008 20:30:32   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy13 čestitke Taji za 4 mesece!
user posted image  

Hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.8.2008 20:34:03   
Katy13
Kako vi oblačite svoje user posted image , npr. ali vedno date spodaj bodi pod kratko majčko. Zanima me zaradi tega, ker nekatere kratke hlače nimajo toliko močne elastike, da če daš za kratke hlače majčko, da bi obstala noter. Ali daste v takšnem primeru spodaj bodi oz. kaj naredite. Jaz preprosto dam sam bodi, kratkih majic ne dajem. Me skrbi, da bi ji prehladila ledvičke, ker naša se kr fajn zmrda. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.8.2008 21:05:59   
Lona76
Hvala vsem za čestitke.
Knjig o vzgoji še nisem brala in za enkrat še nisem razmišljala o tem.
Jaz Taji če ima majčko ne oblačim bodya ker bi ji bilo prevroče. Ima pa res majčko ko je zelo vroče, tako da tudi če ji gledajo ven ledvička ni krize. Jih pa kaže tudi kadar ima oblekco oblečeno, ker si jo gor vleče.user posted image
Perp na plavanje bom pa jaz s Tajo hodila verjetno na DIF. Ampak oni začnejo oktobra. Tilen je tam užival, tko da sem rekla da bom tudi Tajo peljala.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.8.2008 22:29:22   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Zofy kam  ti hodiš na tečaj plavanja za dojenčke? Neja tolk uživa in zadnjič, ko sve bile v bazenu in tko doma nasplošno je res ful rada v vodici. tko da nevem. Imajo v Atlantisu, pa pride za 10 obiskov 96 Eurov????

Perp, mi še ne hodimo na tečaj, ker čez poletje jih ni, prej pa smo bili premladi. Bom pa najbrž hodila na kodeljevo na DIF, ker je tam hodila moja prijateljica in je rekla, da je fajn. Tudi v centru Soča imajo tečaje, samo so ob sobotah in mi smo med vikendi leteči, ker imamo none in babice na drugem koncu Slovenije. Ja, je kar drago, ma kaj čmo... sej imamo zdaj itak manj časa za šopingirat, pa nam denar ostaja, a neuser posted image

Drugače se pa tudi jaz pridružujem čestitkam ob mini rojstnih dneh user posted image user posted image user posted image Nimam časa vsake posebej naštevat (se opravičujem), ker sem možu za 5 min sunila laptop, on pa me na balkonu čaka s kozarcem refoškauser posted image

Naša Julija je danes dala 1. nogo v ustauser posted image . Mater to zgleda prav ko ena kamasutrauser posted image user posted image user posted image Še naprej uživa v plavanju v morju, po kopanju pa jo kar s sabo pod tuš vzamem in stuširam in uživa maksimalno. Jo je danes ati pomotoma s tušem po obrazu,je malce vode popila, ampak se ji je zdelo ful zabavno in se je režala na vsa usta. Zdaj pa ti vedi kaj se tem otročkom po glavi podi!

Ok, zdej pa šibam k možeku, me že kliče... pozdravčki!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.8.2008 22:34:01   
Zofy
Terida, ful lepe amigurumije si naredila, bravouser posted image user posted image user posted image Ma kaj še kar najdeš čas za kvačkanje? Si še kake copatke skvačkala za Eriko?
Joj, ko gledam te tvoje slikice, me kar ima, da bi tudi jaz začela, čeprav se mi zdi kar ZF to narest. Kljub navodilom, ki si mi jih poslala... Mogoče pa nam daš en schnell kurz na naslednjem srečanju user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.8.2008 8:34:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Hvala vsem za čestitke.
Knjig o vzgoji še nisem brala in za enkrat še nisem razmišljala o tem.
Jaz Taji če ima majčko ne oblačim bodya ker bi ji bilo prevroče. Ima pa res majčko ko je zelo vroče, tako da tudi če ji gledajo ven ledvička ni krize. Jih pa kaže tudi kadar ima oblekco oblečeno, ker si jo gor vleče.user posted image
Perp na plavanje bom pa jaz s Tajo hodila verjetno na DIF. Ampak oni začnejo oktobra. Tilen je tam užival, tko da sem rekla da bom tudi Tajo peljala.

1. KNJIGE O VZGOJI: dobro je prebrat čim več različnih knjig ZDAJ, ko je user posted image  še relativno na enem mestu  ... potem ne bo časa, ko bodo naši user posted image  postali kobacajčki in bodo vklopljeni na super ultra mega Duracell user posted image
Katere knjige pa priporočam?  Ma, teh je en kup. Priporočam pa en članek iz letošnjih Ringarajinih iskric ... mislim, da je bil april ali maj ... (ko hčerka večerja jogurt). In obvezno: ati mora tudi brati!! Brez atija je brez veze.

