|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
3.8.2008 10:52:59   
Klaudy
Očitno ste vse zaposlene med vikendom, zato bom jaz malo počvekala.
Naša miška mi fajn spanča, ker sve bile na sprehodu in mi je kar v vozičke zaspala. Sicer pa sve sami doma, ker je mož šel k bratu pomagat delat hiške.
Jaz pa imam zdaj malo časa, ker še mi ni potrebno zdaj delati kosila. Bomo jedli malo kasneje, ko ati pride domov.

Sicer naša user posted image  je še vedno zelo pridna, le tu in tam ji mislim, da vreme malo nagaja in je sitna.

Lucalu, ali mi prosim poveš, na kakšni blazini se plazi tvoje detece?
Jaz sem dala moji eno odejo spodaj, vendar ji sedaj iščem nekaj drugega, da ne bo lezlo sem ter tja.
Čestitam vam za 5 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Mi smo se včeraj tudi doma kopali v bazenčku in je mala ful uživala. Bomo vidli, kako bo na morju.

Zdaj pa grem še malo hiško pospravit preden se user posted image  zbudi.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.8.2008 13:16:40   
Zofy
Da se še jaz na hitro javim, dokler Julija spi.
Mi smo spet na morju, v Izoli. Starši so šli za 6 dni na dopust v hribe in tako imamo prazno hišo in uživamouser posted image . Je po eni strani lepše, če so nonoti doma, ker lahko čuvajo Julijo zvečer. Tako pa nisem mogla včeraj zvečer na koncertuser posted image . Da bi pa moža doma pustila, pa se mi ni zdelo fer, saj sva le skupaj na dopust prišla. Ga bom že pustila kak dan doma, da bom šla v Lj na trfestuser posted image .

Včeraj se je naša Julija 1. kopala v morju. Smo jo kar v fredov obroč namontirali in dali v morje. Je bila prav srčkana...flegma je bila zleknjena v obroču, delala balončke s slino in tu pa tam žabico zaplavala z nogami. Res super! Edino malo še vedno leze navzdol, ampak mi je prijateljica rekla, da bi bilo fajn, da ji trake spodaj speljem, ampak za to potrebujem kopalne hlače, ki jih žal nimam. Jo bova pač popravljala sproti, pa bo.
No, in danes zjutraj se je 1. prekotalila na trebuh brez moje pomočiuser posted image user posted image . Bravo Julijauser posted image .
Nogice pa so tudi zanimive, jih skozi prijema, samo rabi še kakih 5cm, da bi jih lahko dala v usta.

Lepo se imejte, jaz se bom najbrž bol poredko javljala, ker bo mož na računalnkom čez dan...

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.8.2008 13:18:23   
Zofy
Aja, še nekaj sem pozabila. Sem brala debato o tej lokalni anasteziji... jaz pa imam eno drugo vprašanje. In sicer kako je z mazanjem z raznimi autani in off-i proti komarjem. A ne gre to v kri in pol v mleko? Se ve mažete? Tle na obali te komarji živega pojejo, če nisi zaščiten... NA balkonu imam raid prižgan, če pa bom šla zvečer ven, pa bo kriza...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.8.2008 14:25:12   
tina50
Pozdravljene!

No, naš Lan se je očitno odločil, da se bo ponoči začel zbujat na dve uriuser posted image user posted image

na GH nisem prešaltala, probla sem mu pa dati zvečer še nadomestek, pa ni nič pomagalo, tako da vem da ni to krivo da bi imela jaz premalo mleka! sedaj se pač dojiva kar naprej ponoči! jaz sem pa podneviuser posted image

jaz bi tud mela geslo da vas vidim, prosim!

