|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 0:32:59   
Bajsa
No zdej grem pa spat, nočko
Pr nas pada dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SLadke sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
6.8.2008 0:36:24   
nizy
hihi sam vodo user posted image . N e boš verjela moji 2user posted image sta še zmeraj pokonci user posted image . Azra je danes imela cepljenje in  je spala popoldan od 15.30 -20h , zdaj ma pa učke ko čukec ,ona bi se smejala pa RR čekirala z mano user posted image  user posted image user posted image . Adna ja pa tut pokonc ,user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
6.8.2008 6:45:30   
Neni13
Dobro jutro,

ravno razmišljam, kolko pa ve povprečno spite na dan?
Res me zanima, če ste tukaj do polnoči, pa da se še umijete itd..

Očitno sem samo jaz tak zaspanček,da me ob 10-ih ali prej že zmanjka.

Nekaj ste govorile o copatkih, samo jaz tako ne bom naročala preko E-baya. A je mogoče kje katera videla bež copatke?
Jih potrebujemo za krst.
Nč grem jaz likat naprej.

Lep hladnejši dan vsem. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
6.8.2008 7:19:36   
misar
dobro jutro

ja pozdravljena neni13 user posted image . sprašuješ po spanju user posted image user posted image user posted image user posted image se moram med solzami režat. torej če pogledam optimistično grem spat okoli 23:00 in spim do 7-8h zjutraj. lepo a ne?se pravi spim med 8in 9 ur. user posted image user posted image user posted image ja šur. prva budnica je bila potem danes ob 00:30, pa potem ob 3:30 pa potem spet ob 5:00, pa pol skoz neki duda ven in notuser posted image user posted image user posted image . jaz pač ne grem prej spat zato, da se z mojim sploh kaj sama tud vidiva, ker sva ugotovila, da se sploh skor ne poznavav več, tko, da bo žeuser posted image

za vikend je blo na morju super, tamala je uživala v vodi ko 300user posted image user posted image user posted image , je bila res fajn topla voda. ja spet je bil en mali odklop, pa ta vikend gremo spet. v soboto gremo s kolegi na tek okoli bohinja (moški bodo tekli, midve pa vozičkali) potem pa direttivo na more user posted image user posted image . potem pa še nekaj dni pa končno uživancija, 14 dni odklopa!!!!

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
6.8.2008 7:21:39   
itata
jutro,
neni to tud jaz dostkrat gruntam kolk kej čveke spijo, ampak imajo bolj pridne mulčke, ki lepo pančkajo celo noč... jaz bi v takem primeru tudi bolj ponočevalauser posted image  pa je bila danes boljša noč. se je samo 2x zbudil in dojil! končno je mal zmanjšal...
zdej sva pa že pokonc. je vstal pol ob 6:30. pol greva v mest. mislim pa, da ne bomo šli v bohinj, ker mora moj tamalo merkat cel dan danes in jutr - ne da se mu je vozit gor in dol relacija logatec bohinj pa še raje bi šel na morje. tko da moram vprašat moje stare, če grejo namest mene pa zrihtat, da gremo lahk v petek na morje... ta moj zmeri neki zakomplicira. en dan bi se mogu mal več vozit pol bi bil 2 dni v bohinju in pol bi šel na morje... mah sej je vseen. volje nisem več slabe sam kot vedno razočarana nad moško nesposobnostjo organizacije in kompliciranjem po nepotrebi ter seveda nefleksibilnostjo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
6.8.2008 7:26:28   
misar
itata pa pejd sama s tamalim gor. saj jaz sem tud že bila v izoli sama z mojo princesko. saj ti bo tud pasalo brez tečnega dedca. preverjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
6.8.2008 7:41:12   
ella79
jutro user posted image
jaz tudi že tuki gor strašim user posted image
jencili sej vsi vemo da bo ok  user posted image user posted image
bajsa da je tvoja miška prava lepotička pa itak že veš user posted image luštni bodiji user posted image kaj se bova zmenili user posted image user posted image user posted image

neni se z leti navadiš na manj spanja, pa potem lahko mal dlje zvečer tuki gor smetam user posted image user posted image