2. Oblačenje: kot lona76 ... majčke oblečem tudi, ko je v avtu (smo na bio klimo user posted image )

3. PLAVANJE: matijata sem peljala plavat, imam 5 min peš hoje oddaljen bazen ... pa je bilo ... v večini brezveze. Tudi kar se tiče navajanje na vodo ... sploh, če začneš oktobra in končaš tam nekje marca ... potem pa min, 3 mesece ni stika z vodo ... naš je vse pozabil in ko sva začetek julija šla plavat si je zapomnil edino, da mu je obroč neprijeten.
dobra stran plavanja za dojenčke je le za mamico, da spozna kako imeniten je F obroč.  
in pa družba. da se po plavanju skupaj vsedeš in ohlajaš ob prijetnem klepetu ...
Aja, sem mislila da bo matijata plavanje utrudilo in da bo lažje zaspal ... prvič je bilo tako, potem pa ni več zaleglo ... sem bila samo jaz utrujena, on pa ne.

Tako da plavanje ... načeloma ne, bi pa šla, če se zmenimo, da gremo vse na npr. DIF in se tam srečujemo ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.8.2008 8:34:49   
Naša črtica koraka
amigurumije

???? kaj to je? user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.8.2008 8:47:13   
Ursi2
Dobro jutro. Kako ste kaj punce?
Luka se je zbudil že pred sedmo, pa je kakal in sem ga lepo v tišini previla in sem ga nesla v najino postlo, kjer sva se crkljala, pa objemala, se afnala,............Kk je to neki lepega, ko se mali nasmeji in te tk lepo objame. Kr zjokala bi se od sreče., No, potem pa je začel postajat zaspan in sem ga na trebušček položila, pa si je mogu še s te perspektive  vse ogledat, pol pa se tk dolgo matrat, da se je čist do mene splazil in se k meni stisnil pa je zaspal. Bi bla kr ležala tam in uživala zraven in ga božala.
Pa sem le vstala, pa sem lasagno nardila za kosilo, perilo zložila, nekaj že zlikala, pomila posodo,............
Greva potem k babici na obisk in pa Lukanova prababica je v bolnici in ji greva na obisk.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.8.2008 9:01:51   
Balerina
glede plavanje mi bomo z našim hodili no ja ga bo oči vozu. Pa ne da bi se nevem kako na vodo prvadu ampak pravjo da je voda dobra za razvoj pluč in glede na naše bronhiolitise bomo tud to probal.

glede knjig pa jaz se jih v knjižnici sposodim, še nisem srečala ene ki bi bila tako dobra da bi jo večkrat prebirala. Je pa tako da dobiš v vsaki kakšno idejo večina pa so napisane na podlegi izkušenj enega pisca z nekaj otroci in seveda ne moreš vseh prijemov uporabit pri vsakemu otroku.

Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.8.2008 10:54:31   
san
na hitr kot vednouser posted image

hvala za odgovore, se pravi je imel moj urban zadnjič hudo lakoto, ker mu ni bilo zadosti... sam je pa pol štrajku ves vikend, pa še danes... sploh noče joškeuser posted image , ampak jst se ne dam... pa ne vem, a je to zarad une ene kašice jabolka, ali pa mlekauser posted image ... no sej ko je pa lačen pa je, sam tko kot je tina napisala 5 min, pa dost... ampak mu še ne bom dodajala, ker se bojim, da bi me pol čist skenslu. verjetno je sam kakšno obdobje spet, al pa zobki...

evo se že dere...

no, čestitke vsem za obmesečniceuser posted image user posted image

knjig sem jaz prebrala že celo goro potem psa iz vsake kaj pčrpam

plqvat mi ne bomo hodil

zdej pa res hud alarm

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.8.2008 10:56:39   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

amigurumije

???? kaj to je? user posted image

user posted image user posted image Evo:  http://en.wikipedia.org/wiki/Amigurumi

Imaš pa drugače v teridinem albumu nekaj njenih izdelkov. Je strav tako srčkana, da me ima, da bi se naučila kvačkat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.8.2008 11:00:18   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

hvala za odgovore, se pravi je imel moj urban zadnjič hudo lakoto, ker mu ni bilo zadosti... sam je pa pol štrajku ves vikend, pa še danes... sploh noče joškeuser posted image , ampak jst se ne dam... pa ne vem, a je to zarad une ene kašice jabolka, ali pa mlekauser posted image ... no sej ko je pa lačen pa je, sam tko kot je tina napisala 5 min, pa dost... ampak mu še ne bom dodajala, ker se bojim, da bi me pol čist skenslu. verjetno je sam kakšno obdobje spet, al pa zobki...