se pišemo kasnej, smo dobili obiske

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.8.2008 17:05:30   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudy
Lucalu, ali mi prosim poveš, na kakšni blazini se plazi tvoje detece?
Jaz sem dala moji eno odejo spodaj, vendar ji sedaj iščem nekaj drugega, da ne bo lezlo sem ter tja.
Čestitam vam za 5 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Klaudy to imamo tiste velike puzzle iz take mehke pene... pa jih samo sestavim skupaj in mu jih dam na tla... upam, da veš katere. Če pa ne boš vedela, pa povej, pa jih bom slikala...
Pa hvala za čestitke! user posted image

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.8.2008 17:18:33   
Lona76
lucalu vse najboljše Taiu za 5 mesecev
Zofy user posted image user posted image  Juliji za obrat
Mi smo včeraj uživali na Pokljuki. Smo imeli več sreče kot pameti. Nekateri so kolesarili, moj in Tilen sta nabirala gobe, ženske pa smo se "sprehajale". V glavnem ko smo prišli na Pokljuko je full grmelo ampak dežek nas je pa falil. In potem smo šli še v Ljubljano k enim na ribji piknik in smo tudi "zamudili" dežek. Tko da kljub temu da je povsod kjer smo bili padalo, nas ni dobil user posted image . Sicer Taja ni spala kot bi morala ampak ni bila nič sitna. Se pa ponoči še vedno dvakrat zbuja in ne vem, kdaj bo žabica začela spati. Upam, da ko ji bom začela dajati gosto hrano. Ker zaradi crkljanja se ne zbuja, ker je ne dojim.
Sedajle spi in vsi trije čakamo da se zbudi, da gremo malo na sprehod, Tilen pa s kolesom. Madonca ma fant tok energije, ga mormo mal zmatrat.user posted image  Me zanima kakšen bo jutri ko gre po enem mesecu spet v vrtec! Upam, da se ne bo pritoževal.
No zdej grem pa še mal sladoledka pojest, pol se bo pa tut Tajka že zbudila.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.8.2008 19:01:41   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
lucalu vse najboljše Taiu za 5 mesecev

Hvala lepa! user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.8.2008 19:45:04   
Klaudy
Lucalu hvala, vem katere misliš. Jaz sem tudi o teh razmišljala, samo sem mislila, da se dobi še kaj drugega. Mi bomo tudi to kupili.

Bravo Zofy in Julija.user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes bili pri sestri in smo jo probal malo namakat v velikem bazenu. Na začetku se je mal ustrašila, potem pa je bilo bolje. Z nogicami je ful brsala, tako kot če bi že hotla plavat.
Moram jo pohvalit, ker je bila danes super pridna. user posted image

Že pred tremi dnevi pa sem ugotovila, da ima novo foro. Tu in tam včasih začne samo cvilit in spuščat neke čudne glasove. Ful je zanimiva.user posted image user posted image user posted image

