Ursi2
|
Živjo, punce! Kako ste kaj? Tavikend mi je pa tako minil, da mi sploh ni jasno kdaj. Včeri smo imeli dva piknika in je blo super. Malo je sicer deževalo, ampak nič hudega ni bilo. Smo se lepo najedli. In potem sem jz po kakih 2 letih spet igrala odbojko. Kak užitek. Sem bla čist prerojena. Sicer me je dans mal vse ebolelo, ampak energije mi je pa dalo. Sicer smo se več valali po mivki od smeha, ampak vseeno je blo super. Dans smo šli pa na Primorsko, smo šli po tasta. In sem upala, da bomo šli sami, ampak seveda je šla tašča zraven. In potem naš mali je bil kr priden od začetka, malo je spal malo govoril iin se pogovarjal z mano, potem pa je imel dosti in se je od ravberkomande pa do Gorice skoz jokal. Smo stali 7x. Tako da smo se sam ta del vozli 2 uri. Sej ko si ga vzel pa ven, je bil pa ful dobre vole in se je smejal, jest ni hotel,....Ko pa sem ga dala not nazaj, je blo pa konec in spet jok. Pol na koncu, ko smo imeli pa še pet minut do konca, smo pa rekli gremo, itak že zamujamo, pa se je m,ali jokal tk, da mi je blo ful grozno. Pol pa mi tašča, pa kaj si taka, vzemi ga ven, ali ne slišiš, kk se joče. Pa sem rekla, da ne, da 5 min bo pač mogu zdržat, ker ne gre sam za kazen, ampak se lahko karkoli zgodi in je mali adijo, poleg tega pa bom to nardila enkrat, pa bo to hotu dosečt vsakič. Pa je malo bla užaljena, ampak ni več kaj rekla. Sej sem se sama tud mal kruta zdela, ampak vem, da je bilo prav. No, potem pa je bil ful priden, ful vesel je bil dedija in nazaj grede ni bilo nobenga problema, je zaspal, se zbudil, pol se je pa začel spet malo bunit, pa je hiter vidu, da ne bo kaj, in je zaspal lepo do doma. Tk je bil zaspan, da za sebe ni vedu in spi že zdaj od 19.30 naprej. Sej je bil bogi, vroče, vožnja,...... Sam ni mi jasno, kako bomo šli na dopust, ko bo vsaj 10 ur vožnje. Bravo Zofy in Julija.!!!!! Lucalu Taiu pa vse najboljše!!!!!
|