San, kaj pa če noče, ker mu je prevroče? Julija je imela tudi tako obdobje v tisti hudi vročini na začetku poletja. Pa sem jo pol dojila tako, da sem jo na posteljo položila in je moja ziza visela nad njo, kot bi imela flaško (to lahko prakticiramo le bolj obdarjeneuser posted image ) in se pol ni dotikala mojega telesa in ji ni bilo prevroče in je lahko več spila.

Drugače pa tudi Jolija ne pije več po 10-20 min, kot je pila prej. Po moje se v 5 min napije....upam.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.8.2008 11:23:17   
san
user posted image user posted image user posted image joj koliko napakuser posted image
upam, da boste znale dešifrirat

tina, kot sem že zgoraj napisala in kot ti je svetovala dinki, ti kar vztrajaj z dojenjem... lahko da mu res zobki nagajajo, ali pa mu je prevroče... ali pa pač kaj drugega. jaz bi počakala še z dodajanjem ene par dni, potem pa če bo res kriza, boš pa pač dodala. moj mali tudi mene sedaj odklanja in je zadnjič tudi tako jedel jabolčno kašico, da sem se kar zasekirala, da ga stradam, ampak pol sem ugotovila, da mu nič ne manjka na mojem mleku, ker lepo napreduje in se razvija. pa zbujati se je tudi začel po 3 krat na no, ampak na srečo vedno zaspi hitro nazaj.

ko so šli pa npr. izidorju zobki ven, pa nismo nič spali ne podnevi ne ponoči in je revež skoz kuhal, cel mesec, pa hrano odklanjal. je pa takrat vodo zelo rad pil, tko po par požirkov vsake toliko časa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.8.2008 11:27:54   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

San, kaj pa če noče, ker mu je prevroče? Julija je imela tudi tako obdobje v tisti hudi vročini na začetku poletja. Pa sem jo pol dojila tako, da sem jo na posteljo položila in je moja ziza visela nad njo, kot bi imela flaško (to lahko prakticiramo le bolj obdarjeneuser posted image ) in se pol ni dotikala mojega telesa in ji ni bilo prevroče in je lahko več spila.

Drugače pa tudi Jolija ne pije več po 10-20 min, kot je pila prej. Po moje se v 5 min napije....upam.

ja, sem pomislila na to in verjetno je tudi to razlog. namreč ravno se je to začelo po tisti injekciji in zato nisem čisto prepričana zaradi česa bi bilo to njegovo zavračanje... ali od vročine, ali mu mleko smrdi, ali pa ga je tista hrana tako premamila, ker sedaj ko jemo revček kar usta odpira, da bi on tud.. pa kar jest je znal, sploh ni pljuval ven hrane zadnjič, ampak je lepo vse popapal dol in to ene 60 ml jabolčka. ampak bom kar še mal počakala

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.8.2008 11:28:34   
san
aja, dojiva se pa midva tudi tako, ker je drugače čisto poten

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.8.2008 11:30:19   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Aja, še nekaj sem pozabila. Sem brala debato o tej lokalni anasteziji... jaz pa imam eno drugo vprašanje. In sicer kako je z mazanjem z raznimi autani in off-i proti komarjem. A ne gre to v kri in pol v mleko? Se ve mažete? Tle na obali te komarji živega pojejo, če nisi zaščiten... NA balkonu imam raid prižgan, če pa bom šla zvečer ven, pa bo kriza...

hm ... če se 1x namažeš pomoje ni kriza ... a če je tako vsak večer- to je pa že kar ena količina kemikalij ...
smiselno vprašanje za Tanč na med.over.net.

pa še o teh kemikalijah ... kaj pa uporaba "naravnejših" odganjalcev komarjev? Mi imamo FORTE proti klopom. Za komarje, pomoje bi se tudi kaj našlo ... forte sm nabavila v lekarni.

ja mi mamo tud forte za proti klopom, pa neki naravnega od citronele od bensa, smo kupili v lekarni in zahtevali naravno

Neposredna povezava do sporočila: 3118
5.8.2008 11:35:55   
san
Rok
Tai
Maša
Taja
Maj
Anja
Taja
Tit

VSEM VSE NAJBOLJŠE ZA 4. IN 5. OBMESEČNICO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.8.2008 11:36:49   
san
ALARM , vas sploh ne uspem prebratuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.8.2008 11:56:50   
san

Da se še jaz na hitro javim, dokler Julija spi.
Mi smo spet na morju, v Izoli. Starši so šli za 6 dni na dopust v hribe in tako imamo prazno hišo in uživamouser posted image . Je po eni strani lepše, če so nonoti doma, ker lahko čuvajo Julijo zvečer. Tako pa nisem mogla včeraj zvečer na koncertuser posted image . Da bi pa moža doma pustila, pa se mi ni zdelo fer, saj sva le skupaj na dopust prišla. Ga bom že pustila kak dan doma, da bom šla v Lj na trfestuser posted image .