Jutri je že ponedeljek, ne morem verjet, kako hitro mine ta vikend. Malo nekaj delamo in nekam gremo in že je tu spet ponedeljek.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.8.2008 20:54:42   
Ursi2
Živjo, punce!
Kako ste kaj? Tavikend mi je pa tako minil, da mi sploh ni jasno kdaj. Včeri smo imeli dva piknika in je blo super. Malo je sicer deževalo, ampak nič hudega ni bilo. Smo se lepo najedli. In potem sem jz po kakih 2 letih spet igrala odbojko. Kak užitek. Sem bla čist prerojena. Sicer me je dans mal vse ebolelo, ampak energije mi je pa dalo. Sicer smo se več valali po mivki od smeha, ampak vseeno je blo super.
Dans smo šli pa na Primorsko, smo šli po tasta. In sem upala, da bomo šli sami, ampak seveda je šla tašča zraven. In potem naš mali je bil kr priden od začetka, malo je spal malo govoril iin se pogovarjal z mano, potem pa je imel dosti in se je od ravberkomande pa do Gorice skoz jokal. Smo stali 7x. Tako da smo se sam ta del vozli 2 uri. Sej ko si ga vzel pa ven, je bil pa ful dobre vole in se je smejal, jest ni hotel,....Ko pa sem ga dala not nazaj, je blo pa konec in spet jok. Pol na koncu, ko smo imeli pa še pet minut do konca, smo pa rekli gremo, itak že zamujamo, pa se je m,ali jokal tk, da mi je blo ful grozno. Pol pa mi tašča, pa kaj si taka, vzemi ga ven, ali ne slišiš, kk se joče. Pa sem rekla, da ne, da 5 min bo pač mogu zdržat, ker ne gre sam za kazen, ampak se lahko karkoli zgodi in je mali adijo, poleg tega pa bom to nardila enkrat, pa bo to hotu dosečt vsakič. Pa je malo bla užaljena, ampak ni več kaj rekla. Sej sem  se sama tud mal kruta zdela, ampak vem, da je bilo prav. No, potem pa je bil ful priden, ful vesel je bil dedija in nazaj grede ni bilo nobenga problema, je zaspal, se zbudil, pol se je pa začel spet malo bunit, pa je hiter vidu, da ne bo kaj, in je zaspal lepo do doma. Tk je bil zaspan, da za sebe ni vedu in spi že zdaj od 19.30 naprej.
Sej je bil bogi, vroče, vožnja,......
Sam ni mi jasno, kako bomo šli na dopust, ko bo vsaj 10 ur vožnje.user posted image

Bravo Zofy in Julija.!!!!!user posted image

Lucalu Taiu pa vse najboljše!!!!!user posted image

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.8.2008 22:00:00   
Naša črtica koraka

user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu tebi in 
tvojemu Taju

vse najboljše

ob 5. mesecu 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 3.8.2008 22:07:37 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.8.2008 22:12:50   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, še nekaj sem pozabila. Sem brala debato o tej lokalni anasteziji... jaz pa imam eno drugo vprašanje. In sicer kako je z mazanjem z raznimi autani in off-i proti komarjem. A ne gre to v kri in pol v mleko? Se ve mažete? Tle na obali te komarji živega pojejo, če nisi zaščiten... NA balkonu imam raid prižgan, če pa bom šla zvečer ven, pa bo kriza...

hm ... če se 1x namažeš pomoje ni kriza ... a če je tako vsak večer- to je pa že kar ena količina kemikalij ...
smiselno vprašanje za Tanč na med.over.net.

pa še o teh kemikalijah ... kaj pa uporaba "naravnejših" odganjalcev komarjev? Mi imamo FORTE proti klopom. Za komarje, pomoje bi se tudi kaj našlo ... forte sm nabavila v lekarni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.8.2008 22:37:03   
Naša črtica koraka
Drage moje,
mlečna drama pri nas se nadaljuje. Ne bom pisala in morila kako in kaj ... me je pa zadeva potrla ... anja sedaj spi. se še ni zbudila ... je pa pojedla 100ml zjutraj namolzenega mleka ... zdaj po deseti uri sem namolzla le 80ml. To bo za jutri popoldne .. tako se bo več mleka nabralo za večerjo.
Bo že ...

Trenutno me matrajo lisičke, ki sem jih pojedla za večerjo ... uf, kar prebavljam in prebavljam in prebavljam ... sem ko en stari PC, ki si mu dal disketo, pa je ni mogel zagrabit user posted image .

user posted image user posted image  user posted image za kopanja Tina, Klaudy in Zofy!
Naša je tuid ta teden spet plavala. Tokrat tudi v F obroču in tudi ona ven leze ... tudi ona ko navita žabica brca user posted image  če bi jo pustila, bi jo kar odneslo user posted image . Sem jo raje ven dala in jo imela v naročju. Kaj naj rečem ... stoično prenaša to čofotanje. Edino, če jo ven in not dajem, takrat pa se smeji.