itata sej je res brez veze bit žalosten zaradi moških user posted image jaz si vedno rečem, da zakaj bi se neki sekirala, če se on ne user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
6.8.2008 7:50:24   
itata
sej nisem več slabe volje... sam tko so nefleksibilni, da boli glava. men ne bi bil noben problem it sama, sam on bi rad da smo skupaj s tamalo te dva dni, kar je meni tud kul ker sta male dva polbrat in polsestra. pol iz petka na soboto sam, da bi šla mi je bedno, pa moja dva gresta pač lahk zdej ker sta itak en v penziji en pa na dopustu. pa rihtam si en prav pocen apartma glih za v bohinj prek mamine službe za septembra tko al tko. tko da ni glih k da ne bom vidla bohinja. sam desci mi živce požrejo kak dan. sej me razumeteuser posted image  sama pa itak še v portorož hodim, ker imam pač cajt. jeseni si bom pa en izlet organizirala še s kako mlado mamico, da se ne oziram na nič! oddih mal od descov. a je katera zraven? jaz bi šla v turčijo al pa kej tazgauser posted image  verjetno bom šla nakonc sam do toplic, ampak nekam bom pa zihr šlauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
6.8.2008 7:53:27   
tamala_82
Jutro user posted image

Mogoče se me katera še spomni ... tista, k je bla zadnja 2 meseca na strogem ležanje v P, ker se je začela predčasno odpirati user posted image

No, kakorkoli ... med nosečnostjo sem bla kar dost aktivna na naši temi, odkar mamo pa škratka, pa nekako ni blo ne časa, ne volje, ... pa saj razumete. Včerej me je pa user posted image okregal, da sem "grda", ker vas samo berem in čekiram, nč pa ne napišem user posted image tako da sem rekla, da se vam spet javim (da ne bom "grda" user posted image user posted image user posted image ).

Sem pa ornk ven padla, nekaj se vas sicer spomnim še iz nosečniških dni, večine pa ne, tako da mi ne smete zamert, če bo kdaj kej čist user posted image izpadlo. Bom probala čim prej "not past" user posted image seveda, če sprejmete novo čveko user posted image

Pri nas vse pod kontrolo - več al manj. Tisto, kar ni pod kontrolo, se trudmo čim bolj ignorirat user posted image Mark je pravi mali hudiček. Izredno zahteven otrok, včasih razmišljam, da bi ga dala v oglas na bolha.com pod rubriko "podarim" user posted image user posted image imamo že enga zobka, tadrugi nam raste, GH tut že papcamo cca. 3 tedne in smo že nadomestili en obrok (začeli smo s sadjem). Včeraj probali korenčka - user posted image ni pojedu niti pikice ... ampak bo že. Bomo vztrajni ... sej se nam nikamor ne mudi ... Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo user posted image ).

Mislim, da bo za prvič kar dost ... zdej vas grem pa mičkeno za nazaj prebrat, da bom vsaj prbližno vedla, katera je katera pa al ma fantka al punčko user posted image
Fajn bodte user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
6.8.2008 7:57:28   
misar
itata mene vzem zraven...sam ne v turčijo. tja grem sam z mojo mamo. za kake penzionistične toplice sem pa koj zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
6.8.2008 8:00:54   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo user posted image ).

pozdravljena tamala82  nazaj in seveda dobrodošla

moram tole pokomentirat. in ti praviš, da imaš zahtevnega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
6.8.2008 8:07:55   
buči
jutro, mene žal ne bo, ker moram na Rudnik, sem pa še, kot vidite doma, tako da se do 11ih komaj prikažem spet kući, ker moram potem sestro špilat. drugič - upam, da kmalu!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
6.8.2008 8:14:22   
ella79
buči pa drugič v kratkem
mogoče ti tole prav pride user posted image
http://24ur.com/novice/slovenija/predor-ze-v-cetrto-zaprt.html

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.8.2008 8:28:33   
itata
misar pol gremo pa v turčijo jaz pa ti z mulčki (zmenek) pa tvoja mamiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.8.2008 8:29:50   
tamala_82
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

Ponoči spimo celo noč (odkar smo ga preselili v svojo sobico, prej se je skos neki zbujal), podnevi imamo 3 pol-urne dremeže (se mi zdi čist premalo user posted image ).

pozdravljena tamala82  nazaj in seveda dobrodošla

moram tole pokomentirat. in ti praviš, da imaš zahtevnega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podnevi je obup!! Ne morm čist nč nardit, se ne zna nč sam zamotit, igrat, ... skos sitnari, ... ma je ni take igrače, k bi mu bla zanimiva več kot 5 minut. Ponoči smo meli pa prave borbe, sem spala po 2-3 uri na noč in to pol leta. V svoji sobi spi kakšen teden in od takrat spi celo noč (vstanemo 2x, da popravimo dudo, ga pokrijemo in spi naprej). Prej je bla pa totalna štala ... sem bla ko zombi ... kriza je bla, res.