Včeraj se je naša Julija 1. kopala v morju. Smo jo kar v fredov obroč namontirali in dali v morje. Je bila prav srčkana...flegma je bila zleknjena v obroču, delala balončke s slino in tu pa tam žabico zaplavala z nogami. Res super! Edino malo še vedno leze navzdol, ampak mi je prijateljica rekla, da bi bilo fajn, da ji trake spodaj speljem, ampak za to potrebujem kopalne hlače, ki jih žal nimam. Jo bova pač popravljala sproti, pa bo.
No, in danes zjutraj se je 1. prekotalila na trebuh brez moje pomočiuser posted image user posted image . Bravo Julijauser posted image .
Nogice pa so tudi zanimive, jih skozi prijema, samo rabi še kakih 5cm, da bi jih lahko dala v usta.

Lepo se imejte, jaz se bom najbrž bol poredko javljala, ker bo mož na računalnkom čez dan...

bravo juliji za prvo kopanjeuser posted image user posted image user posted image

in kotaljenjeuser posted image user posted image user posted image

no, urbanček se z nogicami tudi že veselo igra kakšen teden, od sobote naprej pa jih veselo v usta tlači, sploh v lupinici to rad počne, ker je lažje ali pa na ravni podlagi brez plenic. in noge so mu prav slastne, se veselo smeje zraven ko jih papauser posted image

evo, spet alarmuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.8.2008 14:17:36   
Klaudy
Evo, midve pa sva pred pol ure prišle od P, kjer je user posted image  dobila drugo dozo. Mogla sem jo prej zbudit, da sem jo lahko tja peljala in še nahranit sem jo mogla, drugače bi tam imela alarm. Zdaj pa je revica bila tako že zmantrana, da mi je takoj zaspala.
P naju je zelo pohvalila. Rekla mi je, da še morave malo počakati z GH, ker ima moj mož alergijo in za njo še potem ne bi bilo priporočljivo. tudi v redu, smo zadovoljni.

Takšni pa so najini rezultati:

Kaja= 4,5 mesecev

63 cm, 7300g

Zdaj si še grem malo pospravit bajto, preden pride spet alarm. Se slišimo kasneje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.8.2008 14:25:21   
Lona76
živjo!
Dons sem pa kr mal jezna. Sva bili s Tajo v BTC in sem šla v halo A v lekarno po mleko za mojo žabico. Allernovo. In rečem gospej za 4 škatle. Gospa pride s 3 škatlami da več jih nima in ji rečem ok. In gospa računa in račun 63 ˘EUR!!!!!. Me je skor na rit vrgl. 1 škatla 21 eur, ima jo pa za 2.5 dni. Sej niso gladki. In ji rečem kako da je tako drago in ona da po taki ceni dobiva. Kako hudiča če je dal moj mož zadnjič 17 eur. za eno škatlo? In sem rekla hvala lepa ne bom uzela grem rajš drugam. In greva z žabico v City park in tam odkrijem lekarno. Mleko tam stane 17 EUR. Jo vprašam kako da je tam 4 EUR dražja pravi da ne ve in da je tisto privatna lekarna. Jaz sem mislila da morajo biti cene v vseh lekarnah enake. Ok. pa rečmo da v privat malo odstopajo. Ne pa 4 EUR-e pri eni bogi škatli mleka. No kako služijo na teh naših revčkih.
Tko skašlala sem se, zdej grem pa kuhat, ker obiske dobimo. Bom pol tut še njim lajala. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
5.8.2008 15:15:52   
Katy13

Rok
Tai
Maša
Taja
Maj
Anja
Taja
Tit

VSEM VSE NAJBOLJŠE ZA 4. IN 5. OBMESEČNICO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
5.8.2008 16:02:23   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

sem hotla sam vprašat, če bo katera ali je že brala kakšno knjigo o vzgoji. sem zasledila v eni reviji da je izšla kompetenten oktrok? katera pozna?

Ja, jaz sem jo kupila in jo glih kar berem. Sem jo pa en čas iskala, ker so prvo izdajo razprodali in je bilo treba čakat na ponatis. Meni je všeč - se kar strinjam z avtorjem in sem zadovoljna, da sem jo vzela.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

dojenje
fantek712

zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala!

čaj namesto dojke ponoči (31%)

duda (19%)

pustim ga jokati (4%)

drugo (46%)

Število vseh glasov: 162

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!