Glasno pa se smeji, ko ji treseš nogice, jo guncaš, ji spuščaš smešne glasove ... vsi v familiji smo ko ene opičke, samo da ib zaslišali njen glasni smehec user posted image

TINA50, ojej, ojej. Nekaj podobnega se tudi Vilmi dogaja. Pa je res čudno ... anja se tudi zbija, ampak je lačna ... morda pa imata le obdobje, boščka malauser posted image

URSI2, ste imeli pa res srečo s tem dežkom! Sirene v avtu pa poznamo tudi pri nas. In prav si ravnala, da ga nisi vzela ven ... je varnost prva stvar!!!!!

LUCALU: kaj je tvoj pobič čeden dečko user posted image , pa kaj se že premika do igračk?! Ima močne nogice? Ja, čas pa ... kako bi se človek izrazil, da bi bilo prav ... minevanje je prepočasno ... šviganje, ja to bo; čas kar švigne mimo- teh 4 oz. 5 mesecev je tako hitro švignilo mimo ...

ah, jutri je pa nov dan. Še ne vem, kam in kako.
No, mejte se donne!

Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.8.2008 23:49:12   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Včeraj se je naša Julija 1. kopala v morju. Smo jo kar v fredov obroč namontirali in dali v morje. Je bila prav srčkana...flegma je bila zleknjena v obroču, delala balončke s slino in tu pa tam žabico zaplavala z nogami. Res super! Edino malo še vedno leze navzdol, ampak mi je prijateljica rekla, da bi bilo fajn, da ji trake spodaj speljem, ampak za to potrebujem kopalne hlače, ki jih žal nimam. Jo bova pač popravljala sproti, pa bo.

Zofy, mi imamo isti problem. Maj tud kr hitro dol zleze. Kako je mislila tvoja prijatlca, da bi trake odspodaj speljala?

Da vas na hitrco pozdravim...

lucalu: Taiu vse najboljše za 5 mesecev.

Mi smo bli pa danes v Topolšici, je blo ful fajn pa še pretirane gužve ni blo. Maja je voda ful zmatrala, je spal popoldan kar 3 ure in pol v kosu kar se redko zgodi.

Zdaj pa grem js tud spat.

Lahko noč vsem

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.8.2008 8:39:40   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
user posted image
Mi smo vredu, noč prespana, vse pod kontrolo! user posted image
Drugače se je pa pri nas začela interakcija: pes - dojenček, in ne morem povedat kako se nasmejimo! user posted image
Bom dala kako slikico gor, če se Tai prej ne zbudi...

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu Taiu pa vse najboljše!!!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
user posted image  user posted image

lucalu tebi in 
tvojemu Taju

vse najboljše

ob 5. mesecu 

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
lucalu: Taiu vse najboljše za 5 mesecev.

Tai in moja malenkost se vsem najlepše zahvaljujeva za čestitke! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
LUCALU: kaj je tvoj pobič čeden dečko user posted image , pa kaj se že premika do igračk?! Ima močne nogice? Ja, čas pa ... kako bi se človek izrazil, da bi bilo prav ... minevanje je prepočasno ... šviganje, ja to bo; čas kar švigne mimo- teh 4 oz. 5 mesecev je tako hitro švignilo mimo ...

Hvala, hvala... user posted image  Ja, malo se že kobaca - zgleda, da ima res zelo močne nogice... ker z njimi se že full odriva, rokice pa ostanejo nekje pod trebuščkom in potem noro protestira! user posted image  No, saj jih potem nekako premakne, ampak z nogicami je res veliko bolj spreten!
Kar se pa tiče šiganja... imaš pa čisto prav! user posted image

No, to je zaenkrat vse od mene, grem še slikice naložit... dokler je še čas!
Pridne bodite in javljajte se!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 4.8.2008 8:42:21 >