A ne spite? Probej v drugo sobo preselt user posted image - pr nas je delovalo (sem pa upoštevala nasvet suzi*)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.8.2008 8:34:45   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: itata

misar pol gremo pa v turčijo jaz pa ti z mulčki (zmenek) pa tvoja mamiuser posted image

ej to ti je ideja...pa bova takoj imeli še varuško povrh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.8.2008 8:36:26   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša atletičarka še spi user posted image  Vedno ko se gre na kak randi ona neki po svoje useka user posted image  To bo še pestro z leti ratal user posted image  user posted image  user posted image

Ella, upam da vstane prej kot ob 10h user posted image

Tamala_82 velkom, pa nehi zdej tolk čvekat, k ne moreš za več kot pol leta notr prinest user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.8.2008 8:39:34   
misar

[/quote]

Podnevi je obup!! Ne morm čist nč nardit, se ne zna nč sam zamotit, igrat, ... skos sitnari, ... ma je ni take igrače, k bi mu bla zanimiva več kot 5 minut. Ponoči smo meli pa prave borbe, sem spala po 2-3 uri na noč in to pol leta. V svoji sobi spi kakšen teden in od takrat spi celo noč (vstanemo 2x, da popravimo dudo, ga pokrijemo in spi naprej). Prej je bla pa totalna štala ... sem bla ko zombi ... kriza je bla, res.

A ne spite? Probej v drugo sobo preselt user posted image - pr nas je delovalo (sem pa upoštevala nasvet suzi*)

[/quote]

mi imamo našo princess že v drugi sobi, kar je obup zame, ker ko moram vstat, moram dejansko rit iz postelje dvignit in it v njeno sobicouser posted image in to zna bit tud 5x na noč, dokler ne obupam in jo dam med najuuser posted image

saj čez dan je pri nas tud nekaj podobnega spi bolj malo, sama se nič ne zamoti. igračke niso zanimive 5 min, temveč 30 sekund, potem pa spet direndaj. ja skoz moram bit zraven. sam jaz sem se nehala sekirat in sploh ne mislim, da imam zahtevnega otrokauser posted image res ne, ker zna bit pa tak dobrovoljček, če se skoz z njo ukvarjam, da joj. aja pa v vozičku se tud ne maramo preveč vozit, zato imamo kenguru. še dobr da je lahke kategorije, ker drugače bi šla kmal menda za miss fitnesa tekmovat user posted image user posted image user posted image user posted image jaz namrečuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 6.8.2008 8:40:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.8.2008 8:42:01   
misar
evo, princes je oddremala dopoldansko rundico...zdaj pa šibava na UE po potni list, da bomo lahko pohajkali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.8.2008 8:42:48   
dolenjka
Miška, kdaj pa kaj v LJ spet prikengurujčkata? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.8.2008 8:44:14   
misar
ja dolenjčica...lahko tud ju3, če častiš user posted image user posted image user posted image  

aja še to...saj ti bi tud prikengurujčkala, sem zasledila, da maš tud ti to vrečouser posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 6.8.2008 8:48:35 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.8.2008 8:48:09   
dolenjka

ja dolenjčica...lahko tud ju3, če častiš user posted image user posted image user posted image  

no prid, greva v hrib in gor častim kolkr neseš user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.8.2008 8:52:24   
ella79
tamal dam ti nalogo, da do konec tedna pridobiš še eno zvezdico. Kakšna bo sankcija, če ti ne rata, pa raje zdej ne bi o tem user posted image user posted image user posted image

dolenjka kaj zdej?

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.8.2008 8:52:49   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

no prid, greva v hrib in gor častim kolkr neseš user posted image

tale kokr neseš mi je zelo dvoumna user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.8.2008 8:54:24   
misar
ej rade volje, sam tvoja vas je pa zame kar mal daleč user posted image , sem zdele pogledala na netu te razdalje...če sekam avtocesto mam 120km, če grem po stari je sicer sam 75, sam pa tud crknem od dolgčasa, ker bi trajalo pa kar 1h 30minuser posted image .

se pa lahk zmenmo kje pr LJ, ker to mi je pa že bolj user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.