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.8.2008 10:53:34   
Katy13
Za nekatere malo bolj pozno, vendr bolje pozno kot pa sploh ne. Zadnje dni imamo ful gužvo. V petek smo se šli kopat v Topolščico in sem bila ful razočarana, ker ne moreš normalno priti do bazena z vozičkom (povsod so stopnice), nama je prav pasalo, da sva se malo namočila, Taje nisem. V soboto smo imeli praznovanje (80. let), včeraj pa smo se dogovarjali, da bi šli na Vrbsko jezero in ostali so šli, midve pa sva ostali doma, ker so bile napovedane nevihte.
user posted image  Anji za 4 mesece.

user posted image Taiju za 5 mesecev.

user posted image  Maši za 5 mesecev.

user posted image  Taji za 5 mesecev.

user posted image  Maju za 4 mesece.

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Včeraj zvečer se je Taja prvič prevalila iz trebuha na hrbet.

Čestitke Taji za obrat!!! user posted image

Hvala.

Ostalo bom pokomentirala kasneje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.8.2008 11:02:08   
Katy13
Vidim, da ste nekatere bile na Krku na morju. Ali ve katera za kak fajn apartma in po možnosti ne preveč drag user posted image  mIdva sva začela razmišljat, da pa bi mogoče le šla, čeprav meni po eni strani ni, zaradi vožnje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.8.2008 11:44:40   
Nasy
 Maši za 5 mesecev

Hvala!Čestitke tudi ostalim!

Ja, čez 20 min bomo stari 5 mesecev, kdo bi si mislil, da bomo v tem času pridelali že 3 zobke, da bomo dajali nogice v usta in jedli kašice, se gledali v ogledalu in tolkli po dojenčku v njemuser posted image . Ni kej, rastemo, čas prehitro beži.

Dopoldan sva bili na sprehodu in na kavici, pol je pa za pol ure zaspala, bi lahko skoraj uro po njej naštimala, da zaspi za točno pol ure, včasih zamakne za 5 minutuser posted image Ampak vedno jo moram pa v rokah uspavat, pol, ko zaspi, jo dam v voziček v ležečki položaj. Mala je zdaj še na igralnem centru, pa že nekej protestira, šibam, mejte se.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.8.2008 11:53:44   
Balerina
Se še mi mal javmo mam bl mal časa za RR. Smo bli na dopustu smo imeli namen le za en teden pa je Jure zbolu in smo šli že en teden prej, morski zrek je dober za bronhiolitis.

Ena je spraševala kaj imate na tleh za malčke. No mi smo kar dormejo 120X180 nabavl pa mu počas že prmejhn ratuje. Je kar hitro dol se obrne pa še mal prepuza pa je dol. No je pa to čist nisko cca 5 cm. Na morju smo meli pa plaži kar dva armafleksa in brisačo čez pa je blo tud fino. Zaradi bolezni ga pa v morje še nismo dali smo ga pa parkrat v čoln z segreto morsko vodo.

Kaj pa GH že ker uvajate. Mi smo začeli z banano pa nato smo že dali tudi jabolko včeraj pa je poskusu kašico od milupeja jabolko in korenček. Joj tako je in včeraj se mi je zdelo da fant pol kr nebi mleko pil je kr protestirol z mlekom. GH mu dam pri popoldanskem obroku tako nekje za pol obroka ostalo pa mleko. Ne želim preobremenit naenkrat pa še tako je da bi kar jedu in jedu sploh nima meje. Pol dam pa raj mal man kot preveč.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.8.2008 13:40:02   
tina50
oj!

pri nam je ponoči, kot je bilo, počasi se bom še pa navadila, da se zbujamo tako pogosto!user posted image

drugače se je pa začel Lan ful intenzivno obračat iz hrbta na trebuh in obratno. ko ga imam v igralnem centru na tleh je kar naenkrat na parketuuser posted image

vas grem še mal za nazaj prebrat, imam 14 straniuser posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.8.2008 14:06:20   
Lona76
Evo Tajo smo dali počivati, jaz pa se kuham. Madonca je vroče. Hvala izumitelju klim!

Katy13 hvala za čestitke
Čestitke tudi tvoji Taji za 4 mesece
Nasy čestitke maši za 5 mesecev.

Ja čas gre res prehitro. Kok je hitro minilo teh 5 mesecev in kako hitro naši user posted image  napredujejo. Zdej zdej se bojo začeli kobacati. No naša Taja se zna za enkrat obrniti samo iz hrbta na trebuh v obe smeri sem danes ugotovila, potem pa se krega, ker nazaj na hrbet pa ne zna.user posted image
Grem še jaz malo počivati. Je kr malu pusto k je Tilen v vrtcu. Se bomo že kmalu navadili na dopoldansko tišino.user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.8.2008 14:10:44   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Gosta hrana....imam sosedo, ki je začela GH uvajati preko kupljenih kašic....ona pravi, da se ji zdi to bolje....vaše mnenje? Je bolj varno dati pravo zelenjavo oz. kako ste začele ostale? ste dodajale kaj mleka poleg spasirane zelenjave?

moj koleica tudi! pa je bila potem v Rogaški za te alergije, pa ji je tam povedala,da je bolje doma kuhat, kot pa te fruteke dajat, so menda kar sladki. menda imajo otroci pri 4 letih že holesterol! jaz mu bom doma kuhala, pa nič ne bom solila!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.8.2008 14:25:58   
tina50
Nasy : Mašauser posted image user posted image
Lona 76: Tajauser posted image user posted image
Katy13: Taja user posted image user posted image

čestitke vsem za 4 in 5 mesecev

tisti, ki pa so prej praznovali pa tudi čestitke za nazajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.8.2008 14:31:52   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Katy13 hvala za čestitke
Čestitke tudi tvoji Taji za 4 mesece

Hvala. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.8.2008 14:32:47   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Nasy : Mašauser posted image user posted image
Lona 76: Tajauser posted image user posted image
Katy13: Taja user posted image user posted image

čestitke vsem za 4 in 5 mesecev

tisti, ki pa so prej praznovali pa tudi čestitke za nazajuser posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.8.2008 16:41:11   
perp
Zofy kam  ti hodiš na tečaj plavanja za dojenčke? Neja tolk uživa in zadnjič, ko sve bile v bazenu in tko doma nasplošno je res ful rada v vodici. tko da nevem. Imajo v Atlantisu, pa pride za 10 obiskov 96 Eurov????

Tamala zdele spi že 2,5 urce in sem se ji prov nasmejala, kako se je čist obrnila v posteljci, prej je čist do gor zlezla, zdej je pa čist skor pravokotno user posted image user posted image user posted image

Uglavnem moj je pršu živ in zdrav iz Triglava, sam je bil pa revež tolk zmatran. Sta samo v soboto prehodila 11 ur.user posted image user posted image user posted image  Jaz imam tudi še v dobrem en Triglav, nujno. Sem pa šla včer že tretjič na kolo - 20 km. Bolj to, kot nič jaz pravim.user posted image

Slikc iz srečanja še nimam, računalnik še vedno v popravilu. Tale od atija je pa tud bil čist sesut, tko da mi ne prebere sploh fotoaparata.

GH definitivno bom počakala do 6.meseca. Moram pa zna začetku septembra poklicat patronažno, da pride malo okoli GH razložit. Baje, da nam tudi to po zakonu pripada. user posted image

Mini rojstni dnevi 4 ali 5 mesecev vse naj naj

Ceplenje mi ga imamo že drugega v četrtek. Upam, da se bomo zvagali in zmerili ter da mah nevem, al je col da dobimo razvojno al ne, no najbrž je.

alarm

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Imena za DEČKA
Janjikaaaa

Luka (32%)

Enej (26%)

Rian (6%)

Kevin (6%)

Gal (20%)

Staš (10%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!